I rymden finns inga känslor?


Bio är ju inte varje dag man går på längre men idag va jag faktiskt där o såg I rymden finns inga känslor med Emelie o Knörr som sällskap. Mysigt en höstkväll såhär. Filmen har jag länge velat se och efter att ha hört att dom som sett den tyckt att den varit jättebra så hade jag höga förväntningar. Tyvärr för höga.. Den har sina moments där man skrattar högt men överlag rätt seg och lite konstigt avslut. Ni får se den själv o avgöra :)


Nu ska jag ta och lägga mig i min efterlängtade säng som jag längtat till hela dan!
Gonatt♥

 


Kärlek


Fick äran att fota turturduvorna Malin och Christian förut idag och hoppas resultaten fyller deras förväntan och att dom blir nöjda. Själv tycker jag bilderna blev riktigt fina. Pssst.. ni fick tjuvkika innan dom.

NattiNatti♥


En dröm som ser ut att bli verklighet...


Mina snygga underbara vänninor♥

I fredags fick mr Rabbit ett ansikte och mina vänner watch out, jag har planer i kikarn! 2011 kommer att bli vårat år, mycket kul ska vi uppleva och dagen vi fyller 18 den ska firas som vi aldrig tidigare har firat!! Can't wait!

Igår firade vi jenna som nyss fyllde ynka 17 år bara, här taggar jag för min 18års dag o går på 17års kalas.
Nemen det va trevligt trevligt! Efter det gick vi o hälsade på en kille som fyllde 19 efter tolvslaget Grattis Ch! Skvallrade lite med mallan gjorde vi också innan vi gick förbi alla glada som kvällen precis hade börjat för medans vi va påväg hem.. YEY!




Inatt drömde jag om hur jag totalt misslyckades på engelska presentationen jag ska ha imorrn så kanske borde börja lära mig lite om kalle klux klanen o plugga in va jag ska säga nu så min dröm inte blir verklighet.. Bra idé!

Be proud over yourself!

Fotografisk bild - roligaste ämnet! Har lärt mig massor och det märks på resultaten, lägger upp några oredigerade bilder som jag tagit under lektioner. (bilderna är klickbara) jag är nöjd o det får man visst va! Det får du med! Förstår inte att det ska vara en tabu här i sverige att säga högt att man är nöjd med något man själv presterat? Jag är nöjd o jag backar inte för att säga det heller.

Nu blir det dusch o sooova!
Sov gott♥


Kååmpis



Hade ett låångt låångt hål mitt i dagen idag o var duktig o besökte matteljen med evelina, hann också med en tripp till som hemma och att göra den här bilden som jag hitta från våran photoshoot innan malin slutade den råttan..

Hatar att mitt liv kretsar kring skolan just nu och att det stressar mig! Vill inteeeeeeee, den som underskattar media kan sluta med det direkt! Har själv gjort det.. men har insett att dte blir va man gör det till precis som allting annat. Nu ska jag ta tag o skriva en novell om boåsbeata som inte är så intressant som det ens inte låter.. Ser hur mitt mvg i svenskan seglar iväg ännu längre bort.. JIHAA


Du slutar aldrig förvånas..

Både av det bra, det dåliga, dig själv, av andra eller något.


Beware about what you have behind your back..
you never know who´s gonna turn away



Ladda sikta skjuuut

Att flytta hemifrån känns nu mer lockande än nånsin, jag trivdes! Fast utan en stolle på samma kvadratmeter skulle det nog bli lite ensamt o tråkigt. Evelina gjorde det iaf till en mycket rolig vecka. Bäst är hon♥



Igår våldgästade jag min hermani i sandviken där det bjöds på idolmys! trevligt trevligt, när jag sen kommit halvvägs hem cyklade jag in i en störtskur som sen höll i sig heeela vägen hem.. det va mindre trevligt. Men min säng va saknad och enormt uppskattad när jag äntligen tillslut kom hem!

Ikväll träffar jag brudarna med B som jag sen tänkte sällskapa ute i karlskoganattens överraskningar. Låter som en bra kväll det här med!

 


Provar på sambolivet

Japp du läste rätt, eller nästan iaf. I måndags flyttade jag och evelina in i min mormors lägenhet som är bortrest. Så vi provar på livet som sambos kan man väll nääästan kalla det. Har nu sovit här en natt och det funkar hur bra som helst, evelina är iväg o tränar så under tiden passar jag på att plugga lite och ska se till att ha maten klar till hon kommer hem lagomt till idol hahah vilken hemmafru!



Ps. Förkyldningen kan alldeles snart känna sig besägrad!! Ds.


Nu är det krig!

Baskiluskerna är tillbaka o invarderar min kropp, dom krigar med mig men jag ska vinna kriget med hjälp av cocillana, alvedon och mina menthol näsdukar!

 
Helgen blir därför iaf en lugn en, kanske lite myskväll med Eve o Martin men vi får se hur kvällen slutar.
Hoppas ni friskusar därute får en bra kväll o ni sjukisar med såklart!

Pusss


En dag till helg!

Idag va min gris tillbaka i skolan och hur jag gillade det!♥♥ Allt i sin ordning igen. Dock va N dummare än dummast idag när jag hade förstärkning än övriga veckan vilket är lite lustigt.. Han är en lustig!


O här är han, ska vi gå till kuratorn tillsammans nickepicke?
Du ser ut o ha egna problem att ta itu med..



Imorrn är det redan o äntligen fredag!! WIHUU


Hade inte så mycket mer o säga för ikväll, jo en sista.
Sov sött mina söta!


Tar vi helg snart?!



Säg hej till mina nya älsklingar! ♥

Värst va alla ska va sjuka nudå, min grisvän är sjuk, så skolan va den segaste... O 
nu är det tydligen mamma som är den 4e och sista påtur att drabbas av min såkallade "putteiparkensjukan" 
Alla i familjen har nu fått tagit del utav den, känner mig lite skyldig. Förlåt

Jag har iaf återfrisknat o imorrn börjar jag träna igen, back on track!!
Tisdag - spinning
Onsdag - Step/core
Torsdag - spinning
Söndag - Cross


Tar vi helg snart?!
Gonatt


See ya later

Hej igen, gått i ide för en vecka sisådär.. hände mycket kul där! Ne men just nu är jag tom på ord, full i tankar o väljer nu att häva ur mig dom på andra sätt än på blögga. Tack för ert tålamod, keep in touch!

En bild säger mer än tusen ord så den här får sammanfatta en go helg, med goa männskor!


Bilden kidnappa jag hos sjävlaste Karolina Kurkko Bästaste Åkesson, ge henne ett öga om ni inte redan är stammisar såklart http://kurkko.blogg.se/ !



RSS 2.0