Tankarna är igång och snurrar igen..

Jag skulle kunna babbla på om min helg och vara allmänt allmän men jag känner mig alldeles tom och måste skriva av mig lite.. Jag vill bara spola tillbaka tiden och va liten igen. Åtta va en bra ålder, man förstod inte så mycket av det som hände utanför sin lilla blåsa. Man levde i sin egna värld och allt som vardagen kretsade kring va barbies och leka med kompisar. Det va en underbar tid men samtidigt ett liv utan problem eller stopp efter vägen är ju ett liv utan erfarenheter, och ett liv utan erfarenheter är det ett liv?
Tur vi läser psykologi nu , tror jag kan behöva nåra lektioner av det..

Jag orkar inte ens deppa ner er i mina trista tankar som snurrar, så jag låter bli med det tror jag och säger gonatt istället. Imorgon är en ny dag och nya tag!
linneaa<3


Nervös och ångest..

Imorrn ringer klockan halv sju och då är det upp och hoppa och ge sig av till skolan som gäller. Usch, gymnasiet.. Det låter så stort. Det känns så stort. Ny skola, minst igen, ny klass, nya lärare, allt är nytt! Det ska bli kul men jag känner mig inte redo än och jag är fortfarande inte säker på mitt val, ibland känns allt jätterätt och jättebra men ibland undrar jag om jag inte valt fel.. :/ Det märks snart. Nu ska jag fixa allt för imorgon och lägga mig, kanske dax att vända tillbaka dygnet nu?

Gonatt <3
linneaa

Ja.. nej.. ja.. nej.. ja eller nej?

Usch jag börjar falla tillbaka, jag börjar tappa min styrka.. vad hände med stå upp och gå rak i ryggen? Jag känner mig så delad, jag vill så gärna men nått i mig vill ändå inte... Huvudet säger nej linnea gör det inte, du vet vart det kommer sluta men mitt hjärta säger kör på va har du att förlora. Vilket ska man lyssna på? Det sägs ju att man alltid ska lyssna på sitt hjärta, men är det alltid så bra? :/ Tusen frågor men inget svar.. 
 
Antar att det bara är du som kan ge mig svaren på mina frågor, du som jag inte vill fråga..
// linneaa <3


Vi gör det igen !

idag hade jag både viljan och styrkan, jag skulle med bussen och med bussen kom jag! ;)
Skulle in till min babe i örebro och seg och sen som man alltid är så får man springa till bussen när man ska iväg. Bussen väntar ju tyvär inte, men idag gjorde den fan det. Kom till busstationen med andan i halsen 10.36 bussen skulle gå 35 så hade himla tur där. När jag kommer fram och det är 10 meter till dörrarna så startar bussen och dörrarna va redo för att stängas men jag hann in och jag hann med! Ibland måste man få ha lite tur med. ;) När jag kom fram möttes jag av en stor kram och vi gick in mot stan. Satte oss ute på ´Bara vara och tog en latte och fruktsallad, solen sken när vi kom men när vi tömt oss på allt som hänt under tiden vi inte setts så började regnet falla. Blev inte många timmar vi hann ses men vi gör det igen ;) Klockan sex va det ju kräftkalas som stod i planerna och det gilla vi! Trevligt sällskap och mycket gott.

Nästa som står i planerna är sängen och han väntar där uppe så vi säger gonatt där! ;)
Pösssss , linneaa <3

Det kommer när man minst anar det..

Hej på er :)
Hoppas allt är bra med er. Vädret är på topp och det gillar vi! Man blir genast på så mycket bättre humör när man vaknar och drar upp rullgardinen och möts av en klarblå himmel. På tal om rullgardinen, min har fastnat och jag får inte upp den så numera är mitt rum både stökigt, mörkt och allmänt trist. Vart tog min room-makeover vägen? Jag har så mycket idéer om hur det ska bli så hoppas mamma och pappa kan samla lite ork och kraft till att börja fixa till det i höst iaf. Längtar efter min nya säng nu!

Nu ska jag inte sitta och tjata på, om en timme ungefär kommer farmor och faster hit så ska vi åka upp till stugan och bada. Skönt det!
peace & love , linneaa<3

Mardrömmar, hosta, myggbet, oro ...

Idag känner jag knappt igen mig själv, humöret är sämst av en och annan anledning. En anledning är nog att jag knappt kunnat sova inatt. Mardrömmar, hosta, myggbett, oro och mer hosta är väll det som gjort att jag inte fått sova inatt. Den här natten hoppas jag att jag kommer kunna sova för då borde ju oron vara borta iaf. Usch, klockan tickar..

Jag skriver mer ikväll, nu ska jag hänga tvätten åt mamma, städa mitt rum,vågar jag visa före och efter bilder den här gången? :S Det har nog aldrig varit värre än det är nu :P Aja.. vi får se det där med bilder ;) Efter det ska jag träffa petra och vi ska göra lite "ärenden" sen ska vi fika och bara prata skit och förhoppningsvis pusta ut..

Ha en bra dag , linneaa <3

Thats life honey ..

Nu går dagarna riktigt segt men ändå fort, snart är det skolstart och det ska både bli kul och inte. Kul med en helt ny start, ny klass, nya lärare, ny skola, allt är nytt. Men kommer längta tillbaka till tiden på karlberg och 9d. But thats life - man upplever och går vidare med erfarenhet...

Nu ska jag göra mig iordning för att gå ut och käka med tjejerna det ska bli mysigt :)

Peeeeace man!
liinneaa

Det är inte lätt när det är svårt...

Jag har inte gett upp - jag är snart back in the buissnes!

RSS 2.0