Jag vet vem jag har o tacka!

Varför känner jag att jag skiter i min födelsedag som är imorgon, varför är min enda önskan att få sova förbi morgondagen? Är det normalt?! Att skolan börjar just imorgon också gör ju inte min dag bättre!

Ååhh.. Jag har en plan! Fick precis en genialisk plan.. check! Min dag kanske inte blir så tokig trots allt.. Den kommer bli bra!

Jag vet egentligen varför, men jag vill inte veta.. Jag vet nu också att min dag ska bli en bra dag iaf! Mer får ni veta imorgon.

PUSS

Lev livet.. du lever bara en gång!

Det blir aldrig som man tänkt sig.. ibland bättre och ibland sämre! Min fredagskväll blev inte som den va tänkt men den blev mycket bra för det! :)  Filmtips: The last house on the left!

Mina envisa föräldrar som vet att jag kom hem rätt så sent tyckte inte att jag skulle få sova länge idag, men envis som jag också är så vägrade gå upp och somnade gott om igen! Förstår inte vad det gör dom att jag sover?

Just nu sitter jag och försöker mig på att skriva ett CV och det mina vänner är inte det lättaste. Särskilt inte när man inte jobbat så mycket i sina dar. Under arbetserfarenheter: Levt livet? Plockat ur diskmaskinen?
Okej, riktigt så illa är det väll kanske inte.. jag menar jag sålde ju jordgubbar hela förra sommaren i ur o skur! ;)

Så ringde grisen o störde mitt i allt, nedå men jäklar en och en halv timma i telefon bara sådär.. är det normalt? Långt ifrån rekordet iofs. Jag skulle aldrig klara mig utan min telefon!

Ikväll är det tänkt att petra och jag ska fördriva lite petraolinnea tid ihop!♥ Det va alltför längesen! Hon är verkligen en stor pärla i mitt liv så kvällen ser jag fram emot!♥

PUSS


Omplanerade planer!

Mina planer har dom senaste två dagarna kraschats en efter en, örebro med jenny som blev rätt spontant planerat blev inge av. När jag lyckats dragit mig upp ur mina sköna säng, slängt i mig lite fil o välrdens godaste müsli och hällt i mig en kopp kaffe för att piggna till så får jag ett sms av jenny om att hon inte mådde nått bra och orkade inte åka. Tråkigt! Men måste ju säga att det va rätt skönt att krypa ner igen, somnade till en johan falk film och sov sen rätt så skönt ett bra tag in på dagen! Gårdagens händelse va träningen, så en rätt lugn dag med andra ord! Idag va planerna att hjälpa petra på en aktiveringsdag för ungdomar med hundar. Mådde illa från det att jag gick upp tills fyra ungefär, då släppte det. Så jag kunde tyvär inte ta mig iväg. Kvällens planer står jag fast vid iaf, eller nästan åtminstonde (dom omplanerades nyss lite) men jag kan säga som så att ikväll ska jag träffa mr.blinddate så bäst jag gör mig klar för det nu! :)

Ha en bra kväll! ♥


Give it to me baby! ♥

urban outfiters, monki, hm, lindex, topshop, have2have

Lite kläder, smycken o skor som mer än gärna får hängas in i min garderob! Fyller ju år på måndag så där har ni lite från min önskelista!


Imorgon tar jag med mig jenny in till örebro (eller hon tar väll mer med mig in eftersom hon sitter bakom ratten, men ni fattar) Fick en impuls och ringde henne för cirka två timmar sen. Så upp o iväg tiidigt imorgon för att plundra affärerna lite är tanken. Måste ju hinna hem till träningen! Målet den här veckan är att inte missa någon träning vilket jag hittills inte har gjort. Nu kör vi tre dagar i sträck med varierade pass: spinning, step, core, spinning! Det ska kännas, det ska synas, vi ska "dit"!! Idag avklarade vi dag två som va step/core!

Nu kryper jag ner under täcket och låter ögonen vila till a walk to remember♥
Nattinatti♥


Gulligull ♥

Allt känns sådär bra nu! Älskar den där känslan..

