varför händer alltid sånt här mig?



                                                                                                   Foto: Linnea
Faaan!

 Skulle föra över bilder till datorn från min kamera nyss och när det va klart så fungerar inte kameran!! Jag får panik, jag gick ner till pappa med tårar i ögonen och förklarar va som hänt och han är ju teknisk av sig så jämt när jag har tekniska problem är det han man vänder sig till, så hoppet låg ju på han. Och så säger han att den är helt död!! JAG FÅR PANIK! va ska jag göra, jag sitter här och gråter nu. Ni tänker säkert men gud det är bara en kamera. Men det är inte bara en kamera. Inte för mig, min kamera är betyder så otroligt mycket för mig. Jag älskar den verkligen på ett visst vis. Den är som min bebis. åhh, varför varför varför?! Det händer bara inte!! Vet inte vad jag ska ta mig till nu! Jag vet ju en som inte kommer få sin sömn inatt iaf. Varför ska nån plåga mig, jag har jämt otur och sånt här händer alltid mig! Jag måste ha gjort nått rikitgt dumt i mitt förra liv som jag straffas för. (Inte för jag tror på ett liv innan det här men ja, språkvis.. ni fattar nog) Aja, batteriet ligger på laddning nu så hoppas det fungerar när det laddat klart. Och nej för er som säger att ja men batteriet va väll urladdat herregud så va dte inte det för till och med då så syns det på displayen.

Aja.. ska försöka berätta lite om idag då trots klumpen i magen och tårarna som rinner.
Idag gick jag till nobel och mötte ellen, bea, frida och felicia där för att träna friidrott. Vi håller på med det på idrotten i skolan så vi skulle träna och bättra våra resultat. Fan, gick ju sådär där med.. höjdhopp , längdhopp kan bara ta sig! Eller ja friidrott överhuvudtaget. Jag är sämst på det. Men men.. huvudsaken är att man försöker iaf och det kan jag ju säga att jag gör, och lite till. Nej nu är jag inte på humör för dte här längre. Nu ska jag lägga mig i sängen och ja, ligga där blir det väll och tänka på min kära kamera, den får inte lämna mig!!

Vilken underbar dag! // Linnea


gårdagen ..



                                                                                                                                                Foto: Linnea

Igår kom bizze, felicia, frida, emma och ellen hem till mig. Jag va själv hemma för resten av familjen fiskade kräftor. Vi gjorde inte så mycket mer än kollade på film, spela guitar hero och umgicks. :) Men det va en riktigt mysig kväll. När ellen och bea åkt hem så gick vi andra ut och fotade lite. Fick en hel del grymma bilder. Sen gick jag hem och de andra hem till sig. Sov själv med hundarna inatt, men det gick bra. :) Förutom att mitt i natten så börjar de skälla, då blev jag ju lite orolig att det kom nån eller nått. men det va inget, vet inte va det va de skällde på. Men jag somnade om igen ganska fort.

Tack tjejer för den lyckade kvällen, allt blir lyckat med er! <3



Allt går kan bara man vill!



                                                                             Foto: Linnea

Allt Går Bara Man Vill!


Yes, det är mitt motto och varför? Jo, för jag vet verkligen att det fungerar! Allting handlar ju om psyket, och vill man så kan man. Jag kände bara för att säga det och kanske peppa nån annan till att tänka rätt där ute. ;)

Imorgon är det agility i örebro som gäller, Ebba och jag ska tävla vet inte om mamma kanske ville köra ett lopp och så tar jag ett men vi får se. Måste upp tidigt imorgon , inge kul. Helg ska ju va lika med att sova. Senare sen på kvällen så blir jag själv hemma för de andra ska iväg och fiska kräftor. :) Så då kommer girlsen hit och sällskapar mig, tror jag hittade på ett nytt ord där. ;) iaf, så morgondagen blir nog toppen.
Idag har jag städat lite och fixat , ska ta det lilla som är kvar imorgon så nu har jag ett argument till mamma och pappa att de ska skänka mig lite pengar till stockholm nästa helg. :) Hoppas det funkar, mamma är väldigt hård med det där nu vilket jag inte fattar varför? Har tjatat om mitt barnbidrag i över ett år nu, men lär få tjata ett tag till verkar det som. Men idag va mamma snäll och fråga om jag ville åka och kolla på skor, så vi åkte iväg och jag hittade ett par ankelboots kanske man kan kalla det, med kilklack. Och så fick jag ett par svarta tygskor med. Så idag va mamma generös för omväxlingsskull. :)

