trevlig helg !

Heej på er!

Hoppas allt är bra med er andra. Min hosta tycks aldrig ge sig och jag känner mig fortfarande hängig. Men måste tillägga att jag mår faktiskt jättebra annars och är jätteglad. Det är så skönt, ÄNTLIGEN!! Lite surt är att jag hade planerat en rolig helg, typiskt att när man väl har planer så ska dom kraschas. Aja, nästa helg tar jag igen det! :) Hoppas på ett besök hos min syster då. Jag har räknat ut att det faktiskt bara är två veckor kvar till lovet med. Hur bra är inte det? Mitt lov ska bli så jäävla bra, man ska ha den inställningen för då brukar det oftast bli bra. ;P Men det är viktigt att aldrig ha förväntningar eller förhoppningar för då riskerar man att bli besviken. så nånting mittemellan där ska man ha. Hur som helst, den här helgen blir det bara att stanna hemma och ta det lugnt och vila upp mig. För på måndag är det skola som gäller hur jag än mår så tänker jag gå, jag orkar inte va hemma mer. Eftersom mamma tyckt lite synd om mig nu när jag legat hemma och varit så sjuk så lät hon mig beställa lite kläder från H&M. Tack mamma! Det gjorde min fredag när hon kom hem med det stora paketet innehållande det på bilden nedan. :) Allt passade och jag är jättenöjd! :D  

Trevlig helg allihopa, Puss och kram // Linnea <3


kärlek till en speciell


Malin Lindskog !

Du är en helt underbar människa. Din personlighet är obeskrvbar, vi är så lika och det gör att vi förstår varann så bra. Din och min humor slår inget, det är nått mellan oss två som ingen annan förstår. ;P Alla som har lyckan att få ha dig i livet borde ta vara på det och vara evigt tacksam. Dom som inte accepterar dig för den du är och som måste ändra på dig för att du ska passa in kan du vända ryggen till. Dom förtjänar inte dig, det är dom som går miste om en underbar vän. Du står för vem du är och det ska du göra, du ska vara stolt över dig själv.  Du är du och du ska bli accepterad för den du är. Att någon inte kan acceptera dig och tycka om dig är för mig helt ofattbart. Felet ligger hos dom inte hos dig. Jag tror ärligt att dom vill va som dig, dom håller på att växa upp och mogna men vill egentligen kunna släppa loss och inte bry sig om vad alla tycker och tänker om deras utseende och hur dom är. Men innerst inne vill dom kunna va sig själva och släppa loss och inte bry sig om vad alla andra tycker och tänker om dom. Precis som du. Du är dig själv. Du har redan växt upp och mognat mer än vad dom har, för du har insett att man kommer så mycket längre på att vara sig själv. Du släpper loss och spelar ingen annan. Försöker inte sträva efter perfektion, för du vet att det finns inte. Låt dom tro va dom vill, du vet iaf hur det är. Låt dom bara inte trycka ner dig. Det förtjnar du inte. Du förtjänar bara det bästa, och dom bästa. Du verkar ha funnit en toppen kille nu som verkar vara perfekt för dig. Jag är så glad för din skull att du hittat han, Han med stort H. Kärlek är lycka, alla borde få uppleva det. Jag är glad att jag har dig i mitt liv, du betyder otroligt mycket för mig och det betyder otroligt mycket för mig att ha dig vid min sida. Du är en äkta vän som alltid finns där och jag lovar att finnas där för dig som du fnns där för mig. Jag älskar dig vännen min!



take me away

Blääääää är vad jag känner nu, en vecka har jag legat hemma nerbäddad i soffan och sängen. Influensa va bara ordet. Snacka om att jag är less nu på att va sjuk. Jag har en så retlig hosta att den inte ens går att beskriva med ord. JAG HATAR DEN! Jag har druckit och druckit hostmedicin i mängder, troligen mer än jag egentligen borde men allt för att bli av med den. Tycker inte att det blivit bättre trots all medicin men får väll tänka som så att det kanske hade varit ännu värre om jag inte tagit min medicin? Alvedon är min nya bästa vän med, finns alltid vid min sida tillsammans med en flaska vatten. En räddare i nöden.. Sorgligt men sant. Skicka lite värmande sms när jag ligger här hemma i min ensamhet och tråkar sönder. Snälla? (A) ni kan väll iaf kommentera nån söt liten kommentar så jag får bli lite glad? :) Händer det nått kul för er andra där ute som ni kan dela med er av så jag kan få glädjas för er skull? :) Eller har ni nån fråga ni vill ha svar på, bara fråga på isf. Jag svarar på allt! 

