Världens bästa mammas dag♥

Ni missade väll inte att det va morsdag idag? Egentligen tycker jag väll kanske inte att dagen är så märkvärdig och att den borde finnas heller, min mamma fick nöja sig med ett kort jag gjorde och en jordgubbspaj!
Övningskörde till stugan idag och det går fin fint, men vart är spaken? Jag behöver utmaning!
I stugan hälsade vi på farmor och faster, bäst är dom! ♥




Min lördagskväll spenderades hos Evelina med hennes släkt och familj, kollade lite eurovison o sen somnade vi till Dear john! Vilken bra snyftfilm!♥ Men eurovison då.. vann rätt låt? Har liiite problem med henne men låten är kanske rätt okej ändå. Fast jag tycker LÄTT att moldavien skulle vunnit! Killen i blå byxor med saxofonen är min gud! Så himla skön kille!! Kolla själv o håll med mig! Har kollat minst 10 gånger nu om och om igen enbart för han och hans saxofons skull! Vilken kung..




Gonatt! Sov så gott! ♥

Allt för dig!

Blev en sen natt, men allt för dig! ♥ Har varit trött och tagit flera powernaps under dagen och är fortfarande lika trött. Väntar på skjuts till evelina efter eurovison, om jag inte orkar vänta tar jag väll cykeln. Spenderar resten av kvällen och natten där, det blir bra det!


Glöm inte bort morsdag imorrn nu!


Bra dag!

Vaknade dagen av pussar från en gullig kille, dock min hund.. Men lite gulligt ändå! Han öppnar min dörr och lägger sig brevid och pussar på mig och slår mig med tassen tills jag går upp. Go han e!

Vid lunch kom jenny hit och jag bjöd på en extra god kaffe a la linnea, den ni! Toppbetyg fick den!
Satt på altanen under den otroligt varma solen och pratade om allt o inget (som alltid) o alltid lika trevligt! Efter det blev det stan med malin, vårat utbud i denna skitstad gör mig arg! Den här hålan känner jag i stundens skrivande att jag inte länge efter studenten kommer finnas kvar i..

Alltför sen (som alltid) tar vi oss tillslut iväg till bråten och där till Evelina där det styrdes grillning med tokiga töser♥

 

finns alltid där för den som finns där för dig!!!♥


Sa nån gonatt? ne.. trodde väll inte det heller!

Kuuuuuuul att dom börjar halv tolv på kvällen att byta vattenledningar hos grannen! Stora jävla maskiner ska det såklart vara med så hela huset vibbrerar och så ingen kan sova. SMART! Varför känner jag mig som en grinig gammal kärring för? Ne.. ingen anledning alls.

Har teater vi ska se på i skolan imorrn och inget mer, teater är inte min grej..

Gonatt o sov gott alla ni som inte bor på skolgatan!

Rockigt värdelöst tråkigt o GRATTIS!!

Har nog aldrig i hela mitt liv varit så sjukt rastlös som jag är just nu! Spelar min "Spela hårt annars kan det kvitta" lista och tror jag är lite rockig för det. så ROCKIGT!

Efter skolan träffade jag emmy över en promenad och fika på strand cafét, mycket trevligt! :) Dom som satt brevid oss fick små söta fåglar som sällskap. Dom satt till och med på deras axlar, varför kom dom inte till mig undrade jag.. När vi fick en äcklig spindel!

Förövrigt så är det ingen vanlig dag för idag är det EVELINAS födelsedag! Måste passa på att tala lite gott om henne nu, inte ofta det händer. Jag kallar henne gris för hon är en, lika mycket som jag! Meeen.. Hon är en av dom bästa människorna på den här jorden och hon har ett hjärta av guld! Hon är den som alltid finns där när man behöver och omvandlar tårar till skratt! Om inte det är en pärla så säg! Dig tänker jag hålla hårt i♥♥♥



Nu ska jag förbereda nått litet inför morgondagen! Vad det kan tänkas vara får ni se imorrn.. barampambaaaam


Promenad bästa terapin!

När humöret svänger tar man med hunden på en promenad! Hur man än börjar promenaden slutar den alltid vid sjön, där trivs jag! Idag kunde jag höra hur dom spelade riktiga sommarklassiker vid strandcafét och sommarkänslorna rusade genom hela mig. Im walking on sunshine..

