är julen verkligen snart här?




Första advent!
´
Vaknade upp av regn som smattrade mot rutan, julkänslan försvann direkt! Det ska ju va snö ute nu inte regn och slask. Aja, snart slipper jag det här hemska vädret som är just nu. Om 22 dagar åker jag , och om 23 dagar är jag i Thailand. Jag kan inte förstå det, och om 24 dagar ligger jag på en strand och solar och badar och njuter av livet. Nej, just nu känns det för långt bort för att jag skulle kunna föreställa mig det här. Det är bara att ta dagarna som dom kommer nu och inte tänka för mycket, för då går tiden fort. Den här veckan kommer nog gå med rasande fart, slipper en dag i skolan iaf. Men neeeeeeeeej, kom på nu att det är bild på onsdag när jag ska till göteborg och då skulle vi jobba med foto!! :'( NEJ! Vill verkligen inte missa det, men inget jag kan göra nått åt nu iaf men ändå! FAN ! Hoppas det inte bara va en lektion då. Aja, får se det från den ljusa sidan. Får åka till göteborg och gå på lisebergsmarken och se all vacker belysning. Det ska va underbart har jag hört, men hoppas hoppas hoppas att det kommit lite snö tills dess för då är det ännu finare. Kameran hänger ju med kan jag lova i vilket fall som helst. ;P Efter vi varit på liseberg ska vi till nordstan och shoppa. Då blir det massa inhandling till thailand! Lääääängtar nu! :D Det blir nog en riktig bra vecka där här. Känner på mig det. Det är bara en sak som kan förstöra veckan och det märks imorgon hur det blir med det. Hoppas det går bra. Jag vet varken ut eller in när det kommer till det här, det är antingen eller som gäller nu. Det skär i mig att det ska behöva bli så, men jag tror det måste det för mitt eget bästa. Nu är det upp till dig.

Helgen blev ju inte som väntat, inte hänt nått särskilt. I fredags va jag med felicia och emma hos felicia och igår slutade med att jag och bizze kollade på film hos henne. :) Kollade på säg att du älskar mig, linas kvällsbok och beck enslingen.  Tur att jag kunde komma bea, hade aldrig klarat av en hemmakväll. Behövde komma hemifrån. Inatt drömde jag att jag pratade i telefon och det roliga va att jag tror jag pratade på riktigt. För jag vaknade upp av att jag sa Haaallå? Precis som jag inte fick nått svar och då kollade jag upp och märkte att jag hade handen mot örat, va tvungen att  kolla om jag verkligen pratade i telefon så jag drog ut handen som legat mot örat för att se om jag hade mobilen i handen men det hade jag inte. Sen somnade jag om. Så sjukt att man kan vakna upp sådär. Nej nu ska jag ta tag i mitt liv. ;P Ska sätta mig och plugga so nu, prov på torsdag! JIHU, lääängtar. ;P Men men, inget jag kan bestäma över. Sen ska jag städa mitt rum, damma och allt hör och häpna! ;O Julstjärnan ska hängas upp i fönstret idag med, mys! :) Nej nu har jag inte tid att sitta här längre..

Ha det bra , puss och kram // Linnea <3

Jag vill ha!

Heej Heej!

Nu när jag äntligen vet hur man sätter ihop flera bilder i en och samma bild så kan jag börja lägga upp kläder mm som jag vill ha. Om jag hade varit ekonomiskt oberoende så skulle jag köpa mig själv detta just nu! Jag hade gjort en likadan sida med accessoarer också men den ville inte bli uppladdad tydligen så den kommer en annan dag. På den "listan" finns ett par skor jag är kär i bla. ;)


Nu väntar sängen på mig ! Bäst att kila,
Puss & godnatt! // Linnea <3

Julfeber

                                                                                                                                                                                                                        Foto: Linnea

Nu är det snart jul, inte alls lång tid kvar. Idag är det 26 dagar kvar tills julafton och 24 dagar kvar tills jag drar till thailand! :D LÄÄÄNGTAR! Påtal om julen, på söndag är det ju första advent. Det är ju då man plockar fram ljusstakar och stjärnor mm. Men igår fick pappa och max julfeber tror jag och började plocka fram dom. Så nu står det ljusstakar i alla fönster förutom i mitt. ;) Vi som har som tradition att ställa fram dom första advent. Det kändes konstigt att bryta den traditionen och jag tycker verkligen man ska vänta tills dess. Men det lyssnade inte dom på. Igår gick även jag och bea till davids och skulle boka in träning men när vi kom dit så va dte fullt på ALLA pass och så va det typ åtta stycken på reservlistorna överallt fram till början av januari! :O Så vi får vänta på nya listor och va med då. Men det va skönt ändå med en långpromenad. :)

