5 minuters avstånd men 2 timmar bort..

Inatt gick det bra att sova och jag hoppas den här natten som jag alldeles strax tänkt att ta går lika bra.
När jag vaknade av klockan som ringde imorse tog det emot mer än vanligt att gå upp o därmed förklaringen till min 20 min långa försening. Måste ta tag i det där! Kan ju inte hålla på o va sen VARJE morgon. Ne från o med nästa vecka börjar jag sätta upp mål för att kunna komma i tid och klarar jag målen ska jag belöna mig själv. Det här kan bli spännande! Iaf.. När jag kommer till skolan inser jag att den första lektionen lika gärna kunde hamnat i sjön, precis som min värdefulla sömn jag gick miste om pga av den! Efter den meningslösa svenskalektionen som spenderades på facebook och av skitsnack med tjejerna, hade vi vår sista lektion för dagen som va matte. Där jobbade jag några tal, vilade nåra tal, fattade nåra tal o andra mindre, drömde mig även bort till min säng som befann sig på bara 5 minuters avstånd men 2 timmar bort. För när alla andra gick hem efter att matten slutat så fick jag tvinga mig kvar på skolan för att göra färdigt ett powerpoint arbete. Kände mig som en riktig stjärnelev där jag satt, nu är jag ju tyvärr inte det då det här arbetet skulle varit inlämnat innan jul när kursen avslutades så skryta... det kan jag göra om nått annat än just det kanske. Klar blev jag tillslut iaf och nöjd med dessutom!

Tiden efter skolan spenderade jag på stan med anna och en kaffe på som hemma! Följde med henne och lillasyrran till öppethus på kulturskolan där hon ville prova på YES-dans som hon så gulligt uttryckte det.

Dagens goda gärning x2: Skänkte 10 kr två gånger till rödakorset under dagen! Gör det ni med, en tia är ingen big deal det har även den snålaste råd med, (stjärten känn dig pikad!) ;)

Kommentarer
Postat av: Jenny

Hörre du, jag är inte alls snål!!

2010-01-21 @ 18:43:03
URL: http://jennysjogren.blogg.se/
Postat av: linnea

generös men snål.. nedå stjärten inte så farligt ;)

2010-01-21 @ 20:12:14
URL: http://liinneasblogg.blogg.se/
Postat av: jenny

Nej nu är du fisig! Jag är inte snål, jag var när jag var mindre, men nu har jag allt växt till mig ;)

2010-01-21 @ 22:12:37
URL: http://jennysjogren.blogg.se/
Postat av: linnea

hahah vi säger så då ;) sparsam kanske är en bättre synonym? ;D

2010-01-22 @ 15:00:32
URL: http://liinneasblogg.blogg.se/
Postat av: Jenny

Ja sparsam låter bättre ;)

2010-01-22 @ 20:00:56
URL: http://jennysjogren.blogg.se/
Postat av: Annika Eriksson

åh vad gullig du är, glad jag blir :D det vart inte SÅ bra men om det önskas klart jag kan göra flera :D:D puss på dej snygging!

2010-01-26 @ 13:09:20
URL: http://annkyy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0