thailand vs sverige

Hej hej!
En liten kort uppdatering här ifrån Thailand. Sitter nu på hotellrummet på pappas laptop (så nu kan jag skriva med å,ä,ö). Klockan är 23.42 här borta så snart är det sängen som gäller. 
Igår hyrde vi mopeder som vi for runt på, vi åkte till en fiskare bla som tog oss till monkey island. Där fick vi mata vilda apor, det är en upplevelse kan jag säga! Bilder kommer, jag lovar. Kanske redan imorgon (om jag tar mig tid att ladda upp dom vill säga) om jag gör det kan ni väll lova att kommentera? (A) Annars så har det inte hänt så mycket här vad jag kan komma på, vi kopplar av och njuter av värmen och lugnet. Vädret är fint oftast lite molnigt och blåsigt men det behövs i denna värmen så vi klagar verkligen inte. Vi jobbar på brännan. ;)

Jag måste bara få säga att här nere njuter jag verkligen till max, jag ser allt på ett annat sätt och man får lära sig att uppskatta dom små sakerna med. Man får se hur thailändarna lever och om man jämför vad de har med det vi har så är det obeskrivbart. Vi lever i lyx vill jag lova! En del skulle kunna göra VAD som helst för att byta liv med oss. Jag är så tacksam för att jag lever det liv jag lever, vissa stunder känns det som att INGEN kan ha det värre än mig men jag vet nu att JO det finns det verkligen de som har. Så nu passar jag på att njuta och koppla av så mycket jag bara kan. Här nere mår jag som en prinsessa. Saknar alla där hemma, tänker på er! <3

Lev livet, du lever bara en gång!
Pussar och kramar // Linnea <3

God jul fran thailand!

Nu ar vi framme i thailand, resan gick bra men shit va nervos och radd jag va. Nar vi hade lyft sov jag sen nastan hela vagen, jag hade tagit en aksjuketalett och en somntablett sa tack vare dom blev flygturen raddad. Som ni marker kan jag inte skriva dom sista bokstaverna i alfabetet men hoppas ni forstar anda bara att tanka till lite sa gar det nog att lasa. 

For en timma sen klagade jag, efter dte gick jag ner till havet och gick efter stranden med fotterna i vattnet. Ljudet av vagorna och solen som va pavag ner skapade harmoni. Jag gick dar pa stranden nastintill ensam,  tankarna borjade stroma in och jag kande mig helt plotsligt lycklig. Jag har inte kannt lycka pa lite mer an en manad nu. Den har kanslan ar efterlangtad! Mer av den tack. Jag insag sen att allting gar upp och ner, fram och tillbaka, precis som vagorna. Det ar sa livet ar byggt att vara.

Nar jag gick dar sag jag ett hjarta som var malat i sanden, i hjartat stod det patrick gjort av snackor. Jag vet inte om det va en tjej som skrivit det eller om det va patrick sjalv men pga kanslorna jag hade inom mig fick jag lust att gora ett eget hjarta med ett speciellt namn i. Men jag tillat inte mig sjalv att gora det.

Nu maste jag kila, vi ska ga ut och ata strax. God jul pa er darhemma!

nu rakade jag trycka pa nan konstig knapp sa jag fick stor text, hoppas det inte blir sa nar jag publicerar det har men ni far leva med det i sa fall!

Pussar och kramar ! linnea <3


resfeber!

Sista inlägget innan jag far, nästa gång jag skriver blir nog troligen i thailand. Shit, nu kommer resfebern. :S Är lite orolig för flygresan, är åksjuk och har hänt att jag spytt hela dit och hemresan det va inge kul kan jag meddela. Att må illa och spy i tio timmar är inte dirket nått man gör med nöje. Jag har åksjuketabletter men hoppas bara dom hjälper!

Idag har vi firat jul här hemma och en del av släkten kom hit. Fick mest pengar, men också, presentkort på gina tricot, ansiktsmaskar, peelingkräm, duschkräm, morgonrock, bok, flera presentkort på bio, ljuslyktor och filmer. Tack alla! Trodde inte jag skulle få så mycket faktiskt.

