Upp och ner , ner och upp

Idag va jag hemma från skolan för jag mådde verkligen inge bra, helt slut  kände jag mig på alla sätt och vis. Jag la mig och sov vid halv nio och gick inte upp förrns ett, sov alltså sexton timmar. JISES! Min kropp behövde nog vara hemma för att vila upp sig, är ju som sagt inte frisk än och det tär nog på kroppen mer än jag tror. Imorgon gör mamma ett nytt försök och ringer till vårdcentralen, den här gången för att få en tid till undersökning och hoppas då att jag får nån dundermedicin!

Jag funderar på att lägga ner bloggen nu, det är inge kul när jag tydligen inte får skriva det jag själv vill på den. Jag ser inte meningen med att ha den kvar då? Synd tycker jag som gillar att blogga men är det så ni känner så lägger jag ner. Tänker inte starta onödiga konflikter pga det..

Det enda jag vill nu är att ha helg, för denna kommer bli riktigt bra!
Puss på er , linnea <3


Botten är nådd!

Jag har nog aldrig frusit så mycket som jag gör nu eller gjorde för 20 minuter sen.. Efter skolan gick Emelie och jag en promenad, vi hade tänkt att bara gå en liten sväng men slutade med att vi satte oss nere vid sjön och pratade, är glad att vi gjorde det och du ska veta att jag alltid finns här om du vill prata. <3 Skolan idag finns det förövrigt ingenting att säga om mer än att idag fick det räcka, idag fíck jag nog av dig och dina beteenden. Du nådde botten idag och jag tänker inte stå ut med det här mer. Man beter sig inte som du gör, absolut inte utan anledning. Tala om för mig vad felet är istället för att springa runt som du gör.

Nu lägger jag allt åt sidan och ska ta tag i lite plugg.. pusss och kram , linnea <3


För var dag som går , kommer vi en dag närmare himlen..



Idag har det trots allt varit en bra dag, lite jobbigt är att jag har mått illa och kännts som att jag ska spy när som helst men jag tog mig igenom hela skoldagen, tack vare alla underbara. <3 Nu har helvetet dragit igång igen men det är bara att kämpa, för var dag som går kommer vi en dag närmare himlen.. haha, det är ju sant på vilket håll man än ser det, lite kul. ;P Va vitsig jag lyckades va där. Jag är inte alltid dum inte. ;) Efter skolan knallade Emmy och jag hem till mig och gick ut på en liten promenix med Ebba. Efter det gick vi in till mig och satte oss i min säng med tända ljus i rummet och drack en stor kopp te, lyssnade på lugn musik och bara småpratade om allt från himmel och jord (mest skitsnack) ;P myyysigt, nu ska jag väll ta tag i helvetet igen , jag gillart inte! Men nu SKA jag göra det! 

Ha det bra, puss och kram // linnea <3


Ibland öppnar man munnen utan att tänka sig för, även du..

Jag vet att jag är dum och korkad ibland men jag är medveten om dte, så ni behöver inte påpeka det. Att säga att jag är omogen och att jag själv tror att jag är så jävla mogen det är bara onödigt, har för det första aldrig sagt att att jag är mognare än alla andra och tycker inte det heller. I vissa situationer kanske ja, men dte håller jag för mig själv i så fall. Men kom igen, varför lägga ner energi på en sån sak och inte bara rycka på axlarna och sluta lägga sig i? Jag tar gärna diskusionen med dig och dte vet du så prata med mig istället.  Ibland får man tänka på att saker man säger faktiskt kan såra, jag tar inte åt mig på det sättet men ibland träffar det även rätt på mig och då gör det ont. Tänk bara på det alla, man ska vara ärlig men ärlighet går till en viss gräns..

Pusss ,  linnea <3


Vem gör sånt som man verkligen måste - när det finns så mycket man inet måste som är så mycket roligare?


