Skumt bad

Pipbiljett - Check!

Nu ska jag ta ett riktigt mysigt o skumt bad med cosmo, efter det blir det sex and the city! Sen sova för imorrn ska jag upp i tid för shopping i örebro med Frida. Hur jag trivs med mitt liv nu!

Såhär mysigt ska jag ha det nu!


Come to mama!

Idag äntligen satt lönen fint på kontot, lite för sent för att jag skulle hinna in till örebro så förhoppningsvis blir det imorrn istället. Behöver unna mig lite nytt nu! Unna mig nått jag länge suktat över gjorde jag idag också.. Sex and the city boxen! Come to mama!

Nu ska jag ta min feta plånka o köpa en biljett till putte, YEY! Sen kommer knorris hit o myser lite med mig ikväll framför nån bra film tror jag. Ska möta upp kvinnan nu. Förövrigt fick jag nått stolleryck idag och började måla om spegeln i hallen, hoppas mamma o pappa blir glada bara.. hahah! det lär märkas ;) Jag gillar resultatet så det borde dom med göra.


Så stolt över mig själv!

En neger kom o plingade på min dörr förut, det va trevligt! Vi umgicks så som vi gör bäst och jag har saknat könan! Försökte planera en liten roadtripp, men vi lyckades mindre bra. Vi taggar till äventyr senare i veckan istället! Nu sitter jag o väntar på att frida ska komma, blir lite filmmys. Va längesen man såg henne också så det ska bli riktigt kul det med. :) Jag va så duktig förut, jag linnea.. lyckades ladda ner lite filmer OCH bränna dom på skivor OCH dom funkar i dvdn! Jag är så stol över mig själv! haha


Sexigt vykort från italien!

Fick det snyggaste vykortet jag nånsinn fått av mallanibrallan live från italy, damn your hot!
Det sitter numera i taket ovanför min säng , eller ne.. men nästan! Jag har nu fått besked om att hon ska befinna sig i sverige eller Svetzia som hon sa och jag bara: haha vilken bra stavning du har på sverige? O så vare på italienska.. ;PppPpppPp haha aja.. Inatt är hon äntligen hemma och imorrn är hon MIN! Har saknat henne massssor♥

Jag ger er nått att dregla till i natt, konstigt nog va mina drömmar under natten väldigt intima efter att ha fått det där vykortet ;) hahaa


You´re gonna be mine, you just dosn´t know it jet

Börjar min dag med den längsta sovmorgonen på hur längesen som helst, inte förrens två kände jag för att ta mig upp ur sängen. Började min dag med att klicka hem lite snyggt från hm, ser fram emot hösten nu. haha! På måndag blir det förhoppningsvis mer shopping med knorren!




Tjolla hej tjolla hoppsan sa!

Då va sista dagen på jobbet för i sommar gjord! Nu går jag på lov o nu ska vi leva loppan.. tjolla hej tjolla hoppsan sa!

Men idag insåg jag va sorgligt det är att personer man haft i sin omgivning under en längre tid inte kommer träffa igen. Fast dte är väll så livet är, man möter folk.. och går vidare.

Pengarna rullar snart in och caaatching! Mer än förväntat, tack bästa chef!

NU: promenad till lägenheten, vattna blommor + skicka post
SEN: Träffa PETRAAA! ♥

Trevlig kväll!

Bitterfitta åker buss..

Blev för sent igår och sängen va för go imorse för att orka ta mig upp.. regnet öste ner ute och det gjorde bara sängens dragningskraft ännu starkare. Tillslut lagom seg o sen kom jag iaf upp. Jobbet va segt idag och jag tackar för att imorgon är min SISTA DAG! Sommarlov, nu kommer jaaag!

Spöregnet förvandlades till sol o värme, Jyeeey.. Så underbart kul kände jag att det va när jag satte mig i bussen för att ta mig hem i mina haremsbrallor o en ganska tjock stickad kofta. ACn fungerade ju lika bra som att klockan visade 10.10.. ? Inte nog med det (jag sa ju bitterfitta åker buss så ni är varnade) så dog min telefon när jag hade nya låtar o allt o hurlurarna med för en gångs skull.. o ist får jag nån som pratar arabspråk bakom mig och två fjortisar brevid som ansåg att 4,5er är bra grejer..