Haha, måste ju berätta om skolan idag med. Vi tjejer eller ja, vissa mer än andra känner att killarna i klassen har blivit drygare och drygare och att vi blir orättvist behandlade. (jag håller väll inte riktigt med men lite kanske) Ni måste läsa det här med liite ironi också, det är inte så att vi har krig i klassen eller så. ;) Men iaf, så idag bestämde vi oss för att vi skulle göra uppror och killarna fick heta sp (svinpälsarna) haha, felicia eller emmas konstiga påhitt? och när killarna märkte att vi inte snackade med dom eller skrattade åt deras skämt så börja dom fråga va det va. men ingen svarade utan gick där ifrån och bara ignorerade dom. Sen när vi slutade så va dom ju tvungna att veta va det va så dom började tjata är ni sura hela tiden, och jag som aldrig va sur från början klarade inte av att fortsätta så jag skapa fred med killarna igen, gustaf blev nästan ledsen över att vi va "sura" på honom och de andra, lite gulligt faktiskt. :) Men hoppas dom förstår nu att vi kan slå tillbaka och bli sura och säga ifrån. ;) som jag när jag gick i trean - JAG KAN FAKTISKT OCKSÅ BLI ARG!
haha, måste dra den med en snabbis. Jag och Julia hade fyllt år och hade kalas i skolans matsal för hela klassen och vi skulle leka hela havet stormar, alla va uppe i varv och pratade och de vuxna försökte få dom att bli tysta men det gick inte och jag blev tillslut trött på dom och reste mig upp av ilska utan att tänka tror jag (för jag va en ganska blyg och försiktiga liten tjej då) och så säger jag nått i stil med - kan ni inte va tysta!?!? Jag kan faktiskt också bli arg!! haha, det blev knäpptyst verkligen! och alla tittade på mig, jag visste inte vart jag skulle ta vägen då så jag sprang där ifrån. Och det här är självklart inte nått folk glömmer, det är sånt som folk tar upp ibland men det är bara kul.. man skrattar jämt när man hör det. ;) Men om det hade varit idag hade jag nog satt mig ner lugnt igen och sagt - Så, nu kan vi börja. Synd att jag inte gjorde det då. ;) Nej, nu rinner klockan iväg mina kära vänner så nu är det sängen som gäller. Vi hörs!


Önska mig lycka till imorgon!

Linnea <3


PAANIK!

HJÄLP!

ÅH, va har jag gjort!? Jag har lyckats låst in mig själv på mitt rum! Och ingen mer än Ebba verkar höra mig, kanske inte ens än någon hemma? Nyckeln har typ fastnat i låset och jag har försökt nu i en halvtimma att ta mig ut och självklart så en av dom få gångerna min mobil inte är med mig händer sånt här! Ska aldrig mer lämna telefonen vid min sida!! Va sur jag blir nu, det kommer sluta med att vi får bryta upp dörren! ;) Tur jag har datorn på rummet iaf. Men det är ett problem, jag är kissnödig som sjutton! :S kniiip.. är va som gäller till nån upptäcker att jag är inlåst..

önska mig lycka till! // Linnea

Torsdaag -


                                                                                                               
                                                                                                                           ( dom från brandos.se )


Jag kom på nu att jag har ju inte berättat här i bloggen att jag vann inte presentkortet från brandos.se som blondinbella lottade ut. Aja, ´jag är inte förvånad direkt. Vinner aldrig sånt där så.. Självklart berättade jag det här i skolan dagen efter jag skickat iväg ett mejl till blondinbella om att jag ville vinna och varför och får då reda på att frida också hade skickat, då trodde jag att självklart skulle hon vinna det då eftersom jag alltid har sån otur och det va skulle inte göra mer ont än att förlora? Jo, att se henne (inte för att jag inte gillar frida, haha.. tvärtom!) gå runt i skorna som jag lika gärna kunnat gå runt i. ;) Men hon vann inte som tur är hon heller, så jag slapp va avundsjuk i ett halvår. Men nu är frågan, jag vill köpa mig ett par snygga pumps/ankelboots nu. Men den stora frågan nu är vilka jag ska välja? Jag har hittat tre par jag fastnat för. (de på bilderna). Om jag ska satsa på ett par jag kan ha både höst/vinter/vår/sommar, så är väll de svarta pumpsen de rätta. Men kan man verkligen ha dom på hösten/vintern? Blir det inte kallt då? Kanske inte.. Dom är ju billigast med, det är ju ett plus. ;) Sen är det ju dom vinrödaktiga, älskar verkligen dom. Men kommer jag kunna ha dom länge och till mycket? :/ behöver hjälp! Har fått lite tycken på bilddagboken men jag kan ändå inte bestämma mig. Kan ingen bestämma åt mig? förresten för er som läser och inte sett min bilddagbok spana in den http://linnearisberg.bilddagboken.se/p/main.html.

