Pårökta apor, sjungande kinestjej & konstutställning.. en vanlig lördagskväll i karlskoga?

Gårkvällen spenderades i Emmas lite halvkusliga hus med kärringar hängandes på rad från taket, ja.. det är sant! Emmas mamma kallar det påskpynt, jag vet då katten om jag håller med henne ;) Men nog för det så hade vi trevligt ändå, som alltid när det gamla goa gänget samlas! ♥

Idag har varit en slappardag och jag soooov och så sov jag lite till! Jag hade tänkt att jag skulle va så duktig så jag skulle plugga lite idag, blev det så? Neee.. Förvånad? Neee..
Suttit bakom ratten idag har jag gjort iaf, fick till och med starta bilen den här gången. WOOOW! Neråå, va ute och körde en bra bit idag och den här gången med den stooora bilen för första gången. COOLT! Pappa va lite tveksam till om jag skulle klara det.. haha han skulle bara veta! ;)

Kvällen räddade min knasa Anna , vi tog en liten promenad och kan meddela att det hände lite i våran ganska udda,konstiga,unika stad ikväll.. Påtända apor, sjungande kinestjej, konstutställning halv elva en fredagkväll? Tänker inte fortsätta, men kan säga att vi fick oss många skratt!

Give me something worth fighting for!


Nu tar vi helgen!

Underbart med helg nu! Känns som jag nyss vaknade upp måndagmorgon stressad och försoven.. veckorna går så jävla fort! Men det ska man väll inte klaga för, desto oftare helg! Nu går vi bara en sista vecka och sen tar vi lov. Inte ens en hel vecka behöver vi gå, förhoppningsvis bara till och med onsdag! För på torsdag har Evelina och jag småplaner om att göra en resa! Får se om dom går igenom, vore riktigt kul!

Fredagar är den skönaste och bästaste dagen i veckan! Börjar 9.30 slutar 11.20! Tackar vi för!♥ Så jag har redan hunnit varit i skolan, solat, gått ut med hundarna,duschat och gjort mig iordning på nytt och nu ska jag snart bege mig mot centrum för att träffa tjejorna och handla födelsedagspresent till Emma som ska firas ikväll!


PUSS♥


SING HALLELUJAAAH!

 

 



Imorgon öppnar monki sin första affär i örebro, jag hoppar, jag skuttar, jag jublar, jag tjuuter av GLÄDJE! Den här dagen har jag väntat lääänge på. Taaaaaaaaaack!♥♥


Coolare än Ocoolt..

Min morgon började precis som en perfekt morgon ska börja, gick upp i god tid. Åt frukost i lugn o ro samtidigt som jag bläddra i senaste HM katalogen och drack kaffe till det. Mmmm♥ Håret hann nästan självtorka till och med idag, WOOOW! Och strax innan det va dax att gå mot skolan kom evelina tha knörr o så tog vi sen sällskap, kom alldeles precis i lagom tid! STOLT!

Hade utvecklingssamtal idag med o det gick bra. Kan väll inte säga att det gick bättre än väntat men det gick helt okej! Förseningar och frånvaro är nått som ska bättras men omdömena såg bra ut förutom ett ET som behöver jobbas upp..

När pappa börjar.. Ja linnea är ju rätt speciell börjar jag tänka VA NU?! Eller okeejrå, men varför säga till min lärare? haha!
Sen fortsätter han, enda sen hon föddes har hon i stort sett skött sig själv, o när hon började skolan o kom hem med läxor gick hon direkt upp på sitt rum och satte sig och gjorde dom direkt och inget fick störa! Om man ändå kunde känna igen sig i det en gnutta nu.. så hade jag varit tacksam. men känn ingen press! Sen fortsatte han, så man har ju väntat på den där revolten.. Fast den kom väll här för två årsen ungefär då hon börja tycka att hon är vuxen.. Men är det så konstigt svarar jag, när jag har tagit hand om mig själv enda sen jag föddes!?

