Ett gott skratt förlänger livet!

Heeej heeeej :)

Haft en bra helg? Min har varit kanon. Måste ju berätta om i fredags när anna och jag skulle sola på colosuem efter skolan. När jag tvättarde av mig sminket inne på toan hör jag hur nånting dundrar och smäller utanför. Min första tanke va, vad har anna nu gjort... Jag går ut med rengöringskräm i hela ansiktet och ser anna sitta på en bänk med fyra stora plåtskåp i knät. Hon tittar upp på mig med stora ögon och jag brister ut i skratt hon skrattar med men har ändå panik , jag försöker hjälpa henne att lyfta upp skåpen  men märkte då att det va riktigt tungt. Anna lyckades vi iaf få därifrån men skåpen fick ligga där tvärs över rummet. Frågan är ju HUR lyckades hon?  Ja, är man klantig och har tråkigt kan mycket hända på så kort stund. Hennes förklaring på hur det hela gick till så skulle hon ställa sig på kanten i ett av skåpen (det va fyra stycken som satt ihop) men så tippade dom över och föll emot henne. Ja, jag kan ju säga att jag låg på golvet och skrattade samtidigt som jag hade kramp i magen av allt skratt. Anna skrattade hon med och jag skrattar fortfarande när jag ser framför mig bilden av att hon sitter med alla skåp över sig.  Ett stort blåmärke och sår på armen kom hon undan med, det kunde ju gått mycket värre, så tur det inte gjorde det, men jävlar va klantig man kan va! ;P
Tror anna hade lite otur den dagen med för när vi väl kom till solariumet fick jag sola för happy our pris men inte hon.

Här får ni se en bild när anna sitter med skåpen över sig.


Ni har väll inte glömt bort (som jag gjorde) att man ska ställa fram klockan en timma idag? 
Nu måste jag sova om jag ska orka upp imorgon, blir ju en timmas mindre sömn nu. Hur ska jag klara det!?

Pusss & godnatt , linneaa <3


Snacka om att ha flyt!



Bästa dagen på länge, dagen började inge vidare men den kunde inte sluta bättre. Nu har jag nått att fira ändå! ;P Hade nationella på morgonen vilket gick nästan rakt åt pipsvängen.. Hur ska man kunna skriva en tankekarta när man inte har några tankar? Inte som har med engelska att göra iaf. Jag satt där och tiden bara gick och gick.. Skrev fyra meningar, sen tog det stopp igen, aja.. Tillslut fick jag ihop nånting, bättre det än inget men det blir ju inte mvg som jag hoppats men inget jag kan göra nått åt nu, det gick som det gick. När jag kom hem sen efter skolan pratade jag med pappa om min kamera och TACK äntligen bra nyheter!! Han sa att han pratat med försäkringsbolaget och eftersom d40x har utvecklats till d60 och säljs inte längre så fick jag en d60 istället som är bättre än den jag hade. :D DESSUTOM slipper jag betala 1500 som jag hade räknat med. Och som pricken över i:et kommer kameran troligen den här veckan! :) Jag behövde verkligen lite flyt nu som man som minst kan kalla det. ;)

Nu väntar sängen på mig, god natt !
linneaaa <3

man ska aldrig ta nån eller nått för givet..

Det finns inget längre att säga, allt är upp och ner. Jag vägrar att falla tillbaka till då, men det är fan inte lätt.. Jag vet inte längre vad jag ska göra, eller spelar det ens nån roll? Jag vill inget hellre än att allt ska vara som förut, men jag antar att jag har mig själv att skylla. Jag har lärt mig nu att man aldrig ska ta nån eller nått för givet..

Ge mig helg nuuu!
linneaa <3

Ge mig detta tack!

Heej på er !

Hoppas ni haft en bra helg allihopa, min blev som jag planerat lugn och en hel del plugg. Borde kanske lagt ner liite mer tid på plugg än jag gjorde men jag har faktiskt fått en del gjort. :) Imorgon är det en ny vecka och hoppas den tar slut lika fort som den här gjorde. I veckan ska jag se till att fixa ett ID-kort och ta tag i övningskörningen, måste ju gå nån kurs innan man kan ge sig ut på vägarna. Inte bara inte.. ;) Den här veckan ska jag också se till att allt jag hamnat efter med i skolan ska jobbas ikapp så jag har lite att göra den här veckan. Men jag får tänka på va skönt det blir när det är klart sen. :)

Jag har ju sagt att jag ska ladda upp en lista varje söndag så här kommer en jag vill ha lista.