Nu ska jag tanka ipoden med nya låtar så den är uppdaterad till imorgon sen ska jag sy klart klänningen jag ska ha på mig på nyår och sen måste jag sova.

Jag är stressad, har panik och ångest, ett annat ord, resfeber!

PUSS // Linnea <3

29,5 tim kvar!

tjaaaat tjaaat tjaaat om denna blogg! Men då får du fan börja kommentera med! ;P

Och hej på er alla andra, haaha. ;) Vet ni ? Om exakt 29,5 tim åker jag hemifrån. Då bär det av mot thailand. :D LÄÄÄNGTAR! Det ska bli så underbart skönt att komma bort från allt just nu, behöver det verkligen. Synd bara att jag inet kan packa med alla jag kommer sakna. :( Jag kommer få abstinens när jag är där nere ju, TVÅ veckor utan telefon!? :O Tyck synd om mig..
Imorgon ska jag fira jul och få julklappar. Ingen aning om va tomten kommer med. Det blir spännande. Måste upp jättetidigt så forstår inte varför jag sitter här, missar min viktiga skönhetsömn ju. Eftersom jag ändå inte har något viktigt att häva ur mig och bara pratar strunt så kan jag lika gärna sätta punkt där. Nästa uppdatering kanske blir när jag sitter i thailand så håll utkik, lovar att uppdatera när jag är där, plus bilder!! :)

Ni får ha det bra här hemma och njuta av slask och blask , medans jag njuter av sol och värme. Puss på er! // Linnea <3

jullov!!

Hjälp va dålig uppdatering dte har varit på sistone här, men jag har inte haft orken till att skriva. Har fortfarande inte dte egentligen men kände att jag måste skriva lite nu för jag får nästan ångest. ;P Just nu har jag fått en förkyldning över mig och det enda jag gjort dom två senaste dagarna är att vila. Sängen är min absolut trognaste och bästa vän, sorgligt? tragiskt? deprimerande? Kanske det, men jag trivs med det. hahaa, va sitter jag och skriver? Jag bara skriver skit just nu känns det som. Aja, det lär ju finnas en anledning till att ni läser iaf annars skulle ni ju inte sitta här nu?

Idag va det julavslutning i skolan, jag pallra mig iväg med febern. Vi fick terminsbetygen, det va väll både nöjda och missnöjda besked där. Sänkt mig i fyra ämnen men dom ska jag jobba upp igen! Fick två MVGn som jag även kommer få i slutbetyg. :) 8 VGn och 4 Gn. Jag är nöjd, men jag kan få bättre, och jag SKA få bättre betyg! ;P Allt går bara man vill. ;)

Imorgon ska jag nog göra julgodis med någon, sen på stan och inhandla lite inför thailand sen på kvällen får vi se vad som händer, vill utnyttja varje minut nu fram tills jag åker. ;) På lördag kanske jag ska träffa några av tjejerna och säga hejdå och fika. På kvällen sen åker jenny och jag in till örebro och går ut och äter och kollar på bio. Va vi ska se är inte bestämt än. ;P Det blir mysigt, längtar! På söndag blir det fira juuuul :D och senare kanske träffa petra en stund. :) Full rulle nu. På måndag far jag, då lämnar jag er här hemma och åker till varmare och förhoppningsvis bättre dagar. Jag hoppas jag kan lämna mina problem och tankar här hemma så jag kan njuta min semester till fullo. Vi får se hur dte blir. Jag är på god väg till bättre tider tror jag, jag börjar rycka upp mig. Såren börjar läka, men det tar sin tid..

Nu väntar min trognaste vän på mig, god natt och sov gott! // Linnea <3


måndag 15/12

Heeej Heeej!