Imorgon fyller en av dom allra bästa år, hon är en gris men det ska firas! ♥


Saknar min underbara vän Petra, men sommaren är snart här o den är vår!♥

Nu ska jag krypa ner i min varma goa säng!
NattiNatti

Lika dålig som bra !

Okej skärpning! Ibland är jag bra dålig, fast minst lika bra som dålig så det väger ju upp det iaf!

Trots att bloggen tar sig en paus bort emellanåt så kan jag ju lova er att det gör inte jag o mitt liv för det för nu händer det grejer,överallt o ingenstans! Det känns bra, riktigt bra till och med.

Lite bilder från helgen när jag hängde med familjen holmqvist till gälleråsen! Cool va jag o åkte gokart efter att prinsen o co hade rejsat (jag vet att man inte stavar så men jag vet heller inte hur!) på stora banan. Det va iaf jätte kul! O vilken kul släkt dom är, verkligen speciella o inte som nåra andra! Er gillar jag!















Förresten utmanade mallan o jag våra liv o drog på oss inlinesen som för mig va typ första gången på  kanske 5 år men det funka. Fast jag la märke till att när man ramlar o ska resa sig upp så är det PRECIS som på skidor o man ska resa sig. Skidorna/inlinesen ställer man sidleds men då åker  man ju rakt fram bara? Waz up with that!?
Nån som kan förklara hur? aja..

Nu ska jag kolla desperate housewives och vänta på att en gosig pöjk ska ringa!

PUSS


Värmeslag

Vädret är underbart och varmt varmt varmt, därav bloggtorka? Men jag vägrar klaga! Jag tänker minnas vintern vi hade som va nått av det värsta och istället vara glad för värmen som vi då längtade så mycket efter! Nu är den här, så njuuuuuuut♥

Imorgon skriver jag sista delen av mattenationella och jag ska gnugga mina hjärnceller med fingertopparna om det så ska behövas för att jag ska klara det! ALLA tal ska få ett svar och jag SKA klara det här! Jag kan jag vill jag ska

Nu ska jag gå ut och lägga mig på en filt i gräset och öva gammla nationella prov!

Lycka till ni andra som också skriver provet imorrn :)


Första doppet - CHECK!

Hahah vilken lördagkväll det slutade som igår! Det blir va man gör det till har vi lärt oss en än gång! Ni är bra♥





Bada gjorde vi och JA det va kallt, men man brukar ju frysa som mest när man kommit upp sen och det va det konstiga att ingen av oss gjorde. Efteråt tog vi lite väldigt fula kort, pratade lite med fältjagarna (helt ärligt glömde jag bort va dom kallar sig men jagare tycker jag va ett lämpligt ord så får bli så, från fältet är dom iaf vet jag!) Sen gick vi nakna hem i våra kläder. Mycket bra avslut på en lördag som jag förövrigt hann med att träffa både jenny och lisa en varsinn sväng om på dagen också! ♥ Blåsor på båda härlarna har jag samlat på mig också när jag skulle gå in mina nya converse. Men.. inga konstigheter!

Fast när man har skavsår får man ju ha sånna här cooola plåster!  COOLT VA



Nu tänker jag tvinna in mig i mitt täcke och kolla film innan jag sover!
NattiNatti♥


Filmen utan mening

LillH har lagt upp på youtube våran stop motionfilm som vi gjorde i skolan så för er som inte redan sett den och vill det kan ju bara trycka på play här nere :)




Allting har sin mening!

Tankarna bara snurrar och slutar aldrig, har sovit dåligt inatt och jag är så NERVÖS! Men jag får tänka att allting har sin mening!

Igår efter att min wow spelande lillebror tillslut fixat en film åt mig kröp jag ner och hoppades på nått bra, dom första 30 minutrarna trodde jag det var en oscars belönade porrfilm jag tittade på.. men när handlingen ändrades började filmen bli bra och det slutade med tårar. Konstig film men jävligt bra gjord! The reader hette den kanske jag ska nämna..










Önska mig lycka till!


Långhelg!

Igår lämnade familjen mig med hundarna och huset för mig själv, underbart! Det blev grillning och spelkväll tillsammans med Robin, Malin och Christian. God mat och trevligt sällskap! Kvällen avslutades riktigt bra...