Min dag har inte varit den bästa men den avslutades på bästa sätt! Tog ut alla känslorna på träningen förut vilket va riktigt skönt! Sen tog jag en låång dusch med ansiktsmask och peeling. Nyrakade ben plus babyoil kan väll inte bli så mycket bättre? Kröp sen ihop i sängen med en kopp blåbärs te och tända ljus och kollade på en läskig thriller som gick på tv. Lyckades dunka huvet i väggen för jag blev så rädd, aj!

Annars då, så va min helg i karlstad riktigt bra, jag älskar att vara hos min syster och jimmy. Det har jag alltid gjort! Och nu när Oliwer kommit till världen gör det inte besöken där tråkigare o sämre! Vilken godbit han är! Hade med mig kameran så lyckades fånga han på några bilder fast att dte inte var det lättaste.















Nu måste jag verkligen sova! Gonatt♥


Snökaos!

Snöstorm här i karlstad vilket försvårade våra planer på att ta oss med bussen till ikea eller stan. Vi laddar istället upp med filtar, te och edward på det! Malin är lite halvtokig i twiliight och har redan läst alla fyra böcker och sett första twilight filmen ett x antal gånger. Har alltid tyckt att robert pattinson är snygg fast jag är inget vampyr eller fantasy fan så jag har aldrig riktigt kännt för att ge filmerna en chans, fast såhär efter att sett första filmen så kan jag säga att jag inte ångrar mig! :)

Bra start på lovet!

Nu sitter jag här i karlstad hos min kära syster, jimmy och oliwer! Alltid lika trevligt och komma hit så att helgen spenderas här blir en toppen start på lovet! Att ta sig hit har numera blivit lite krångligare eftersom busskort krävs. Så efter några om och men fick jag tag i ett sånt och jag kunde komma med bussen som gick 14.40. Somnade på bussen eftersom natten inte gav mig många timmar trots att jag fick en omedveten extra timmas sömn. Redovisningen hann jag till iaf och jag redovisade min bok mycket bra enligt carina, ett vg+ kanske möjligtvis ett mvg till och med kunde betyget hamna på. Så jag är mycket nöjd!

Imorgon tar vi en tripp till antingen stan eller ikea/bergvik sen blir det mys till melodifestivalen! Uppdatering kommer bli dålig nu i helgen men ni får bli uppdaterade på söndag och då bjuds det på bilder också för kameran är med!

Pussss♥

Det ska kännas att man lever!

Igårkväll fick jag besök av en gris iklädd rosa pyjamasbyxor, spännande kan tyckas.. Fast det va inte lika spännande som det lät. Inte när grisen har ett helt vanligt namn som evelina. Hahaha! Fast jag klagar inet på det finbesöket, för grisig det är hon inte, bara när hon skrattar! ;) Men jag gillar henne för det! ♥ Vi tog en promenad i pyjamas och sumojacka.. vi bor ju i vischan så va gör det? Inte ett skit.. :D Massa struntprat och skvaller tillsammans med en god kopp blåbärs te och en film på det, det sammanfattar våran kväll rätt bra. Plus självklart mycket skratt! *nöff!

Idag va det tredje dagen i rad som jag och bea tränade den här veckan och jag kan säga att det känns i min kropp! Träningsvärken sprider sig ut i snart varje muskel och det känns att man kämpat. Och kors i taket! Jag har till och med träningsvärk i några muskler i benen. Amazing! Friluftsdag stod på schemat idag också så tennis och badminton har spelats för halv fulla muggar!

Härlig dag som slutade mindre bra, otroligt besviken på en person som står mig nära. Det är inte en droppe som runnit över bägaren nu.. dom går inte längre att räkna ens! Men va gör man..


Underbara onsdag!

Min onsdag kan väll inte bli mycket bättre!? Börjar dagen med en sovmorgon till 11.10, tre lektioner så slutar 14.25. Förhoppningsvis hinner jag träffa malin en stund innan träningen som imorgon är cross (45min pump+45min spinning). Efter träningen kommer evelina hit för att spendera kvällen/natten med mig för att vi har friluftsdag på torsdag så blir det smidigare så! :) Vilken härlig dag.. lalala la lalala la lalalaa..