Vart ska jag börja, va finns det att säga lördagen? Den blev väll inte riktigt som jag tänkt mig. Alla planer rasade och kvällen slutade att jag va tvungen att stanna hemma. Aja, förtjänade väll kanske det. Som tur är har jag en lillebror som kan vara riktigt gullig ibland. Han gick och hyrde film åt mig. :) Så det blev att sitta hemma och kolla på sex and the city filmen, såg den på bio när den gick men ville se den igen. Den är riktigt bra! Jag ska köpa mig sex and the city boxen snart hade jag tänkt mig med. :) Vill ha!  <3

Idag då, dagen började med att jag gör så det går en propp i hela huset och allt slocknar. Jippi! Som tur va hade pappa inte hunnit åkt än till jobbet så han kunde fixa det, annars hade jag gått och lagt mig igen. ;) Annars har dagen varit riktigt bra, humöret har varit på topp! Jag lämnade ett usb minne till Ulrika idag som hon bett mig göra, på minnet hade jag lagt foton jag tagit. Hon sa att jag skulle visa henne lite foton jag tagit och det skulle avgöra mitt betyg. Hon gillade verkligen bilderna och sa att de var jäättebra, så jag fick klart ett MVG!! :D ÅÅÅH va glad jag blev! Så nu har jag ett MVG i slutbetyget iaf, får se vad lisa säger med om hon höjer mig till MVG, HOPPAS HOPPAS HOPPAS!! Tycker egentligen inte att jag förtjänar ett så blir inte förvånad om jag inte får MVG men det vore ju jättekul iaf. De två betygen är ju säkra och inget jag kan ändra på senare. Aja, får se med henne imorgon vad hon sätter. :)

Idag gick jag till syon med och pratade, så nu är jag nästan säker på att jag väljer media som första handsval. Jag tror verkligen jag vill gå media, det passar nog verkligen mig. Jag läser också de kurser som jag behöver sen på universitet om jag vill läsa en juristlinje eller psykologlinje. Så jag behöver inte gå sam-sam! TACK.

Nu ska jag sova. Sov gott!

Puss och kram // Linnea <3


idolfinal



Igår tillbringades kvällen med Emmy och Emelie :) <3 Vi va hemma hos mig och kollade på idolfinalen, pratade massa. Både Alice och Kevin är riktigt duktiga och jag gillar dom båda, för mig spelade det inte så stor roll vem av dom som vann. Båda va värdiga vinnare. Oftast brukar det gå minst lika bra för tvåan efter idol som för ettan. :) Men grattis till Kevin!
När det va klart vem som vann gick vi ut och promenerade, tog en sväng upp till stan för att se om några trevliga va ute men knappt en kotte. Besvikelese men vad förväntar man sig av karlskoga? Gick istället ner mot sjön och följde sen Emelie hem. Emmy och jag fortsatte sen gå och vi har så mycket att prata om. Blev att vi va ute flera timmar och bara gick och pratade. Det  är så skönt att prata med nån som förstår. Vi la oss sen i en mjuk och mysig snöhög och låg och tittade upp det va så skönt, synd bara att snön inte är varm eller ljummen. Då hade vi lätt somnat där. ;) Emmy hade inget batteri kvar i mobilen och skulle få gå själv hem vilket jag inte kunde låta henne göra så hon fick sova hos mig. Idag hade vi tänkt åka pulka men det blev inte så, imorgon ska jag ut i backen och åka. Nån som är på? :)

Puss! // Linnea <3

Skor <3

Hej hej!

Här kommer skorna jag sagt att jag ska lägga upp bilder på, specielt til felicia. ;) Dom här skorna  väcker verkligen ett "vill ha" och ett "måste ha" begär. Vilka tycker ni va finast och vilka skulle ni vilja ha av dessa?

  
Nelly.com 349 kr     


Nelly.com 445 kr

  
Bianco.com 500 kr


Hm 198 kr

Puss och kram // Linnea <3

Till felicia

Förlåt felicia, skorna kommer. Försökte ladda upp bilden men det gick inte. Hoppas det går imorgon. Fortsätt att hålla utkik. :)

God natt , sov gott! // Linnea

bra meningar kan säga så mycket, med så få ord!