Idag då, har varit en rätt bra dag. Blev klar med min kjol på syslöjden idag ska bara sy ett skärp att ha i midjan sen får jag ta hem den och då ska ni få se bilder. :) Fick MVG på min svenska uppsatts , blev ASGLAD! Mitt första mvg av Carina tror jag! :D Hon sa direkt att det här va jättebra linnea, och sa att jag verkligen skrivit av mig. Temat jag skrev efter va vändpunkt. Jag skrev om hur jag har förändrats genom åren och vad som gjort mig till den jag är idag och även om mina tankar efter begravningen. Efter skolan sen fick jag knalla hem själv, stackars mig. Tur va ringde Emmy och höll mig sällskap i telefon ;) Nu ska jag bara ta det lugnt en stund sitta vid datorn och kanske lägga upp kläder på bloggen som jag hittat på internet som jag vill ha? Det ska jag nog göra, senare ikväll blir det idol hos felicia. :) Myspys. <3

Trevlig helg! // Linnea <3

ill be there

Heeejsan Sveeeejsan !

Förlåt för den otroligt dåliga uppdateringen på sistone, men jag har inte haft något att skriva om. Veckorna rullar på och det finns väll inte så mycket mer att säga än att klaga och det har jag ingen lust med längre. Nu är jag på väg upp, och då mår man bara sämre om man klagar hela tiden. Lika bra att försöka fokusera på det possitiva istället, även de små sakerna. Idag tex fick jag reda på mitt matteprov jag hade förra veckan. Jag fick VG !!! Så JÄVLA skönt, nu får jag behålla mitt vg i matten, TACK!  Min dag va räddad! Och vet ni vaaad !? Igår lärde jag mig hur man suddar ut saker i bakgrunden i photoshop OCH så har jag lärt mig att klistra in flera bilder i paint så man får flera bilder i samma bild. :D Bra va? Jag är ju inte så teknisk av mig och så high på datorer kan man väll säga så jag är riktigt stolt över mig själv nu. ;D Så nån dag ska jag visa mina kunskaper för er, har suttit och klippt ihop kläder och annat jag vill ha som jag tänkte lägga upp här och visa er. :) Men det blir kanske imorgon..

Massa massa grattis till min underbara vän jenny som fyller 19 idag! Vi har känt varandra nu sen små barnsben, jag va så liten så jag inte ens minns första gången vi sågs. Du gillade mig direkt när vi träffades, du har ju alltid gillat barn och velat bli lärare så det visar bara att du är född till att bli det! Jag tror att du tillslut kommer hamna inom det yrket. Du skulle bli den bästa läraren, jag lovar! I stort sett hela min barndom har jag spenderat med dig, vi va som ihop klistrade, oskiljbara. Men om man ses varje dag i 13 år så är det inte konstigt om man tillslut tröttnar på varandra, men trots att vi inte umgås lika ofta längre så är vi ändå tajta, och ingen kan nånsinn ersätta din plats i mitt hjärta. Vi kommer aldrig tappa kontakten helt, det tror jag verkligen inte. Jag vill tacka dig vännen för att du finns och för allt du gjort för mig. Med dig känner jag mig verkligen trygg och jag litar på dig till 100 %!! Minnena med dig kommer jag aldrig att glömma, dom finns där. Ville bara säga att: JAG ÄLSKAR DIG!! <3

Det får sätta punkt för dte här inlägget, vi hörs imorgon!

Puss, kram och godnatt ! // Linnea <3

Halloj !