Fick reda på utvecklingssamtalet att min farfars farfar eller farfars farfars far? Nått sånt.. va den första i karlskoga som ägde en kamera. COOLT! (anteckna!)


När jag va liten...



När jag va liten köpte jag ett halsband till mig själv fast slog in det som födelsedagspresent till mamma, hon öppnade och blev glad. Men jag gladare..

När jag va liten gick jag vilse i mataffärn, då frågade jag en okänd tant om hon hade sett min mormor. Behöver jag säga att hon inte hade en aning?

När jag va liten ville jag se ut som en sienare.

När jag va liten kallade jag havet för vattenpöl?

När jag va liten hade jag inte ett hårstrå på huvet förrns jag fyllde året.

När jag va liten körde jag med barbie, inte lekte! Jag körde allt o lekte aldrig.

När jag va liten började min klantighet, jag ramla, slog i ett element och därav mitt vackra ärr vid ögonbrynet..

När jag va liten föddes jag med ett sugmärke på halsen?! Det är va jag får höra att det är dagligen iaf, men NEJ det är ett "smultron märke" ett slags födelsemärke som jag kommer få leva med all my life. Passande att det just placerades på halsen. Men där har ni storyn bakom det mystiska sugmärket ;)

Lite tidsfördriv bara..


Varning för heta bilder!

Trött va man här, funderar redan nu på att börja fundera på att dra mig mot sängen.. Säger jag och sitter redan i sängen. haha!

Jobbig jävla dag så jag får vara trött! Va riktigt sugen på att gå hem under dan men guldstjärna till mig som stannade heela långa dan! Samlade ihop mina sista krafter efter skolan sen för att ta en promenad med frida som blev en lång en!  En och en halv timme va vi ute och traska runt i halva karlskoga. Börjar känna i kroppen nu att musklerna kämpade igår, träningsvärken hälsar vi välkommen imorgon tippar jag på. GÖTT!

Nu ska jag se klart hollywoodfruar o sen tar jag natten med mitt nya underbara täcke, om jag kommer upp imorrn det är tveksamt!

Hoppas inte mina vackra klassmates blir galna på mig nu när jag tänkte bjussa på lite fina bilder som vi skapade under medieproduktionen förra veckan..



PUSS♥


Lite bilder o såå..

Träningen gick jättebra förut, nu bygger vi! Träningsvärken ser jag fram emot imorgon.. Med idag på passet va även självaste Beng-å Gustafsson förövrigt. COOOLT!

Jag sa förut återigen att jag skulle ta tag i engelska boken... men.. nu blev det inte så. Samhällskunskapen får också den inte ha så bråttom. Ser fram emot utvecklingssamtal på tisdag, verkligen.. jag menar det.

Bilder från i lördags kommer här då, kameran stoppade jag som sagt om vid 21.00 men vi hann ju fånga nåra vackra och nåra mindre vackra ansikten innan dess som tur va så here you go! ;)












Jag: haha, vilken pärla du är..
 - vadå rund o go eller? haha ne så rund är jag väll inte, rund blir man när man blir gammal!

Malin Björn i egen hög person. VILKEN PÄRLA!

Jag sa ju räkna med bilder runt midnatt? Jag känner mig själv för väl..
NattiNatti♥


Söndag 21 mars

Lika fort som helgen kom tog den slut, SUCK!  Men det är bara till o ta vara på tiden ist för o sitta o klaga! :) Igår firade vi julia som fyllde 16 år! Trevlig kväll med lite nya ansikten blandat med gammla och saknade! Kameran följde även den med men efter halva kvällen tröttnade jag på att släpa runt på den och "kvällens accessoar" fick hamna i väskan inne spökgarderoben. Bilder kommer senare efter träningen och pluggningen så räkna med runt midnatt där nångång eftersom jag måste redigera dom på annika med eftersom hon lyckades få med babyluggen på alla, så för att inte hon ska gråta floder så gör jag den goda gärningen som hon begärde.

