Skål då!

Efter en väldigt spontan skolavslutning med flera överraskningar så mår man här som man förtjänar. Förstår inte hur jag just nu kan sitta redo i partyoutfit för en kväll ute? Bakis och funderar på o korka upp.. Jaja kvällen ska nog se till o bli trevlig för det! Nu väntar jag på jenny som är i duschen sen ska vi laga iordning lite mat och börja göra oss redo för kvällens äventyr. Ska bli kul o se om sommarstatt har nått att leverera!


Balen 2010 (2011 menar jag ju.. jag lever kvar där!)

Tänkte passa på att ladda upp lite bilder från balen i onsdags nu när jag har lite tid innan jag ska bege mig iväg för att se alla glada studenter springa ut och åka med vagnarna genom stan o ta del av deras lycka! Kan inte bärga mig tills det är min tur men ändå vill jag bromsa tiden.. vill inte veta vad som väntar i min så oplanerade framtid, vill inte ta steget längre än.. jag är inte redo, men frågan är om man nånsin blir det? Jag har iaf som tur va ett år på mig att förbereda mig! Sen tar vi det som det kommer..
Min tur här näst!

Det känns helt ofattbart att det här är min sista skolavslutning och att jag just nu gått på mitt sista sommarlov, nästa gång är det jag som bär vit klänning och skriker av lycka om hur bra jag o mina kompisar är..
Jag kan inte förstå va fort tiden går, jag minns ju fortfarande sommarloven under lågstadiet. När vi målade om huset och tiden gick så långsamt o hur jag tillslut längtade tillbaka till skolan, alla sommrar på kusten, resan upp till norrland, jordgubbsförsäljningen.. ja allt det där! Det här är mitt sista sommarlov och jag ska göra det till det bästa! Utan jobb utan pengar så ska jag ändå göra denna sommar till den jag alltid kommer minnas som bäst.

Stort grattis till alla er studenter med, se nu till o ha den bästa dan i ert liv! Det är ni värda!


Bild från förra året Ta dagen som den kommer, lev här o nu!

Nu händer det mycket här! Om två dagar har jag avslutat mitt andra år på gymnasiet och det känns för jäkla bra samtidigt som jag börjar inse att snart tar allt slut och ångesten inför framtiden börjar krypa fram.. Jag som inte ens kan fixa ett sommarjobb hur ska jag kunna klara av allt eget ansvar som kommer här näst? Jaja.. jag fortsätter ta dagen som den kommer, leva livet här o nu!

På fredag ska 10 veckors ledighet infiras och planerna verkar rulla på enda tills midsommar, looking forward!

Ikväll är det bal på kupolen för 3orna i stan och jag ska stå redo med kameran och fånga alla fina så bilder kommer komma upp här efter det! Jag håller alla mina tummar o tår för att vädret håller i sig som nu och att regnet som dom hota med inte faller ner på alla fina håruppsättningar o klänningar!


Va tvungen att lägga upp två bilder på min goding som va o hälsa på i stugan i söndags! Som jag saknat honom, han är en guldklimp i mitt liv! ♥

RSS 2.0