Nu är jag helt slut efter ett stenhårt spinningpass och en lång dag med för lite sömn så nu tänkte jag inta position i sängen och sova så gott!

Gonatt♥


Jag har en idé !

Med plugg enda upp till öronen sitter jag här ändå.. Inte har jag sovit som en gud inatt direkt heller, hur det kom sig när jag va så trött att jag stupade när jag kom hem igår.. undrar jag fortfarande. Bara legat och vridit och vänt mig och kollat klockan hela natten i stort sett? Skummare än skumbananer! 

Överraskningar fortsätter ske och jag gillar! Mer sånt tack, behöver lite spänning och spontanitet i mitt liv just nu känner jag. Vill inte gå in i några inrutade dagar. TRÅKIGT! Igår började dagen med hockey tillsammans med min hockeybrud, AIK - Bofors spelade och eftersom jag inte är så insatt tänker jag inte uttala mig mer om matchen.. Jag går för sällskapet och stämmningen! Försökte  faktiskt lära mig lite regler den här gången ändå, eftersom jag sitter där som ett frågetecken och undrar varför domarna åker omkring och viftar med armarna bortemellanåt.. 

På kvällen sen styrde jag ihop det med nåra av mina snygga sexiga singlar som kvällen i all ära va: Evelina, Annika,frida och emma. Vi bokade bord och åt på katrinedalskrogen där vi satt o hade det riktigt mysigt och trevligt! Tack brudar för att ni finns!♥ Jag blev sen där upphämtad för att fara vidare och avsluta min kväll i en replokal där det bjöds på film och musik! Bra avslut på en bra dag :)

Nu funderar på att pressa mig ett glas apelsinjuice.. MUMS!♥
Hoppas ni hade en riktigt bra dag och tog vara på den på bästa möjliga sätt :) Dela med er, hur spenderade ni eran alla hjärtansdag? :)

 


Valentinesday♥




Alla hjärtansdag idag då, vi singlar förväntas säga att den här dagen är en överskattad dag och att dom vi älskar ska uppskattas varje dag och inte på en särskild dag. Alla hjärtansdag är bara larvigt! Jag håller inte alls med om det, jag tror att det är lätt att man glömmer bort att visa dom man älskar och uppskattar sin kärlek. Den här dagen är ett perfekt tillfälle att visa det på. Det är omöjligt att undgå denna dag, hur mycket man än skulle försöka så är just den 14e februari inrutad i kalendern. Idag är en dag då vi bara ska ängna oss åt dom vi älskar och det vi älskar. Släpp allt som har med stress och press och göra och ta dig tid! Alla har någon sorts kärlek i sitt liv är det inte en tjej eller kille så har man fina vänner, en underbar familj, en släkting, ett djur, ett syskon mm. Det finns alltid nån i din omgivning som är värd att visa uppskattning mot! Så gör det nu. Min dag tänker jag spendera med några av dom jag älskar! Snygg o singel middag med mina tjejer ikväll♥ Och ikväll får jag dela min säng med den sötaste grisen som finns! Gillar min dag skarpt!

Ha en bra alla hjärtansdag och snälla det sista ni ska göra är att deppa ihop för att ni inte har en tjej/kille att dela dagen med!

 PUSS


Mumsfillibabba..

Hade inte planerat en lugn hemmakväll ikväll men orkade inte med det som va planerat så fick bli så idag, skönt det med! Kollar melodifestivalen nyss och Eric saade säger jag bara MUMS om! Låten han sjöng va också bra. :)



Vet ju att ni är lite nyfikna om igår så för att inte hålla er nyfikna så kan jag väll berätta lite kort ;)
Vid sju mötte jag malin på willys, nervös och spänd inför kvällen. Vi handlade lite inför middagen vi skulle göra ett försök att få till men som vi totalt misslyckades med! Aja.. tomaterna lyckades jag ju med iaf ;) hahah! Kvällen blev trots det riktigt lyckad och vi hade kul! Killarna spelade gitarr och vi sjöng till.. JAG GILLART!♥ Så mycket mer om kvällen tänker jag inte avslöja..

Nu blir det dum och dummare! ♥


Spännande..