Nu väntar ett tufft cross pass på mig! 45 pump o 45 min spinning, nu kööör viii!

PUSS♥


Ett gott skratt förlänger livet!

Jag måste ju bara dela med mig av nått som egentligen skulle hållas som annas och min hemlighet, men nu är det cirka ett år senare och jag har fått hennes tillåtelse till att dela med mig av händelsen. Så jag kan inte hålla mig i skinnet!

Vi gick i nian och efter skolan gjorde vi ett stopp vid colosuem för att bättra på brännan, när jag tvättar bort sminket hör jag anna pratar för sig själv utanför och sen BOOOOM! Jag går ut o frågar va hon hölls med o möts då av den här synen..

Förklaringen till smällen, men hur hon hamnade där va ju nästa fundering.. Där sitter hon med ett stort skåp över sig och med lite halvpanik samtidigt som hon skrattar och har ont. Jag skrattade så jag knappt fick luft och va tvungen att samla mig innan jag kunde påbörja operation "få bort anna under ett skåp" vilket va lättare sagt än gjort! Det va tungt skåpet ska ni veta, jag fick bort henne men skåpet fick vi inte tillbaka till sin rätta plats för det va så tungt. Behöver jag säga att vi skyndade oss därifrån.. Undra va personalen tänkte när dom gjorde denna upptäckt. haha!

Förklaringen anna hade till händelsen:
- Jag skulle testa om jag fick plats i skåpet, men det fick jag ju uppenbarligen inte!

Ett gott skratt förlänger livet o den knasan har gett mig många!♥ Jag kommer leva lääänge!


Lördag 20 mars!

Utvilad och pigg som en mört eller läckra eller va sjutton man nu säger! Vaknade vid 6 imorse och kände mig redan då utvilad och kanske redo för att kliva upp för att ta mig till skolan? Men sen hann min hjärna ifatt och talade om att det är heeeelg, och hur underbart är det inte då att lägga sig ner igen och somna om igen!?

Pluggat ikapp i matten litegrann idag har jag hunnit med, och måste säga att det känns konstigt att ligga efter i ett ämne när man inte varit sjuk eller så.. Men på nåt konstigt vänster har jag hamnat på efterstjälken ändå. Jaja, kan ju bero på att mattelektionerna inte tillägnas åt matteboken? Men nu är jag snart ifatt iaf och redo för mattediagnos!

Aja.. Nu kilar jag upp till stan med annapadana!

PUSS♥

Helg! ♥

GÖTT! Då va det äntligen helg! Vädret känns ju bara brrr.. men jag tycker om det för det för det betyder att snart är all snö borta och då kommer våren och sen sommaren, och som jag längtar! Så mer slask o blask!!♥

Den här veckan har varit rätt tung men den gick ändå fort och jag har hunnit med en hel del. Va i början av veckan till röntgen med min fot, fick höra hur det gick idag och dte såg bra ut! Så det är posetivt! Men då börjar ju tankarna.. VARFÖR gör det så in i helvete ont ibland då, så att jag vaknar på nätterna eller måste stanna när jag går pga fruktansvärd smärta? Vad och vart finns förklaringen? Aja.. så äre, vissa saker är det bara att leva med! :) Det som inte dödar det härdar!

Jag har tagit arrangerade syskonkort i veckan med, det kanske inte riktigt va min grej men en erfarenhet rikare är aldrig fel! Sitter just nu och kollar igenom bilderna därifrån och jag tror det kan bli nått bra utav det faktiskt.

Imorrn är det iaf lördag och då släpper vi alla trista tankar och onda fötter och så slår vi klackarna i taket och firar julia! Ser riktigt fram emot kvällen och jag tror den kommer bli göörskööj! Kameran följer med den med så bilder kan tänkas dyka upp här framåt söndag!

Åh va jag vill ha din klänning, ge mig den snääälla !?

