Insperation









On the way..

Kom in för en stund sen från en blöt men mysig promenad med mina söta byrackor, fick sällskap av en österrikare halva vägen. Det va ju lite trevligt, vi bytte lite tyska/engelska/svenska=tyngska ? ord med varandra och vi kom fram till att det va lite farligt att åka längs E18 på cykel bland annat. Hahah, skön kille! Om han hade cyklat enda från österrike fick jag aldrig fram då min engelska inte är den bästa och hans va ÄNNU värre!

Började dagen med nationella i engelska också och igår prata jag och evelina massa engelska med utbytesstudenten Sarah som är på skolan, den ni!

Annars idag då så har vi haft brytdag och jag skrev på min rapport om dagen:

10.10-11.30 Matte, kommit nästan klar
13.00-13.20 Försök till novellanalys ....misslyckades
13.20-14.00 Matte, kommit närmre nästan klar


Effektiv är mitt tredje namn!

Efter skolan gick jag o knörr till kvinnohuset där vi hade planerat en intervju med föreståndaren. Dom tog emot oss med öppna armar och bjöd på kaffe! Sen började hon dela med sig av sitt yrke och av sina erfarenheter som hon var väldigt öppen med. Vi fick höra en o annan hemsk historia om vad hon varit med om och både jag och evelina kände ibland att ögonen började fyllas. Alla borde veta va deras jobb går ut på och va mycket dom gör för samhället och dessa kvinnor! 


Insperation



Open up, everything's waiting for you
You can go your own way!

Tröttare än trötter själv

Vilar ögonen i 10 minuter och lyckas somna! Nämnde jag trött? Nu drar jag på mig spinningbrallorna o gör mig redo för att låta pedalerna hjälpa mig ta mig till träningen. Sugen? Neej, men kan va skönt ändå! Eller? Neee, promenad är va jag vill! En promenad i solen blir det istället.. Ikväll blir en tidig kväll, imorgon engelska skriftligadelen i nationella. Taggat.. OHJA!
Ge mig helg



In schoool



Sista lektionen, jag är hungrig och trött! Hittade lite bilder på det här skrivbordet o va jag saknar våran malin nu! ♥ Fast trots det fortsätter Evelina och jag med våra sattyg och idag har vi gett oss på hissen som vi hade lite roligt med. Vi fick det på film men eftersom jag låter som en wow spelande tonårskille som är påväg in i målbrottet, så skippar vi det vaaa..

YEYY! bästaste läraren säger att vi får sluta nuu! TAAAAACK♥

Monday waay

Jag va i tid idag! Va stolt jag blev. Evelina och jag hade killarna för oss själva idag och som vi trivdes ;D hahah! Nerå men måndag betyder jobbig jävla dag och idrott på det så för att liva upp tillvaron började evelina och jag prata om vattenkrig under drickpausen, o innan vi visste ordet av det (fult ordspråk, la jag märke till nu men men..) så va det just va vi hade! För stunden kunde vi inte haft roligare o jag menar vattenkrig? det är inte varje dag man har det! Vi fortsätta kriga efter vi sänkt skeppet under skeppsbrott. Vilka barnrumpor!

Idag har jag lärt mig: att man tydligen inte säger städare/städerskor till sånna som städar o tvättar toaletter utan dom kallas lokalvårdare. Den ni! Man lär sig nått nytt varje dag ;) o det mina vänner är nått vi om 10 år kommer säga? Tro det eller ej!

Soooova nu! NattiNatti♥


Jobba jobba jobba..

Första tanken när frida i torsdags skickar ett sms: lust att jobba i helgen? va, hahah har hon startat horhus.. Som tur va hade hon inte det och det va inte det jobbet hon hade att erbjuda mig, då hade jag nog avlsutat våran vänskap där. Packetera lister va det vi skulle göra och det är rätt coolt faktikst o se o va med hur sånt går till. Underbart att det klirrar till lite extra i pluskan också! Ser ut att kunna bli lite mer jobb nästa helg, jag gillar!

Kvällen tar jag o möter tidigt ikväll men först duschen!


Trögstartad lördag

Seg, segare, segast känner jag just nu att jag är! Dax att sätta lite fart kanske o ta tag i dan. Grillkväll styr lillqvist ikväll, blir mys det! Vädret trotsar oss så vi trotsar vädret!

Jag är klar med engelskan! SING HALLELUJAH! (måste ju visa att jag faktikst kan om jag vill bli klar med nått)

Ne här tänker jag inte sitta o ruttna längre, dushen/fixa/handla ----> bråten!