Finns det seriöst nått som är värre än att göra nått som man verkligen måste göra? Jag hatar måsten! Just nu sitter jag här med ett fysikarbete framför mig och jag fattar nada! Hur lätt är det att skriva ett arbete som man inte ens fattar va det handlar om? Snälla hjälp mig, har huuuuur mycket som helst jag måste plugga idag och jag vet inte vart jag ska börja.. Panik! När man inte vill något så försöker man ju göra allt för att undgå det, men det här går inte att strunta i längre så nu måste jag verkligen ta tag i det här. Ikväll kommer jag nog lägga upp det jag pratat om tidigare "mitt lilla hemliga projekt" eller vad man kan kalla det. Haha, kolla då!

Ni övriga kan ju ha en bra söndag , pusssss <33

never give up the hope , but don't hope to much!

Hejs svejs !
Hoppas allt är fin fint med er, med mig är det mesta bara bra. Är snart inne på min sjätte vecka med förkyldningen, har hostat nu konstant i snart sex veckor!? Men det kunde varit värre får man tänka. ;P Igår då så äntligen åkte jag och jenny in till örebro och gick ut och åt och kollade på bio, det va min födelsedagspresent till henne. Tänkte att eftersom vi ses allt för sällan ses så är det ju bättre vi gör något kul tillsammans och umgås. Vi gick till Hellas och åt, ligger nästan brevid SF jättegod mat, bra pris och framförallt så fick man in maten väldigt fort. :) Vi va jättenöjda och rekomenderar den resturangen. Efter vi suttit där och pratat massa och ätit så gick vi till bion, vi såg filmen I taket lyser stjärnorna. Jag har läst boken för nått år sen men kommer  ihåg boken mycket väl, den boken är bland de bästa jag läst så visst hade jag mina förväntningar om filmen. Jag gillade filmen och måste erkänna att en tår rann från min kind, den är väldigt gripande och den berör. Tack jenny för en trevligkväll och hoppas du blev nöjd! :)

Puss på er , linnea <3


Uppdrag - klart!

Just det, jag måste ju också säga att idag har jag fixat klart designen åt min kära vän Annas blogg. Kika in den och säg vad ni tycker, mitt första uppdrag som bloggdesign-fixare och jag blev faktiskt själv riktigt nöjd. Tror och hoppas att Anna också blev det. :)

Annas blogg: http://aannaholmberg.blogg.se

Natti natti , Linnea <3

Vårkänslor i luften ?

Sitter här och fryser som en liten bög som emmy skulle säga, det roliga i det är att hon har en förklaring med när man frågar varför just en liten bög? ;P hahaa, aja vi släpper det. Jag vet inte varför men jag är på asbra humör! Jag sprudlar inombords, hahaa.. vilka ord jag får fram? Just nu är jag på värsta idéhumöret, kommer på nya ord, nya designidéer, nya teman jag ska börja ha på bloggen varje vecka mm. Kuuligt! Ni får hålla utkik efter dom..

   

Är det bara jag som börjar få vårkänslor eller? Varför vet jag inte för vädret bjuder ju inte direkt på några vårtecken. Nu vill jag ha vår! Tänk er,  träd som knoppar, skinn jackan som plockas fram, alla underbara vårkläder, solen som skiner med värmande strålar, den blåa himlen, fågelkvittret, blommor som slår ut, alla nya känslor och humör som byts ut.. ja, listan kan göras lång men jag avslutar den där. Ni måste väll hålla med om att det lät liiiite lockande iaf?