Fick höra igår förresten av pappa att det skulle kosta 5700 spänn att laga min systemkamera som åkte i golvet så tack gode gud för att den går på försäkringen, det blir ju ändå 1500 jag måste betala men då får jag en ny likadan kamera för det. Så jag har tur i oturen iaf. Nu saknar jag min kamera nått enormt, vill ha den nu!! Men jag har mig själv att skylla..

Natti natti, sweet dreams // linneaa <3


Träääning

Gööööött snart ska jag och bizzebus fara iväg och träna! Det va ju inte igår direkt så det ska bli riktigt skönt och jag är taggad för ett stenhårt spinningpass. Vi har inte den tränaren vi brukar ha men hoppas hon duger den vi ska ha idag ;)

Tjollahopp!

Kan det bli en så mycket bättre torsdag än såhär?



Shiiit vilken dålig uppdatering det blivit här då, men nej jag har inte dött. Så lätt slipper ni mig inte! ;) Internet här hemma har krånglat till och från och min kära far har nu installerat en föräldrar kontroll på min och max dator så dom har blivit begränsade. Max hade listat ut hur man kunde fixa bort föräldrarkontrollen och tänkte va snäll mot mig och tabort det men det blev såklart nått fel, (ni vet linnea+otur=sant) men han håller på att greja med den så hoppas min lilla skitunge till lillebror fixar det han ställt till med. Han tror som tur är att hårddisken inte tagit nån skada, tänk om den har det jag vet helt ärligt inte vart jag skulle ta vägen! Alla bilder tänker jag främst på, dom finns ju ingen annanstans! Nej, det får helt enkelt inte ha hänt nått med hårddisken. Säger ju det, jag SKA köpa mig en EGEN laptop som bara ska vara MIN och som INGEN annan får röra för att jag ska få ha den ifred. Bara till att spara. ;P

Annars så knallar väll allt på i sin egna takt och visst fasen nalkas det vår? Just nu sitter jag med mammas laptop i knät på altan med filtar och kuddar omkring mig i en fåtölj och njuter av fågelkvitter och solsken. När folk börjar ta fram sina skinnjackor tycker jag att våren är här. Ett annat vårtecken jag sett idag är krokusar som ploppat upp lite varstans. Jag väntar bara på knoppen på träden..

Hoppas allt rullar på för er med, och jag hoppas verkligen ni njuter av det underbara vädret!
Pusss och kraam , linneaa <3

Önska mig lycka till!

Humöret på topp, solen som skiner, underbara vänner och en anmält bra dag.. Så kan man nog beskriva min dag i korthet. Jag vet inte vad det är med mig men för varje dag som går får jag mer och mer energi och humöret blir bara mer och mer på topp! Nalkas det vårkänslor kanske? Jag vet inte, men kul och skönt är det iaf att må så prima som jag gör just nu. Dagarna går fortare och man har så mycket roligare. :) Den här veckan har gått riktigt fort och det tackar vi för, jag har gjort klart en hel del saker jag hamnat efter med i skolan och jobbat ikapp det. Nu är det bara fysiken kvar och den har jag som mål att fixa nästa vecka. Mina mål jag hade den här veckan har jag klarat  också,  haa pilutta dig! JAG KLARADE DET! :D

Imorgon är det fredag den trettonde, vi får se om den dagen blir som de övriga denna vecka isf klagar jag inte. Självklart har vi nationella prov i engelska läs och hör -förståelse imogon, hoppas hoppas hoppas det går bra. Önska mig lycka till, det kan behövas! Nu måste jag sova så jag är utvilad och så min hjärna är i topptrimm till imorgon. ;)
Natti natti , linneaa <3

Toppen dag idag !



Tjohej! :)

Vilken bra dag det har varit idag. Trodde hela dan skulle skita sig eftersom den började med en rejäl försovning till halv åtta (började åtta) men jag va snabb som satan och stressade mig iordning till tio i åtta.  Skräll att jag försover mig nu för tiden. Nu fick jag ytterligare ett mål jag ska klara den här veckan! När jag väl va klar så fanns det ingen jävel hemma som kunde skjutsa mig till skolan och jag kände verkligen då neeej jag går inte till skolan nu, då stannar jag hemma. Jag ringde mamma och tackade för skjutsen och sa att jag stannar hemma idag men såklart började vi bråka och hon kom hem och skjutsade iväg mig. Så kom bara fem minuter försent  trots allt, glad att jag gick idag för det blev en bra dag. Mitt humör har varit på topp och allt har flytit på så bra. Skönt med sånna dagar bort emellan åt. ;) Tyska provet gick rätt skapligt med, men jag insåg när jag satt där med provet att jag kan inte språket, förstår mig inte heller på det och jag har inget intresse till att lära mig det heller så förtjänar bara ett g. Men so what? man kan inte va bra på allt! ;) Jag satsar på engelskan istället som är så mycket viktigare och så mycket roligare. :) Nu ska jag fortsätta att plugga ikapp och försöka bli av med alla arbeten som ligger på mina axlar och väntar (lät konstigt men är inte ordspråket så?)