Är det sant att alla drömmar har en mening?

Kom hem för en stund sen, frusen som aldrig förr! Inte varit hemma mer än tjugo minuter förrns nu..Hem ljuva hem!♥
Efter skolan väntade jag kvar med jennifer tills beatrice kom då gick vi upp på stan hon och jag. Kom hem med Jennifer lopez nya ljuvliga parfym blue glow, som jag fått en liten små chrush i! 

Efter stan va det bara hem lämna grejerna och packa kameraväskan o sen knalla jag vidare till tina. När jag kommer dit står hon där och stryker lakan för fulla muggar, proffsfotografering i BÖTT! ;) Hoppas och tror att vi fick lyckade bilder ändå. :)

När jag sen efter dryga tre timmar va klar där tog jenny och jag sällskap hem, slängde i mig lite mat och sen ut med hundarna och jennifer på en promenad i det ruggiga vädret. Flängig dag och känner att det ska bli riktigt skönt att få krypa ner i min  underbara säng nu som jag riktigt längtar efter nu! Så...

GONATT! ♥


Underbara dröm!♥ det va så mycket kärlek.. förlorad kärlek.


Hysteri , vilket fult ord..

Oj oj oj! Bloggrekord ser jag nu på statisktiken för igår, kul att så många hittat hit :) begär inga kommentarer men kul o veta vilka som är här o läser så ni får ju gärna lämna ett liiitet avtryck efter er.

Idag har det varit en braa dag! Solen skiner, snön smälter, solen steker, fåglarna kvittrar ni vet de där "nu närmar våren sig" teckena.. Vaknade faktikst till fågelkvitter imorse till o med! Säga vad ni vill men jag kan inte klaga på det, tycker bara det är häärligt! :) Fast dom hade ju kunnat väckt mig lite tidigare.. Hade sovmorgon till 10 och vaknade 10.05, rackarns bananer! Aja.. sova ut det fick jag ju åtminstone! så pigg har jag varit hela dan!

Ljuva vår säger jag bara! ;)
 Vårtecken?!

Hysterin efter våren har aldrig varit större än den är nu, men med all förstålighet! men lugn lite nu va, än är det faktiskt inte vår! Tyvärr.. men den närmar sig! :)

Nu SKA jag plugga! PUSS

Söndag

Söndagar är väll ändå bara allmänt trista? Ångest för alla skoluppgifter man har hängandes på axlarna som borde vart klara för lääängesen och ångest för att helgen är slut och att en ny vecka i skolan väntar.. Fast sen kan man ju välja o se det på det posetiva med, vilket jag inte gjorde nu.

Fick ett mindre roligt sms förut också av malin där hon sa att hon låg på sjukan, jag slängde mig in i duschen o va snabbt klar. Eftersom jag kunde föreställa mig hur trevligt hon hade det där på sjukhuset så för att liva upp stämningen tog jag en sväng förbi affärn o köpte med veckorevyn åt henne. Hoppas du slipper operation gumman och att du blir bra snart! Krya på dig♥

Lite planering för veckan dårå:

*Röntga foten
*Bli klar med allt i skolan som skulle/ska vara klart
*Söka sommarjobb som jag sagt att jag ska länge men som aldrig blivit av, fast jag har börjat!
*Träna
*Fota syskonkort
*Träffa anna


Nu gör jag mig redo för att ta natten! Sov gott♥


Öööööös!