Peace out!


Kom o ta oss NUU!

Jobb o slit, idag va det skura-golv-moppen vi slogs om elin o jag. Slutade med att vi delade på det oootroligt roliga arbetet. Fina resultat, efter det fortsatte vi våran kamp om rekord i tepz! På hemvägen i elins underbara bil utan AC köpte vi oss en varsin isglass för att överleva, den hjälpte! Den va barnsligt god, annanas citron lägg det på minnet!

Hem o iväg igen till som hemma där Evelina o Ronja satt o mös, trevligt trevlig. Evelina o jag traska sen hem till min altan där vi fortsatte prata ikapp. Började regna senare så gick in o lyssnade igenom alla artister o band till Putte o som vi tagga! Putte KOM O TA OSS NUU!
Evelina blev så het på gröten så hon behövde svalka sig, så en badpojke o en landkrabba hämta upp oss för ett dopp!

O här är jag nu..

Nu borde jag göra mig ett försök till att sova, tigern stod o vrålade nyss i dörrn så jag ser ut o få sällskap inatt trots allt! ♥ GONATT!

Myskväll!

Efter jobbet blev jag hämtad hemma av pappa som tog med mig till stugan där sjön låg som en spegel, blev ett dopp i det blå, fiske och sen lite mys med ost och kex med mamma, pappa, farmor o faster. En riktig mysig kväll! Åkte hem i nya båten som stod uppe i stugan och den gick riktigt bra. Det blev lite kallt så kröp ner i ena "ruffen?" haha.. kan ju låstas att jag är båtfolk, men njaa..

Nu ska jag kolla klart how i met your mother o sen sooova, är riktigt trött konstigt nog efter min långa sovmorgon..





















NattiNatti♥


Ubåt?

Godmorgon mina trogna!♥

Sitter här i pyjamasen och med ett riktigt gott morgonhumör, kaffekoppen står alldeles brevid vilket den alltid gör en bra morgon för mig! Fick en rejäl sovmorgon idag men väntar på att Lena ringer snart och talar om när det blir att vi åker.

Vi har fått våran nya båt och vi håller våra tummar för att inte även denna slutar som en u-båt.. Den ser ut att funka nu och än så länge iaf.



Nu är dom här! Paaaaanik!


Ödet var min väg..

Första dagen på sista veckan på jobbet.. CHECK! Nu ska jag vila lite o om en stund kommer min älskade kusin lisa förbi här så tar vi en promenix till lägenheten för lite balkonghäng där. Kaffe och massa prat är planen för ikväll. Låter fint!

Senare ikväll är det många frågetecken som ska redas ut. Hoppas det löser sig ♥ På ett eller annat sätt gör det ju alltid det så jag får helt enkelt lita på ödet nu..


Faith


Hope



Att göra en pudel.. hur svårt kan det va?

Imorrn är början på sista veckan på jobbet, fan va gött! Sen tar jag lov och då ska jag leva livet mina vänner.  Putte i parken förbered dig!

Nu ska jag kolla klart på att göra en pudel som går på femman, den är sådär..







Just gonna stand there and hear me cry
Well that's alright because I love the way you lie


Leeeeedig!

Gick upp för en stund sen , passade på att sova ut när jag för en gångs skull är ledig vilket jag tyckte va ett bra drag! Nu är jag uppe och redo för att gå ut o njuta av solen och värmen. Idag får vi även våran nya båt som vi till helgen ska inviga YEY!

Senare ska jag träffa min gay som va riktigt längesen man såg, har saknat henne! ♥

Ha en bra dag!


Härlig sommarkväll

Hemma från jobbet nu och självklart kommer det in en vilsen gubbe 17.59 som ville ha en tavla värderad, så det tog ju lite längre tid än jag hoppats på att få komma hem, men hemma är jag nu och hemma blir jag imorrn med! YEY! Min chef är bra han! :)

Jag gillar min chef så mycket att jag snart är påväg till hans stuga, han blir aldrig av med mig.. stackarn! Där väntas grillning och vattenskidor! YEY (..igen)!

Bildbevis kommer! ;)


Snaaart stängnings dags!

