Final countdooown!

Idag är min sista dag som sjuttonåring och om bara en timme slår det över och jag är numera 18 år, myndig! JAG? Körkort, VISA, krogen, frihet!! Dagen jag väntat på och längtat efter så länge! Den är nu här och jag kan inte riktigt förstå! Morgondagen tänker jag spendera på mitt sätt! Jag åker in till min syster i Karlstad där vi ska ta en lunch på stan o sen hem till dom o kanske dansa lite med Oliwer! Va glad jag är att få tillbringa min dag med dom♥ Skolan är inget alternativ för en födelsedag, inte för mig iaf!Och det måste ju nämnas med att min Bebba blir hela 8 år idag! Stort grattis till henne! Och igår firade även en betydelsefull person i mitt liv sin dag, ägnar dig min tanke o önskar dig all lycka! :)
Det va ju vi tre i rad, hur kan man glömma?

Nu tänker jag krypa ner under täcket och ge det ett försök till att somna så jag kan vakna till en underbar känsla!
Gonatt♥


Sista helgen som 17åring

Sista helgen som sjuttonåring vart galen o galet bra måste jag också säga! Kvällens motto va: natten är ung och vi med den! Natalie o Sassa bjöd på 18års kalajs som va roligt så länge det varade, tack för kvällen tjejor! Natten va ju trots allt ung och vi for vidare hem till Emelie, trevligt trevligt med allsång och massa skratt! Efter det blev det en taxitur med Anna till Kim o Fredrik, där vi fick oss ännu fler skratt!Kvällen avslutades med en promenad hem från sandviken i ett par 43or! 
Natten va ung och vi med den

Nästa helg ska bli minst lika bra o gla´! 

Lördagskvällen spenderades i soffan med Jenny och melodifestivalen! ♥Vi är riktigt taggade för helg igen, för det är ingen vanlig helg.. HURRA HURRA HURRA

Karlstad here I come!

Nu äntligen har jag gått på lov! En veckas ledighet som ser ut att bli fin fin, börjar lovet med en helg i karlstad hos bästa systeryster! Har längtat så efter dom! ♥ O lilla Oliwer blir bara större o större, mosters lilla gullefis! hahah vilket pluttinuttit inlägg det blev men det får det va för så känner jag!

 
Puss på er mina fina ♥

o tisdag efter lovet är det MIN stora dag! Tiden går fort..


Alla ♥ dag

Alla hjärtans dag idag och min dag har varit en fin, lika fin som mina fina ♥

Den här dagen är och kommer föralltid kännas överskattad och kommersiell men klart det inte skadar att ha en dag då man visar uppskattning till sina nära och kära men ska det verkligen behövas en datumbestämd dag för ett sånt tillfälle? Jaja.. Man får fira den hur man vill helt enkelt.. eller inte alls, men jag tog min trogna halva under armen och gick till kronhallen och kom hem med en B&J som vi satt och gotta oss med tillsammans! ♥

När jag kom hem fick jag en trevlig överraskning som kom med posten idag: Nya cosmo, en film och en skönhetsbehandling.. Tack o bock!

Bra avslut på en bra dag! 

Imorrgon blir jag hemma från skolan för att bli av med mina baskilusker och råplugga inför matteprovet på onsdag! 

Nu kryper jag ner o bäddar om mig själv och är glad att ha hela sängen för mig själv!!
Gonatt♥


Jag kan Jag vill Jag ska!

Va hände med mitt imunförsvar?! Förkyld igen.. Men det hindrade inte mig i fredags från att gå ut med mina vänninor o ha kul för det! Slutade dock inte som tänkt.. men det va lika bra det! Bra beslut linnea!

Matte B nationella på onsdag, önska mig all lycka!


Älskar dig!♥


Glöm aldrig att du kan allt bara du vill, med en vilja kan du ta dig vart du vill i ditt liv. Jag höll på att glömma det för ett tag, men Jag Kan Jag Vill o Jag Ska!I gave you what I was able to give you, but nothing in return from you... now you only have yourself to blame!

Tomorrow comes in one desire...

Jag fick upp mina blå imorse tillslut och bara för det möttes dom av piskande regn mot rutan.. Rusk snusk!
Jaja.. imorgon är det fredag, går inte o klaga! Vad helgen bjuder på återstår o se!

Igår fotade jag Emelie (igen) i studion , den här gången inför nästa helg då min klass o jag ska tillsammans med frisörtjejerna vara i konsthallen och visa upp sånt vi gör till olika tids epoker. Svårt att förklara därför tycker jag ni ska ta er vägarna förbi , visningar både fredag och lördag! 

 Nu ska jag ta mig en promenad med jycken, ciaoooo


People come , people go...

Stockholm igår va helt över förväntan! Timmarna i affärerna gick fort men fick med mig en klänning från weekday hem och en skjortliknande tröja från HM. Vi fick besöka Svt's studiosar och se hur det ser ut bakom kullisserna och veta att både tv3,tv4 och tv5 hyr in sig i deras lokaler för inspelningar. Just nu står en av svts studiosar uppriggade av Tv4 som hyrt den för inspelningarna av Lets dance, det visste ni kanske inte! ;)


 
o dom här kommer ni få se i melodifestivalen som snart ska dra igång.


Efter Svt besöket gick vi på stadsteatern och såg djungelboken som Leif andrée hade en av rollerna i. Teatern va verkligen över förväntan och trodde aldrig jag skulle kunna föredra en teater framför ett biobesök, men det gör jag nu! Johan och jag fick en lodgeplats som pricket över i, måste ju nämnas! för att fortsätta kom en av skådespelarna upp till oss och gav oss hive five ;) hahaha.. nu ger jag mig!

Vi kändisspanade ju lite också såklart o såg..


Rebecka Hemse                           Marie Serneholt


Måns Möller

Långt inlägg det blev, men nu tar jag natten! Längsta dan i veckan har jag o se fram emot när jag vaknar med mina blåa imorrn..

Gonatt♥


RSS 2.0