PUSS 

Sneak-Peak..

Sitter hos evelina nu och är äntligen klara med filmen! Resultatet blir fan bra mina vänner. Medans hon tvättar bort rekvisitan tankar jag över bilderna, sen bussar jag hemåt.

Tänkte bjuda er på en sneak-peak!


Inte en lugn sekund!

Ne inte en lugn sekund på hela dan har det funnits idag! Full rulle men jäklar va tiden går fort då, GÖTT! Imorrn är den underbara fredagen här igen och då kör vi våra två korta perfekta lektioner, efter det ett hemligt möte dududumm.. Sen luncha på stan med en gris och efter det ska vi fota till våran stop-motion film vi ska göra i skolan. Det kommer bli gôr skôj!

Sammanfatta meine tag (tyska.. frågetecken?):
Engelskaprov (gick skapligt)  
Hipphopp scener filmades , jag är coolast
Fika med jenny, trevligt!♥
Träffat bästaste petra med skurken Skurk goast o galnas! PUSS på det och dom♥
Promenad
Okända personer (dom kan ha varit maskerade för jag uppfattade aldrig vilka dom va) ropade mitt efternamn från passerande bil när vi gick genom stan.. va det du? dagens mysterium
Studerat det otroligt märkliga vädret och gått på att dom mörka molnen har med askan att göra.. ingen kommentar!
Tränat
Nyst massa? Waz up with thaaat!?
Fixat sommarjobb!!!! Underbaaart♥

Nu ska jag tjata med tjatkärringen nummer1 lite innan jag tror jag kramar kudden o pussar mig själv gonatt! Låter som en utmärkt plan sickan!



You and I will live to see, Watch me fly ill take you there to see




Im a hippie hopper yes i am broo..

Efter jag pratat med hermani i telefon i cirkus timman så va jag lagomt pigg och allert och att sätta sig med böckerna framför en med myror i brallorna va inget som lockade.. så istället började jag tagga inför morgondagen när vi ska börja filma våran musikvideo, im a hip hopper yes i aaaam! (o nej inte den låten!) Fast den hade ju också kunna vart lite kul kanske.. hm.. jaja, iaf så har min lille lillebror en gång i tiden för inte så längesen råkat vara en hiphopare så längre än till rummet brevid behövde jag inte gå för att hitta det jag sökte.

Känns som jag hittade mig själv när kepsen kom på och den coola jamica-style tröjan, Väntar med spänning på dom silvriga blingbling brallsen som han lovade leta fram tills imorgon, jag kommer inte kunna sova så jag längtar!! Synd att jag slängde hans feta dollar halsband (men jag skämdes för mycket)..

  
I know you want me

Måste man vara politiker för att få sin åsikt hörd?

Det märks imorgon om man kan få sin åsikt hörd fast man inte är varken vuxen eller politiker! Känns fan inte som det, men jag ger det ett försök.. Jag började skriva ett argt inlägg om hur arg jag är på en viss lärare som inte kan sköta sitt jobb, men sen.. nee varför vara arg när man kan vara glad!?

Idag, första lektionen HAPPY MOMENT så fick jag reda på resultat från gudarna i antikens grekland som vi gjorde i måndags som jag inte tyckte att kändes bra alls när jag skrev. Men tydligen hade jag väll alla gudarna med mig den dan för 0.5 poäng ifrån MVG va jag! BÄST I KLASSEN! Jag är lika chockad som alla andra, men jag är bra! YEY

Nu ska jag vara mer duktig, plugga plugga plugga! Engelska prov imorgon och bokrecensionen SKA IN!!

JAG KAN JAG VILL JAG SKA!!


Titta va man kan hitta..

Ny vecka nya tag, nya möjligheter, NYTT NYTT NYTT! Jag vill ha massa nytt påtal om nytt och nyheter!

O igår mina vänner råkade jag av en ren slump efter att ha hittat mitt kort från solstudion i tvättmaskinen (snyft) få syn på den här tröjan kanske lite som tröst på såren? I lööve it! ♥ Det bästa med den är att den är real shit dessutom, den har färdats från California (svenska stavningen är ocool så skippar den va)  där mamma min köpte den. Hon är rätt cool♥ Tröjan har några år på nacken vilket gör den mer unik och fler anledningar till att användas!