Annars har min dag varit bra, började dagen med att göra mattediagnos. Okej, det är bara en diagnos den visar bara på va man kan och inte kan så det är inget att oroa sig över. Det har varit en soft skoldag, vi hade bild idag! :D Mitt absoluta favortiämne, riktigt kul! Bildlektionen gör onsdagarna. Men jädrans va ont jag haft i mina stackars fötter idag! usch, köttsår på båda stortårna och ena hälen. Men jag får skylla mig själv som jag sagt hela dan för att jag valde dom skorna. ;) Men nu får dom vila på skohyllan ett tag framöver tror jag. Efter skolan så hade jag med mig pengar till att köpa ett par tygskor så jag, frida, felicia och bea gick till wedins och kollade. Rea hade dom OF COURSE (läs mitt tidigare inlägg om reor) men inga tygskor fanns! hm.. aja, va ska man göra? Va ska jag nu ha för skor? Kan ju inte ha mina tygskor som det är hål rakt igenom ju? vilka svåra frågor jag ställer känner jag, vilket liv jag har. Riktigt stora bekymmer. ;) haha..

Nej nu ska jag kila! Bye bye // Linnea

ett gott skratt förlänger livet ..




(kul bild fast jag håller inte med den) ;)

I lördags firade vi malin som fyller 15 imorgon. Grattis gumman!
bästa presenten fick hon. ;) hade tyvär inte med kameran så har inga bilder. men hon fick ett par knall rosa string med två vollanger ifram. sen fick hon ett spel och godis med. tror hon blev nöjd med det. :) Men jag tänkte inte skriva så mycket om kvällen för det va inget särskilt, bara en av många trevliga kvällar med bästaste tjejerna. <3 Men självklart sa´s det en del roliga grejer under kvällen som jag måste dela med mig av. ;) jag tycker iaf att de är himla roliga men det kanske är för att jag va med när det sa´s ,och för att det va så himla kul just då? men jag delar med mig av det ändå, nån där ute kanske får sig ett gott skratt?

Malin delade med sig (som man inte ska) av det godiset hon fick av oss och frida s håller i godispåsen.

frida s - men köpte ni inte mina favorit kolor? (säger hon letandes i godispåsen)
felicia - frida, vi köpte godis till malin inte till dig. ;)
frida s - haha, just det.

hahaha.. va den inte liite rolig iaf? det tycker jag..

Sen diskuterade vi om moppar och frida l säger då med en suck , och va jag hör med mina öron en ganska seriös röst:

frida l - nej, jag vill hellre ha en havre moppe.

HAHAH! Den är ju klockren.

Jag som inte har en aning om vad hon menar börjar ju skratta för fullt och frågar va en havre moppe är. Medans jag i mitt huvud ser framför mig en rolig moppe som går på havrebränsle eller nått.

Men för er som kanske inte heller vet va en havre moppe är så är det en häst. ;) 

Hoppas ni fick er ett gått skratt, för ni vet väll att ett gott skratt förlänger livet?

Kramar // Linnea <3

tisdag ..




                                                                                                         Foto: Linnea

Jaha, då va skolan igång igen och allt rullar på som vanligt. Dagsrutinerna börjar falla in igen och självklart kommer läxorna med dom. Usch, redan fått två läxor, tyska och engelska (samma lärare). Aja, det är bara att göra det. Nu ska jag jobba upp betygen och då gäller det att göra läxorna för det första. ;) Dagen annars har varit bra, allt har knallat och gått som det ska. Kunde ju haft bättre väder till idrotten inge kul att träna friidrott i regn så blev att bara ta det lugnt på idrotten idag. Jag har ju punka på min cykel med så jag och malin som inte heller har någon cykel fick gå i regnet och jag kan säga som så att vi va sisådär lagomt blöta när vi kom fram till skolan igen. Då va det bara att snabbt byta om torka bort all mascara som runnit ut och synda sig vidare till sista lektionen, som är tyska. Kom ju försent iaf fast jag inte ens duschade. Aja, som tur är så är Ann Marie redan infjeskad så har några bonuspoäng där. ;) Så det gör inte så mycket att komma försent till hennes lektioner ibland. Nu är det väll bäst att jag gör mina läxor så jag har dom gjorda, sen senare blir det nog en joggingtur i aggerudspåret. Känner att det är en perfekt dag för det.

