Den som väntar på nått gott, väntar aldrig för länge..





















Tänkte bara säga lite fort att idag klockan 09.15 kom den efterlängade skitungen till världen, och jag blev moster åt en otroligt söt liten kille, namn är inte bestämt än men det kommer snart. Stort grattis till min älskade syster och jimmy! Ni kommer bli jättebra föräldrar, all lycka till er!

linneaa

Överskattat..



Fjärde advent och bara 4 dagar kvar tills julafton! Varför längtade man så mycket mer när man va liten? Julen känns bara överskattat nu! Alla julklappar är färdig köpta nu iaf, bara lite fix kvar och slå in. Trots att tankarna många gånger jag skänkte inte ett öre.. Kollade upp hur man skulle göra för att bli fadder till ett barn som behöver det också, men det va inget jag kunde göra själv. Tänkte att det annars va en väldigt bra julklapp till mamma och pappa. Tankarna fanns ju iaf, ett steg i utvecklingen. Nästa år kanske jag går steget längre?

Imorgon blir jag moster!!
linneaa


Bättre sent än aldrig

Sena nätter blir sena mornar, gick upp tjugo över två efter ett antal väckningar och dragande i mitt täcke. Så nu när klockan är typ fem är jag iordning gjord och tänkte börja ta tag i dagen. Segstarat kanske, men bättre sent än aldrig! Snart ska jag äntligen få träffa min pärla petra, blir en promenad i det otroligt kalla vädret som jag idag tror termometern stannat på -14 här i karlskoga. Långkalsonger, tre par strumpor, stickadtröja, halsduk. Får se om det räcker, om inte tar vi en sväng förbi nånstans och köper en kaffe inte druckit en enda kopp på hela dagen, känner suget nu. Sen senare ikväll ser det ut att bli tjejmys hos malin med spel och sen pulkaåkning! Jag gillar min dag.

linneaa


Dom gör det igen och det gör då jag med !



Deras nya låt Ibracadabra:


Hoffmaestro & chraa kommer till Putte i parken 2010! Favorit i repris och jag menar det till varje pris! Räkna med mig! Hela sommaren och nu hela vintern har dom spelats i mina högtalare på högsta volym. Dom kan musik och dom kan DEFINITIVT göra festival! Jag lovar i sommar hittar ni mig längst fram precis som förra året och den här gången minst lika glad över att jag är där och ingen annanstans! Putte i parken, min biljett är säkrad! Jag gör det igen..

Dessutom har jag idag varit och handlat julklappar så nu är nästan alla klara plus att jag har kvar mer pengar än förväntat! Stort plus i kanten! Ingen julklapp till mig själv hade jag med mig hem heller, bra linnea bra!




Godnatt!
linneaa


Jag är bra !

Dagen blev riktigt bra och jag är glad! Idag skulle jag då få reda på (vad jag tror faktiskt är mitt första ig, eller?) resultatet av naturkunskapsprovet om jordens levande varelser och ekologi. Jag gjorde urkasst ifrån mig och svarade knappt på hälften av alla frågorna. trots det lyckades jag få godkänt och min haka nådde ner till marken men glad som en lärka blev jag! Ingen lust att plugga om allt jag försökt mata in i hjärnan.. utan lycka. Jag blev så precis godkänd det nästan går att bli 20,5 poäng hade jag och godkänt va 20. Jag är fortfarande i chock. Fick även reda på att jag ligger på ett vg i engelskan (får inte betyg i det än) men jag blir så trött, hela nian låg jag på ett vg rakt igenom va påväg mot mvg som va mitt mål men det räckte inte. Jag SKA ha mvg nu! Men i mediakunskap är jag nära ett mvg enligt johanna, men får inte betyg i det ämnet heller nu i jul så hoppas jag fortsätter så bra som jag gjort nu bara.

Nu ska jag och bizzie ta på oss spinningbrallorna och spinna järnet!

linneaa


Nedräkning..




5
dagar tills jag blir moster
6 dagar till jullov
8 dagar till julafton
15 dagar till nyår!