Hemkommen från kalajs hos morfar, fina grejer det! Smörgåstårta, kaffe och klirr i kassan!♥

Lite bilder från igår då som jag snott/fått bjuder jag er på här:

 Kvällen började..
 Snyggaste på festen! LÄTT
 Stirriga stirrare?
 Vi matchar varann!
Vi skulle va ledsna, kurkko-ko-jaja hon sörjer o jag jaag.. ingen komentar
 FULA sa jag ju? Jag vann!
 Igeeen..
 Kvällens accessoar


 Ring farmor!!
 Strike a pose
 Hela havet stormaaar
Pöss snyggingar!
 Nöff nöff!
 Rock on
 öööööös!
 Födelsedagsbarnet i all ära!
 steekigt
 PUSS
 dansa rååå
 hungrig kurkko?
 det blev så bara..
 snyggmallan + snyggeve = sant?
 Så det kan gå..
 Sandra med min o evelinas pöppiga present! Tack sandra för kvällen, det blev riktigt lyckat! :D♥

PUSSS


Pöppa på!

Blir en liten snabb update här, sammanfattar fredagen:

*Pöppa pöppa!
*Stress
*Kalas
*Folk
*Trevligt
*Festligt
*Gitarr och sång
*Dans
*Lära känna nya människor
*Sitta på en gata och spela gitarr och sjunga
*Kall promenad med bortdomnade ben
*Övernattning hos knorr

Kvällen blev riktigt lyckad, stort tack till sandra!

När evelina och jag vaknade imorse gjorde vi en mega go frukost fil,flingor,kaffe,juice o macka. Den åt vi på deras inglasade altan i solen. ASGÖTT! Äntligen kan man börja njuta av vädret! Idag åker skinnjackan fram♥

Nu ska jag åka till morfar och kalasa mig (jag slutar aldrig fylla år känns det som..)

CIIAOO♥

Fredag

Ledig från skolan idag, skööönt! Kom hem för en stund sen från vårdcentralen där jag fick träffa en ortuped som kollade min fot, hon klämde o kände och ställde massa frågor. Trodde ju att jag skulle bli skickad till rönken direkt efter förra gången på vårdcentralen, men icke sa nicke! Tog blodprover för att försäkra att det inte är en ärftlig ledsjukdom jag har. Får inte hända!! Så på måndag får jag åka till lasarettet för att rönka min fot så i slutet av nästa vecka får jag förhoppningsvis svar på vad felet är.

Nu ska jag slänga mig i duschen, packa väskan och dra mig mot bråten till evelina där vi ska fixa och dola för att sen ha en förjäkla rolig kväll!

Trevlig helg! ♥


Visste du att..

Människan har i genomsnitt 18 skönhetsfläckar på kroppen.

En skunks lukt kan kännas inom radien av en mil.

När du är sur så andvänds 42 muskler i ansiktet, men bara 17 när du ler.

Flodhästen är det djur i Afrika som dödar mest människor.

Sverige var först med sexualkunskap i skolan.

70% av din kropp består av vatten.

Det går 86 400 sekunder på ett dygn.

I japan kan man köpa kalsonger i automater.

En stjärnfisk kan vända sin mage ut och in.

Cigarettändaren uppfanns före tändstickan.

En sats spermier innehåller ca 15 kalorier.

Människans starkaste muskel är tungan.

När Finland blev självständigt ville Åland bli en del av Sverige.

Coca Cola Zero innehåller exakt samma ämnen som Pepsi Max.

En kolibri slår 75 slag med sina vingar per sekund.

Vårt solsystem är 4,5 miljarder år gammalt.

En myra kan lyfta 50 gånger sin egen vikt.

Den kvinnliga hjärnan är mindre än mannens.

Leonardo Da Vinci uppfann saxen.

... Nu vet du!

NattiNatti ♥

Jag vet vad jag vill.. jag har en plan Sickan!

Jag blir bara mer och mer säker för var dag att det är inom mediabranchen jag vill jobba. Jag har alltid sett min framtid som så att jag ska göra nått jag älskar. Mitt jobb ska va kul! Jag ska vilja gå till jobbet varje dag, inte bara göra det för att det måste göras. Många som arbetar har den synen att man gör det för man måste. Tänk då om jag har turen att få jobba med det jag älskar!? Just idag, just nu kan jag se min framtid framför mig. Coolt! Jag vet vad jag vill och jag vet vad jag ska göra för att ta mig dit. Ingenting är omöjligt o allt går bara man vill!

