Det blir bara bättre och bättre !

Dom kommande tre dagarna kommer bloggen ligga lågt kan ju lika gärna förvarna eftersom jag vet att min tid kommer spenderas på alla andra håll än framför datorn. Det är ju putte i parken nu så troligen finner ni mig i dom trakterna.
Hoppas vi ses där!

take care ,  linneaa <3


Det kan inte bli annat än lyckat sa jag!





Hej på er!

Dålig uppdatering här men det va väll ingen nyhet? :/ En nyhet är att jag tillbringar mina fyra dagars ledighet innan pip  i staden som ligger mig varmt om hjärtat. Grebbestad är det såklart jag pratar om. Idag är vädret kanon och medans dom andra packar med kaffe och frukt så passar jag på att uppdatera er lite. Och vet ni vaaaaad, när jag kommer hem är det putte i parken som gäller för hela slanten och jag är taggad till max! Det kan inte bli annat än lyckat så har ni inte köpt biljetter gör det eller skyll er själva men ni kommer gå miste om fyra dunder kalasbra dagar med artister som:

Hoffmaestro & chraa
Timbuktu
Thåström
Anna Ternheim
Backyard babies
Ulf Lundell
Erik Hassle
Lasse Lindh
Lorentz & M. Sakarias
Looptroop rockers
Melody club
Sahara hotnights
moneybrother

ja, det va nåra av alla bra band och artister jag ska se under endast fyra dagar! Ni har hört det förut men jag säger det igen, det kan inte bli annat än lyckat! Så hoppas vi ses där!

Peace motherfuckers! linneaaa <3

Shoppaholic!

Dagarna bara rinner iväg och förlåt mina trogna läsare för den usla uppdateringen. Men nu ska jag ta mig i kragen och låta fingrarna glöda. Jag håller på med ett litet "projekt" nu med fast vet inte om jag ska berätta det för er här i bloggen inte i början iaf. Hahah, älskar att hålla er nyfikna. ;P Men nu tänker jag bjuda på lite bilder på kläderna jag köpte i karlstad i helgen jag lovade ju emmy hederligt att bilder skulle komma och jag håller faktiskt vad jag lovar om jag verkligen verkligen lovar någon nått. :P Så enjoy!


Oversized t-shirt med ficka - monki 

 
Mörkgrått linne med nitar - hm


Gråbrun kofta - gina tricot


Stor svart och vit randig tröja - monki


Långklänning - hm


Svart kjol - hm

Nöjd nu emmy? ;) Hahah, nu måste jag borsta tänderna och lägga mig ska ju upp om sex timmar igen..
Mer uppdatering ska försöka hinnas med imorgon!

Fan va jag saknar dig vännen KOM HEM! <3

Sweet dreams , linneaa <3

Allmänt tjat..

Känner att det är dax att uppdatera er lite här. Dagarna knallar och går och nu så va det natt igen och jag borde sova men nattugglan är vaken och känner inte för att somna in än..

Min bästaste malin åkte i tisdags natt och fan va jag saknar den bruden kom hem din jävel! När du kommer hem är det du och jag på pip som gäller och då smäller det!

Det är inte bara malin som är saknad , det finns flera. ingen nämnd ingen glömd, men måste erkänna att det är en särskild person som berör mina tankar extra mycket just nu.. Om du läser och tror det är du, kan du väll höra av dig? För jag kommer nog inte göra det igen..

Nu är det jobb som gäller imorrnbitti så kanske dax att trots allt fundera på att slå ner huvudet på kudden iaf. Efter jobbet kommer malin och jimmy och hämtar mig för att ta med mig hem till dom i karlstad. Helgen spenderas där och det ska bli kul, har riktigt längtat efter att åka dit :)

Natti natti , linneaa <3


Vi kunde inte gjort det bättre!

Eftersom jag varken har nått vettigt att skriva eller några bilder så kommer nu massa ord som förklarar helgen i grebbestad.

ljus, prickigkorv, toalett, bh i väskan, hiss, utsikt, berget, klättra, konstigt beteende, trasiga skor, smutsiga skor, high heels, rosa, mys i regn, farväl, strandpromenad, dyka, muskler, ramla, raggarbilar, hula-hula, kudde, telefon, kvarglömda grejer, skaldjur, vitlök, cykel, filtar, fiskmåsar, säl, sång, sitta knä, sängar, varmt, tår, känslor, mjuka läppar, klänning, loka, kaffe, skratt, asgarv, brygga, sol, inatt är jag din, ben & jerry, sällskapsresan, roliga samtal, lena ben, stubbiga ben, skägg, biljetter, pengar, koppel, kärlek, bruna ögon, kung, prins, nässpray, lera, maneter, bänk, foto, värmlandspojkar, närkepojkar, slaktare, sjöboar, flaggor, stuga, spontant, nytt folk, nakenbad, klippor, havet, solnedgång, massa mys, får, gitarr, engelska, luffare, rödeorm, engelska, luffare, tåg,buss, bil, ica ekan, kundvagn, snygga killar, mygg bett, bara ben, morgonpromenad, solsken, musik, bortamatch, tomas ledin, tuggummi, blåmärken, stuga..
Karlstad-öxnered-trollhättan-vänersborg-tanum-munkedal-grebbestad