Kvällen igår började varken som jag tänkt mig, och slutade inte heller enligt planerna. ;) Vid tio bestämde anna och jag oss för att ses och ta en promenad. Vi gick till statoil och köpte ben & jerrys. :P hahha, störda vi måste va som går och köper glass när det är snö och minusgrader ute. Det kan inte va många som gör? ;P Men men, ben & jerrys är riiiktigt gott i alla lägen. 
Vi träffade malin m.fl. med under vår promenad till statoil. Finns här för dig gumman ska du veta <3
Tack anna för promenaden, det va riktigt roligt och det får vi göra om snart! Du räddade min kväll! När jag kom in sen frös jag så jag skakade och satt med två av dom tjockaste tröjorna jag har, plus stora varma tofflor OCH en filt! Trots allt det frös jag så jag skakade. Usch. Satte mig vid datorn och blev kvar där läänge, tänker inte säga när jag somna för det är nästan skämmigt så sent va det! ;P Gick upp vid två idag igen (sovit bort halva dan) tummen upp för linnea! Vid fyra åkte vi till mormor och åt där sen efter det va dte möte på brukshundklubben med ungdomssektorn och nu har jag nyss kommit hem därifrån. Mycket jag hunnit gjort idag va? ;O Nu måste jag sätta mig och plugga. Måste lämna in en svenska uppsats imorgon som jag helt glömt bort! SHIT! 
 
Puss och kram // Linnea <3


Ändrade planer

Visst är det oftast så att när man tänkt sig hur nått ska bli eller planerat något så ändras det i sista sekund. Ikväll hade jag ju tänkt att träffa jonas och erik men så blev det inte. Utan ikväll blir det nog en hemma kväll med mamsen. Rätt skönt kanske men usch, jag hatar att vara hemma på helgerna. Inte för att jag hatar min familj så utan bara känslan av att vara hemma en helg. Blir så rastlös.. Neeeej, kollade precis va som skulle gå på tv ikväll och det är ju fan INGE bra! DÄR, va min kväll förstörd. Bajs, nån som har tråkigt kan ju höra av sig. Har inte gjort ett piss idag. Gick upp tio över två (blev sent igår) men skönt att sova ut iaf. Jo, jag va ute och gick för nån timma sen så nått har jag ju gjort iaf. ;P I början på promenaden va dte inte alls kallt men shit va jag frös när jag va på hemväg. Så fort jag kom in va dte en kopp te som gällde. ;) Nej nu ska jag kolla runt på lite klädsidor och se vad jag hittar, kan lägga upp lite bilder sen. Kanske lägger upp en veckans låtar senare med, va ett tag sen sist. ;P

Ha det gött! // Linnea <3

Helgen är här

Äntligen är veckan slut, den här veckan har fan varit seg. Men nu är den snart slut, bara helgen kvar och den ska man passa på att njuta av. Rimma inte det? hahah, aja skit samma. ;) Ikväll ska jag , jenny och tina ha film och tvmys i tinas lägenhet. För längesen vi umgicks! Imorgon får vi se vad det blir, kanske blir att träffa jonas och erik men får se vad som händer. :) En lugn helg ska det bli iaf, får nog ägna en del tid åt skolarbeten med. Det är massa arbeten som ska va inne vecka 50 men det är inge kul att börja med alla samma vecka heller så lika bra att börja nånstans. ;P Men mest av allt ska jag sova ut den här helgen för dte behöver jag kan jag säga! Försovning VARJE morgon hela veckan! Inge bra, nu ska jag och mamma köpa thaimat, vårrullar för min del.

Trevlig helg!  // Linnea <3

en bra dag :)

Hallå!

Idag har det varit en jättebra dag och ingenting har riktigt gått snett, så jäävla skönt! Fast jag har varit rätt trött idag (på lektionerna iaf) svårt att koncentrera mig men det är inte så konstigt när man sovit fyra timmar. Men det får jag skylla mig själv för, ligger man och pratar i telefon till två på natten så får man faktiskt skylla sig själv. Men jag har bitit ihop idag och klarat mig igenom dagen galant. :) Jag blev inte klar med biologin igår eller idag så jag pratade med madde och det va okej att lämna in arbetet imorgon, som tur va. Så snart ska jag sätta mig med det, sen ska mamma och jag gå upp till stan och kolla på skor och stövlar. :) Hoppas jag hittar nått, brukar inte va så när man behöver ett par. ;P
Vi hade engelskaglos-förhör idag med, det gick jättebra fick 13/15 och jag hade inte läst på för fem öre så skrev bara det som dök upp i huvudet. Så blev nöjd med resultatet. :) Ja vad har mer hänt idag.. ? Jo.. Det va lucia rep idag och lucian röstades fram, får tyvär inte avslöja vem än. :P Det sista jag gjorde innan jag gick hem idag va ett stort matteprov, tror faktiskt det gick bra. Hoppas på att få behålla mitt VG i matte. Nej nu ska jag skriva klart biologin sen kommer mamma hem snart och senare ikväll blir det kanske att träffa malin en stund. :)

Puss hej! // Linnea <3

knallar och går..

