Jag är kär.. dessvärre i ett par skor

Det här funkar ju inte som det ska, frågan är ju iofs om nått egentligen gör kan jag undra ibland. Men nu ska jag inte sväva bort bland molnen här utan stå kvar stadigt. Helgen har varit bra, fredagen började med en latte på stan med daimen, sen vidare till större bredgrader o framförallt större utbud av affärer och shopping, behöver ju inte ta i för kungar o troll men örebro va staden jag och anna våldgästade. Hem kom jag och då med ett par skor, (observera att dom finns med på min ge mig nuuuu lista nåra inlägg ner) och en kofta, en stickad goströja och ett halsband. Bilder kanske dyker upp på bloggen, det är bara o vänta o se.
Lördagen sen blev det festligt kalas hos jenny som fyllt 20. Trevligt folk och rent utav riktigt trevligt!Fallskärmshoppet ser vi fram emot! Kan knappt bärga mig!
Söndag hjälpte jag mamma med julpynt o julbak. lite mysigt sådär! :)

Imorrn tar jag med mig min lilla skit vid namn evelina in till örebro för att fota, på vad får ni se imorrn när resultaten är klara! :)

Nu ringer min sovklocka, hade ju lovat mig själv en tidig kväll. Satan i gatan..
Gonatt!

linneaa


Gnällspik

Tjohej vilken gnälldag det vart idag, vaknade på felsida och försent det med. Dålig hårdag, trött som en björn innan ide och ont om inte i huvet också i foten som den tydligen också vaknade felvriden eller nått imorse. Inget kan jag göra åt det heller, åka till vårdcentralen och be om en rönken för att jag har ont i den bort emellanåt? Njaa.. skulle inte tro det, får gå runt o ha ont ibland istället. Håller i sig i nåra dagar sen är det borta på några veckor. Aja, lite får man allt stå ut med!

Och nu har jag bestämt mig, jag trotsar hetsen. Idag slängde jag min sista chans att få ta vaccinet i skolan i papperskorgen. Jag sticker ingen nål i min arm utan att vara säker på att det förhindrar svinflensan. forskningen som ligger bakom är inte stabil, det har kommit ett nytt virus som vaccinet inte kan förhindra, ingen vet hur kroppen kommer reagera på vaccinet om några år, det är vanligare att folk avlider i den vanliga influensan än i svininfluensan. Jag ligger inte i nån riskgrupp, jag har ett hyffsat bra imunförsvar och jag har inga övriga sjukdomar. Får jag då svininfluensan får jag ta det. Jag har gjort mitt val och jag tror jag gjort det rätta. Tänk en gång extra innan ni hetsar upp er för det lilla. Jag menar, vem kommer inte ihåg hetsen kring fågelinfluensan? Hur slutade den? .. det blev tyst.. Lev livet o ta en dag i taget istället för guds skull!

Då vet ni det! men antar att ni är lite nyfikna på mig o min vardag om ni titta hit? Om inte.. läs inte?
Ha det gott!

linneaa


Trevligt vare

Idag va en riktig ångest dag, ångest för att jag inte pluggat till psykologiprovet, ångest för att jag skulle klippa av mitt hår o okej.. inget mer. Men igår kväll ville jag verkligen inte ha idag. Men har man låga förväntningar brukar det bli bättre än vad man tror. Psykologiprovet klarade jag nog ändå g på hoppas jag iaf! Och håret klippte tack o lov inte alexandra av hela för mig, hon hade till och med sett värre så det känns bra. Vi kom fram till när jag sist satt i frisörstollen men det mina vänner tänker förbli min och alexandras hemlighet!
Träffat julia har jag gjort idag också, latte på melkers o en liten pratstund hann vi med. Hoppas på att se kvinnan snart igen blir alltför sällan. Efter frisören blev det lite mer kaffe, då hos anna med miranda. Mysigt där med o jag har nu granskat alla snyggingar i skolkatalogen också. Trevligt där med! Nu blir det myskväll hos evelina med kycklingsallad,idol,film,massa prat o andra roligheter! Minst lika trevligt där! Ni ser.. en förväntad pissdag kan till o med förvandlas till en riktig trevlig dag.

Eftersom att ordet idag är trevlig så trevlig helg på er!
linneaa


Vissa förtjänar det mer än andra!




Vill bara säga att min mallanibrallan är den bästa som går i ett par fräcka brallor. Fast det ena efter det andra händer runt omkring henne så håller hon ändå humöret uppe och tar sig igenom svåra situationer , de gör henne värd att nänmas för! Plus att hon är såååååhär bra också. Finns ingen som du knasa o jag gillar dig för de!

Fler borde vara som du!
linneaa




Jag tackar inte nej..



På fredag rullar pengarna in på kontot, tack va jag längtat efter dom! Synd bara att dom inte räcker till allt de här som jag vill ska finnas i min garderob.. Men nått ska jag nog kunna kamma hem. Va hände med mitt sparkonto börjar jag undra nu..

