Man kan inte ångra något som man aldrig gjorde..

Tänkte att eftersom jag har riktigt trist nu och känner mig inte redo för att inta natten så kan jag berätta lite kort om mitt 2009..

Vänskap, svek, kärlek!
Mycket har hänt under året, många vänner har kommit och gått. Vissa växer man ifrån och vissa växer man tillsammans med. Jag menar man umgås bara med dom man trivs med, har kul med, dom som lyssnar, dom som finns vid ens sida så som man finns vid dens sida. Dom andra.. behövs dom? En sak har jag kommit fram till och det är iaf att dom ska man inte lägga ner sin energi på. Under året som gått har jag träffat en hel del nya människor som har påverkat mig (både till det sämre o det bättre) Jag vill tacka dom alla i vilket fall!

Känslor!
Humöret det har vissa dagar nått botten men många dagar har det kommit enda upp till toppen! (lägg märke till rimmet). Alla behöver med och motgångar för att ta sig nånstans i livet, och tro mig dom har jag fått smaka på och mycket mer kommer! Tips när man känner att botten är nådd, hur svårt det än är tänk på att utan motgångar märker man inte av medgångarna. Utan sorg, ingen lycka.

Det lilla extra!
Går till alla underbara som stöttat och stått vid min sida, hållt min hand, skrattat med mig, gett mig minnen att aldrig glömma. Ni är värda mer än ni kan ana!

Händelserna!

*Putte i parken09
är något jag sent kommer glömma, många nya ansikten, mycket ny bra musik, STÄMNINGEN!
*Grebbestad - återkommer varje år och minst lika bra år efter år om inte bättre!
* Sommarflirten - säger bara klipporna brevid spegelblanka havet, solnedgång och stjärnklar himmel en sen het sommarkväll.. hur kan man glömma?
*Skolavslutningen - inget märkvärdigt mer än att lyckan jag kände när jag lämnade skolgården den dagen är obeskrivlig! frihet..
* Media,bregårn,me1 - Ny start, nya möjligheter! studenten närmar sig..
* Thailand - besöktes även dom första dagarna på året , tigertempel,sol,värme,apor,stranden..
* Nyår - hemma i kalla byhålan, bästa nyår på länge!

Jag kan fortsätta länge.. men nu börjar john blund spöka så jag sätter punkt där.

Sweet dreams!
linneaa

 


Kommentarer
Postat av: malin

du är bra, och du måste ha haft ett väldigt händelserikt år!

2010-01-10 @ 10:35:09
URL: http://mmalinhermansson,blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0