Kvällen igår blev mycket trevlig! Min magkänsla kan tala så jag tror jag ska börja lita lite mer på den i fortsättningen, det va alltså han som jag hade mina aningar om ;) Kan berätta lite mer senare för nu ska jag iväg på fotoäventyr med farsgubben! SPÄNNANDE! blir det bra resultat vet ni att det kommer hamna här :)

Hejs svejs! ♥


Trevlig helg !

Det närmar sig vad som ser ut att faktiskt bli en dubbel blinddate ikväll. Jag börjar undra vad har jag gett mig in på nu.. men jag får helt enkelt se det som en kul grej bara, för det är det! men nervös måste jag erkänna att jag är för det! Jag har mina aningar nu om vem han kan vara så vi får se om min magkänsla kan tala..

Helgen ser ut och bli bra iaf och nästa helg med! då ska jag äntligen få besöka min kära syster och mosters sötnos Oliwer! Kameran följer med då för jag har nästan inga bilder på min fina systerson! Ni ska få se vad fin han är♥ 

Här är två av dom få bilderna jag har på honom :)




Ha en bra kväll! ♥


De tre små grisarna♥

Jag mumlade nått igår om att bilder kanske kunde komma upp här på mig,evelina och malin som vi tog i fotostudion efter skolan igår. Och kors i taket... Här kommer dom!

Kör en kort update om dagen först:

*Börjar dagen med en REJÄL försovning men.. i tid va jag ändå! :)
*matteprov som förhoppningsvis gick väl godkännt..
*skrattat så tårarna runnit, daniel är en rolig prick! om jag får hans tillåtelse så ska ni få se!
*Kännt att mina benmuskler va rätt trötta trots allt efter tisdagens spinningpass, ingen träningsvärk dock.
*Tränat
*Melkers med evelina och pluggat mediakunskap,
flitigt!
*Hittat en ny favorit låt som redan är uppe i 18 spelade gånger, tack petra!♥
*Första nutidskrysset sen nian fick vi på samkunskapen - ingen skillnad där inte..
Allmänbildad hell yeah!


Nu får ni skratta, sucka, himla era ögonbryn, pussa på oss eller göra va sjutton ni vill av bilderna men här har ni dom så ENJOY!











De tre små grisarna♥
Ni är BÄST , jag älskar er.. era stollar!♥

PUSS godnatt!



Du har allt inom dig, det finns inte nån som kan ta det ifrån dig! ♥

Idag har det varit lite utav en sorgens dag, jag har fortfarande inte tagit in att malin bytt linje. Fan va jag kommer sakna hennes sms varje morgon som frågar vart jag är, våra mattetårar och alla våra ständigt nya planer och idéer. Egentligen är det ingen stor sak att inte gå på samma skola och i samma klass men det blir en stor vana som bryts. Klart jag o knorren ska klara oss för det! Gäller bara att vänja sig nu :) Vi kommer ju självklart träffa malin utanför skolan, men idag kändes det lite som en avskeds dag. Så jag gick upp extra tidigt för gullig som jag är skulle jag fixa ett kort till henne med lite bilder på oss tre. Kortet såg ungefär ut som i inlägget innan. Skrivaren krånglade såklart imorse så en kvart försenad blev jag men det struntade jag fullständigt i idag! Jag har ju trots allt blivit bättre (för det mesta)!

Under lunchrasten gick jag o evelina (knorren) till stan och köpte en geléhjärtanask till malin och skrev på baksidan av kortet. Men den fick hon inte förrns i slutet av dagen när vi hade bokat fotostudion. Vi hann förhoppningsvis få några bra bilder innan batterierna i blixtsändaren dog. Resultat hamnar troligen här imorgon! :)

Sneakpeak från mobilen..



En uppblåst babian o en ledsen fjortis♥


Matteprov klockan 8.00 imorrn bitti då, taggat! Dags att börja kolla igenom kapitlena kanske?! Fick idag reda på att diagnosen av ekvationer gick bra iaf men sen va det ju dom andra delarna som va ett tag sen nu, som man ska kunna med.. jaja.. ALLT GÅR BARA MAN VILL!