Ibland är det lättare att leva med det man inte har, än att leva med det man har
! kloka eller bara konstiga ord , jag vet inte ? avgör själv.. Jag tyckte ändå jag va lite smart där :)
linneaa


Lågstadiet all over again?

Hej på er! :)

Känns som jag är tillbaka till lågstadiet igen, när det varken va jobbigt eller svårt i skolan och dagarna va roliga. Måste säga att jag har hamnat i en bra klass och jag trivs på media. Skoldagarna är hyfsat korta, roliga och få läxor. Media var verkligen rätta valet för mig! Idag hade vi sovmorgon till 9.30 , då skulle vi ha engelska. Men läraren kom aldrig. Hon va sjuk dagen innan men hade sagt att hon skulle komma idag så vi trodde ju det. Men nej, hon kom inte idag och skulle inte göra det heller. Vi skulle ha henne på tre lektioner idag så alla dom blev inställda. Så vi kom 9.30 fick vänta på psykologiläraren för att få några papper och för att sen sluta. Så 10.50. Så kort samanfattning av skoldagen, inte haft en enda hel lektion. Men jag klagar inte! Nu ska jag vara lite duktig och ta tag i lite plugg jag lagt på mig.

linneaa


Ibland kan man ju undra ..




liinneaa


Jag ser det snöar , jag ser det snöar ..



Åh va det snöar utanför fönstret nu! För en vecka sen ville jag inte alls ha snö på backen men antar att jag inte hade släppt taget om sommaren då bara. Nu är jag redo för allt va vintern kan tänkas komma med. Ser nästan till och med fram emot det nu. Pratade med anna idag om nyår.
Anna säger - Ah.. Det är snart de, hur ser planerna ut?
Jag - hahah anna, det är mer än en månad kvar? Har inga spikade planer mer än att det ska bli en jäklarns kväll!
Anna - ne men det går fort vettu.. Men nått blire allt!

Ta en dag i taget är de inte alla som lever efter ;)

Nu tar jag natten och hoppas snön ligger kvar på marken när jag vaknar!
liinneaaa

 


Svin på gång?

Imorrn är det helg och jag ligger nerbäddad i sängen? Det här är inte ens nära kul. Har feber till och med fast inte så mycket så jag hoppas det hjälper om jag sväljer nåra alvedon ikväll. Hoppas det inte är min tur att få svinis bara, fast många som haft det som det inte har blivit nått märkvärdigt med. Så det kasnke inte är så illa som det sägs vara? Har man fått det en gång kan man få det igen då?

Aja.. det märks, ta dagen som den kommer!
Nu bäddar jag ner mig igen, usch va tråkigt det här är.
linneaa

Go with the flow

Hej o ho va dagarna går. Kände för att dra till med ett litet rim som mina klasskamrater gillar så. Framförallt G det vet jag! ;) Aja, Fick sovmorgon idag med så började 10. Bra som jag är försvover jag mig iaf. Men blev inte mer sen än 15 min så de funka ändå. Om vi fortsätter att flyta på har vi sovmorron även imorrn så jag håller mina tummar korsade medans jag trampar mig iväg till träningen, idag är det step/core som hade stått i kalendern om jag nu hade haft nån..

Nu hann jag inte skriva mer så mer uppdatering kommer kanske senare :)
linneaaa

Jullängtan




Kan det inte bara vara jul snart eller ? Vill hänga upp stora julstjärnan i fönstret och invänta tomten. Kommer ihåg när jag va liten och jag började undra om tomten verkligen fanns på riktigt för han brukar ju inte se likdan ut varje år? Just den julen så ringer det i telefon och det ska då ha varit tomten själv som ringde och sa att han hade kraschat med släden nere vid sjön. Jag trodde först inte på det men sen när han väl kom så såg jag ju att det här va den riktiga tomten som kom in. Han såg ju så äkta ut, kanske va det pga det riktiga gråa skägget? Jag vet inte men tomten fanns då i ytterligare nått år till, hoppas han kommer iår igen. Det sägs ju att tomten bara kommer till snälla barn? Vet inte om jag varit tillräckligt snäll iår. Bara att vänta o se nu då.. Jag längtar i vilket fall!

linneaaa

 

 

 

 


Pappas dag idag !


Älskar dig pappa!               

Idag är det farsdag för er som missat det. Jag vet att jag inte är den bästa på att visa uppskattning men jag försöker i alla fall men måste bli bättre! Jag är så glad att jag har min pappa! Men eftersom jag endast har 3 kronor kvar på kortet att leva för den här månaden så kostade jag inte på farsgubben en present, enda tipset jag fick utefter min budget var tre jenka tuggummin och visst det är väll tanken som räknas men njaa.. Så jag tänkte då steget längre och kom på att dom pröjsar och jag fixar? Fortfarande lika uppskattat så varför inte? Så först under dagen idag stälde jag till med ett bak o gjorde kärleksmums som nog blev världens godaste! Sen stod jag även för middagen ikväll som blev Oxfilé med potatismuffins och sallad a la linnea. Tror jag ska bli kock, malin ska vi starta resturang?

linneaaa


Filmmys med frida :)

Hej på er!
Hoppas allt är bra med er och att ni inte deppar ihop i höstmörkret. Har fortfarande inte vant mig med att solen är på väg ner när jag är påväg upp ur sängen. Mörkt redan vid klockan fem ju. Men det är bara att vänja sig! Aja, där hemma hade dom bjudit hem massa gäster ikväll så jag smed snabbt ihop en plan för att rymma så nu sitter jag här hemma hos frida och medans hon äter väljer jag film och det lutar mot en skräckis eller thriller! Fast självklart en komedi efter det om jag ska kunna gå hem i mörkret sen!

