Småkraffs..

Örebro idag med mamma, va ju egentligen bara med som klädhängare/kassebärare för nått smakråd det ville hon ju inte lyssna på.. Tröstade mig med lite småkraffs eftersom plånkan va tvungen att hålla tätt.





Nu tänker jag sova gott o vakna ännu goare för imorrn äre LOOV!
Stort leende på läpparna!


Halloween i bilder!


 





















En salig blandning av va helgen hade att bjuda på, fått lite bilder här o var men källorna är nog främst sandra, knörr o mig själv!


Trick o treat?!

Att det va halloween igår kunde väll ingen missa? Iaf inte där jag befann mig.. både bus o godheter bjöds det på kan jag lova! KLAPPA RÅÅÅ!


Tack Emlioy för kvällen! ♥

Mer bilder kommer senare, tänkte fjäska lite för sandra först!

Nu blire örebro med mammi!


What do you get when you never learn?


Sovmorgon till tio idag och ändå lyckas jag försova mig?! Bra linnea, bra! En samhällskunskaps lektion och sen spela in en 30 sekunders film. ACTION! Gick hem på lunchen o leta utklädnader, kom ju tillbaka med en del roliga grejer och resultatet av filmningen ska bli kul o se!

Har nu också kommit på den perfekta utklädnaden till halloween som förövrigt kommer bli GREAT!

Nu vill min hund verkligen få sig en promenad tror jag trots detta skitväder.. Det lockar ju inte direkt med piskande regn mot rutan! Blir brasa, ljus o te sen när jag kommer in kan jag lova!


You came to me with a fallen star..

Vilken kväll! Mitt i all stress fick jag en superdag tillsammans med min mallan♥ Det va verkligen behövligt! Mitt uppe i djupa samtalsämnen får vi en syn utöver det vanliga och jag visste direkt att jag kunde göra mycket för att lyckas fånga det på bild! O mycket fick min vän stå ut med kan jag lova för dessa! En nackdel att va vän med mig är kanske just min starka vilja? haha. Spännande det vore om jag lät bli o visa va det va vi fick se.. men så elak kan jag inte vara ;)








Det här va oredigerade sanningar vill jag säga också.. så vänta ni tills jag får sätta fingrarna i dom ni!


Inte nog med det så föll en stjärna från himlen mitt framför mina redan faschinerade ögon! Hoppas min önskan slår i uppfyllelse den här gången också..


The girl next door

Fick äran som jag sa igår att sminka och fota min fina forna gilrnextdoor-vän. Det va iskallt men jag är så nöjd jag kan vara med fotograferingen! Tusen tack min snygging för de kalla uppoffringarna!♥ Blir inget babbel så här sent på kvällskvisten, så delar istället stolt med mig utav fotona.. Enjoy!


 


Eftersom Jenny själv bloggar tycker jag ni ska ta o spana in hennes blogg såklart! http://jennysjogren.blogg.se

Sov gott mina vänner!♥


Sikta högt ... Satsa högre!

Sitter just nu med en kopp hemgjord varmchoklad som mammi gjorde när jag kom in och skaka precis som dom få löv som sitter kvar på träden ute gör. Brr.. Metrologerna hotar med snö inatt, jag tror dom! Har varit ute i två timmar nu med Jenny och Tina. Har varit riktigt kul och jag älskar att få fotouppdrag och tillfällen som gör att jag kan utvecklas. Tack min fina Jenny!! ♥

Tror att vi kom hem med resultat att hänga i granen! Smakprov kan jag bjuda på senare.. men nu engelska!! 300 glosor ska sitta till imorgon! Jag började igår, men jag kan jag vill jag ska.. Nöjer mig inte med det minsta. Sikta högt satsa högre!

HDR - magic!





Har upptäckt att HDR fotografering är en riktigt kul grej! Kanske lite min grej? Vill man jobba med framhävning av färger o kontraster är det det som gäller iaf! Lite snabbt går det ut på att man ställer in sin systemkamera på gafflingläge o fotar i RAW format, kameran kommer då att ta tre bilder :
En över exponerad
En normalt exponerad
En under exponerad
Med hjälp av olika program sätter man sen ihop de här bilderna och får ut en bild man får trixa fram det bästa ur. I skolan har vi använt photomatix för redigeringen och det är lätt att jobba i. Rekomenderar jag för er med intresse!