Hej på er!

Veckan rullar på, fast det här är nog den segaste veckan på riiktigt länge. Men imorgon är det torsdag sen fredag sen helg så det är bara att bita ihop. ;) Idag snöade här i karlskoga för alla som vill veta. ;P Så på rasten gick vi ut och hade snöbollskrig, fick snö upptryckt i hela ansiktet och munnen av mikael, TACK! Efter vi varit ute i snön va det film som vänta på engelskan, blood diamond såg vi. Riktigt bra film faktiskt, inte min typ av film i vanliga fall men gillade den verkligen. Vi fick gå övertid på 45 minuter så slutade inte förrns kvart över fyra idag. Usch, inge kul! När jag skulle börja gå hem så är det pissblött ute och jag som har hål under skon kände inte suget att ta en promenad hem. Som tur va så fick jag skjuts av emma, som inte hade mycket luft i bakhjulet och nu ännu mindre. Förlåt, men du insisterade faktiskt. ;) Men tack för skjutsen du är en räddare i nöden! :) Nu ska jag sätta mig med matten sen vet då fan hur jag ska göra med biologin, ska lämna in ett arbete imorgon och det är låångt ifrån klart och matten kommer nog ta hela kvällen. Vilka problem, aja.. får se hur det blir med det. ;) Nu har jag inte tid att sitta här och tjata..

Puss och kram // Linnea <3


Det är inte lätt när dte är svårt

Upp och ner, upp och ner.. det är så det är just nu.. eller ja, just nu går det väll mer ner och ner och ner och ännu mer ner. Men det är bara att bita ihop och kämpa,¨allt går bara man vill. Nu är ju bara problemet, vill jag? Jag har ingenting att kämpa för. Jag behöver en kick i rumpan tror jag, nån som kan ge mig det? Nej men allt löser sig snart. Det blir bra, även fast dte inte känns som så nu så blir det det, det vet jag! Aja, nu ska jag inte skriva för mycket här för mamma och pappa som börjat spionera tycker att jag skriver för mycket och öppnar upp mig alldeles för mycket, jag är tydligen som en bok. Men tänk om jag vill vara det!? Jag vet att dte jag skriver alltid kommer finnas kvar och vem som helst kan läsa det, men så detaljerat skriver jag faktiskt inte och jag skriver ingenting jag inte står för.

Igår va jag till frissan förresten, EN decimeter va jag TVUNGEN att ta sa hon. Jises va slitet det va, men dte va tur jag gick innan thailand annars hade det ju blivit ännu mer som varit tvunget att klippas bort. Nu ska jag börja klippa mig oftare har lärt mig att håret växer både bättre och fortare då och det blir inte lika mycket som behöver tas bort när man kommer till frisören. Men fan va kort det är nu. USCH! men det är mjukt nu iaf, inga slitna toppar som spretar. ;)

Nu får jag inte sitta mer vid datorn så nu är det plugga matte som gäller.

Ciao! // Linnea <3


Min helg

I fredags åkte jag in till örebro och till min underbara tös malin. Hon mötte mig vid resecentrum sen knallade vi upp till stan. Vi satte oss på bara vara och fikade, för mysigt va det. Knappt några där så det va skönt. Pratade en hel del och det va himla skönt att prata med nån som förstår. Du är bäst malin. <3 Du ska veta att jag finns här för dig och du betyder otroligt mycket för mig ska du veta.
När vi fikat klart och dom stängde så gick vi till filmstaden och hämtade ut biljetterna, efter det gick vi till hennes mammas jobb och pratade lite med dom där, malins mamma är den gulligste mamman som finns. Så söt och glad hela tiden. :) Vid nio började bion, vi såg patrik 1.5 den va jättebra, rolig. Värd att se för er som inte sätt den. Tack för helgen gumman den va guld värd, även fast det bara blev en dag så va den väl behövlig. <3

Igår, hade jag lägenheten för mig själv så frågade om några ville komma. Blev jag, malin och emma som hade myskväll och kollade på wallander. Tack för en mysigkväll tjejer. <3 Malin och jag sov kvar i lägenheten. Åh deras säng är SÅ skön. Vill ha! Snart ska jag övertala mamma och pappa om en ny säng. Kan ju inte ha  en 90 säng längre. ;)

Nu ska jag och malin kolla på idol och äta ben & jerry glass, mums på det! :)

Ha det bra!
Puss och kram // Linnea <3

upp och hoppa & ta nya tag!