Nån med filmtips? :)
linneaa

Världens bästa låt

Temat på kvällens idolprogram va världens bästa låtar. Många bra låtar sjungdes och gud så fel det lät men aja, svenskan är inte på topp efter jag tömde den på provet imorse. Får se hur det går vägen..
Iaf för att komma till punkt så tänkte jag nu ge er listan på nåra av mina världens bästa låtar och dom är inte nya det har jag inte påstått men dom är grymma allihop!

Ps. Jag tyckte eddie skulle åkt ut för länge sen , hur kan nån ha missat hans falska toner idag? Är man så korkad o väljer en sån svår låt man inte kan pricka många toner rätt i ska man inte vinna ett skivkontrakt tycker jag.. och att folk kan rösta förstår jag inte? Han förtjänar inte platsen! Rabih gjorde det mer! Det va min åsikt. Ds.

O en sak till Erik är bäst!



Tips: Om ni inte har glasögonen på eller helt enkelt bara inte ser, klicka på bilden så blir den större!

Im not a part of music but music is a part of me!
linneaa


Dagens guldklimp!











































Vissa personer kan det där med att förgylla ens dagar ibland, idag knep lillqvist den platsen! Söt tös det där, alltid lika allert o go o får en alltid på bra humör ;) Idag tillexempel satt vi och spela kort nåra i klassen då gick hon o malin o köpte varm choklad så kommer hon tillbaka med en kopp kaffe till mig. Jag bara: men va? Är det kaffe? Till mig? :) Evelina: Jaa, jag visste ju att du ville ha egentligen :P
Fast jag inte hade sagt nått eller ens visat på att jag ville ha, så gulligt! <3

Sen slänger kvinnan alltid ur sig sånna roliga dumma kommentarer:

Går igenom tabeller på mattelektionen.
Matteläraren: "Så tar ni reda på vilken veckodag ni är födda"
Evelina: "Va är veckodag!?"
Hela klassen tittar på evelina o skrattar o hon förstår fortfarande ingenting.. Kraken.

På datakunskapen.
Jennifer: "varför är det så kallt här inne jämt?"
Evelina: "för kallen är så jävla vägg" (hon menade: "för väggen är så jävla kall" , men det är ju inte alltid lätt)


Påväg till matten möter vi nåra ekonomer i trappan. Evelina hade precis hört ett skämt nåra trappor upp som hon tyckte va skit kul.
Evelina: Vill ni höra ett askul skämt!? (jätteglad som bara hon kan vara)
Ekonomerna: Ah visst.
Evelina: hmm.. hur va du nu igen? (glädjen dör..)
Evelina: Äh, jag kommer inte ihåg hur det va men KUL va det! (glad igen går hon vidare)

Tillägnat Evelina lillqvist hölmarn knorris:

Vart är för-bandet?
Svar: i förbandslådan.

Tack för att du kan det där med att förgylla ens dagar! Pusss pårej <3


Flingorna faller o benen dom kryper ...

Börjar ändra min åsikt om att hata snö, det är ju faktiskt lite mysigt när dom små vita flingorna sakta trillar ner från himlen, men måste det vara kallt för det?

Sitter här med musiken i bott o lyssnar på winnerbäck, kanske blir det örebro 12/12 med mallan i brallan? Vi får la se.. Försöker plugga inför svenska grammatikprovet imorrn men det går inge vidare ni. Jag önskar att det som står på pappret kan stå i mitt huvud istället just nu. Oj, nu såg jag att klockan tickar mot träning och jag är SÅHÄR taggad! :D Spinning står på schemat och jag ska spinna järnet.. mjauu!

liinneaa

Äntligen ny design!

Som jag har fixat och trixat nu, det har tagit ett tag innan jag vetat hur jag har velat ha designen men nu har jag kommit fram till nått som får duga :)  Lärt mig photoshop lite mer på traven har jag också vilket är ett stort plus i kanten! Ni får gärna säga till vad ni tycker om den nya designen, om det är nått jag kanske kan ändra på eller så? :) Men hoppas att det här kanske kan få igång skrivandet lite som har legat på hyllan ett tag? Återstår att se.. Lovar inget jag inte säkert kan hålla, men håll ett öga för det kommer när ni minst anar det ;)

Nu behöver jag nog sluta mina ögon så jag kommer iväg till skolan imorgon.
Natti natti , linneaa <3

RSS 2.0