Karlskogas gossip girl, watch out!

Haha är det nu man ska bli rädd eller?!

Någon eller troligen några i den här ruttna hålan har nu gått o skapat sig en blogg där dom skvallrar om ungdomarna i karlskoga. Kom igen! Kollat lite för mycket tv.. gossip girl?Det roliga är att det redan innan den här person gjorde bloggen offentlig började ryktas om det här och vem som ligger bakom den.. så vem skvallrar om vem egentligen? Vi har koll på dig med ;)

XOXO haha

Första advent!Låt aldrig hoppet försvinna


Det ska firas att man lever!

Idag fyller världens bästa jenny år! Den vän jag kännt längst i hela mitt liv, hon är bra hon!♥ Grattis jenny hoppas du haft en riktigt bra dag o snart är jag påväg till dig för att fira dina 21 år i livet! 


Det där va inte igår inte!

Många minnen har vi ihop du och jag och många många fler kommer det bli! ♥

En lördagkväll jag alltid kommer minnas!!Började helgen med en go förkyldning och kurerade mig ordentligt hemma med my friend fisherman, blåbärste med honung, brasa och idol på det! Rätt mysig fredag ändå måste jag säga! Lördagen blev ju lite av en annan femma. Kvällen började med myskväll med mamma och va tänkt att det skulle sluta så också, men jag tog mina långkallingar, mjukisbrallor och mitt osminkade naked truth ansikte och gav mig ut i snöovädret med min stolla Anna där vi stollade oss så som bara vi kan med gula hojar, fältvakter, en sjungande turkisk vän, raggarrundor, snöbollar o ja listan kan göras lång..

Det jag ville komma till va slutet av vår stölliga kväll. Mitt i allt dyker en vit limmo upp genom vår annars ganska döa kullerstens stad. Genom en ruta stack ett ganska snyggt huvud ut och tjoade lite.. Vi tjoade tillbaka men fortsatte gå. Limmon stannar och ur kommer snyggingen, Anna ville utan tvekan åka med, jag däremot tyckte inte att tjejer i mjukisbyxor, osminkade och som precis lekt att dom va fältvakter passa i en limousine. MEN.. Man lever ju bara en gång! Så vår lördagskväll avslutades i en limousine med ett glas champange. Trevligt trevligt! Man tackar ju inte nej?

Små saker blir stora på nära håll!

Imorrn ska vi försöka övertala nåra stackars osäkra 9or som ska börja söka sina gymnasieval att välja just media! Hoppas vi får nån på kroken iaf. Men möckelngymnasiet?! Kom igen!! Det är vad den nya gymnasieskolan i karlskoga i framtiden kommer heta. Säger det igen för det kan va det fulaste jag hört MÖCKELNGYMNASIET!? Varför bara inte Karlskogas gymnasie? Eller eftersom den här stan är så stolt över Alfred Nobel så varför inte Nobel gymnasiet?  Men ne.. MÖCKELNGYMNASIET..

Jag ångrar verkligen inte det gymnasieval jag gjorde.. Jag följde mitt hjärta! Media va min vilja, min passion. Trots motgående föräldrar, dåliga rykten och en vilsen själ så följde jag mitt hjärta och jag ångrar det inte en sekund! Jag stod på mig och jag körde mitt egna race, det race jag ville köra. På köpet har jag lärt känna människor jag aldrig annars skulle lära känna och fått en allra bästa vän!!♥
Jag kan leta länge i arkivet.. minnena är många! ♥

För dig ska jag göra det tusen gånger om!Ps. Vi saknar dig nått grymt malin!!! hoppas du skrattar o förstår ♥


Written in the stars.. a million miles away

Jag är moster till världens finaste och goaste kille! Följde med farmor och faster förra helgen för att hälsa på min syster Malin, Jimmy o deras Oliwer. Nu en vecka senare får ni bilder på guldklimpen! ♥Min helg va förjäkla bra den här med.. o inget slår min och annas fredagkväll i vinterkängorna! ♥


My boy toy♥

Tack Anna för kvällen igår, den va bra! Du är min stolla o det kommer du alltid att vara♥Nu åker jag till farmor o sen tar jag mig en tur med my boy toy till kyrkogården och hälsar på farfar och fascineras av alla ljus som lyser upp i mörkret. Låter som ett bra avslut på lovet!


Jag vill känna mer, se mer än jag ser..

Igår åkte jag, farmor o faster in till karlstad o hälsade på min syster, Jimmy och världens finaste Oliwer♥ Kameran följde med men hinner inte ladda upp bilder nu så ni får hålla ut till imorrn! För nu ska jag göra mig lite iordning sen till gravarna och tända ett ljus åt farfar♥ Kameran tänkte jag ta med mig för det är alltid så fint under alla helgona på kyrkogårdarna. Senare blir det att fira min stolla Anna♥


Så lite som möjligt , fast lite mindre till..

Snabb update ur mitt höslovligaliv.. Vädret är trist men allt kan ju inte va på topp! Igår drog jag mig själv i håret och släpade mig in till frisörstolen och lät Alexandra sätta saxen i mig, kom på mig själv i spegeln med att göra grimarscher när saxen närmade sig.. o det hände inte bara en gång. Jag har inte tandläkarskräck som dom flesta, jag har frisörskräck.. Men varför vara som alla andra? 

Klippt o klart blev det eller klart blir det väll aldrig.. men hon vet det där Alexandra, så lite som möjligt o lite mindre till, så är jag nöjd! Fast lite skillnad ser jag allt ändå!


Fick med mig den här godingen hem som är lite av en stor favorit!
Rekomenderar skarpt

Måste bara säga att jag har dom bästaste o stolligaste vännerna! Va skulle jag göra utan er? ♥BIG LOVE


RSS 2.0