Vill säga att trots att jag mår piss fysiskt just nu så mår jag väldigt bra psykiskt nu. Jag känner mig riktigt glad nu inombords, och jag vet precis varför och jag är så glad över detta! Jag har inte varit mig själv på sistone och varken vetat ut eller in men nu ni, nu är linnea baaaaaaaaaack!! :D

Ha det bra mina kära vänner och läsare // Linnea <3


livet leker sitt egna lilla liv..

Ussch, sitter här nerkurrad med långisar, pyjamasbyxor, tjocktröja och en varm och gosig filt över det. men fryser ändå. Kollar på the hills samtidigt som jag bloggar från mammas laptop i knäet. På bordet står en stooor kopp rabarber och grädd-te med honung  i. Sååå gott! Rekomenderar det! Min syster brukar dricka det och har bjudit på det när jag varit hos dom. Nu äntligen har vi det hemma med. Tänker på min underbara syster varje gång jag dricker det, tur jag har henne. Vad skulle jag göra utan henne? Inte bara pga att hon ger mig gott te. ;) Utan för allt! Jag har världens bästa syster, så synd att du inte bor här bara. Tur är att dte inte så långt till karlstad och tur är att jag snart ska dit! :)

Idag har det varit en bra dag och vill tacka mitt hjärtegull malin som gjort min dag. Vet inte hur jag skulle klara mig utan dig vännen. <3 Tack för att du finns! Trots att dagen har varit bra och humöret på topp så tror jag att jag börjar bli sjuk. Jag har haft den jobbigaste rethostan idag, ont i öronen och nu känner jag mig febrig. Jag varken vill eller orkar vara sjuk nu. Hoppas inte blir värre nu, lagomt till helgen. : / För i helgen ska jag ha kul!! 

Puss och kram // Linnea <3


Miss you !

Heej på er!

Kom nyss hem från solariet, det va riktigt skönt. Måste försöka behålla den lilla färgen jag fick i Thailand. ;) Träffade Petra en stund förut med, hon är riktigt saknad. Det va kul att få se henne en stund iaf och prata ikapp lite. ;) Vi bestämde att jag snart ska komma upp till forshaga och hälsa på alla. Så nu har jag lite saker att se fram emot framöver, jag behöver ha det.

Jag saknar verkligen en del personer just nu. Önskar att jag kunde dela på mig, eller att min tid räckte till mer. Tyvär går inget av alternativen att ändra på så jag får göra det bästa av den tid jag har. Ni ska veta att jag tänker på er iaf och saknar er enormt mycket. Min kära syster är en av dom jag saknar vädigt just nu, pratade med henne förut i telefon och vi kom fram till att jag nästnästa helg  kan komma till dom. Ser fram emot det. Alltid lika kul att va där och känns alltid lika tråkigt att åka därifrån.

Nu ska jag äta hemgjord thaimat, saknar verkligen maten i thailand. Tur är ju att det är ganska lätt och smidigt att göra själv, bara att improvisera lite så blir det oftast bra. Men inget slår ju deras..

Puss och kram // Linnea <3

im gonna made it , watch me!