Ciao! // Linnea <3


ta mig här ifrån ..




Just nu känner jag för att bara åka bort, det jag verkligen behöver just nu är en spabehandling. Tänk er att åka till ett stort fint lyxigt spa och övernatta och bara koppla av och bli omhändertagen. Låter inte tanken lockande? Det är va som står överst på min önskelista just nu iaf. Min nacke är så stel efter allt sittande framför datorn som blivit på sistone, aj. massage tack!?

För övrigt har min dag varit skrutt, har haft en sånn där "dålig dag" tror jag. Fast ja, SÅ dålig har den väll inte varit men ändå nej.. Jag tror det är för att min kropp inte mår så bra fast psyket fortfarande är med. Idag när jag skulle träna hemma så märkte jag att min kropp verkligen protesterade, den ville inte. Och jag gäspade och gäspade, det måste va ett tecken på att allt inte är som det ska där inne? Usch, jag vill verkligen inte bli sjuk nu så här i skolstarten och allt. Men alla odds tyder ju på det, hela familjen nu har haft feber, hosta, halsont och snuva så det är bara att vänta på att nått bryter ut. Men eftersom jag går och tror att jag snart ska bli sjuk så kanske jag slipper det? haha, vem vet. ;) Nej men det blri som det blir. det märks va som händer.

Idag åkte mamma och jag till team sportia för jag skulle ha mjukisbyxor. Kom hem med en north bendh jacka, en fleecjacka och ett par mjukisbyxor. :) Tack mamma. Men jag måste säga nu att jag är sååå trött på rean! kan dom inte inse att ingen vill ha dom där sista skruttplaggen, som inte är värda ett öre egentligen? Snälla nu vill vi ha in höst och vinterplaggen! Nej, nu ska jag sussa, skola imorgon så upp tidigt är va som gäller..

God natt ! // Linnea




träna träna träna ..




Motivationen i bott..

Så, nu har jag bestämt mig! nu ska träningen igång igen. Nu har jag fått tillbaka motivationen och nu är målen satta högt över ribban, och dom ska klaras! Jag trivs med mig själv nu men jag känner mig ändå inte helt nöjd, jag har en bild på hur jag vill se ut i huvudet och den linnea jag ser där är den verkliga linnea. och det är klart hon ska få komma fram. ;) så nu är det kämpa som gäller och jag måste hela tiden peppa mig själv, men jag är målinriktad och jag ska jag vill och jag KOMMER klara detta! Så det så.. Idag började det kan man säga, eller ja igår kanske.. men idag sprang/gick/spuratde jag på våran extrem fit hemma i en halvtimma ungefär. Ohejj va svetten rann och flåset va på sin plats kan jag lova. ;) haha.. stenhårt körde jag under dom minutrarna samtidigt som jag kollade på du är va du äter, det är väll rätt program att titta på medans man tränar då känner man sig så smal och duktig och plus att man blir mer peppad. :) Emellanåt gick jag ner på golvet och gjorde situps över 150 blev det inte på raken men med små mellanrum. och sen trampade jag lite till, sen ner igen och gjorde armhävningar. (dock inte liika många) ;) armarna är min svaga länk, dom måste tränas upp. ;) så nu känner jag mig duktig. :) och idag har vi haft uteaktiviteter plus tipspromenad i skolan så idag har jag rört på mig en hel del och gått massa. :) Imorgon ger jag mig nog ut på en joggingtur med skulle jag tro. Jag funderar med på om jag kanske ska dela med mig av några goda och nyttiga recept på bloggen, va tycker ni om det? förresten, jag är med i en tävling om ett presentkort på brandos.se har sett ett par döläckra pumps där som jag mååste ha! hoppas jag vinner, jag håller tummarna och får se imorgon. :) Nu ska jag sussa, skola imorgon klockan åtta.. nu är det igång igen, usch!

Natti Natti // Linnea <3


back to school ..



