Det bästa för dom bästa med dom bästa!

Det blev en riktigt lyckad kidnappning igår av evelina! Hon mötte oss med tårar men kvällen avslutades med stora leenden på allas våra läppar! (Kristoffer åkte senare på kvällen på studentresa så därav tårarna)

Emelie hade iaf ordnat med hennes moster iordning en välbehövlig avkopplad kväll för oss alla tre och vi hade jättemysigt hela kvällen lång! Älskar er mina fina vänner ♥
 


Imorgon taggar vi för utgång med tre utgångsdebutanter! Bäst o sova så det blir lördag snart!
NattiNatti

Kidnappning på gång!

Lusten till att blogga har verkligen inte funnits till och jag fick en chock när jag efter två månaders uppehåll ser att nåra stackare fortfarande lever på hoppet om en liten uppdatering!

Just nu sitter en flicka omedveten om att hennes två fina vänner tänker kidnappa henne från hennes sista kväll som just flicka, imorgon fyller denna tjej 18 år! Ikväll ska det skålas med skumpa, som förövrigt ligger på kylning. O skåla det ska det göras i en jacuzzi o med trevligt sällskap! Kameran följer med så kvällen kommer dokumenteras!


Stort grattis till min fina o bästa vän Evelina på hennes dag! I helgen firar vi henne med utgång och onsdag blir det Björn Rosenström inne i Örebro, jag lever inte som jag lär.. men jag lever det liv jag vill leva!


RSS 2.0