Hoppas hoppas hoppas..

Godmorgon godmorgon :)

Imorse gick jag upp kvart i tio och tro mig det är väldigt tidigt för mig på en helg. När jag drog upp rullgardinen hängde ögonlocken fortfarande ner men när jag fick se det underbara vädret som var utanför mitt fönster blev jag pigg som en mört. På med bikinin och ut i solen, gjorde iordning en tallrik med fil och havrefras och satt på altan och njöt. Nu hoppas vi att vädret håller i sig lääänge lääänge :)

Varför jag gick upp så tidigt va för att jag och anna ska åka in till örebro och jag behövde fixa och greja lite innan bussen går och ville inte stressa som jag alltid får göra. Jag tror det här kommer bli en riktigt bra dag och hoppas min tur håller i sig hela dagen. Tänk om jag hittar skorna jag verkligen vill ha och tänk om dom sitter lika fint på min fot som jag sett dom på bild. Tänk om, tänk om.. Hoppas hoppas hoppas!

Ha en bra dag och njuuut av det underbara vädret! :)
Pusssss, linneaa <3

Sveriges mest besökta bloggar.. anledningen?

  1. KENZA
  2. Paulina - You name it !
  3. Stina-Lee
  4. GayBloggen
  5. «« Designa Din Blogg »»
  6. 15 år & Gravid med tvillingar
  7. vimmelmamman
  8. ~ Egoinas Värld ~
  9. Prinsessans Dagbok
  10. ♥ L I L Y [ Frisörtips, chihuahu
  11. EmsEdge
  12. 17år & trebarnsmamma! (18 nu)
  13. MINI
  14. Johan [Skånes bästa & största]
  15. ❤Foki❤
  16. ★ B u n n y
  17. Rahlenfeldt


Jag har blivit mer och mer insatt i våra stora svenska bloggar + (mina kompisars såklart). Nästan varje dag måste jag in och se vad de enormt roliga fjortisarna, nej jag ska ändra det där dom är ju faktiskt inga fjortisar enligt dom själva  så jag ska väll kalla dom för dom enormt väl sminkade tjejerna med platina-blondt hår, lösnaglar, för mycket mascara helt enkelt tjejerna med för mycket av allt. Aja, dom iaf.. Nånting har fått mig att vilja följa med i deras vardag och värld. Helt sjukt men eftersom dom ligger på topp 17 listan så är jag väll inte ensam om att tycka att dom är roande. Men hur orkar dom bara? Alla är osams med alla och den ena är mer fjortis än den andra.. helt ärligt är det nån som hänger med i svängarna? Gör dom ens själva det?


Dessie

Idag såg jag till min förvåning att Dessies blogg inte längre fanns med på topp 17 listan och när jag sökte efter bloggen på alla de möjliga håll så stod det att sidan inte längre existera? Vad nu? Jag va inne senast igår och då va allt som det ska. Någon som hann läsa ett avskeds inlägg eller vet något?

Istället hittade jag den här bloggen idag: http://snorungarnas.blogg.se/ Gå in där om ni vill fördriva tiden, skitsnack på hög nivå om de mest kända bloggarna i sverige, men kom ihåg ta allt med en nypa salt! Skaffa er egna uppfattning inte bara snorungarnas.. ;)

Pusssss , linneaa <3


helgen kom ... och gick

Jaha, då va helgen förbi lika fort som den kom tog den slut. Men det har varit skönt att ha en långhelg, lite försmak på sommarlovet. Nu är det endast två veckor kvar i skolan, jag tror jag kommer få det lättare att gå upp nu på mornarna när jag vet att det inte är mycket kvar.

Nu blir det långpromenad med anna panna och ebba sen måste jag sätta igång med matteläxorna som jag lovat hans att han ska få imorgon. Mitt rum ser förjävligt ut ochså så det måste få sig en uppfräschning innan dagen är slut som jag lovat mig själv. Hemkunskapen får vi se om jag hinner med vore ju bra men vi får la se..

Ciaaaaoo , linneaa <3


Jennys design är klar, va tycks? :)

Igår blev jag klar med designen till jennys blogg så kolla in den, tyckte det blev riktigt bra, designen ska ju vara enkel och stilren så jag och jenny är nöjda :) Nu ska jag bara ta tag i min egen som jag snart spyr över, gillar den inte alls. Så här kommer det bli drastiska förändringar framöver. ;) Ni får hålla utkik !

Pussss , linneaa <3


saknad, lycka, sorg, nervositet, taggat, glädje...



Alla som känner mig väl vet att min vardag består av stress i stort sett hela tiden så bloggen hinns inte alltid med, jag måste ta mig tid för att uppdatera här men snart är det sommarlov och då ska det bli ändring på det. ;) Efter jag sommarjobbat ska jag nog köpa en laptop som bara är min och som jag gör va jag vill med! Inga childcontrol på den inte! ;D Just det , det kanske ni inte vet men jag fick faktiskt ett sommarjobb i år och det är jag riktigt glad över, ska inte jobba hela sommaren och att ha lite extra pengar i fickan skadar ju aldrig.

Det är verkligen inte lång tid kvar nu tills skolavslutningen bara 13 skoldagar kvar ju! Det ska bli riktigt skönt att lämna karlberg för gott men samtisigt så kommer det bli lite tråkigt med det måste jag erkänna, vissa dagar känns det som att jag aldrig kommer sakna skolan, lärarna, klassen och allt som har med karlberg och göra men det kommer jag nog göra i slutändan. Sista dagen när vi står och sjunger inför hela skolan det sista vi gör kommer det va många blandade känslor. Saknad, lycka, sorg, nervositet, taggat, glädje mm.. Åh va jag ändå längtar till den dan!