Nu ska ni för en gångs skull få ett inlägg som inte handlar om min olycka och mina bekymmer. ;) Idag har det varit en rätt bra dag faktisk, får tacka malin och emma som fick mig på andra tankar och på bra humör. Det behövdes! <3 Ska inte dra upp det jobbiga. ;) Veckan har gått ganska fort ändå, skönt det, för nu vill jag bara att tiden ska rinna iväg och väntar på bättre tider, men de kommer snart. ;) ALLT GÅR BARA MAN VILL, jag lever på dom orden nu! Funderar på att tatuera in det i nacken eller lite under nacken (axelhöjd) fast på engelska eller nått så det låter lite bättre ;) Jag ska fan göra det om några år, för dom orden är verkligen nått jag lever för. De peppar mig och får mig att vilja. Jag vet att jag alltid sagt att jag är emot tatueringar och ja, jag är väll fortfarande lite det. Jag tycker inte att man ska ha stora tatueringar som är betydelselösa. De ska va stilrena och enkla, man ska ju trots allt ha dom hela livet? Sen ska man välja ut ett bra ställe att ha den på. Sen är jag faktiskt , lite bara liiite sugen på att pierca tungan. ;P Men nej, jag tror jag skippar det. Blir säkert bara massa krångel och hur blir kyssarna då egentligen? Borde inte det bli konstigt? :S hahaa.. aja, imorhgon far jag nog till örebro och till min underbara malin. Behövdes ett besök nu! <3 Blir nog bio och sen massa prat och mys. :) Vi ska se Patrik 1.5 tror jag, om hon nu boka den. Hoppas det, den verkar bra och har hört att den är det med. Sen på lördag bär det av hemåt igen och på kvällen blir det lite myskväll med några av flickorna. Wallander, myskläder, inget smink, pizza, godis.. you name it! ;) Blir nog en bra helg, som det ser ut nu iaf, men sen brukar ju inget bli som jag tänkt mig längre så det väntar och se..

Puss och kram! // Linnea <3

orkar inte mer!

Trodde man hade växt ifrån sånt i vår ålder, men tydligen inte!? Inte alla iaf.. Att man sen låtsas som ingenting är också helt jävla sjukt, för mig är det ofattbart hur en människa kan ha samvete till det. Men det kanske är mig det är fel på? När man försöker släppa saker och gå vidare det är då sånt här händer.. ÅH !? Jag vill bara skrika! Trodde ni va bättre än såhär!? TACK, nu vet jag!

Man vet i slutändan vilka som är ens riktiga vänner.. Men fan va jobbigt det är när man blir sviken av dom man trodde man kunde lita på. Jag frågar mig själv varför hela tiden? Men jag kan aldrig komma på ett svar, jag kan inte komma på vad jag gjort er och varför jag förtjänar att bli sviken så? Jag måste verkligen vara en riktigt dålig människa eftersom jag får ta all denna skit. Allting har hänt på sistone, då menar jag allt. Allt gick upp och ingen va lyckligare än mig. Sen rasade allt och här har ni mig nu. Jag antar att det bara är att vänja sig, kanske såhär livet funkar? Men snälla nu orkar jag inte mer, en sak till på allt detta och jag faller ihop. Jag lovar!

Det värsta är att när man som mest behöver stöd av någon så finns ingen där. Tror ni är rädda för att göra eller säga fel, men en kram räcker. Ni behöver inte säga något. Jag vill bara veta att ni finns där.

Linnea


För bra för att vara sant?

