Min dag i korta drag! :)


 
                                                                                                Foto: Linnea


Jaha, det blev inte så mycket städning idag iaf, förstod att det skulle sluta så. ;) Men men.. lite mindre saker på golvet iaf. Jag vet inte vart dagen tog vägen den rann iväg helt enkelt. Vid fem iaf så mötte jag Felicia på stan. Vi gick runt lite i alla affärer och kollade lite på rean, jobbigt när alla fina plagg hänger där och vill bli köpas och man inga pengar har. :/ Men imorgon ska jag få jobba!! :D Så då får jag äntligen lite pengar igen. :) Sen stängde ju affärerna så då blev det att gå till torget där Karlskoga festen var. Kollade lite på lådbilsracet och träffade lite folk, kul. Sen kom Tina, Jenny, Catte och Ellinor så pratade lite med dom. Sen följde jag Felicia till Harrys sen träffade jag Amanda, Emelie och Petra vid statt så stod där ett tag och pratade med dom. Sen gick jag mot willys och träffade Jenny och Tina där utanför och tog sällskap hem med dom. :) Imorgon blir det Karlskoga festen igen med Felicia och Bea, får se om nån mer hakar på. :) Då kommer iaf lite artister uppträda inte dom bästa kanske men ändå. ;) Går ju för att träffa folket. ;) Får se kanske sover över i mormors lägenhet på kvällen. (Dom är bortresta så har den för mig själv). Men nej, nu kan jag tyvär inte skriva mer måste sova nu ska upp jättetidigt och jag kan ju säga redan nu att jag kommer vara död imorgon bitti.. men men. ;)

Sov gott allihop! // Linnea <3

God morgon!

                                                                                                                                                          Foto: Linnea

Usch, sommarlovet förstör ens rutiner helt och hållet. Går och lägger sig sent och vaknar sent, Inte bra! Hela dagarna blir ju förstörda. Men det är kanske det som hör till med lov, att man får göra lite som man vill? ;) Sen en till sak jag vill passa på och klaga/undra över, vart är det fina vädret? Det är så typiskt, veckorna innan vi slutar är vädret kanon. Rättare sagt perfekt och man bara längtar efter att få sluta och komma ut och bada och sola. Men sen när vi väl slutat skolan och går på lov så regnar det och blåser det hela dagarna? Varför? Det är ju verkligen taskigt! JAG VILL H A SOMMAR VÄDRET NU!! Jag har ju bestämt mig för att det här lovet ska bli det bästa,  och det ska jag allt se til att det blir. Men än har det inte hänt så mycket kul och bra. Måste försöka planera upp det här nu, inte så lång tid kvar. Hoppas det blir Grebbestad med Bea snart iaf. :)

Idag ska jag pyssla lite här hemma och städa mitt rum bl.a hade jag tänkt, får se hur det går med det. ;) Tänkde även hänga upp sommar gardinerna som inte kommit upp ännu. Ops.. ;) Sen senare ska jag nog träffa Felicia en stund. Det va ett tag sen så det ska bli kul. :)

Vi ses! // Linnea <3

Ny i blogg världen!


                                                                        
Foto: Linnea


 Heej allihopa!

Nu har även jag äntligen kommit igång med min blogg. Har tänkt länge på att skaffa en.  Jag tror det är nyttigt för hjärnan att få "dela med sig" lite av det som bärs omkring där inne. ;) Så nu (inte bara därför) ska jag börja skriva här. Hoppas att jag kan med mina erfarenheter och mina åsikter förmedla något och påverka åtminstonde nån där ute. Jag kan ju säga som så att jag kommer skriva ner allt som min hjärna säger och det kan sluta hur som helst. ;) Nej men det jag menar är att det jag skriver kommer långt inifrån mig och att jag står för vad som skrivs (lätt att säga nu i förväg, men så är det jag tänkt iaf). ;) haha..

Första inlägget börjar nu kan man nog säga. ;)

Jag vill skriva ner det här även om ingen annan egentligen behöver ta del av detta, så känner jag att det är nått som måste lättas från mitt hjärta. Här om dagen blev jag riktigt sårad .Jag vet inte vad det va riktigt som hände med mig, det är så svårt att förklara. Det är min reaktion som förvånar mig. För några år sen va jag väldigt osäker och visste inte vem jag va och kände att jag inte hörde hemma nånstans. I min dagbok som jag bläddrat lite i som är flera år gammal hittade jag en sida som det stod, " Jag vet inte vad det är men det är en känsla, jag känner mig ensam på något sätt. Det är inte så att jag inte har några vänner för det har jag. Men jag har ingen lust att va med dom, jag vill va ensam men ändå känner jag av ensamheten."
Jag tycker att det är ganska häftigt det där, det syns ju klart och tydligt att jag var i en fas som förändade mig som person. Jag höll på att växa. Men mitt upp i växandet fick jag växtkramp och jag kände av att något höll på att ske. Nu efter denna mognadsfas har jag stannat och jag trivs med mig själv och jag har börjat stå på mig mer. Jag tar inte längre åt mig saker som när någon pratar skit om en, utan okej.. Dom får väll tycka att min tröja jag har på mig idag är ful eller att dom får väll tycka om dom vill att jag har fula ben. Vad som helst, det är deras åsikter och det är viktigt att komma ihåg vad man själv tycker och inte bry sig om vad alla andra tycker. Du är Du och Jag är Jag. Med dessa ord och tänkande kommer man långt på, det har förändrat min syn på mig själv och det har stärkt mitt självförtroende enormt.
Men tillbaka till mitt inlägg. När jag såg det här som sårade mig kom nog den där osäkra flickan fram igen. Hon har kanske inte försvunnit helt. Hon kommer nog alltid att finnas kvar långt där inne. Men jag kände mig helt plötsligt osäker och tvivlade på mig själv igen. Det hela handlade om att jag inte trodde att jag betydde något för en kompis till mig. Hon hade gjort några antydningar till det men inga stora så. Det knäckte mig på något sätt tror jag. För mina vänner betyder så otroligt mycket för mig, nästan mer än någonting annat. Då är det väll klart att det känns när man får antydningar om att jag inte betyder så mycket för dom? Jag tror det var där jag reagerade och nånting brast inom mig. Jag fick en tankeställare, mina tankar gick.. Jag kanske inte betyder nått för mina vänner, dte kanske är så?  Och jag kände mig oälskad och obetydelsefull i det ögonblicket. Men senare fick jag bevis på att jag betydde mycket för många och det värmde i mitt hjärta. Den här kompisen till mig har jag pratat med och hon bad så hemskt mycket om ursäkt och att hon va jätteledsen för att jag fattade det så. Det va inte med meningen och jag tror henne. Så det är glömt nu. Jag lever vidare. Det är också en viktig del i livet, man kan inte haka upp sig på allt. Huvudsaken va att hon fick förklara sig och jag fick visa vad jag kände. Så.. Hjärtat känns redan mycket lättare. ;)
Jag tror jag kan sitta här hela natten och skriva men det här inlägget för sätta stopp för idag, men vad skönt nu är jag äntligen igång! :)
Nu väntar sängen på mig.. Sov gott! // Linnea <3


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0