Nu jävlar! Nu är jag taggad! Jag är nog den konstigaste och knepigaste personen som finns. Eller nej, det är nog inte sant. Jag är nog bara en vanlig tonåring. Jag är nog inte den enda som åker berg och dalbana på känslor just nu. men jag tänker trotsa det här nu och jag tänker inte låta det här ta över och styra mitt liv. Jag har låtit mig själv sänkas och må dåligt ett bra tag nu men nu sätter jag stopp för det! Jag har haft min depp-period nu och det får fan räcka. Nu ska jag upp och stå. Jag ska resa mig, jag ska resa mig med rak rygg.
Nu ska jag se till att ägna mig åt saker jag gillar och umgås med mina underbara vänner som får mig att må bra. Nu ska det hända roliga saker i mitt liv! Hallå? Det här skulle ju bli det bästa året sa jag ju, då kan ju inte början suga? Så nej, från och med nu, från och med idag ska jag upp och stå. Nu ska jag ha kul!

Glöm aldrig, allt går bara man vill!

Jag KAN jag VILL och jag SKA!!

Puss på det och puss på er! // Linnea <3

back on track !

Förlåt för sämsta uppdateringen, jag tänker faktiskt varje kväll att nu sätter jag mig och bloggar men dte blir aldrig så. Oftast när jag sätter mig vid datorn blir jag på dåligt humör och tappar lusten att blogga så då skiter jag i det och tänker imorgon kan jag göra det istället. Just nu händer dte så mycket runt omkring mig med så jag vet knappt ut eller in längre men jag måste bita ihop och kämpa. Bättre tider kommer, men man måste gå igenom dom dåliga för att komma till dom bra. Så är det, jag väntar på min tur..

Nu har jag och bizze kommit igång med träningen igen, ÄNTLIGEN! Har verkligen längtat efter träningen. Jag är taggad nu och jag ska nå mina mål! Se mig lyckas. Om 20 minuter åker vi till davids och idag är det step som ska tränas. Så jävla kul och jag lovar, alla tankar man har försvinner och koncentrationen är i bott. Man kommer bort från verkligheten för en stund och får tid för sig själv och bara ha kul. :)

Ha det bra!
Puss och kram // Linnea <3


Mitt år i år?

Jag kom på en sak precis just nu, att jag har inte haft så mycket otur på riktigt länge nu. Kan inte komma på när jag hade riktig otur sist. Va glad jag blev nu, kanske det är mitt år det här året? Kanske att slipper lite av all min otur jag fick dras med förra året? Hoppas på det. När jag fick den här tanken va när jag slog på datorn. Den lät knappt något och jag trodde först inte att datorn gick igång. Men jo, det gjorde den. Frågade pappa varför den inte lät något, han sa att fläkten va trasig. Men sen såg han och hörde ett svagt ljud av fläkten och konstaterade att den funkade iaf. Fast jag tror inte att det dröjer lång tid förrns jag får byta ut min burk. Men det ser jag bara som en positiv sak, jag vill ju ha en laptop så det blir det ju en då. :) Det står högst upp på önskelistan nu. Fyller ju faktiskt gaaaanska snart. Läääängtar! Ett år närmare arton, presenter, friare och får börja övningsköra. Låter ju lite bättre än femton med. ;)

Jag känner nu att jag håller på att bli den gladare linnean igen,  Bra va!? :)
Im getting up on my feet now
Im trying to stand straight on my own
Soon im up and no one can stop me then!

Glöm inte att det är ett nytt år och nya möjligheter! 

Puss på er! // Linnea <3


fredag - och jag är slutkörd

Får panik på msn, det lever sitt egna lilla liv just nu och jag loggas ut och in hela tiden.  Hela mitt internet verkar ha storaproblem idag. Får ta dte som ett tecken på att jag inte ska sitta vid datorn nu. Har en del annat jag borde göra innan jag kan börja ödsla min tid på datorn. Mitt rum tex ser ut som ett bombnedslag om inte värre och packa upp har jag gjort det än? Nej.. Så nu får jag ta mig i kragen och sätta fart tror jag. Måste få det lite undanstökat iaf. Känner att mina ögonlock börjar bli tyngre så blir nog tillslut att jag hamnar i sängen istället för att städa. Men egentligen VEM gillar att städa? De finns ju de som tänker att det är bättre jag får det gjort och tvingar sig själv att göra nått den egentligen inte alls känner för. Men jag är inte en av dom. Jag tillhör nog den andra typen mer, jag tänker va fan man lever bara en gång varför göra sånt man INTE vill, när det finns så mycket som man VILL göra? Fast det är klart att allt här i livet inte är kul och allt kan man inte trotsa. En del tråkigheter måste man ta sig igenom. Det här med städningen handlar mycket om prioritering, för mig ligger dte inte högst upp på listan än men det klättrar uppåt. Jag tar det när jag känner för det, punkt slut!