Herregud, jag och mina problem. Står ni verkligen ut att läsa det? Hoppas det. Men nu ska jag försöka förklara allt på ett bra sätt och samtidigt få skriva av mig lite. Jag har träffat en underbar kille den senaste veckan. Han är underbar på alla sätt och vis. Vi började prata massa och vi kom fram till att vi både fått känslor för varandra. Jag levde som i en saga och va den lyckliga flickan som äntligen hittat sin prins. Han va min prins, han förgyllde mina dagar och gjorde mig till ett enda stort leende. Allting gick så väldigt fort och det kändes för bra för att vara sant. På lovet när jag såg en stjärna falla önskade jag mig att jag snart skulle hitta en underbar kille och att vi skulle bli tillsammans. Ja, jag fick min önskan uppfylld, även fast det bara gällde för två dagar så har jag träffat en underbar kille som jag aldrig kommer glömma. Vi får se vad som händer framöver. Vi sa att det troligen va ödet som förde oss samman, så om det är meningen att det ska va du och jag så för det nog oss samman igen. Ta itu med dina problem nu och jag ska försöka fokusera på mig själv och skolan nu. Allt löser sig.. Nu tappade jag bloggsuget och sätter punkt där.

Puss hej // Linnea <3


förlåt !

Sov för underbart skönt inatt! Somnade vid två och gick upp tjugo över två idag. Hjälp va jag har sovit! Jag mår så bra nu att så här bra har jag aldrig mått förut men samtidigt känner jag mig som det största svinet. Hur kunde jag göra såhär mot dig? Du som betyder så mycket för mig? Du vet va mycket du betyder så tänk vad mycket han betyder för mig då.. Kan du förstå mig liite då iaf? Jag kräver ingenting av dig, det kan jag inte göra men hoppas att du nån gång kommer förlåta mig och förstå varför.. Jag älskar dig!

Förlåt alla! Förlåt er jag sårat, men mest förlåt till mina trogna läsare som inte fattar ett piss just nu. Jag är ledsen för de kanske tråkiga inläggen men jag vet inte va jag ska skriva just nu. Det är bara en sak jag har i huvudet just nu, och det är HAN. Därav dessa inlägg. Allt är så komplicerat nu, men det löser sig snart. Allt löser sig! Nu ska jag hoppa in i duschen sen fixa iordning mig för ikväll. Ikväll blir det tjejkväll hos frida med några av tjejerna sen får vi se vart kvällen tar oss. :)

Puss på er! // Linnea <3

a princess in a dream

Heeej Heej! Det känns som bloggen skjutits lite åt sidan på sistone. Men det är bara för att allt är så komplicerat och invecklat just nu och jag kan inte skriva riktigt allt som händer här, det är jättejobbigt för det enda jag vill är att skriva av mig och jag vill att ni ska veta. Men när allt har löst sig så lovar jag att då ska ni få höra. Kan säga som så att jag är lycklig nu! Alla borde få uppleva det jag gör just nu. Tyvär.. åh det skär i mig, jag vill jag vill jag vill berätta! Men för tillfället går inte det. Men jag lovar, jag kommer snart berätta när allt löst sig. Nu ska jag sussa och jag kommer sova såå underbart!

Puss och godnatt! // Linnea <3


helt otroligt!

Har inget mer att säga än att idag har det varit en underbar dag! Det får räcka som inlägg för idag. ;D

Sov gott och dröm sött för det kommer jag! // Linnea <3

du får mig varm inombords..

Den här dagen har gått upp och ner, vissa personer har gjort dagen bättre än andra. Men det som hände igår är ett minne blott. Nu har jag gått vidare, jag behövde bara få ut min ilska igår. Stort tack till alla som ställt upp, jag älskar er för att ni finns. Utan er hade jag aldrig klarat mig igenom den här svåra perioden jag går igenom nu. Det bästa är att ni märker när jag är nere och ni kommer och stöttar, och ni pressar mig inte att berätta något jag inte vill. Kanske för att ni vet att jag ändå tillslut kommer till er och berättar, men ändå. Ni finns där och det betyder så otroligt mycket för mig! Ni ska även veta att jag finns här för er och jag ska ställa upp för er som ni ställt upp för mig. Tack igen!

Nu ska jag sätta mig med kemin i nån timma innan jag kan sova om jag vill få G iaf. Kul och veta att man kommer sänka sig i kemin, men men sånt man får leva med. Bara att jobba upp det igen! ;)

Puss och sov gott ni andra! // Linnea <3


va har jag gjort som behöver straffas?