Började 8.20 idag med naturkunskap, lika trött som en björn som precis vaknat upp ur idé. Snoozade och snoozade sen började tankarna gå om jag kanske i alla fall skulle strunta i den där korta onödiga naturkunskapen och ta sovmorgon istället. Men mamma anade kanske mina tankar för imorse tjatade hon mer än vanligt på mig om att jag skulle gå upp, hon till och med ringde när hon va ute med hundarna!? Tillslut pinade jag mig upp från min varma goa säng och hoppade in i duschen där jag nästan somnade om. När jag tillslut kände mig klar för skolan bara 5 minuter sen, tog jag på vinterkängorna (conversen) borde kanske försöka hitta ett par rejäla vinterskor lite mer än jag gjort? När jag sen öppnar dörren känner jag vindarna piska mot kinderna och håret blåser i oordning sekunden efter jag stängt dörren. Försenad, trött, halt ute och kallt plus piskande vind = TOPPENHUMÖR! När jag sen kommer på skolgården inser jag att jag om antagligen några få minuter kommer få pappret framför mig där det står IG på. Som sagt.. TOPPENHUMÖR! Tur att jag lärt mig att ta saker med en liten klackspark ibland. Om jag inte minns fel va det ett av mina nyårslöften till och med? Check!

Aja, in i värmen kom jag tillslut och humöret lättades upp redan då. Inget misslyckat prov fick jag tillbaka heller (TACK) men det kommer imorrn. fast dagen lyckades till och med bli lite bra tillslut! Tänk så det kan vända och tur är väll det. Och måste säga att jag är överlycklig att vi fått snö ute nu och att vi troligen kommer få ha det under jul också! Överlycklig blev jag också när vi fick sluta 12.00 idag för johanna som vi har sista lektion med var hemma för sjuka barn. Gillar lärare med småbarn! När jag hade slutat skulle jag försöka laga till lite kyckling wook. Varför kan jag inte koka ris utan hemkunskapsboken?! Det blev ju gott iaf men hur svårt kan det va?  



linneaa



Putte i parken 2010!!




Putte i parken 2010, inte långt kvar och jag längtar! Putte i parken i år blev lyckat, vilka minnen det finns från dom dagarna. Händelsefulla dagar kan jag lova! Minnen för livet och jag tvekar inte på att nästa år inte blir sämre.
Pip biljett blir kanske årets julklapp? Högst upp på min önskelista kan tomten läsa PIP BILJETT iaf! Kära tomten, jag har faktiskt varit en snäll flicka iår, fråga inte mamma och pappa bara. Fråga mig!



Amanda Jenssen
Billie the vision & the dancers
Hästpojken
Maskinen
Name the pet
Skilla
Takida
Teddybears STHLM
Tha baboon show
The haunted
The mary onettes
Vak and the bitches
[Ingenting]

Det är de artister som släppts hittills, men tro mig putte fortsätter att överraska!

linneaa



"det kan va så förfärligt, det kan va så bra"

När man känner sig pressad att uppdatera bloggen är det inte längre kul, insperation? Tankarna är många men dom jag kan dela med er är få. Vad jag gjort i helgen kan jag däremot dela med mig av.

 

Fredag: kort skoldag med luciafirande, efter det gick jag och malin och lämnade in min telefon som i torsdagskväll inte ville vara med längre. Sätt i ett sony ericsson batteri för att kunna ladda telefonen? Efter det gick vi till våran förra skola och hälsade på där, lite ändringar men samma luft. Både saknar det och glad att vara klar med den tiden. Mycket hände under dom åren och jag är glad för allt även det dåliga! Efter det gick jag till mormor och bakade julgodis med henne, sen blev det brottom hem för att sen hinna med bussen till karlstad där fredric väntade. Jag och bussar som ni vet (eller tider o passa överhuvudtaget) går tyvär inte ihop.. Bussen hade åkt. Tänkte inte gå hem så jag missade nästa med så jag satt där i kylan och väntade. Några konstiga ungar höll mig underhållen och en tjatkvarn i luren.  När jag tillslut kom fram skyndade vi oss hem till honom och kollade på idol. Heja erik! Han va grym och förtjänade att vinna, hejat på honom från audition till finalen! Tiden går fort när man har roligt, vilket jag alltid har med freddy så nästan lika fort som jag kom gick sista bussen hem. När jag kom hem rullade filmen när lammen tystnat på tvn så kollade på den. Hur gick det till? Utan en hand jag kunde hålla hårt i? Förstår inte själv..