Idag drog malin med mig på bio. Det va inte vilken film som helst som hon lyckades få med mig på. Vi såg Wallander - hämnden. Den va bra, inte den bästa men den va inte bland dom sämsta heller. Många läskiga scener som det krävdes en hand att krama om rejält, hår som hängde för ögonen och några gälla skrik. Vi uppfattade inte riktigt kopplingen mellan fallen, men jag tror att om vi ser den en gång till så kommer vi nog förstå, nu hade vi bara fullt upp med att vara rädda och beredda på nästa läskiga scen. ;)

Nu ska jag plocka undan alla kläder iaf som ligger utspridda på golvet sen blir det sängen. Är riktigt trött nu, hoppas jag kan sova utan mardrömmar bara. God natt med er!

Puss och kram // Linnea <3


bara för skrivandets skull ;)

Kom nyss hem från träningen, bea och jag va iväg och tränade step. Äntligen är vi igång med träningen. Det va lite svårt att komma igång med alla stegen men jag tyckte vi lyckades riktigt bra faktiskt. Längtar redan tills nästa pass. ;)

Vet inte vad jag ska skriva, det står still i huvudet. Ingen idé att försöka mig på att skriva då heller för då kommer det bara ut massa skit och det orkar ingen läsa. ;)

Hoppas på att jag har mer att skriva imorgon.

Puss och kram // Linnea


God morgon!

Sitter här framför datorn med min havregrynsgröt, när jag kom ner till köket imorse kom jag på att rix fm inte spelas längre på radion. Det är ju tradition ju att gå upp slå på rix fm morron zoo. Så dåligt! Det är ju det att det finns ju ingen annan bra radiostation heller. Va ska man nu lyssna på? Även när man åker bil. Mornarna får jag lösa genom att sitta vid datorn och äta. Det finns väll lösningar på alla problem? Eller?

Nu ska jag fixa mig inför skolan, varma kläder på! Långkalsonger, dubbla eller trippla strumpor, kofta, halsduk, lovikavantar, stora varma vinterjackan. Usch, vill inte ge mig ut i kylan. Vill inte till skolan heller, orkar inte. Fast dte blir nog en rätt så lugn dag förhoppningsvis. :) Ska kolla schemat nu, håller tummarna!

Ha en bra dag! Puss och kram // Linnea <3

HEEMMMMA!

Borta bra men hemma bäst!


Igår vid elva va vi äntligen hemma, tillbaka till verkligheten. Egentligen vill jag tillbaka till thailand, jag trivs så bra där nere och jag mår bättre där (iaf  så kände jag så nu). Men jag saknade alla här hemma enormt mycket och längtade hem till dom. Om alla dom jag saknade fanns hos mig i thailand skulle jag stanna kvar där. Men nu gjorde dom inte det så jag fick fara hem till dom istället. ;) Ska bli så skönt att träffa alla igen. Trodde att det va skola idag egentligen men så va det ju inte, imorgon blir det skola. USCH! Kommer jag verkligen orka med det? Känns absolut inte så nu. Men har inget val så bara att bita ihop. ;)

Nu ska jag träffa malin och frida. Dom är nere vid sjön och åker skridskor så ska gå ner till dom och krama om två av mina saknade underbara vänner! <3

Helt sjukt förresten, kommer hem till snö och minus grader. Kan ni tänka er vilken omställning det är för oss!? Från att ha 30, 35 grader till drygt -10 grader. Det är rätt stor skillnad. Brrr.. Men det är allt fint med snö! :)

Massa bilder från resan kommer. När tänker jag inte säga nått om. Ni får hålla utkik istället. Nån gång kommer dom iaf kan jag väll säga. ;P

Puss på er! // Linnea <3

Hem ljuva hem

Hej pa er!

