Levnadstecken!

Okej.. kanske dax att lämna ett levnadstecken? Im still alive people! Händer mycket runt omkring, bland annat har jag varit utan dator i två veckor (anledning vet dom som borde veta) ni andra får väll fråga.. men iaf så skyller jag lite på det. Annars har lusten inte funnits där helt enkelt. Jag är så less på min design nu med så vill inte ens se bloggen. Skäms verkligen, så under lovet (som för lyckliga mig började i torsdags) ska jag fixa både min och petras design! :) Kvinnan åker om faktiskt inte mer än ca 3 timmar till thailand! Ta mig med! Saknar det verkligen och henne kommer jag sakna nu! I år blir det till att fira jul och nyår hemma i kalla sverige vilket jag gör med både glädje och längtan till thailand. Ibland önskar man att man "både kan äta kakan och ha den kvar" (göra både delarna om ni inte fatta) ;P

Tänkte eftersom jag varit dålig på att ladda upp bilder så kan ni få lite bilder från mina resor till thailand nu :) så enjoy!

2006:
          

2007:

                

2008:

                  

hopp, hade visst bara lite bilder från thailand 2006 i datorn dom andra måste ligga i hårdddisken. Så lägger in mer imorrn för nu måste jag sova, en dag imorrn med ju!

Så nu har ni fått se lite bilder från mina resor i paradis landet. Hoppas det smaka.. Nu ska jag försöka sova brevid min snarkande katt.

Pusss gonatt!
linneaaa








Jag gör det igen o kanske igen?

Jag tror jag fått tillbaka lusten för bloggandet nu. Har fixat photoshop cs4 nu så ska börja knepa o knåpa på en ny design så kommer kanske motivationen ännu mer? :) Har ju inte varken kunnat eller haft photoshop förut men nu har jag det och vi börjar lära oss det i skolan på mediaproduktionen :) För er som inte vet det så går jag media programet på bregårn nu och jag trivs riktigt bra. Bra klass (för det mesta) o lagomt mycket plugg. Dom här tre åren ska nog gå att klaras av eller va säger ni mallanibrallan och lillqvist ?

Igår efter skolan vid halv elva åkte jag o evelina in till örebro, där inne träffade vi erik som hakade på. En kofta va det enda som fick följa med hem. Nöjd med den men synd att inte mer ville hoppa ner i påsar o flytta med till karlskoga. Fast min plånkbok blev nog glad den istället. Tur man kan glädja nån alltid. ;) Kvällen bestod av idol, gamla bilder, mycket skratt o prat, vilse vandra dom omkring. Vem är det inte en fredagskväll ser ut såhär med, om inte med .... ?? ;) hahah. Tack brudar för att ni gör mina dagar! <3

Nu måste jag få lite nytta gjort, kommer bjuda på en hel del bilder i kommande inlägg så håll ett öga! :)

Ta hand om er!

linneaaa <3


RSS 2.0