Cred till er som orkade läsa, men det va min malin och annas helg. En bild säger mer än tusen ord, så bilder kommer...
Puss gonatt! linneaaa <3

Grebbestad <3



Vänd dig om sakta
Och le som bara du gör...
inatt är jag din
inatt är du min


Hem ljuva hem.. Borta bra men hemma bäst, fast jag vet då sjutton. Den här helgen blev lyckad och jag är verkligen glad att vi kom iväg och att det blev så lyckat. Ville egentligen skriva av mig lite men mina ögon som inte har vilat i mer än ett fåtal timmar det senaste dygnet sätter stopp för det så mer uppdatering kommer imorgon. Men nu vet ni att jag lever iaf efter fyra dagar utan bloggande.

Dina ögon gör mig knäsvag..

linnea<3

Packat och klart!

Vilken härjig dag det har varit och imorgon lär det bli värre.. Antar därför att jag inte hinner blogga innan det bär av mot karlstad för att sen ta oss med tåg ner till grebbestad. Så ett sista avtryck måste jag lämna här, vi får se om det blir uppdatering där nere ifrån men som det ser ut nu kommer jag njuta av gott sällskap, underbart väder, havet, fiskmåsar, rödafiskestugor med vita knutar, båtutflykter och bad, skaldjur och kvällar spenderandes på bryggan. Låter sisådär lagomt underbart? Grebbestad here we come!

Packat och klart! Nu väntar kudden och sängen på mig ,
pusss natti <3

ps. lovar att komma hem med smarriga bilder!


Taggat!

Håller på att packar för fullt för imorgon efter jobbet bär det av med tåg ner till grebbestad. Jag, malin och anna drar neråt till kusten och livar upp stämningen där. Taggat! Äntligen komma bort en stund från hembygden och ut på äventyr. Men det blir stressigt nu idag och imorgon, men jag är ju van så det ska nog gå..


Måste ju bara säga också att i måndags kom mitt körkortstillstånd! :D Så nu är inte vägarna kring karlskoga säkra längre, i måndags satt jag självklart bakom ratten. Trodde att jag skulle börja dom första gångerna på nobelparkeringen men nej. Där stannade vi och övade i kanske en kvart sen skulle jag ut på vägen. Ner till båthamnen, vidare till statiol för att tanka sen bort mot lunedet och in mot äspedalen och bort mot flygfältet, sen vidare mot volvo och fortsatte bort till jysk och in på degerforsvägen och sen ner efter hembygdsgårn och hem. Det va FÖRSTA gången jag va ute och riktigt körde i trafik. Okej, jag körde automat då men ändå!! Pappa tyckte inte att det va nåra problem och att jag va riktigt duktig. Och hur jag gillart då, jag älskar att åka bil och att köra är ännu roligare! ;P Vilken nörd..

Nu fortsätter packningen, det blir ju inte klart om jag sitter här..
Senare blir det jobba, så kom dit och gör mig sällskap!

Tjoooo , linnea <3

Spontant avslut..



Måste ju bara skriva om vilket sjukt avslut på kvällen det blev., Anna och jag gick en kvällspromenad typ lite innan elva. Det regna ute och va allmänt mys. Älskar att promenera i regn. Det aktuella ämnet va killar och eftersom vi ändå va så pass blöta så fick vi för oss att va lite spontana och göra nått för att komma på andra tankar, vi bestämde oss för att ta ett natt/kvällsdopp. Vi tog av oss till bara underkläder och sprang i. Riktigt skönt va det och ännu skönare att bara vara spontan och göra nått sjukt sådär en vanlig söndagkväll trots att man jobbar dagen efter och trots att det regnar ute och fast man inte har nån handuk med sig. Ja ni fattar, allt blir så mycket roligare när det kommer spontant.

Godnatt ! linneaa <3

Fy sjutton gubbar!




Nattbloggarn här igen, dålig updatering här jag vet men det är så det är när det är sommarlov. Inte för att jag har så mycket till lov eftersom jag jobbar och sliter men så äre. ;) Är glad för det, i want the money! Idag va kanske inte roligaste dagen på jobbet eftersom vädergudarna gav igen för det fina vädret vi haft för länge tydligen. Nu fick det räcka, nu har vi fått vårt ;P Det va åska, det va blixtrar som slog ner i hus, skog, kyrka, barnvagnar och ja lite vart den kände för.. Det va regn och det va regn och det va regn , och en hel del blåst. Jävlar va det regna idag. Varför är det antingen eller som gäller? Kan det inte bara komma med lite måtta?

Nu måste jag nog ta och lägga mig om jag ska orka upp imöra halv sex. Fy sjutton gubbar! Sover i lägenheten inatt och det ska bli mys med tanke på blixtrarna som tydligen fortsätter att härja däruppe bland molnen, känns lite säkrare att sova här då. Malin gick nyss hem så blev lite tomt och ensamt men jag gillart det med. ;)

Natti natti , linneaa <3

RSS 2.0