♥Lyssna till ditt hjärta
som vet vad du känner
Det finns ingen annan
än du som bestämmer♥


När man minst anar det.. det är då det sker ♥

Den här dagen tänker jag ta och spola förbi!! Den finns inte, den har aldrig exicterat!!

Du lämnar ett stort tomrum efter dig som ingen kan fylla, men jag tänker inte va den som sätter foten för din väg. Jag hoppas bara att ditt val är det rätta för dig. Förstår inte hur jag kan känna svek när jag vet att media inte va du.. Media va VI och det är där jag känner sveket, jag ville få det att bli nått för dig med men det går ju inte. Just det att det inte kommer vara vi som springer ut hand i hand fulla som svin av glädje, sorg och kanske lite av det goda känns rktigt trist! Men jag kommer alltid stå vid din sida och hålla din hand i vått o torrt och det gör jag såklart även nu! ♥ Du är min slinka, min allaah, min musikalarn, min mallan i brallan o du är bäst! ♥

Herregud det låter som nån har dött men så är det verkligen inte. Jag är bara ledsen och i chock och behöver skriva av mig lite. Inget och ingen kan ju trots allt skilja oss åt så torka tårarna och be strong!





Som jag sa så brann det i benen under träningen och jag gav allt va jag hade! Det jag gick på va alla känslor, vilken kick! Om det inte känns i mina ben imorgon då vet då katten alltså.. Imorgon blir sista dagen på media för malin, jag ska överraska henne med nått! Och vi ska fota i studion vi tre♥

Imorrn blir en riktig jävla jobbig dag! Men en dag i taget, go with the flow och ta det som det kommer är tre kloka visdomsord att leva efter så det ska jag så gott jag kan göra!


Taggad till MAX!

Nu tar jag och mina upprörda omskakade känslor till davids för att spinna styret av cykeln! hjulen kommer brinna! Precis som mina ben ska göra när jag kommer hem och när jag vaknar. Jag lovar er mina vänner idag ska jag spinna som jag aldrig spunnit förut! Träningsvärken ska inte gå att undgå imorgon och träningsvärk i mina välspinnade ben är inte ofta jag har. Varför jag känner som jag gör just idag får ni höra sen, hinner inte förklara nu!




Jag blir oinsperarad o ledsen av kraven o stressen.. baarampampa!

Vilken ovärd dag! Börjar dagen med ett besök på vårdcentralen för min fot som har krånglat för mig i två - treårs tid nu. Som jag förväntat mig så kunde dom inte se nått fel eller ana vad det kunde vara MEN dom sa inte kom tillbaka om det blir värre utan den här gången skulle jag få en ny tid till en ortuped! Så nu håller jag tummarna för att det blir snart och att dom kan hjälpa mig istället! :)

När jag sen är klar och kommer till skolan så hade vi inga lektioner förrns 12.00!  Så nu är jag hemma igen och gör inte ett skit, tänkte ta en promenad med hundarna nu. Men vilken ovärd dag känner jag nu.. Efter lunch har vi två lektioner bara också. Ja ja , man ska väll inte klaga för det ;)

Ha en bra dag! ♥

Jag skryter inte jag är stolt!!

Wiiiihuu! tänkte bara tala om att jag fick 53 rätt av 53 möjliga på mediakunskapsprovet jag gjorde i torsdags :D FAN va nöjd jag är! Är fortfarande i chock och kommer nog aldrig kunna ta in det.. Jag som knappt fått alla rätt på ett glosförhör nångång, så får jag ALLA rätt på ett rätt så stort prov!? Känn min glädje :D

Jag skryter inte jag är stolt o stolt det får man vara!

PUSS♥

♥Bloglovin♥

Måste säga att jag varit skeptisk mot bloglovin vet inte varför egentligen det är ju kanon och ha alla bloggar man följer samlade på en hemsida och se vilka som har uppdaterats. Så gör som mig och följ era favorit bloggar på bloglovin.com!