Met me halfway..

Delprov i Matte B imorgobitti klockan 8.00 i aulan, jag måste komma upp o va i tid! Har försökt gå igenom matteboken om o om igen och insåg tillslut att jag har aldrig fått ig i matte och nån gång är alltid första gången.. Det går som det går helt enkelt!

Insåg precis att jag inte hade fört över bilderna jag va ute o fotade här om dan som jag förut idag tömde kameran på. Nu blev jag arg! Har till och med försökt mig på att installera nått program som kan få tillbaka raderade bilder på minneskort, men inte ens det lyckades jag med. Nu tänker jag sova!


Den här bilden beskriver riktigt bra hur jag känner mig nu!



Im confused allover again - you spin my head round and round


Nu rullar vi.. Full rulle!

Ne nu va jag dålig.. tråkigt att ni kikar in här varje dag o möter samma tråkiga inlägg. SKÄRPNING!



Har haft mig en sjudundrandes bra dag idag tillsammans med min bästaste mongoklass, love you guys.. Varför fjäska för er, ni läser ju ändå inte? Okej.. ikväll blir det ett skumt inlägg, så ta det med en klackspark! Har varit lite hyper sen jag återvände tillbaka till karlskoga, kanske trodde att jag skulle bli fast förevigt i samhället degerfors. Vore ju förjävligt! I alla fall.. Degerfors va där vi höll till under hela dagen som press på ungdomsforumet som va i folketshus. Kortfattat va det politiker och tjänstemän som va där för att tillsammans med inbjudna ungdommar med åsikter om att försöka påverka våra två tinitiny kommuner. Kul dag och politik kan faktiskt vara lite kul om man förstår sig på det och har en åtminstone liten chans att kunna påverka.

Se vårt arbete under dagen här du som är intresserad:http://bregardsskolan.se/tidning/

Vid tio här på kvällskvisten kom evelina med biken till centrum där jag mötte upp henne, sen tog vi oss en lång rundtur som slutade hemma hos johan på trevkans kväll, bara johan själv som vet va han pratar om.

Nu vill mitt täcke krama mig varm!
Tack o hej!

Är man målmedveten har man alltid en väg att följa!

Måste först bara säga hur stolt jag är över mig själv, och igen.. Man FÅR vara stolt över sig själv. Typiskt svennar o dölja sin stolthet. (men dra inte alla över ett streck!!) Mitt mål att nå Mvg i samhällskunskap A är nu nått och avklarat! Samhällskunskap B är nu påbörjad o jag känner att jag sätter ribban lika högt den här gången! Är man målmedveten har man alltid en väg att följa.

Längtar till helgen redan, jag är laddad som en smällare!
(vissa förstår.. andra inte)




Saknar den här sommarkvällen med familjen och nya båten♥
Saknar sommaren!

Men nu är det höst o snart vinter, jises va kallt det blitt! Träffade min underbara Jenny idag och fick se hennes fina nya lya, vi smed roliga planer inför nästa tisdag och jag läängtar! Vad det är får ni reda på dååå..

Nu ligger engelskaboken och skriker på mig.. duty calls!


If it makes you happy.. then it can´t be that bad!

Gomorgon typ..

Blev en sen o seg start på dagen här, som alltid på söndagarna..Så det ska va!
Lyxade till det med amerikanska pannkakor med blåbär till frukost/lunch idag, dom blev gooda! Farmor kom förbi lagomt till dom va klara så hon fick sig en amerikanare o dom fick mycket väl godkänt av henne.



Nu ska jag föna hår och göra mig klar för en promenad med min saknade bästaste kusin♥

You may say that im a dreamer..

Enkel snabb o kort, en härlig kombination? Eller kanske inte i alla lägen.. Nu va jag rolig va.. SNUSK!
Men min enkla, korta o snabba skoldag va skön den! Stolt är jag över mig själv också, för att:

Jag vaknade klockan 07.35 och började 8.15 o då hann jag i tid TROTS att jag duschade OCH fönade håret! Guldstjärna!