Idag åkte jag mormor och conny in till örebro, jag lämnade in min kära systemkamera på reparation och hoppas med mina tummar ihop att dom kan laga den och att det löser sig, frågan är ju den att har nånting en gång gått sönder kan den då verkligen bli återställd och fungera lika bra som innan? Jag är tveksam.. Har tidigare lämnat in en kamera då den fick saltvatten på sig (hade ett undervattenshus som läckte) den kameran blev aldrig som förut efter reparation och allt. Så jag är tyvär skeptisk nu. Kanske bara att börja spara ihop till en ny kamera trots allt? Aja, som tröst på såren åkte vi även till ikea och fikade och sen till marieberg, jag köpte en tröja och en jeans jacka från gina tricot. Riktigt nöjd över dom. Lägger upp bilder för en gångs skull. ;)

 
Röd & vit randig tröja , gina tricot 129 kr


Jeans jacka , gina tricot 299 kr

Nu ska jag hoppa i säng för klockan är alldeles för mycket!
Pussselipuss , Linnea <3


Vinter..

När vädret är fint och graderna inte så låga så måste ni väll hålla med om att vintern är underbar? Jag älskar sommaren och är en sommarmänniska men va vore ett år utan en kall, fin vinter? I förrgår sken solen på den klarblåa himmlen och temperaturen va alldeles lagom, jag tog med mig ipoden och Ebba ut och gick ner till sjön. Jag har nog aldrig (vintertid) sett så mycket folk som den dagen där nere. Vi gick ut på den tjocka isen och pulsade i snön. Jag önskar att jag hade min systemkamera då, det hade kunnat bli väldigt fina bilder. Jag hade ju mobilen med mig och fotade lite med den, ni kan få se några bilder men ni får stå ut med den dåliga kvalitén från min 2 megapixels mobilkamera.

 

      

Min systemkamera ska lämnas in på reparation, den åkte i golvet förra veckan och gick sönder då. Jag gick sönder inombords när kameran gick sönder kan jag ju säga och tårarna skapade nästan översvämmning här hemma. Får väll skylla mig själv när jag är så klantig men varför måste jag ha sånt oflyt hela tiden? 

Pussss , Linnea <33


Alla hjärtansdag - överskattat eller inte?



Imorgon är det alla hjärtans dag. Överskattat eller inte? Avgör själv. Vad går alla hjärtans dag ut på egentligen? Är det att visa uppskattning och kärlek till sina närmaste? Eller är det en dag som man är extra romantisk och kärleksfull till sin pojkvän/flickvän? För dom som har en älskling att uppskatta extra mycket denna dag kan väll tycka att det är en kul grej att den här dagen finns. Men för oss som inte har någon pojkvän/flickvän känns den här dagen som en löjlig och överskattad dag. Jag ska försöka se dagen som en helt vanlig dag och inte tänka så mycket på det, det kommer bli svårt eftersom överallt skyltas det med hjärtan och alla kedjesms som kommer instormandes i inkorgen. Jag ska iaf se till att få en bra dag och tillbringa den med dom jag älskar.

Puss och kram // Linnea <3

Vilken underbar dag!

Guuud vilken underbar dag det har varit idag, började med en sovmorgon till 10 så jag fick 9 timmars sömn inatt vilket är väldigt ovanligt under veckorna, eller helt omöjligt att få under veckorna kanske jag snarare ska säga. Brukar sova runt 6 timmar i vanliga fall. Humöret var därför på topp hela dagen och jag kände verklgen skillnad! Man blir så mycket gladare och piggare och dessutom är det lättare att koncentrera sig när man är utvilad. Jag får nog börja lägga mig tidigare, jag tjänar nog mycket mer på det. Aja, när jag stigit upp är det första jag gör att dra upp rullgardinen, jag möts då av en klarblå himmel, en strålande sol och massvis med skimmrande vit snö. En perfekt start för en underbar dag. Hoppas ni haft en lika bra dag som jag och njutit av det underbara vädret. 

  
 
Bilder från idag tagna med min mobil.

Nu ligger so böckerna och skriker på mig att jag ska ta tag i andra världskrigs provet som jag fortfarande inte gjort så lika bra att jag tar tag i det nu.

Puss och kram // Linnea <3

Sju sanningar om mig

Jag har blivit utmanad av Jenny, http://jennysjogren.blogg.se/ 
att skriva 7 sanningar om mig själv.