Jag kan jag vill jag ska!!


Just nu har jag även fått några fotojobb/projekt som jag ser fram emot att få göra snart!

NattiNatti♥


Bra helg!!

Min helg har varit riktigt förbaskat bra ska ni veta! I fredags efter jag slutat skolan så tog jenny och jag med oss våra feta plånböcker för lite bantning i örebro. Vi utsatte dom för shopping, vilket dom behövde! Med mig hem hade jag några fina kap som la sig lite närmre mitt hjärta..






Med mig hem fick jag också trosor,mascara, örhängen,tröja och två par leggins. Fick även presenter av jenny som va jättefina! En tavla som snart är på beställning och den kommer bli så GRYM! Tusen tack jennypenny♥ och det här får vi göra om hörru! :)

Igår bjöd jag in mina brudar för att fira! Vi firade 17 år i livet, ett år till 18 och livet i allmänhet! Kvällen blev riktigt lyckad. Hög musik, dans och bara släppa loss är ord som sammanfattar kvällen bra! Lite senare kom nåra vilsna pojkar på besök också. Efterfesten styrde frida och kvällen slutade riktigt bra! :) Tack alla söta för att ni gjorde min kväll så bra den kunnat bli!♥







Fick även jättefina grejer av mina underbara töser, bland annat den här ringen som evelina gav mig. Im in love!♥ Tack för allt! ♥

Idag kom syster, jimmy och oliwer på besök, alltid kul att träffa dom! Och jag är världens stoltaste moster till den gulligaste killen som finns! Bara så ni vet! ♥
Senare kom släkten hit och grattade mig också, presentkort och en receptbok fick jag som blir perfekt när jag packar min väska och flyttar!

Jag kommer va döööd imorgon i skolan! Godnatt♥




Vi kör en kort dagens!

Dagens fundering: Hur kommer det sig att vi tjejer började raka benen men inte killarna? 

Dagens notering: När låten "im a barbie girl" konstigt nog hamnade bland låtlistan på dagens spinningpass kunde jag notera att killarna som deltog genast sken upp som solar.. Va va det om?!

Dagens prata innan tänka: Klassen sitter och pratar högt om daniels filmer och jag säger då : Åh dom har inte jag sett! dom vill  jag se! Evelina: DOM SUGER!! Daniel vänder sig om och ger henne ögat medans vi andra ligger vikta över bänkarna i skratt för evelina blossar upp som en röd luftballong, typ såhär:



För som sagt.. prata innan tänka.. det är hon bra på! Men go är hon för det!! ♥ Men hur go hon kommer va efter att ha upptäckt att den här bilden kretsar på internet .. det återstår att se!

Grisen och jag smider stooora planer för påsklovet! Det kommer bli GREAT! ♥♥♥

Natti natti♥

Min dag!

Igårkväll kände jag att jag inte va redo för att gå tillbaka till skolan så jag bestämde mig för att förlänga mitt lov en dag extra, o det va just va jag gjorde! Vaknade av att tha familia kommer in med en oskön sång som dom gärna kunde skippat.. o frukost på sängen :) dom for till jobb o skola och jag stannar kvar i sängen o tänker på mina kära klassmates som strax skulle börja killermåndan. Underbar känsla! Pärlan petra kom sen till mig och vi tog en promenad hem till henne, där kolla vi film, drack massa kaffe och prata hål i huvudena på varann♥ Hon gjorde verkligen min dag!! ♥♥♥♥

Annars då.. fick ju lite nämnvärda presenter som ett teleobjektiv till my love!♥ O SOM jag längtar till att få använda det! :D Pengar och presentkort satt ju inte helt fel det heller.. catching!

Muppar är ett annat ord för utvecklingsstörda
Trädkramare är ett annat ord för miljöpeople..
(onödig info)


gonatt!

RSS 2.0