•Jag fick 49 rätt av 52 möjliga på ekonomiprovet!!! Måste lukta Mvg? Guldstjärna!

Saknar dom där guldstjärnorna man fick i slutet av ett prov eller en läxa man lämnade in som fröken tyckte man gjort bra.. Man kände sig ju allt lite extra speciell då. (fast alla fick en oavsett prestation)

Igår belönade jag mig själv i förväg för att jag skrivit ett så bra prov med den här äckligt snygga ormen, jag spanat in länge. Grrr..


Ja, jag tycker visst att jag är tuff! .... tuffast

Igår efter skolan blev det en snabbis fika med anna som avbröts av ett stressat samtal som innehöll nått om örebro. Det va la familia som fått nån impulsidé, så kvällen spenderades på marieberg med två generösa föräldrar, inte varje dag det händer så TACK mamma o pappa!♥ Kom hem som en mycket nöjd flicka!!



Scorett


Skinnjacka Cubus
Halsduk Gina Tricot
Byxor med skinndetaljer Gina Tricot

O nu är det helg! Känn på den! LOVELY♥


PEPP PEPP!

Börjar kännas som att ekonomin börjat fastna i mitt huvud nu inför provet imorrn. Äntligen! Va som ett suddigt stort frågetecken som sprang ifrån mig i början.. Har tyvärr satt en stor press på mig själv just för det här provet för att försäkra mig om det högsta slutbetyget jag kan känna vid nästippen! Jag kan Jag vill Jag ska!
Återstår att se imorrn..

Nu ska jag unna mig en tankerensare med färsk musik högt i öronen till en Fullpower powerwalk till spåret som ska springas! PEPP PEPP!

Power!



Igår efter skolan tog jag o evelina bussen in till örebro där vi tog hål i öronen, har länge velat ta ett hål där så känns riktigt bra! Ont som satan tyckte jag det gjorde och knakade gött gjorde det med i brosket.. Läktid ca 6 månader!? KUUL! Tror inte jag kommer hålla mig med läkeörhänget så länge..

Fick med mig Anna ikväll på en riktig powerwalk upp till aggerudsspåret som vi sen sprang en bit av, powerwalka ner till sjön och sprang lite till o sen hem. Riktigt skönt va det! Man får ju tyvärr högre tempo när man går själv och inte har någon att prata med men sällskap är alltid roligare! När jag kom hem blev det en ny gröt variant jag kommit på!

1 dl havregryn
1 krm salt
ca 1 1/2 dl vatten
1 tsk flytande honung
ca 1 msk kanel


Nu blire kolla klart Desperate Housewifes och sen läsa engelska bok!
NattiNatti♥


Vouge



Anställning som layoutare på Vouge? Ja tack! Nu en mattelektion kvar sen HEEEM!

Borta bra.. borta bäst?

Helgen har varit hur bra som helst! Älskar att få umgås med min syster och nu också Oliwer! Finns ingen så go som han ! Jag är en riktigt stolt moster åt den finaste pojken. Massa kärlek till er ♥ Hade med mig min älskling dit som ingen kille kan konkurrera emot, han kommer alltid va nummer 1! Med honom kan jag fånga alla ögonblick.. här är några ifrån helgen!









Det får räcka för idag, nu är jag så trött så jag snart omedvetet somnar oavsett.

NattiNatti♥


Spenderar helgen i Karlstad ♥

Snart kommer min älskade syster yster, hennes Jimmy och mosters gullegris Oliwer, har bakat en blåbärs paj nu som vi tar till fikan med pappa innan jag följer med dom till karlstad över helgen. Va alldeles för längesen jag va där nu så ska bli jättekul! Kameran följer givet med, har tänkt låna oliwers skönhet till ett projekt i fotografiskbild. Mår inte prima ballerina nu men tillräckligt för att spendera helgen tillsammans med bästa syster! ♥ 


Malin o hennes prins ♥


Oliwer o jag på hans dopdag ♥

Trevlig helg på er!


RSS 2.0