1. Jag är en väldigt djup person och älskar psykologi.
2. Jag är nog inte så oskyldg som alla tror.
3. Jag har fobi för spindlar, jag får panik och ryser i hela kroppen när jag ser en som rör sig.
4. Jag tror att  "spöken" finns.
5. Jag vill ofta tro att jag är smartare än  vad jag egentligen är.
6. Jag är envis men till en viss grad, jag kan erkänna att jag har fel men det tar emot. 
7. Jag hatar ljudet av leder som knäcks (fingarna främst) !!

Jag utmanar:
Frida http://fridalindbladh.blogg.se/
Malin http://malinmarti.blogspot.com/
Malin http://mmalinh.blogg.se/
Malin http://malinlindskog.blogg.se/ 
Petra http://petrahermansson.blogg.se och alla andra som vill.

Min helg

Hej på er!
Har ni haft en bra helg? Min helg har varit jättebra, den spenderades hos min kära syster.  :) Vi gjorde inte så mycket mer än att umgås, spelade wii sport och rock band. Det va skitkul, jag ska be max önska sig det när han fyller år. ;P Vi kollade på Bolt med, trodde att den skulle vara bättre. Den va rolig men ha inga höga förväntingar ni som ska se den. 

Nu måste jag sätta mig och plugga, har ingen lust med det men det är ett måste nu! Skulle behöva lite energi, kan ingen ge mig lite lust och energi till att plugga? Har två prov jag måste göra under veckan, ett arbete som ska lämnas in och så måste jag utöver det plugga ikapp i matten. Suck..

Puss och kram // Linnea <3


Bekämpa mobbningen!!



Min lillebror kom in och vi började prata om mobbing och han berättade en del om flera som han visste blivit mobbade och slagna. Så fort jag hör ordet mobbning hugger det i mitt hjärta och jag blir så arg så arg. Jag kan inte beskriva med ord hur arg jag blir! En vacker dag ska jag komma på en suuuuper idé som kommer stoppa mobbning på bästa sätt. Jag ska stoppa mobbningen en dag, det ska inte finnas. Ingen ska behöva stå ut med att gå till skolan med en klump i magen och undra vad som kommer hända med en denna dag. INGEN ska behöva gå runt och känna oro vart den än befinner sig. Alla är vi olika, alla tycker vi olika men ALLA SKA ha rätten att vara sig själv. Jag är inte perfekt, inte nånstans. Jag anser inte att perfektion existerar ändå är det ett ord som finns med i min ordlista, varför? För att enligt många existerar perfektion och de skapar ett ideal och talar om för oss att DET HÄR är så man ska va, så man ska se ut, det är så man ska säga. Självklart är det i stort sätt media jag pratar om. De påverkar oss mer än vi tror och mer än vi nånsinn kan ana. Allting har ett samband. Hoppas att folk kan börja inse att vi måste visa respekt för varandra och tillåta alla att vara den dom är. Vi tror att mobbningen har minskat bland skolorna tyvär är det inte sanningen. Oftast sker mobbning bakom ryggen på oss. Bland killar är det oftast gängbildningar, knuffar, hårda ord, slag, sparkar och slagsmål som används. Medans tjejer håller mer på med den elaka utfrysningen, sneda blickar, viskande ord, via telefon, msn osv. Mobbning finns överallt, mer eller mindre. Men en sak är säker ALLT för många mår dåligt pga av det. Många tar sina liv för att de inte klarar av att leva med detta, de står inte ut längre. De har fått tagit för mycket skit för att orka leva. Det har gått RIKTIGT långt om en person tappat viljan att leva. Vi är funtade att kämpa för vårt liv, har en person tappat denna vilja så kan man förstå att den har mått riktigt dåligt och att den fått stått ut med mycket. Detta är så FEL FEL FEL som det bara går att bli, jag vill få alla att fatta det! Det borde väll inte vara så svårt? Det jag inte förstår är att de flesta inte gjort något fel, de har bara varit sig själva? Varför förtjänade dom att bli illa behandlade?