Nu ska jag med musiken i öronen ta mig en promenad med min gosiga vovve, sjön ser lockande ut! Efter det blir det att ta mig i kragen och ta papprena i handen, MINST EN sak ska jag pricka av i min lååånga lista ikväll!

Den Ökända listan:
Svenska novellanalys
Engelskaprov torsdag
Engelska bokrecension
Mediakunskap x2
Naturkunskap
Skivomslag


Typ så jag.. det va DEN HÄR veckan det! Tack o bock!

Skrev svenska prov idag påtal om.. skolan, hur det gick det ska bli... spännande.






Uppe med tuppen o pigg som en mört!!

Äntligen fredag och helg! Jag va uppe i god tid imorse fast jag sov längre än vad jag borde så slapp jag en morgon med stress! En kaffekopp fick jag till och med i mig till frukosten. Då vet jag att dan blir bra, haha! Det har den varit också. Kom i tid gjorde jag också! Hann upp för alla trappor, till skåpet o sen ner för alla trappor och in i b huset och ändå va jag i tid! YEY! Jag är bra!

Just nu sitter jag i solen tillsammans med min feta katt som ligger här brevid mig och myser i solen. Vi gillar våren! Och jag gillar henne, hon är söt. ♥

Idag är det ingen vanlig dag heller, för idag fyller min lilla skitunge till lillebror 14 år, fan han växer om mig. Det har han redan gjort fast det vill jag inte erkänna för i mina ögon är han fortfarande den där lilla skiten som sprang ifrån mig när jag vart arg på han och skulle slå han.. Nu är det tvärtom.. Inte för att det händer lika ofta längre kanske som när vi va små men DAMN så stark skitunge har blivit !

Ut o käka ikväll och sen blir det dubbeldejt! Kvällen ser ut att bli bra :) Nu ska jag steka vidare i solen med mina skolböcker som tydligen va tvugna att vara med och förstöra stämningen, men man får göra det bästa av det!

GRATTIS SKITUNGE! Älskar dig!

För ett antal år sen, tur han inte läser min blogg.. då skulle den inte finnas länge till!


Attansrackarnsbananer..

Idag har varit en sån där underbar dag igen, som man bara kan helt plötsligt inse va jävla underbart livet egentligen är! Började 10.10 idag, iaf gjorde jag det. Dom övriga 9.55, attansrackarnsbananer! Jajaa.. så kan dte gå. Imorrn lär jag ju va i tid för då ska vi kolla på media 3orna som ska presentera sina projektarbeten, o det vill man ju inte missa o heller inte komma försent till!

Iaf så har dan rullat på för fullt, evelina ger mig många "dagens" varje dag så många att jag inte hinner lägga den första på minnet förrän en ny kommer! Efter skolan hann jag hem och sätta på kaffet precis innan malin kom förbi. Vi satte oss på altan och drack kaffe och pratade medans solen stekte oss som korvar, men det går verkligen inte att klaga nu på det härliga fina vårvädret! ♥  Det blev så varmt så vi drog oss ner till sjön, inte för ett dopp men bara för att.



Den bjuder vi på bara för att vi är så bra!♥

Nu tänker jag lägga mig snart, mina ögon kollar i kors av trötthet!
NattiNatti♥ 


Sova midda´!!

Jag har under dagen kunnat konstatera att 6 timmars sömn sammanlagt på 2 dygn är på tok för galet lite för mig! så trött o seg som jag varit idag har jag nog aldrig varit i hela mitt liv.. GALET sa jag!

O nu till dagens STORA NYHET! Trots min ynka sömn tog jag mig upp imorse och jag kom i TID! När klockan slog 8.00 befann jag mig redan i skolan, hade till och med lagt ifrån mig jackan o väskan i skåpet då och när jag 8.01 hälsade på min lärare möttes jag av en förvånad/chockad men glad reaktion! JAG ÄR BÄST! Tjaala la la la laa..

Nu sover jag middag en stund och hinkar sen i mig 10 koppar kaffe för att orka med kvällens övriga planer, låter som en plan. Ajaaj Sickan!

Förövrigt:
Engelska nationella muntligt idag - CHECK! Resultat senare i veckan.
Mattediagnos - CHECK! sa innan vi fått se resultatet: får jag 25 är jag nöjd.. Resultat:25 (av 33)
Stopmotionfilm påbörjats, ASKUL! CHECK!
Årets första tussilagosar - CHECK!

Bildbevis.. tror inte att ni bryr er, men bara för att pimpa inlägget lite tänkte jag juuu..



