RESFEBER!

Väskan är packad men jag känner mig inte klar.. Resfebern är här! Vet inte om jag kommer sova nått inatt men va gör det när jag har 13 timmars flygplansresa framför mig? Inte ett jooota !

Ne här tänker jag inte dränka er i ord.. Har lite mer o pyssla med innan jag är klar för kvällen. Ville bara säga att jag lever och att jag tänker resa mig halva jorden bort för att ha det gött o hälsa er en härlig jul här hemma kylan! PUSS
´
Idag fyllde världens finaste pojke sitt första år i livet!


2 mån                                         9 mån


10 mån                                       12 mån



Stort tack till Jenny vill jag ägna också som tar hand om min lisafisa♥ Puss på dig!

Uppdatering kommer under resans gång!
Ta hand om er !


Hon är här igen!

Skönt att va tillbaka till verkligeheten kände jag när jag pulsa mig till snön i snöstormen imorse! Tror dom hade saknat mig lite, det hade varit lugnt utan mig sa dom. Kan jag tänka mig det!
"tänk va lugnt vi har haft det här i veckan" men jag vet att jimmy saknat mig meeed!



Jag hade iaf saknat dom och kändes skönt o ha allt i sin ordning som:

- Niclas fula grimascher o vårt hackande på varann
- Emelies dumma kommentarer om tiden som mobbare
- Killarnas bus
- Johans konstiga finurligheter
- Dwerras roliga långben skratt
- Jennas bråkigheter under mattelektionerna
- Evelinas glädje!

För o nämna lite om min bästaste klass!

Lite mindre roligt är hemtentan jag nu har kvar o göra tills imorrn..

O nått lite mer roligt är att det är mindre än 6 dagar kvar tills jag flyger mig till Thailaaandoo!


Inte en vanlig dag!

På måndag fyller Emelie år men vi firar det i förskott, så ikväll blir det in till degerfors för lite kalajs! Knapade ihop ett litet kort till vår käre vän! Grattis Emloy! ♥



Det här är förövrigt min näst sista helg i svergie för iår! Skum tanke..  

Det nya gammla?

I helgen blev den en tripp till syster & CO i karlstad som bjöd på mycket bus med lilleman och julmarknad bland annat. Tyvärr fick jag med mig deras rackarns förkyldning hem som jag naivt nog trodde skulle få slippa. Snoret, hostan, halsont o allt va det heter kom på en gång och hoppas den försvinner lika fort som den kom nu!



Trotsade min värkande kropp imorse iaf o tog mig till skolan för teatern som ska visas upp imorgon men efter det gick jag hem, imorgon trotsar jag min kropp igen för min grupps skull! Bara för våran teater kommer bli bäst!





Så när jag va hemma idag gjorde jag klart en uppgift i skolan som va att göra en gammal o ny reklamannons för en produkt ni kan få se med ett dömmande öga!

Foto in tha studioo







Studiedag förvandlades till spadag!

Vaknade vid åtta av att något liknande flickan i the ring står och stirrar på mig, flickan va Evelina!! Chock nummer ETT! När jag tillslut inser att hon faktiskt är i mitt rum med frukost på sängen och att dagen inte skulle bli som sagt, utan att hon hade något helt annat i kikarn märkte jag ju då! Ögonbindel åkte på och jag sattes i en bil som i smyg gick mot Loka Brunn Spa!! Chock nummer TVÅ!



Min bästaste knorr hade noga planerat hela denna dag och det gjorde hon så bra man bara kunnat! Tusen tack världens bästa vän♥ Jag hade en så bra dag på spa´t som man bara kan ha! Blir svårt att toppa den här julklappen, eller att komma i klass med den över huvudtaget men igen ska hon få♥



Älskar dig!♥


RSS 2.0