                                                                                                                Foto: Linnea

8D <3

Ja, då har helvetet dragit igång igen då.. Ett år kvar i grundskolan sen är det gymnaiset som väntar. Och på tal om gymnasiet så har jag ingen aning om vad jag ska välja, jag vill så mycket men vet inte vad som är rätt. Det känns som att det är bäst att välja ett gymnasie i stan och då är jag mest intresserad av sam media. men sen är det ju det att hundsport i forshaga låter väldigt lockande och snacka om att det skulle va så himla kul!! :D Men är det rätt? Men jag tror jag kommer välja forshaga som ett alternativ iaf och media med. Men som mamma sa , det är nog bäst att plugga på gymnasiet hemma och sen efter det flyttar man för att plugga vidare på universitetet. Det är väl så min plan ser ut, men ändå så vill jag så gärna till forshaga. varför ska det va så svårt att fatta beslut ibland? Som tur är så är det ett tag kvar tills jag måste göra mina val. Nu är det bara att ta tag i skolan igen och plussa på betygen. Som tur är har jag världens bästa klass som gör skoldagarna roligare och tiden går fortare. På bilden här uppe är några från klassen, bilden är tagen på skolavslutningen 08. Nästa år MÅSTE alla vara med, och snacka om att tårarna kommer forsa ner från kinderna, usch va sorgligt att behöva skiljas efter 4 år tillsammans som klass. och en del av oss i klassen har gått i samma klass sen sexårs. Nej, nu ska jag inte tänka på det. man får tänka på de roliga minnena vi har tillsammans och att jag hade turen som fick träffa dessa underbara människorna över huvudtaget. ;) possitiv va det. haha.. Nu ska jag nog ge mig ut på en promenad i regnet, som jag älskar! Finns det nått härligare? Doften, temperaturen, prasslet av regnjackan och ljuden som blir när regnet nuddar marken. Det är ju underbart. Tur jag gillar regn för det är nog det vädret kommer bestå av en bra tid framöver.

Vi hörs! // Linnea <3




OS ..





OS

Spänningen va olidlig här hemma framför tvn när finalen kom i höjdhopp och stefan holm skulle hoppa. Jag höll tummarna och hoppades på guld , men tyvär räckte det inte till. Men jag måste säga jag är helt fascinerad av killen, han är 181 cm vilket inte är så långt när man är höjdhoppare och han är ändå världsmästare i sin gren. Det är imponerande! Dessutom är han ju från värmland, forshaga till och med! Det är coolt. ;) Och vi har ju anna lindberg med, hon är ju till och med från karlskoga det är riktigt grymt. ;) förresten,  jag hörde nu i en intervju att stefan sa att han ska nog inte tävla i Berlin och det lät på honom som att han skulle lägga av snart att tävla för hans kropp börjar bli sliten och hans fot är det lite problem med. Synd tycker jag för han är så himla duktig, men han har presterat riktigt bra under många år och kammat hem många medaljer så han har med all rätt att lägga av om han känner att det är det som är bäst. Vi får hoppas på att det dyker upp fler stjärnskott här i sverige snart. Men snälla, vi måste väll ändå få kamma hem nått OS-guld i år? Vi får bara hålla tummarna. Johan wissman sprang precis och det blev bra! han va nära på att knipa andra platsen men de andra kom i kapp, en femte placering räckte det till iaf och han är vidare till final. Vi får hoppas på en medalj från hans sida då. Nu ska jag gå ut med hundarna.

Ciao ! // Linnea <3



Blondare än blond..







jag måste lägga in en grej jag sa i grebbestad som är ganska blond men rolig i efterhand. ;)

Mamma - Den här båten är 20 fot va?
Pappa - Ja, men då är den som våran i så fall.
Linnea - va!? Så du menar att det går på 20 personer på våran båt?

alla tittar konstigt på linnea.

Linnea - ja så om alla står så här tätt skulle det gå på 20 st?
Pappa - Nej Linnea, fot är ett mått.

HAHAH, visst känner jag mig råkorkad men det bjuder jag på jag kan faktiskt skratta åt mig själv och mina dumheter ;)