Hoppas allt är fin fint med er!
Pussss, linnea <3

Den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge..

Ville bara säga äntligen, har väntat så länge på detta men nu äntligen kanske det tillhör det förflutna? Det är historia.. Tack! :) Mitt liv håller på att falla på plats igen, skönt. Hoppas allt är bra med er med <3


Är det meningen att det ska va så ?


Hejs svejs!
Haft en bra dag? Min dag har varit bra, humöret har i stort sett varit på topp hela dan trots att jag egentligen är helt slutkörd, borde inte ha nån energi alls men den har visst inte tagit slut. Fast känner nu hur tunga ögonen börjar bli. Va uppe till halv två inatt och plugga matte och tyska, skulle ha tyskaprov idag men det blev inget för Ann marie va inte där. Mattediagnosen kunde inte gått bättre, det lönade sig ju. ;) Efter skolan idag hade jag utvecklingssamtal,  det gick kalasbra det med som tur va. :) Bara att ligga i och kämpa nu in i det sista men som pappa sa, är det verkligen så att man ska ha tappat orken och lusten redan när man går ur grundskolan? Är det inte då allt jobb och slit ska börja? Spelar ingen roll om jag sitter och klagar till min lärare om va tungt jag tycker det går i skolan och va mycket vi har, de bryr sig ju inte. De kan ändå inget göra? Men vem ska man vända sig till egentligen? Är det meningen att alla ska pina sig igenom skolan och att våran skolgång ska kännas som vi sitter av ett straff? Utan att vi ens har nått att säga till om? Nej, skolans upplägg är fel hoppas nån vuxen med makt kan komma på detta snart, eftersom våran åsikt inte räknas. Politiker kanske man borde bli? ;P Nej men kom igen, gör skolan lite roligare det skulle gynna oss alla! Va tror ni jag ska göra nu? ..... PLUGGA såklart ;S
Pussss , linneaa <3

Linneas lista - favoritbloggar




Nu va det ett tag sen jag bloggade så kände att det va dax nu. Händer så mycket varje dag nu så hinner inte med riktigt. Det känns som att jag springer på ett löpband och tiden jagar mig bak i hälarna och stannar jag, springer tiden om mig och då hamnar jag efter. Så det gäller bara att kämpa och ligga i för att få allt att gå ihop. Åh va sugen jag blev på ett spinningpass nu. Aja,  Jag har ju sagt att jag ska skriva en lista varje söndag, men dte va ju lättare sagt än gjort. ;) Idag ska jag iaf försöka mig på en. ;) Jag ska skriva en lista på mina 10 favorit bloggar. (ingen särskild ordning)

1. kenza - http://kenzas.se/
2. Toppformsjakt - http://toppformsjakt.blogg.se/
3. Just like linnea - http://justlikelinnea.blogg.se/
4. Nevnarien - http://nevnarien.se/
5. Maria Ulmefors - http://mariiaa.webblogg.se/
6. Fotograf Emelie Ohlsson - http://emelieohlsson.blogg.se/
7. Lisa Place - http://lisaplace.devote.se/
8. Elina Norlén - http://elinanorlen.blogg.se/
9. Elin kling - http://kanal5.se/web/stylebykling/
10. Designa din blogg - http://designadinblogg.se/

Hoppas ni haft en bra helg för det har jag, blev firad igår av tjejerna + johan ;P Fick jättefina presenter, taaack så jättemycket. <3 Min kamera är ju inne på reparation så kvällen blev inte fångad på bild men bra va den ändå. ;)

Ny vecka imorrn och jag ska klara det! Vi har slagit vad , och jag tänker inte förlora! ;)
Pusss och kram , Linnea <3


Ge oss lite av din stora motivation!