Siesta!


Underbar, wonderful, wunderbar, maravilloso!

Haft en underbar dag med min underbara vän petra! Det finns få som henne, hon är bäst på alla sätt♥ Vi tog oss ner till sandtorpsudden med skurken såklart där vi väcklade upp en filt och satte oss på en sten vid sjökanten där isen smält. Solen värmde och det va en perfekt vårdag! (När jag läste igenom nu lät det som jag skrev en saga märkte jag, men det struntar vi i..) Det kändes nästan overkligt, precis som en saga så det passa kanske bra ändå? Jaja! Petra den pärlan hade packat med sig termosar med kaffe i så på filten där satt vi med musik, naturgodis, kaffe och bara pratade och njöt av utsikten och vädret! Kameran kunde jag ju bara inte lämna hemma en dag som denna så here we go..

 
















NU mina kära vänner klarar inte mina ögon längre av att hållas uppe så nu tänker jag inta position kudde!

NattiNatti♥

Vem försöker jag lura?

Vem försökte jag lura med att jag skulle vara i tid imorse? JAG ÄR HOPPLÖS! Inte många minuter, ynka 5 kanske.. men vafan! Inte en dag, en minut skulle det ju va! Sov som en rutten kratta inatt = värdelöst! Brist på trötthet? Sammanlagt blev det dryga 2 timmars sömn skulle jag nog kunna skrapa ihop till. Detta har resulterat i övertrötthet i skolan, Gustav kan intyga! Fin besök från walthers fick vi idag också, svenskläraren står och går igenom ordningsreglerna på skolan, jag svarar bakom gardinen hallå?! Jag har lektion! A22.. Klick* Snabb som blixten som jag är så hann hon inte upptäcka mitt samtal för just efter jag klickat, säger hon att hon beslagtar alla telefoner som används under lektionstid. Hoppsan kärstin! Fin besöket var i alla fall självklart mallan i brallan her self! ♥ Trevligt trevligt!

Nu har jag tömt min kamera på 404 bilder och beger mig mot östra delen av vår stad (jag antog att det är den östra delen med tanke på "österledsskolan") Åh, jag känner mig så blåst ibland.. känns som nån sitter och skrattar åt mig nu. Men vadårå egentligen? JA JA! Där ska jag träffa Petrus, det kommer bli mysigt! Bilder dyker här senare om ni har tur.


Mästarnas mästare, det är jag!

Det jag skulle göra idag va en engelska bokrecension, inte det lättaste när man inte läst boken så till en början tänkte jag försöka öggla mig igenom den i dag i vårsolen tillsammans med en kopp kaffe. MEN då kommer pappa och frågar om jag inte vill övningsköra, och först sa jag faktikst att jag inte kunde men det lockade mer att köra bil än läsa en tråkig bok jag inte begriper mig på så va gör jag inte.. Jag är den bästa på att skjuta på saker tror jag, jaja.. alla har sina brister! Mina största är skjuta upp saker och komma försent. Men jag ska fan skärpa mig nu! Engelskan ska in den här veckan BUMS slut! och jag ska va i tid ALLA dagar, shit.. vilka krav jag ställer. haha!

Nu skjuter jag på allt lite till och tar en promenad med Beatrice  Anna i det härliga vädret!


11 - 04 - 10


                    


Ny design då för er som inte ser, vet inte om jag är nöjd riktigt men det får duga ett tag framöver! Vädret är underbart ute och det är sista dagen på lovet, bildar flodvåg av mina tårar för det. Men jag har iaf haft ett riktigt bra lov och hunnit gjort mycket och träffat många! Jag har kommit på att påsken är min favorit högtid. Ingen särskild anledning.. mer än att då är våren här och sommaren snart nära. Nästa lov är ju trots allt sommarlovet?! Eller..? Nu blev jag osäker.

Nu ska jag gå ut och sätta mig i solen igen med en kopp kaffe och med min jävla engelska bok som aldrig tar slut! Kan ju bli mysigt ändå. Sen tar jag och beatrice en promenad i det härliga vädret och skippar träningen idag, vi har ingen lust att stå inne i ett gym och svettas där när vädret är underbart utanför!

PUSS


Att jag aldrig kan va tyst..