Sitter på jobbet nu o redigerar lite bilder, snart stänger vi och får åka hem. Det ryktas om att Staffan som jag åker hit till örebro med ska vara hemma imorrn så ska försöka övertala honom till att jag också kan få vara det. Idag har jag slitit riktigt hårt faktiskt, börjar få arbetarhänder snart ;) Va grov jag är! haha!

Eftersom jag passade på att logga in här nu kan ni ju få se va jag gör om dagarna.





Nåra bilder jag tagit som lagts upp på hemsidan lauritz.com där dom säljs på auktion. :) Annars tar jag emot kunder som vill hämta sina varor dom vunnit på auktioner, packar o skickar varor o lite sånt. Men mest fotar jag, redigerar och laddar upp dom på sidan.

Back to work!

Sommarregn ♥

Nyss kommit hem från jobbet. Va jag längtar efter lönen nu då jag kan säga, fan va det va värt det! Saknar mitt sommarlov.. Jag har mycket att längta till, snart börjar min sommar på riktigt och jag tänker göra den till den bästa! Ta vara på varje minut, varje sekund!

Jag gillar vädret idag.. tro det eller ej, men visst är det allt lite mysigt? Minus blixtarna o åskan bara.. Annars har jag verkligen inget emot sommarregn! Nått jag verkligen gillar är att vara ute och gå när det regnar så det ska jag göra nu. Just bara därför är det uppehåll inser jag nu när jag kollar ut. men va gör det? hahaa



Leave the bad things behind your back


High Five! ... Low Five!

Jag gillar mina nya drinkpinnar.. HIGH FIVE!



Har haft en riktigt bra helg med massa mys, båt o bad! Har dessvärre fått så mycket myggbett att jag inte ens kan räkna alla. Slutade vid 11..
Nu ska jag lägga mig i min nybäddade säng i mitt nystädade rum med mitt nytvättade hår i min nya hårinpackning som luktar mmm... Sådär söndagsfräscht det bara går o bli.

NattiNatti♥


Tålamod min vän..

åh va jag bara måste säga att jag älskar telefonköer till skitföretag.. nämner inga namn, ingen reklam här ska dom få inte! Sitter just nu och får höra upprepande gånger.. det är fortfarande samtal före, tack för att du väntar.. din beräknade väntetid är mellan 10-15 min. Detta har jag nu hört i 10? Hur trevlig och glad är man då när man tillslut kommer fram? Det återstår att se.. tre utrbott har jag nu lyckats hunnit med.. tålamod.. tålamod..

Idag va det jag o moppen på jobbet (skura golvmopp för er som läser som är kvar i moppeåldern o som skäms nu för att ni trodde att jag givetvis menade en moped moppe, haha!)

Ikväll är mallan såå min! Vi ska smida smidiga planer, YEY! Bara jävlarna vill svara mig ska jag kasta mig iväg igen.


Segerdansar!

YEY! Hemma 2 timmar tidigare från jobbet än förväntat och jag dansar segerdans över det! Jag vet PRECIS hur jag tänker spendera min eftermiddag/kväll tillsammans med ett gott sällskap i det underbara vädret! ♥ Va mer kan jag säga än hare gött!




PÖSS

Sol, bad och värme!

Hopp då har en veckas ledighet redan gått och tagit slut, synd att det är nu man börjar uppskatta ledigheten. Har i alla fall haft en underbar vecka med bästa sällskapet, massa sol och värme, bad, båt och allt som hör sommaren till!

Samlar ihop veckan som gått med lite bilder, idag får bilderna tala för sig.





































Nu mina kära vänner säger jag gonatt! ♥
PUSS


Hem ljuva hem..

Nu är vi back in town! Har lagt märke till att på yr.no (norsk vädersida) så klassas våran STAD som en BY och Grebbestad som en befolkadstad?? Ombytta roller? Men så kanske vi ska påminna oss själva om att nog för att dom är goa norskarna så har dom ju inte alltid kollen..

Hemkommen som en grillad kräfta utan att ha käkat någon sådan, lite tråkigt för det hör ju kusten till. Men jag klagar inte för det! Vi har haft 4 (och en kväll) underbara dagar! Dom tackar vi för♥

Upp tidigt imorrn så tänkte försöka ta min brända kropp o knopp o krypa neråt..
NattiNatti♥


RSS 2.0