Måste tillägga att jag är lite nervös inför nästa helg då en av mina närmsta vänner och hennes kille ordnat en blinddate åt mig och dom vägrar säga vem han är eller svara på frågor, ledtrådarna jag fått är:
*Han är snygg
*Han är äldre än mig
*Han har körkort
*Han gör nått som malin vet att jag gillar (jag anar att han spelar gitarr)

Utifrån det ska jag då försöka klura ut vem killen kan vara, vilket är omöjligt så jag får väll helt enkelt vänta och se.. Nervöst men spännande!


Tidsfördriv..

Har sådär lagomt tråkigt en lördagförmiddag så fördriver tiden med lite "vill du veta allt om mig" frågor..

Vilken svordom använder du mest? Tänker inte så mycket när dom far ut..
Äger du en iPod? japp
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? 20 min innan jag ska upp
Hur många resväskor äger du? 1
Använder du flip-flops? nej
Var köper du dina matvaror ifrån? det står mamma o pappa för?
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?  jag tar bilden!
Vilken var den senaste filmen du såg? hm.. såg nån läskig thriller som hette lida igårkväll
vad står det i det fjärde smset i din inkorg? haha du jag ligger faktiskt i soffan o blundar ;S
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? en lägenhet och en resa!
Har någon någonsin kallat dig lat? nja det händer inte så ofta
Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? ne , jag letade en gång efter min lillebrors piller men hitta dom aldrig..
Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu? lyssnar inte på cd
Vilken är världens bästa artist/grupp just nu? just nu för stunden kan jag slå till o säga Johnossi♥
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD? en hemlighet är en hemlighet ju? skulle jag skriva den här är det ju inte längre en hemlighet? det man säger till mig i förtroende stannar hos mig!
När var senast någon stötte på dig? jaa det du ;$
Vad åt du till middag senast? tacos
Använder du huvtröjor? klart!
Kan du vissla? ja
Vem var den senaste som du ringde? jenny :)
Vilken är din favoritåkattration på ett nöjesfält? rädd för bergodalbanor så allt utom dom!
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? jag bor i karlskoga.. behöver jag säga mer?
Vilket riktnummer befinner du dig i? för det första vilken ointressant fråga o va betyder det?
Tittade du på tecknat när du var liten? ja klart man gjorde.
Hur många syskon har du? en lillebror och två halvsyskon♥
Är du blyg inför det motsatta könet? oftast inte :)
Vilken film kan du alla replikerna till? många repliker sitter från serien vänner
Äger du några band t-shirts? nej
När flög du senast? förra vintern
Läser du för skojs skull? nja inte direkt förutom på semester
Pratar du några andra språk? prata o prata men tyska o engelska kan jag väll lite iaf :)
Diskar du din egen disk? nej , diskmaskinen tar den :)
Har du gråtit offentligt? ja
Har du en stationär dator eller en laptop? laptop
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? jag skulle vilja ha en liten text i nacken
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? nedå men vore väll inge fel om han gjorde
Kan du kasta macka? hahah ja?! vill jag inte ha den kastar jag den väll?
Har du någonsin varit på Jamaica? nej men skulle vilja :)
Vad har du med dig in på bion? popcorn o bonaqua
Vem var din favoritlärare och varför? marianne, hon va bäst!♥
Har du dejtat någon av en annan religion? har aldrig frågat nån dejt om han va troende faktiskt
Vad har du för väder? snö, snö o mera snö
Gillar du att flyga? nej, blir så rastlös, spränger i öronen o åksjuk :(
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?
När sov du senast på golvet? minns jag faktiskt inte
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? fungerar gör jag alltid mer eller mindre så formulera om frågan.
Är dina dagar fullbokade och stressiga? ne jag klarar dom fint!
Hamnar du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? va räknas med trubbel? ;S
Vilken är din favoritfrukt? utan tvekan färsk annanas! den ska helst ätas på en strand i thailand MUMS♥
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 17
Tror du på liv på andra planeter? faktiskt, men inte tänkt så mycket på det.
Vem var den sista personen som gjorde dig arg? mamma
Vad var det senaste du åt? banan
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? olika.. kön kvittar, personligheten som har betydelsen ju?
Hur valde dina föräldrar ditt namn? det undrar jag också.. mitt mellannamn vet jag varför dock :)
Gillar du senap? nej nej
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? bättre tider kommer, fortsätt kämpa!
Tycker du om att krama folk? älskar kramar♥
Äger du en digitalkamera? en digital systemkamera ? :)♥
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? säger man att man ska höra av sig o inte gör dte så ja, släng iväg ett sms iaf :)
Vad är du allergisk mot? inget va jag vet
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? nej men innan
Om du var född av motsatt kön, vad hade du heta? viktor troligen

...trött som döden, vinterns korta dar är långa i år...