Spenderade kvällen igår hos Evvy (stavning?) det va mys!♥ Promenad i regnet, massa prat, kollade filmer och somnade gött i hennes feta pimp säng! Evelina hade tydligen vaknat med ett ryck när jag plötsligt mitt i natten hade utbrist mig i mina kanske härliga drömmar WOOOOOOOOOOW! Va det va om det vet jag inte själv.. Efter mitt utrop hade jag mumlat vidare och fortsatte mig in i mina drömmarsvärld.

O nu är pyjamasbyxorna på och jag ska gå till frida där det blir myskväll a la pyjamas och inatt sover jag kvar där och testar hur djupt dom sover när jag säkert kommer dra igång och prata igen, att jag aldrig kan va tyst..

Ha en bra kväll!♥


Varning grisar går lös i storstan!

Igår efter fyra timmars sömn ringde min klocka och jag hoppade upp ur sängen, klockan va då 05.00 och JAG HOPPADE UPP!? Har kommit på att det kan va så att anledningen är den som gör att jag går upp eller inte.. att jag då försover mig varje dag jag ska till skolan är väll inte så konstigt isf? Rimlig teori.. Anledningen igår va STOCKOLM med den grymmaste grisen, vårat ord är grymt så börja lev med det. Vi hade iaf en GRYM dag i stockholm stad, yeey ett rim! eller? ah.. säger så.

Orkar inte pladdra mer, bjuder på lite sköna o nåra mindre sköna bilder. Vi är grymma men vi har aldrig påstått att vi är snygga! Men vi skäms inte, vi skämmer aldrig ut oss vi bara bjuder på oss själva! Så nu bjuder jag er på lite bilder..

(klicka om ni vill på bilderna så får ni se på närmare håll)

                              Hejdå stockholm!

Tack grymmaste knörr för en grym dag i stockholm, vi är en klass för oss själva och det är det grymma med oss! ♥ Vi spred glädje i stockholm för nog skratta dom åt oss..

Måste ju bara tillägga också att vi hade med oss kändiskikarn och i den fick vi syn på:

  Jayson!

 och Fanny som är med i gruppen play!

Hör nu hur fåglarna har börjat kvittra utanför mitt fönster som är 2 mm öppet, kanske ett tecken på att man borde sova vid det här laget? Jag gör så tror jag..
PUSS


Mot nya färder!

En ynka påskkärring kom och knacka på dörren iår och hon lämnade inte ens sitt påskbrev kvar, hon plocka på sig godis och gick..

Min påsk har varit super bra, träffat mycket släkt och vänner och bara tagit dagarna som dom kommit. Har också varit ute på vägarna en hel del och övningskört och kan inte annat än säga att jag inte är en så stor fara som man kan tro.. bara gaspedalen som gärna vill dra iväg lite mer än den borde ibland men annars går det som på räls! 

Lite bilder från påskafton!







En hel veckas ledighet har jag att vänta mig nu och jag ska ta vara på varje minut! Så imorgon åker jag och knörren till huvudstaden och lever som vi förtjänar för en dag! ♥
Grisar grymtar, GRYMT!

Upp om mindre än 5 timmar, kommer jag upp? det är frågan.. svar imorrn!
PUSS


Smakråd!

 




Kuckelikuuu

Dålig uppdatering, jag veet.. men nu är jag här igen och nu har jag tagit påsken! Avslutade sista dagen i skolan med ett naturkunskapsprov som inte gick helt åt pipsvängen men inte heller upp till molnen och stuttsade på dom.. Nej, jag kom inte på nått bättre o säga där.. 

Dagen har gett många goda skratt o det vill jag tacka den här pärlan för! tycker bilden inte kunde bli mer passande för att beskriva dan..Hon förstår! ;) ♥



Efter skolan träffade jag min saknade kära kusin lisa som flyttat till linköping, en och en halv timmas promenad räckte inte på långa vägar för att hinna prata ikapp allt på, vi hann smida små planer som kan bli stora och riktigt bra iaf! läängtar♥


kvällen avslutades katastrofalt och verkligen inte som planerat tur jag har dom bästa vännerna som finns! ♥
Jenny ringde nyss och har henne kvar i luren samtidigt som jag får höra hoffmaestro som öser järnet på statt till en förjävla glá publik! Draget♥ önskar inget hellre än att jag va där! TACK det samtalet gjorde att jag somnar trots allt med ett leende på läpparna och en stoor längtan till sommaren och putte i parken, för då.. då möts vi allra längst fram vid scen när dom spelar igen!

Nu tänker jag ta och lägga mig med mitt stora leende och drömma om sommaren!

kanske möts vi där..

NattiNatti♥





RSS 2.0