Lördag: 50års kalas med stora släkten och myskväll hemma bara, senare på kvällen gick anna och jag ut i kylan och tog en promenad. Hamnade nere vid sjön i kompisgungan och låg och tittade upp på himlen där varenda stjärna syntes. Stjärnkalarare kväll va det längesen det va! Minst 6 stjärnfall såg vi vilket blir minst 6 önskningar..
Söndag: Hade tänkt hockey och skridskor med malin men mådde inge bra så blev att stanna hemma och ta det lugnt istället. Får ta skridskor i veckan istället!

Imorgon är det mediakunskapsprov, mvg ska det bli!!

linneaa






Dag ut och dag in

Det här går ju fint, inget går fint nu känner jag. Plugga dag in och dag ut är inte vad jag är van vid now days. Det lämnade jag på karlberg när jag gick ut där. Men den senaste tiden har lärarna insett att nu är det jul och då ger vi eleverna allt va vi har! Läxa hit o prov dit, när tar det stopp? Kan man inte dela upp det lite. Från att gå från INGENTING till allt är rätt mycket. Oschysst.. Imorrn är det naturkunskapsprov första lektionen, den morgonen jag alltid försover mig! Tummen upp redan där! Har efter skolan druckit två koppar kaffe, en svart till och med för att få energi till att kunna banka in nått från naturkunskapsboken till mitt huvud. Reslutat får jag imorrn om några ord rinner ut i armen ner i fingrarna och styr pennan till något som kan likna naturkunskap..

Ne här blir jag ju inge klokare så va gör jag här? o pratar strunt gör jag också bara.. lev med det

linneaa

Nyp mig i skinnet o håll i hatten!

Vaknar och drar upp rullgardinen, vad ser jag? UNDERBART väder är vad som finns bakom min stora julstjärna i mitt stora fönster. Härligt, inte bara en skinande sol och en klarblå himel bländar mitt nyvakna tryne.. frosten ligger också den på marken, på taken, på träden, ja överallt kortfattat och skimmrar. Nu börjar jag förstå att vi är inne i den sista månaden på året. Shit!! ETT ÅR har ju gått snart!! Hjälp.. va tiden går fort! Aja, nu stoppar vi tankarna där ett tag, dom började bana iväg där..

Skoldagen den rullade på som vanligt, bra väder = bra humör så idag va flaggan på topp! Jag har börjat inse va lätt det är att bry sig om det man vill bry sig om och skita i det som inte är värt det. Det som inte är värt ens tankar, ska inte tänkas på!

Efter skolan kunde jag inte hålla mig i skinnet, har fått upp motivationen till att fota igen och nu är kameran avdammad och uppvärmd! Så begav mig ner till sjön med kameran i näven och musiken i lurarna..

Resultatet bjuder jag på här, klicka för att få dom större.
(varför blir det fläckar på den sista bilden? blev det igår med såg jag på en bild?)
Aja, lev med det som markus krunegård så fint sjunger det..

         


linneaa


Japanska turister eller engagerade mediaelever ..

Idag efter skolan tog jag med mig min andra fotografiska nördhalva in till örebro, sätet längstbak va reserverat för två sletna töser som laddade upp för jobb, som vi själva ville kalla det. Men eftersom maten på landets skolor inte är så lockande så va vi tvungna att mätta våra ihåliga magar innan vi kunde börja leka japanska turister. En kycklingbaguette och en latte senare och vi va i topp form! Trevligt oväntat sällskap fick vi mitt upp i allt också. :) 

Evelina och jag hade med oss våra egna systemkameror till skolan idag för att direkt efter skolan dra oss mot örebro. När våran lärare ser våra kameror säger han till oss och "vikarien" 
- Titta vilka bortskämda elever jag har!
- Engagerade elever heter det , svarade jag. 
Bara för att 75 % av mediaeleverna inte är det minsta intresserade av media och går linjen av andra skäl så betyder det inte att dom som faktiskt är intresserade är BORTSKÄMDA för det! 

Lite resultat från dagen:
(tips, klicka på bilderna för större)

      

linneaa



RSS 2.0