Kors i taket

img_4850 (MMS)

Idag sken solens strålar över oss (kors i taket) och igen njöt jag av tillgången till grannens pool där jag med sällskap av Emelie va hundvakt!  Saker kan förändras över en natt o de kan fortsätta förändras men frågan är slutar nått nånsinn förändras?


Hallonpaj och en Jenna väntas denna kväll ...

img_3974 (MMS)

Hallonpaj och en Jenna väntas denna kväll att bjuda på! Till och med solen börjar titta fram nu, sommarkänslorna kom tillbaka!


testar att mobilblogga!

testar att mobilblogga!


Putte i parken!!Puttesjukan kom på våldgästande besök natten från sista kvällens alla spelningar. Olidlig hosta, forsande näsa, feber, ja.. allt den värsta förkyldningen drar med sig åkte jag på. Men det är inge synd om mig för det, jag hade 4 riktigt bra dagar med fint sällskap till många bra artister och spelningar! Far east movement, the ark, håkan, daniel adams ray, veronica maggio, kesha♥

Just nu är jag hundvakt åt grannens goa labradorer, det går förvånands värt riktigt bra! Bävade mer för promenaderna än jag hade behövt.
Måste hälsa på putte!

Medans mina vänner slår upp fina tälten på campingen sitter jag hemma och dricker kaffe och pluggar körkortsteori. Vart är lusten? Har aldrig varit med om att jag varit så otaggat till nått som jag längtat så länge efter. Imorgon händer det! Då ska jag va inne i festivalstämningen, lyssna o glatt sjunga med till Nationalteaterns goa gammla dängor, se mina efterlängtade her bright skies, njuta av livet med daniel adams ray, dansa loss till kesha, o känna stämningen till paramores spelning!

Imorgon är en ny dag o med biljetten i handen kommer förhoppningsvis stämningen finnas!


Stämmningen fanns iaf förra året! 

En midsommarnattsdröm

På tiden för lite uppdatering nu kände jag! Dagarna rusar förbi mig och just nu hinner jag inte riktigt med i varken tankar eller dagar. Under midsommar helgen blev det efterlängtade Grebbestad med Anna, Lisa, Eveline, Becca, Malin o Sofie. Vi hade en riktigt trevlig helg med 2 dagar kanon väder och en hel del äventyr!En midsommar att minnas!

Nu i veckan är det putte i parken och jag skrapar i stort sett ihop mina sista slantar för att få uppleva festivalkänslan som blivit som en liten tradition de senaste sommrarna. Som tur är har jag fått extra jobb på red brick nu och kanske kan tjäna ihop till nått mer nöje i sommar! För än är den inte slut på långa vägar!!


RSS 2.0