Never could be sweeter than with you..

Fotade som sagt Emelie i studion i fredags som skulle användas till ett arbete i FotoA som va modefotografering som vi skulle lägga till en logga av ett klädesmärke till bilden. Bjuder stolt på lite resultat av min snygga vän!


Min fina fina vän♥

Efter körskolan ikväll tog jag o Anna oss en runda som blev tokigare än vi är tokiga tillsammans.. haha, vilken kväll! Spanade i buskar som två nyfikna skvallerkärringar o fick sen ett gott skratt åt vår följeslagare som även är känd som Väskan här i stan, Raggningsrepliken är: - Va är klockan?
haha.. Våra stunder Anna kan nog tyvärr ingen mer än vi förstå, fast kanske lika bra det ;) Kärlek till dig min stollä♥

Imorgon blir det en heldag i stockholm med klassen och Me3, intressant..

Be true to who you are!

Va tänkt en helg i karlstad hos min syster men det blev inte så för hela la familia där hade gått o blivit sjuka, hoppas de kryar på sig snabbt så jag snart får komma o hälsa på!
Helgen blev spontan och bra! Fredags stylade jag Emelie och fotade henne i skolans studio, hon blev farligt SNYGG! Bilder kommer snart! På kvällen sen blev det en lång låångpromenad med min bästa gay som jag sett dåligt av på sistone! ♥ Lördag träffade jag Petra över en fika på stan och tjatade ikapp med henne som alltid är lika skönt!♥ Senare kom Emelie till mig och vi gjorde oss redo för en kväll out, hos jenny styrde skutan oss först o sen vidare till mr Wirf där det bjöds på dans o drama. Vi hade iaf en rolig kväll Em o jag!
Tack Jenny framförallt för kvällen♥

 


Körkortsteorin är förresten påbörjad och tiden börjar dra ihop sig, lite för mycket kanske.. Bara 30 dagar kvar till min stora dag!!!!


No one will surprise me unless you do...

Drömde att det blev vår över en natt dag och trodde det skulle va grönt ute när jag tillslut orkat mig upp ur sängen, försoven o färjävlig fick jag stressa mig iväg till tandläkaren för o höra att allt såg bra ut o att det inte förändrats ett dugg sen sist. Bra det men kändes ändå rätt onödigt o stressa så för det lilla..

Fick retushera lite idag sista lektionen , sjukt va mycket man kan göra egentligen! Ser bara ut som färgen är nedsatt här men det ligger rätt mycket bakom för o få bort alla äckliga blemmor modellen hade.



Förstorade läppar, borttagna sprickor på läpparna, -pormaskar,-finnar, höjda ögonbryn, förminskad tumme, avsmalad näsa, mindre skrattrynkor, vitare tänder + ögonvitor, ljus justering.







Idag gick min döda-skallar-ring sönder också, hade lite hat-kärlek till den från början till slut men den va speciell ändå..
RIP ♥

...we could stick around and see this night through

New in

Ny bloggdesign.. vilket va på tiden!

o nya smycken också, hämta dom i början av veckan men dom får fortfarande kallas nya!




Örhänget är ett tvåhåls örhänge men jag har fått ett stort problem, jag får inte ut läkarörhänget jag tog i brosket i oktober.. det sitter som gjutet! Nog för att jag är envis men efter en timmas ständigt kämpande och blod under naglarna fick jag faktiskt ge upp.. Försökte dan efter iaf och då med tänger, det slutade istället med att jag slant med tången och drog bort lite skinn på örat.. Jag blir galen! Har även tagit hjälp av mamma o vänner, men INGEN får ju bort det?! Ska jag behöva åka tillbaka till örebro där jag tog det för att få bort det?! Dåligt! Vill ju använda mitt nya örhänge juuuu...


Downtown girls in a uptown world..

En vecka i skolan nu.. o fyfan den är verkligen igång igen. På tisdag ska vi i skolan sitta och skriva en uppsats på minst 6 sidor och vi ska ha med material för att skriva den under lektionen. Därför har jag nu TVÅ dagar på mig och jag vet inte ens va för ämne som jag kan få ihop 6 a4 på?! DÖÖBLÖÖ

Tur vi har våra helger o få släppa loss lite på! Den här har varit en fin en, började helgen lite desperat o spontant med min stolla Anna. Slutade bra gjorde den iaf och vi fick en riktigt trevlig kväll med roligt folk!



Lördag överraskade jag min Knorr med bio i örebro, såg svinlängorna.. Bra film! Inte toppen men helt klart bra! Känslosam.. när tårarna rann som värst så tänds lamporna och filmen är slut, Hyggligt..


Peace & Love 2011 JAG VILL!!
kings of leon, daniel adams ray, oskar linnros, the sounds, journey, kapten röd!

Bildregn från Thai!



























HEMMA!

Home sweet home, karlskoga!

She´s back efter 2 härliga veckor i Thailand är jag hemma igen, borta bra men hemma bäst! Trots att jag trivs som fisken i havet kan jag ändå säga att hemma är alltid hemma.
Vi har hunnit uppleva en hel del under våran resa men det mesta tänker jag låta ett bildregn få tala för sig (kommer nån dag framöver) Men en kort sammanfattning:

* En lång lång resa (ganska väldigt jobbig) men totalt värd! 20 timmar reste vi i sträck första dan.
* Tills vi kom till Paradis ön, kristallklart vatten, fint hotell, bra strand STOR tumme till Koh Lipe!!
* Fick en stor chock när jag stöter på Amanda från hemstan på den lilla lilla ön (har inga bilar och mat osv fraktas från fastland, så nu kan ni förstå ungefär va liten den är!)
* Reste vidare till Koh Lanta där vi träffade våra resekompisar från Karlskoga
* Besökte hotellet vi bodde på gången innan vi var på koh lanta där vi fick nästa Karlskoga-chock, hela fyra familjer från karlskoga bodde då samtidigt på det hotellet!! Träffade Emelie som va där bland annat! :)
* Fick en stor kackerlacka i huvudet vid matbordet
* Firade nyår med dansande ladyboys i bikini och massa fina fryverkerier!
* Reste vidare till Ao Nang bodde på en mysig resort med goaste personal!
* Firade mammas födelsedag
* Fick en fjärillslarv innanför tröjan som gav ifrån sig massa taggar i armen när jag upptäckte den. Har fortfarande sår efter den!!
* Sen började en lång resa hem igen!

Emellanåt det här har vi självklart badat massa, legat på stranden, snorklat, matat apor och haft det gött!
Bildregn kommer men nu ska jag ÄNTLIGEN åka o träffa min Evelina!!! ♥


Smakprov..





RSS 2.0