Putte i parken <3

Jag har glömt att publicerat detta så gör det nu. Det blev en lyckad helg det här.. kunde ju slutat bättre men ångrar inte att jag gick ! ååh.. måste det va slut? Vill se mer bra band, livemusik i mitt hjärta! Draget som blir är ju helt sjukt. ;) och jag vill jag vill jag vill gå på en festival nästa sommar! Hoppas det blir av. Men jag ska nog se tll att jag kommer iväg på en festival. ;) Just det, lördagskvällen slutade ju sisådär eller ja när putte va slut. Jag träffade en som hette kristoffer då, vi strulade lite och snackade en del. Sen helt plötsligt kommer anna och ibohm fram till mig och drar tag i mig och säger åt mig att hänga med, jag stretar emot och frågar va fan de håller på med. De får iväg mig en bit och berättar att killen är förlovad och egentligen 25!! Åhh.. jag pallar inte folk som ljuger en rätt upp i ansiktet så jag sliter mig loss och går fram till han igen där han står bland hans kompisar och kollar han rätt in i ögonen och säger va fan, är du förlovad ditt svin!? Då tar han fram sina händer och visar att han inte har någon ring, ja men du har väll tagit av dig den nu ikväll? Sen blev jag undan dragen och träffade inte han nått mer. Visst han var ett svin och ville att jag skulle hänga med och gå undan och att jag skulle "sova" med honom under natten. Men senare får jag reda på att Björn som sagt att Kristoffer va 25 och förlovad hade ljugit, han va tjugo och hade varit förlovad men va inte det längre, då kände ju jag mig genast lite dum men ändå han betedde sig fan svinigt.. aja. det är glömt nu. ;) Kvällen slutade vid halv sex, efter putte ringde jenny så jag och frida träffade henne, tina och erica. vi gick sen ner till donkan och träffade folk där. :) det va en kort sammanfattning av min helg på putte i parken. :) träffade ju lite mer folk men orkar inte skriva alla. ;) Jo en måste jag berätta. ;) Frida och jag satt och väntade på anna och ibohm på en trotoar då kommer basisten och gitarristen från Timo Räisänen och går förbi. Jag hade redan under tiden Timo spelade tyckt att han va riktigt snygg och när han går förbi så får jag världens ögonkontakt med honom och vi fastnade i varandras ögon medans han fortsatte gå sen ler han mot mig på ett flirtigt sätt. ÅH jag är kääär! ;) haha. nej inte kär men jävlar va het han är! ;) jag va tvungen att berätta det. ;)

Ciao ! <3 Linnea


Göteborg nu!

10 år sen va det nu som mamma och pappa gifte sig, 10 år sen! Det är ju helt sjukt. Jag kommer ju ihåg den dagen så väl, att tiden går så fort. haha.. låter som en gammal tant nu men det är fortfarande jag linnea som skriver, jag lovar. ;) Men självklart va det ju nånting som skulle firas. Så i onsdags åkte jag, mamma och hundarna ner till Grebbestad. Vi kom ner dit vid halv fyra. Där nere gick jag en promenad senare och gud va tankarna börjar gå när man är ute och promenerar. Bland annat tänkte jag på sist när jag, bea, emelie och petra va nere. Och vilka minnen man har kvar från den resan. ;) Just det jag glömde berätta att både min plånbok och mobil plus petras plånbok och mobil blev stulet under lördagskvällen. :(  det är ju en berättelse att berätta , men tror inte jag ska dra den nu. ;) Kanske nån annan gång. Men iaf när jag går där på väg ner mot havet så möter jag två av dom jag träffade den helgen. Nämligen Alex och henning. :) Så vi snackade lite där. Trodde ingen va där nere nu för folket har börjat dragit sig därifrån men tydligen inte. Sen träffade jag även frida stender på bryggan med. :) Jag gjorde världens fynd då förresten, jag köpte en jeansjacka för 49.50 ;) Den ni! Sen har jag fått en allväders jacka av mamma och en addidaströja :) åhh.. jag är så shoppingsugen så nu jävlar i göteborg, åh va jag ska shoppa då! :D aja,när jag gick där så fick jag världens lust att blogga och massa idéer om vad jag skulle skriva dök upp men fick aldrig tillfälle att sitta vid datorn. :( Senare på kvällen kom pappa. Nu är vi framme i göteborg och har lämnat hundarna hos mormor och conny. Vi bor på scandic i mölndal här, super mysigt. Jag och max fick ett eget rum. Vi har varit ute och käkat på en resturang inne i stan och strosat runt lite. Älskar göteborg, så underbar stad. Jag SKA flytta dit om några år. Det måste bli så. Imorgon ska vi gå på universeum och sen ska vi shoppa shoppa shoppa!! :D Sen på söndag åker vi tillbaka till grebbestad och hämtar hundarna och åker sen bär det av hemåt. Nu ska jag lägga mig och läsa eller kolla på nån film. Längtar redan hem.. 

 Natti natti! <3 // Linnea


Lista över att vara bortrest både bra och dåligt

1.Bra är att man kommer bort och får koppla av och släppa allt
2.Dåligt är att man saknar alla där hemma
3.Kul att se andra städer och platser
4.Hemlängtan
5. älskar att bo på hotell och hotellfrukosten <3

RSS 2.0