När dagen började med markus krunegård spelande ur högtalarna imorse så kände jag att den här dagen kan inte bli annat än bra. Jag gick inte upp när jag skulle men jag slapp ändå stressa och jag kom i god tid. Först på plats o jag börjar såklart undra om jag kommit fel? Vart är alla!? Men sen kom dom en efter en som tur va, och jag fick äran att för första gången vara först till morgonlektionen och sitta utanför och till och med vänta på att den ska börja! Tummen upp för mig! Annars har dagen precis som jag kände med mackan imorse, så blev den bra. Idag har jag: skrattat så tårnarna rann på samhällskunskapen, fått våran politiska lärare att ta några vackra toner sådär mitt upp i en diskussion om riksdagen, lärde våran naturkunskapslärare att guldfiskar inte alls har dåligt minne som det sägs efter att hon precis kommenterat att någon i klassen hade lika dåligt minne som en just guldfisk, jag klarade mig igenom dagen utan att ligga i en snödriva (tack!) och jag gjorde mediakunskapsprovet så bra att jag inte kan bli nöjdare än vad jag är. Det luktar högt betyg.. Åh va självgod den där linnea är kanske ni tycker nu men när det gäller att prestera och om jag gör bra ifrån mig och jag är nöjd över mig själv då säger jag det också. Det ser jag inget fel i att göra (kasnke eftersom att det inte är alltför ofta?) Så är det iaf, hissa eller dissa men prova själv! Alla måste ju få visa att man är stolt över sig själv ibland! Speciellt om man slitit för det. Slet det gjorde jag på träningen idag också vilket va skönt, min kropp den är riktigt trött nu så jag förstår inte va som håller mig uppe? när min säng väntar..

Snöflingorna tar tydligen aldrig slut däruppifrån heller o fortsätter trilla ner, såhär mycket snö har vi just nu!

 
lillebror på bilden som är runt 170 cm


Stjärnfall, stjärnfallet  är jag
Och du är himlen jag föll från idag
Stjärnfall, stjärnfallet är jag
Och du är himlen för mig varje dag

Trött som döden, vinterns korta dar är långa i år
Dandy & Dandy, ring inte, skriv inte, lås inne ivern i dig

GONATT! ♥


Nytt rekord på 60 år?

Halva veckan avklarad nu, sköönt! Nu är det bara två dagar kvar, ett prov, en mattediagnos och en matteläxa som ska göras innan vi får ta helgen. Sitter och kollar ut och på det ruskiga vädret som aldrig vill ta slut, hur mycket mer snö kan det komma egentligen? Finns det ingen gräns? Jag vill att det ska bort NU helst över natten, för en viss person har kommit på att det roligaste som finns är att butta ner linnea i snön och det ska göras varje dag! Behöver jag säga att han är ensam om att tycka det är kul? Ne.. tyvär är jag ju hjälplös, men fan inte ska jag behöva gilla läget för det?! Börjar bli riktigt arg nu!!

Är det nån som vet förresten om det är sant att det inte har varit så här mycket snö på 60 år? Fick höra det idag..

Vi på media behöver underhålla oss själva lite för att inte bli alltför rastlösa om dagarna.. bjuder på en lätt grad underhållning och tips på hur en tråkig lektion.. host, menar rast* kan bli lite roligare! O så kom jag precis på att jag inte vet hur man kan lägga upp videoklipp på bloggen utan att lägga upp dom på youtube så det blev inget med det,  men bjuder på lite fina bilder från oss mediatjejer istället..



En dag efter skolan på besök på bibblan hittade jag en jätte i cirkusrummet, snygg va hon också!









Vi har aldrig sagt att vi är fina heller..

Natti♥


RSS 2.0