Måste bara länka er vidare till min kära vän petras nya blogg http://toppformsjakt.blogg.se där skriver hon massa roliga, udda, spännande och NYTTIGA recept på allt från mat till bakning till dryck. Hon skriver även om sin vardag och kring den männskan händer det saker hela tiden kan jag lova. ;) Petra har ett mål och det är att leva sundare och att må bra (det syns redan resultat kan jag tillägga!) Det låter kanske som att hon är/va jätte fet nu men nej verkligen inte! Ni ser henne på bilden ovan. I bloggen ska vi få följa henne och se när hon når sina mål. Petra är den mest målinriktade person jag vet och har hon bestämt sig för att nå ett mål då ser hon banne mig till och göra det med! Hon är dessutom en helgo tjej som har ett hjärta av guld, hon är en sån där typisk person som alla vill vara. Vem tror ni sporrar mig till att bli en sundare och bättre människa? Nej men spana in hennes blogg ni kommer fastna för den jag lovar, precis som jag! ;)

Ta hand om er!
Pusss och kram , linnea <3

Grattis till mig :)




(Jag bjuder på lite bilder på mig för ovanlighetens skull. ;P)

I söndags fyllde jag 16 år, så grattis till mig! :) Dagen va inge märkvärdig men bra ändå, hade kalas med släkten och fick presenter. Det bästa som jag fick va av mamma och pappa, och det är att  jag ska få en ny större säng och så ska vi göra om i mitt rum. Vi ska bygga en walk-in-closet och det kommer bli SÅ bra! En stor förändring kommer det bli, vilket ska bli jätte kul :) Annars fick jag: pengar, en dvdspelare, björn axéns volym master, en egen hårfön (för jag tar jämnt upp den som ska va där nere) , en sjal, smycken ja, typ det. :) Jag är nöjd! 16 år, betyder mer frihet, mera tillgångar och övningsköra! :) har längtat efter det. :P Hoppas det här året kan bli en gnutta bättre än det förra, dte är bara jag som kan avgöra om det ska bli det och visst ska jag väll se till att det blir så? ;) det här sommarlovet ska bli det bästa!
Ha det bra! :) // Linneaa <3

Om man inte ens står för vem man är - är man då värd att ha en åsikt?

Eftersom dom anonyma som kommenterar inte vågar stå för vilka dom är så kan jag inte svara personligt till dom, därför tänker jag svara lite kort här. Jag har inga problem att säga det jag skriver på min blogg i verkligheten till den det rör, men om nån av någon anledning är sur på mig utan att jag vet varför så väntar jag mig en förklaring. Om nått inte är som det ska så vill jag gärna prata om det och reda ut det och det gör jag om JAG är sur på någon. Jag talar då om det för den och förklarar varför. Då har den personen sin chans att säga sin förklaring och så kan man reda ut det då. Men oftast är det inte jag som börjar bli sur utan att jag tror att andra är sura på mig och då väntar jag på att den personen ska ta upp sin anledning med mig om varför den är sur, men alla gör ju inte det. Många gånger händer det att jag tror att någon är sur på mig, jag vet inte anledningen men jag känner av att nått inte stämmer (som blickar, inte pratar med mig osv.) jag backar då undan och väntar på att den andre ska ta kontakt med mig och då tror den i sin tur att det är jag som är sur. Sånna här misstolkningar sker oftare nu än det gjorde för några månader sen. Jag tror det är för att jag är rädd för att mista fler av mina nära vänner och jag går då på hel spänn hela tiden. Jag måste släppa det, men det tar sin tid.. På min blogg skriver jag det som rör sig i mitt huvud, jag skriver det jag känner för men jag skriver inte namn på personer jag är osams med. Jag snackar inte skit på min blogg och det jag säger här kan jag lova er att jag lika gärna kan säga till er personligen. Ger ni mig chansen att försvara mig om ni tycker jag gör nått fel så gör jag ju det, ingen tvekan! Det är när folk inte låter mig förklara mig som det hamnar här, dels för att jag blir irriterad och vill få folk att fatta att ni ska ta det med mig dirkekt istället för att bygga upp sånt här onödigt småskit. Är det inte bättre att prata ut om det istället? Eller är det kanske helt enkelt så att det är ni som inte vågar ta det i verkligheten? Jag vet inte , men jag tänker lägga alla smågräl åt sidan nu och jag tänker inte ägna mer energi eller tanke åt det. Det är bara så onödigt tycker jag... Varför gå runt och va sur när det är så mycket roligare att gå runt och va glad? :)

Det blev nog en sluddrig text men tror ni kan läsa det iaf. Nu har jag släppt allt och börjar om på nytt, jag tror jag behöver jobba lite mer med mig själv mentalt och det gör jag ska ni veta, hela tiden. Det gör ni med även fast ni inte tänker på det.
Pusss, linneaa <3

RSS 2.0