Jag vet att det va langesen jag skrev nu men jag har inte velat sitta vid datorn sen jag skrev sist, har helt tappat humoret och att sitta har river bara upp saren mer. Aja, det ska bli skont iaf att fa komma hem och jag far ta itu problemen da. Hoppas att allt reds ut da och att vi kan ga vidare och ma battre efter dte. Aja, det aterstar att se..

Fan va jag kommer sakna thailand. Sakna varmen, sakna havet, sakna stranden, sakna hotellet, sakna folket. Allt.. Jag trivs verkligen har nere, men jag langtar hem samtidigt. Jag vill hem men anda inte. Saknar alla dar hemma och mina voffsingar. Det ar det som gor att jag vill hem, om dom hade varit har hade jag inte haft nagon hemlangtan alls.

Om 5 tim aker vi med buss harifran till bangkok, bussresan tar ungefar 4 tim och sen blir det dirketflyg hem pa 13 tim. Hoppas jag kan sova lika mycket som jag sov nar vi flog ner. Nar vi landat pa arlanda ar det 3 tim med bil hem. Sa vi ar inte hemma forrns vid elva - tolv. Jag far en dag ledigt fran skolan med for att stalla om mig. Skont, langtar verkligen inte till skolan. ;)

Nu ska jag ga tillbaka och fortsatta packa sen kanske sova nan timma, vi far se. ;) Ses och hors nar jag kommit hem!

Pussar och kramar // Linnea <3

helveteeee !

FAAAAAAAAAAAAAAAAN! For tva minuter sen va jag pa humor och allt va bra, jag hade fixat bilderna pa ett usb minne och sitter nu vid datorn pa hotellet. men nu tappade jag all lust, nu ar resten av min semester forstord. Javla svin!

Linnea


GOTT NYY AR!


GOTT NYTT AR!

Har ni nagra nyarsloften da? :) Jag klurar pa mina.. ;)

Nytt ar - nya mojligheter!

2009 ska bli sa JAVLA bra, det ska bli det basta aret hitills har jag bestamt mig for. :)

Ha dte bra! Pussssar // Linnea <3

bilder från thailand

Heeej Heeej!

I förrgår tog vi mopparna och åkte till nationalparken. Jisses vilken resa! När vi kom fram till nationalparken väntade en bergsklättring som vi aldrig kunnat föreställt oss. Det va brant, det va varmt, det va långt kan jag tala om! Svetten rann som den aldrig tidigare gjort och flåset kom det med. Men viljan fanns den med, så det va inga problem att ta sig fram. När vi kom fram va det en grotta som bildats av troligen en vulkan. Det va en otrolig syn och upplevelse så den tuffa bergsklättringen va värd det.

Skrev inlägget när vi hade kommit hem på kvällen men det funkade inte att ladda upp då så laddar upp det nu, och tänkte slänga med lite bilder nu med. Vet att ni vill se dom. :) Ingen bild är redigerad eller beskärd.


Taget fran varan balkong. Fem trappsteg ner sa ar vi vid poolen. ;)


Varat rum, max och min sang dar. mamma och pappa sover i ett annat rum som hor ihop med varat. Rorigt? Far visa mer bilder sa ni forstar. ;)


Poolen och resturangen pa hotellet. Ar det inte fint? :)


Som sagt ar jag ju i Thailand och dar ar dom VALDIGT handiga, sa sahar ser vara handukar ut varje dag efter de stadat rummet. :)

Det gar inge bra for mig det har med bloggen och internet. Det funkar ibland och ibland inte. Inatt ska jag satta mig vid datorn pa hotellet och da kommer mer bilder, ni far dom har bilderna pa hotellet sa lange. :) Ni fick ju se liite iaf.
 
Puss och kram // Linnea <3


RSS 2.0