Idag är jag allmänt förvirrad och tankspridd.. Känns som det är lördag o så äre bara torsdag? meen.. GÖTT DÅ!♥
Vi får se va dom här lediga dagarna kan bjuda på!

Nu är familjen hemma igen och världens bästa mamma kom hem med ett par röda converse till mig TACK!♥ Tror jag tänker spendera min kväll med en film, om jag kan få min lillebror att ladda ner nån bra..

Förövrigt är det mitt namns dag idag

PUSS


Värdelös... värdelööös!

Slutprovet i matte A är nu skrivet, inlämnat o klart (klart kan ju diskuteras om det blev) Usch o fy o blä va dåligt det kändes när jag lämnade fram mina svar. Låten "vääärdelööös, väärdelös" va det enda som snurra i mitt tomma huvud. Fåglarna kvittrade glatt utanför fönstret och jag ville ändå bara gråta! Aja.. Nu är det gjort och gjort är gjort!

Nu har vi hål i 3 timmar så nu sitter jag och evelina och skriver klart vårat arbete om kvinnohuset, efter det tar vi en lunch och kaffe på stan i det härliga vädret! Låter som en plan.. En bra en!

Eje gav oss i medieproduktionen en uppgift att göra en affisch till hans band som skulle spela på tunet. Vi fick information om vad affischen skulle tala om och utefter det hade vi fria händer och mitt resultat såg ut såhär:



Berätta ju igår att jag vann men det skadar väll inte o tala om det igen ;)


Nervöööööös

Jag är så nervös inför imorgon att jag mår illa! Kunde inte ens äta mammas thaiwook förut, trodde jag skulle spy..
Ändå längtar jag till morgondan. När nationella är överstökat kommer resten av dagen bli bra, som det ser ut nu iaf! Och dessutom är det ju långhelg för sjutton gubbar, hur kan man inte längta!?

Matteboken har gett mig en propp i hjärnan och jag vill bara slänga den i en brasa o dansa indiandans runt den!

Dagens citat kom från britt:
Men tänk på att dom flesta talen går att tänka ut. JAPP! Tack Britt, det sa oss mycket.

Förövrigt vann jag en affischtävling i skolan idag, BÄST är jag! Jag tror att jag tror att jag är dåligare än va jag är för på sistone har min prestation i skolan varit riktigt på topp! Första priset va iaf en påse gott o blandat som jag så systerligt lät min lillebror få. Ska försöka komma ihåg att visa affischen här imorrn för dom som är intresserade, ni andra får väll blunda.

För att fortsätta babbla lite till så lyssnade jag på radion förut och då va det nått som hette "chans till romans" och då var det en kille idag som ville bjuda ut en annan kille, så fick han nobben! Tyckte så synd om han.. Då vet ni det också, BRA!

Ne nu ska jag lägga band på mig själv, kolla igenom matteboken en sista gång, spy lite o sen sooova! Fin kväll..

Jag ♥ Skolan

Nu jävlar jag kan jag vill jag ska!

Göra hemma:
Måndag: Mediakunskapsredovisning+arbete göras!
Tisdag: Plugga matte, novellanalys
Onsdag: Nationella i matte

Så underbart att vi är lediga torsdag och fredag! Under dom dagarna måste jag tyvär ändå se till o göra klart:
Samhällskunskapen
Naturkunskap
Skivomslag
Mediakunskap

Nu börjar jag märka av att jag får igen för det slappa som varit och för att jag skjutit upp arbeten..

AJA! Dax att ta sig i kragen...

 

Shit vilket roligt inlägg!


Grattis frida!

Igår slet jag häcken av mig när jag hjälpte min syster o jimmy att flytta, från högsta våningen såklart också! Men lägenheten dom flytta till blir nog jättebra. Låg riktigt fint vid vattnet där och nära till stan! Uppe med tuppen va jag och hemma i lagom tid för att stressa vidare till frida som det skulle skålas för! "Bara" en halvtimma sen men med humöret på topp kom jag tillslut fram. Tack för kvällen frida och alla andra!♥


Grattis Frida! Du är bra♥
















Det blir aldrig som man tänkt sig, men bra ändå!