Igår fick jag finbesök och fröken hermansson :) Vi lagade iordning tacos och bara tog det lugnt framför tvn och på altan. Senare på kvällen ringer anna och står ensam nere i bråten i nån skog och är helt förtvivlad över hur hon ska ta sig hem. Tur att den flickan har mig då, jag fixar skjuts och med hjälp av petra så hittar vi henne där nere på nån liten väg som jag inte ens visste existera i karlskoga. Tänk va mycket man inte sett av karlskoga egentligen!? ;P Aja, tur att petra va med då som är från dom trakterna för jag har ingen koll på annat än mina egna. ;) Hem kom hon iaf och vi fick ett lite roligt och annorlunda slut på våran kväll. Anna din tokfia! Tack för kvällen och tack jenny som ställde upp med skjuts <3

Nu blir det promenad med Ebba i det konstiga vädret som ena stunden är gassande sol och andra stunden stört skurar.. Planerna för ikväll är ju grillning på altan så hoppas vädret tillåter det.

Sköt om er !
Pusss och kram , linneaa <3


Still alive ! ;)

Uj uj va jag känner mig dålig som uppdaterar så dåligt men ni anar inte va sjukt mycket det är just nu runt mig. Hur mycket som helst i skolan och är helt slut körd! Snart är skiten över och jävlar va det ska firas! ;P Sitter just nu med en tyska redovisning som ska redovisas imorgon och ja , dte går väll inte så jättebra kan jag påstå. Tyska är inte mitt starka ämne om man säger så för att uttrycka sig lite mildt. Pappa kom nyss in med ett glas jordgubb och banan smoothie och dte behövdes verkligen, lite energi så nu kommer tyskan flöda ur fingrarna, kan väll hoppas på det iaf. ;) Känner bara för att gå ut och ta en promenad nu men hinner ju inte med det. :(

Den här veckan går vi bara till onsdag och sen är det lång helg. FÖR skönt! Det tackar och bockar vi för. :) I helgen ska jag ladda upp massa bilder som väntar på att få komma upp på bloggen. Ska fortsätta jobba på mina blogg designarbeten då med kanske. ;P

Aja, nu vet ni att jag lever iaf och inte har gått under jorden.
Sköt om er ! pussssss , linneaa <3

Love and a broken heart ..

Jag saknar dig så mycket att mitt hjärta skriker rakt ut..

Jag låter dikten jag skrivit tala för sig.

You broke my heart
But I want you back
I want you now
I need you now
You were the sun during the raining day
You were the star on the sky so far away
You made my world turn upside down
I would do anything to turn back time

Linneaa <3


Abstinens och panik!

Jag har verkligen abstinens och panikångest just nu, igår kväll bara helt plötsligt sådär slutar mitt SIM-kort fungera. Jag höll på att smsa med några och tyckte det va konstigt när jag inte fick några svar på ett tag. Jag tog upp telefonen och då stod det sätt i SIM kortet eller tryck på intro för att visa hur telefonen fungerar först. Jag tog ur sim kortet och det fungerade fortfarande inte, när malin kom sen testade vi att byta SIM kort och det funkade inte det heller. Hennes SIM kort gick i min telefon men inte mitt i hennes. Så nu är det bara att leva utan telefon i en vecka då tills jag får ett nytt SIM kort. Hur ska jag överleva!? Tänk att man kan bli så bunden till något..

Så om ni undrar varför det inte går att få tag i mig så har ni förklaringen.

Förövrigt blev det en himla mysig kväll med min babe, vi badade i mitt bubbelbad hade ansiktsmasker och bara pratade, tack gumman för att du bäst! <3

Idag fyller frida år, grattis vännen <3 Så nu ska jag knalla iväg för att fira felicia och frida hoppas tjejerna kan få mig på bättre tankar ikväll :)

Pussss, linnea <3


Måndag , en dag mindre..

Heeeej heeej :)

Dagen började med motgångar från alla håll och kanter, but nothing can break me down! Så iväg till skolan med glödande cykeldäck och med andan i halsen. Sen har väll dagen rullat på som vanligt, känner att varje dag som går blir bara tyngre och tyngre och jobbigare och jobbigare, men det är bara att kämpa på in i det sista! Fick reda på att idag skulle vi ha nationella i TYSKA! Det enda som rörde sig i mitt huvud va: IG! Mitt resultat det vill jag inte veta.. Nu ska jag sätta mig och plugga matte inför nationella imorgon, det märks att nu kommer allt på en gång och jag oorkar inteee! Jag är helt slut, sov max 4 tim inatt kunde verkligen inte somna..

Ta dig i kragen linnea och sätt igång!


Love is in the air

När jag ser dig slår mitt hjärta ett dubbelslag.. men varför ?


When I saw your face
time stop turning
My heart took a dubbel beat
and when you smiled at me 
I felt warm inside out

Förklara för en som inte fattar

Nu får ni väll ändå ta och ge er, vart ligger problemet?

Har man en åsikt är det fel, har man ingen åsikt är dte också fel så vad fan ska man tycka egentligen? Det är min fråga, tacksam för svar..

Freeeedag :)

Sitter här på malins balkong nu och har det gött, vädret är underbart och solen är på nedgång. Mysfaktorn är hög! Sen bär det nog av till en trevlig pöjk med flera, hoppas på en trevlog kväll. :) Jag ville bara säga att jag trivs nu, vädret kunde inte vara bättre och sällskapet är inte illa det heller men nu ska malin och jag fortsätta med vårat skitsnack. ;)

Ha en bra kväll :) linneaa <3

RSS 2.0