Faaaaaaaaaaaaaaaaaaan, vart ska jag börja!? Jag är så arg nu så ingen kan ana ens. Fan, varför ägna jag ens från början en tanke åt dig? Du är inte värd ett skit, jag skulle inte ens skänka dig en femtiöring. Jag börjar undra om det seriöst är nått stort fel i huvudet på dig? En normal människa beter sig inte så, man gör inte det. Jag vet att inte många förstår nu vem jag snackar om eller vad som hänt och jag har SÅ lust att lägga upp namn adress mobilnummer msn allt på den här personen. Men eftersom jag inte är ett svin som du så skulle jag aldrig gå till handling när det gäller den frågan. Men ni ska veta att den här killen kommer få problem, jag skiter fan i han nu. Han betyder ingenting längre och jag har gått vidare. SÅ omoget beteende bara, väx upp! Förlåt för sluddrig text, fråga på bara jag svarar. Kände bara att jag va tvungen att skriva av mig så det här inlägget va bara för eget behov. Nu ska jag väll sätta mig med tyskan och plugga på det sen skiter jag i allt! Kemin på torsdag får gå som det går helt enkelt orkar inte bry mig om den heller. Imorgon får jag ägna min tid åt den.

GOD NATT!

Ny vecka, nya tag :)

Hemma från skolan nu , för skönt. Jobbig dag med massa lektioner. Tur att det jag har dom bästa klasskompisarna som går att ha annars skulle skolan va rena helvetet. Jag och felicia funderar på att dra ihop en klassfest nån helg framöver. Det siktar vi på! :) Idag har det varit en sån där bra dag som man behöver ha oftare, allt går bra och humöret på topp. Det gillar vi! Nu ska jag sätta mig med kemin, kemiprov på torsdag. Inget jag ser fram emot om man säger så. ;) Hatar kemi, förstår inte ett piss för att vara helt ärlig.. ;P Återkommer lite senare då ska jag berätta en sak jag hållt på ett tag, så läs bloggen senare ;)

Puss på er! // Linnea <3


God morgon!

Upp och hoppa!

Nu är jag uppe och pigg som en mört. Va underbart dte är att kliva upp och va pigg på morgonen. Fler sånna mornar. ;) Nu ska jag ner och borsta tänderna sen bär det av till skolan i sällskap av michelle.

Ha en bra dag, hörs senare! // Linnea <3

Vilket lov!

Jag känner att bloggen inte prioriteras så högt just nu och uppdateringen blir sämre. Fy på mig.. Men jag lovar att nu i veckan när skolan börjat igen och jag får lite rutiner så kommer det bli bättre uppdatering. Längtar till jullovet nu och thailand! :D Underbart ska det bli! För skönt att komma här ifrån, lämna allt bakom sig och bara ta det lugnt och koppla av. För skönt! Jävlar va jag ska fota då med, va beredda på massa bilder efter resan. :) Nej nu längtar jag för mycket så nu byter jag ämne.. ;) Lovet har iaf varit riktigt bra! Gjort och sett en del jag aldrig tidigare gjort. Två stjärnfall bla. TVÅ stycken, jag har aldrig sett ett stjärnfall i hela mitt liv sen under några dagar får jag se flera, hur stor är risken egentligen? Häftigt va det i vilket fall som helst båda gångerna. :) Nej nu ska jag fixa inför skolan imorgon välja kläder och sånt. :)

Sov gott och dröm sött // Linnea <3

Jisses!

Vilka dagar det varit på sistone, i torsdags åkte jag in till min syster i karlstad. Vi gick på färjestad-djurgårn matchen. Jävlar va folk det va! Nästan fullsatt hall, draget i hallen va det inget fel på heller. På fredag förmiddag tog vi bussen in till stan och shoppade lite och fikade. Jag köpte grejer inför kvällen. Lösögonfransar, nagellack, läppstift, mascara blev inköpen. Pengarna räckte tyvär inte till så mycket mer. Sen bar det av hemåt. När vi närmade oss karlskoga va det vitt på backen, usch. Jag vill inte ha snö och vinter, usch det blir så kallt då. Aja, hem och stressa inför kvällen. Vid åtta sen rullade folket in. Det blev en trevlig kväll till och från. Vissa gjorde mig djupt besvikna men jag tror dom vet det nu och hoppas dom förstår själva varför. Man gör inte så bara! Alla förövrigt verkar nöjda med kvällen, dom flesta tyckte att jag styrt upp det bra och att det va jättekul. Kul att höra, blir jätteglad när andra är nöjda. :) Bilder kommer så fort jag får dom!

Nu väntar sängen på mig , natti natti! // Linnea <3

RSS 2.0