"Nu vet jag hur det är
att vara mobbad. Det är
som att vara en snöboll
när det blir vår."

Kompisstödjare, åk 5

Hjälp mig stoppa mobbningen, visa respekt för våra medmänniskor!

// Linnea <3

We can make it together

Hej på er, hoppas att allt är bra med er för med mig är nästan allt kanoners. ;) Jag börjar få tilbaka lite balans i livet nu och kanske är min tid på väg? Det va på tiden vill jag lova. ;P Om nån läser det här som inte alls mår bra så är det bara du hör av dig till mig så kanske jag kan hjälpa dig på något sätt. Jag kan iaf lyssna och försöka hjälpa dig utefter mina egna erfarenheter, ibland kan det räcka. Om du inte vill kommentera så går det bra att skriva till mig på min hotmail [email protected].

Ligger redan i sängen och färdig för att sova, så underbart med en laptop. Det är så smidigt ju! Snart slänger jag ut min burk till dator som står och tar plats och byter ut den mot en smidig laptop som jag kan bära med mig vart jag vill. Bara att spara som gäller eller hålla tummarna för att i nått av paketen på min födelsedag inneåller en. :) Nu ska jag stänga ner och försöka sova så jag är pigg imorgon för nationella i svenska. Önska mig lycka till!

God natt! // Linnea <3


hjälp till att få Neo hem till sin rätta matte!

Jag hittade det här inlägget på en blogg och eftersom jag tycker hemskt synd om Therese och kan förstå hur hon känner just nu så lägger jag självklart upp detta på min blogg. Hoppas att fler som ser det här kan lägga upp detta på sina bloggar. Så småningom kanske detta kommer fram till nån som vet något om hunden. Hoppas att lilla Neo kommer tillbaka till sin matte tillslut!!

Therese Perlmans lilla rottisvalp har blivit stulen. Jag hoppas att jag genom detta inlägg kan få er att lägga upp detta på eran blogg och uppmana era läsare att göra detsamma. Så ni som läser detta, gör detta till en kedjereaktion,få detta inlägg att kretsa på internet så förhoppningsvis kanske någon vet något!
Har ni sett denna hund kontakta personen längst neri inlägget eller polisen på 11414.
Om du skriver ett inlägg om det här säg gärna till så länkar jag till dig ! Sånt här ska inte och får inte hända. Jag har själv hund och han har försvunnit. Så jag vet hur det känns. Jag hoppas vi alla kan hjälpa Therese och hitta sin hund !

 

Hej, På nyårsnatten försvann min älskade hund Neo ifrån vår gård i Tygelsjö.
Han är en rottweilerhane på 6 månader. Svart med bruna tecken, chippad.
Jag har inte hört nånting om honom, inte nån som sett honom eller liknade på 13 dagar, och jag lider otroligt mkt av detta, för han betydde allting för mig.
Jag tror att någon tagit Neo, och tänker behålla honom, och skulle mitt mail komma till den som har honom, snälla lämna honom tillbaka, jag köper en ny hund åt er, så länge ni bara ger mig min Neo tillbaka.
Har du sett eller hört nånting som kan leda min hund hem igen kommer du belönas generöst.
Jag gör allt för att min älskling ska komma tillbaka.
SNÄLLA skicka detta mail vidare, enda sättet jag kan nå ut i sverige på.
Har gjort allt, polisanmält, anmält på diverse hemsidor, radion, sydsvenskan, kvällposten, lappar överallt där jag bor osv.

Therese Perlman 070-4164073
Tillgänglig 24 timmar om dygnet
[email protected]
Kontaka mig eller polisen på 11414


Vet ni något TVEKA INTE att höra av er till Therese!

 

RSS 2.0