Nu tycker min mamma att jag ska styra upp min dag och ska därför lära mig nu hur man byter trampor på sin cykel.. japp! Varför jag.....?


Fredag♥

Hade bara en mattelektion idag, men jobbade hemma istället så ingen skola för min del. Skönt det! Tog en sovmorgon istället o gött vare! Mötte upp anna när hon slutat och drog oss mot stan, finns inga stollar som är stolligare än oss!

Ikväll blev det bara en lugn myskväll med mamma♥ Imorgon ska jag hjälpa syster och jimmy att flytta i karlstad så vid 7 ska vi rulla på vägen. Så typ gonatt ?


Stolt moster har du grabben! Kommer alltid finnas där för dig, jag ska lära dig allt jag kan en vacker dag ♥

Nu ska jag kolla klart Happy gilmore som går på tv, andra gången jag ser den men lika roliga nu som då! Bara sällskapet jag saknar!


Bara för att..

Allt flyter på riktigt bra nu, jag trivs!

Ligger fortfarande steget efter i skolan i vissa ämnen men jag kämpar på och jag kämpar mycket! Lägger jag ner tid på nått kan jag lika gärna lägga ner liite extra för att få så bra resultat på det jag gör som möjligt. Men det har ju visat sig funka så jag kör på´t! Måste ju bara dela med mig av min glädje över den 2 månader sena inlämnade engelska bokrecensionen som jag tjatat så mycket om. Fick tillbaka den idag med bokstäverna MVG på! FAN va glad o chockad jag blev! KUUNG

Nu ska jag gå över till bästa grannen o dricka en kopp kaffe o byta lite ord med henne! ♥

PUSS


Every rose has it´s thorn

Segstartad morgon men med lite flyt på det så fick jag ihop den tillslut. Imorgon börjar vi dagen med nationella så ingen segstartad och försenad morgon imorrn TACK!

Gjorde ett försök till en novellanalys och när jag fått ihop en sida börjar jag undra om det jag skriver är en så kallad novellanalys.. Bra linnea bra! Aja, nu tänker jag skriva klart va JAG kallar novellanalys så får vi se om min svensklärare håller med mig.

Som alltid när jag försöker vara duktig och plugga så dyker roligare idéer upp i huvet. Idag när jag satt med pennan i handen och såg på den torkade rosen, som låg där på skrivbordet med en lång historia bakom sig så kunde jag såklart inte låta bli att plocka fram kameran.









Helgen kom och helgen gick..

Oj va dåligt uppdaterat i helgen det råka bli då, inte med mening. Förlåt mina trogna läsare som vägrar röra ett finger extra för att kommentera, TOO MUCHO motion! Akta det är farligt har jag hört..

Fredag: Efter många om och men bar det av till andra sidan sjön to tha "kosia" som det så vackert heter på kärleksfullt karlskogamål. Eller räknas inte valåsen till kosia? (för er som inte kan karlskogamål så kan ni läsa ko sidan.) Men iaf.. Dit bar det av med snygga bråtenbrudar och till den snyggaste jula herlufsen som hade kokat ihop en kittel full av partymood. Det gillades! Mitt mood va tyvär nån annanstans men glad att jag följde med ut, det behövdes och senare under kvällen kunde inget stoppa mig från att ha en bra valborg som tillslut blev värd att fira! Gymnasie wickan va grejen för helgen och som alla andra under 18 så slutade även våran trupp kvällen där. Trevligt trevligt! Dansa,släppa loss och må bra va det vi gjorde dom sista timmarna innan hemgång! Tack alla fina för kvällen♥


Lördag:
Degdag och segdag kort o gott! Kan inte minnas va jag gjorde, sov lite länge.. sen sov jag lite till, sen planerade jag att göra nått, men sen sov jag lite till istället. Jag va trött, enbart trött! Jobbade dagen efter så jag sov ikapp den sömn jag missade då.

Oj va jag tjatar.. Kanske dax o fortsätta med mitt stop-motion projekt som ska med till skolan imorrn.. Eller, det blev inge. Sover istället tror jag! Imorgon har jag o knörr sovmorgon också! SING HALLELUJHA! SING IT!

 

NattiNatti♥


RSS 2.0