Idag blir det tomt på inlägg för idag blir det massa i "dagboken" istället, idag är det mer tankar jag behöver skriva ner. Tänker inte tynga ner er med dom. Hoppas ni mår bra iaf och haft en bra dag, nån borde väll haft det eftersom min inte varit något vidare?  

Aja, känner inte för att skriva nått mer nu. Tänkte skriva ner några bra motton istället. Sånna jag brukar tänka på och sånna som passar alla.

Hur mycket vore möjligt om ingen försökte det omöjliga?

Älska mig mest när jag förtjänar det som minst, för då behöver jag det som bäst.

Hold on to what remains.


Det finns inget ont som inte för något gott med sig.


Var dig själv, det finns redan så många andra.

Om du vill hatas, hata. Om du vill älskas, älska.

Hellre hatad för den jag är, än älskad för någon jag inte är.

ALLT GÅR BARA MAN VILL!
(mitt absoluta motto för er som inte vet, det är det jag lever efter)

Med dom kloka meningarna sätter jag punkt för det här inlägget, ingen idé att sitta och försöka låtsas att allt är som det ska när det verkligen inte är det. Vill tacka min underbara syster som är den bästa man nånsinn kan hitta, tack för att du ringde. Jag behövde det samtalet, fick några nya tankeställningar och tips. Älskar dig!

Puss // Linnea <3


saknaden är stor

Jag saknar dig. Det enda jag tänker på är hur länge till det ska va såhär? Kommer det föralltid va som det är nu? Är det här slutet? Det enda jag känner är tomhet och saknad.. vart tog allting vägen? Blåstes det bort med en vindpust? I så fall hur kunde det göra det, jag trodde att det vi hade var lite större än så?

Djupa linnea kommer fram mot kvällarna, ni får stå ut med det.. Nu ska jag sova, om tankarna låter mig..

Godnatt! // Linnea <3


Om chansen finns, ska man inte ta den då?

Va mycket som snurrar i mitt huvud just nu, massa oklarheter och massa frågor. Det är aldrig en lugn stund  i min hjärna.. Efter vi fått se gymnasielinjerna blev jag jättesugen på att gå media som jag sa tidigare. Jag har nu pratat med mamma och pappa om det och mamma som jämnt tyckt och trott att jag skulle gå natur blev väll besviken. Hon accepterade sam-sam men nu tycker hon jag sjunkit för lågt. Det är inte så att mina föräldrar sätter krav och press på mig när det gäller skolan, men de har alltid tyckt att jag är så duktig och vill därför att det ska bli nått stort av mig för de vet att jag kan. Jag har aldrig kännt nån press hemifrån men på nått sätt känner jag av den nu och jag som är envis och bestämd och har starka åsikter tänker inte låta mig påverkas av detta. Det här är MITT val, jag ska självklart tänka efter och känna att det val jag gör är rätt men jag vill ändå känna att dte är mitt val, min framtid och det är ingen annan som kan påverka den. Har bråkat och tjaffsat om det där ett bra tag nu, jag blir så arg på dom! Dom anser att media är en slapp linje för dumhuven som inte orkar skolan, men då skulle väll jag passa in där om det nu va så? Tilhör ju mer den kategorin är snilleblixtarna i natur iaf.. Nej jag känner så att jag tror ärligt inte jag kommer klara tre år på gymnasiet som är dubbelt så hårt och jobbigt som vi har det nu. Jag har näst intill fått magsår av skolan i nian och det finns ju inte en chans att jag klarar det då!? Jag vill ha en bred utblidning det vill jag verkligen men jag tänker inte gå igenom tre år i helvetet för att komma dit. Jag som är skoltrött nu skulle verkligen behöva en linje som jobbar mer praktiskt och inte innebär magsår och flera prov om dagen. Media är som handen i handsken för mig, det är nått av mina största intressen att fota och att få syssla med det i skolan är ju en dröm som går i uppfyllelse. Om det finns en liten chans att göra skolan rolig , ska man inte ta den då?

Peace , motherfuckers! // Linnea <3


Bilder från julmarken på liseberg

Jag vet att jag lovade att lägga upp bilder från göteborg så fort jag fick tid men jag har faktiskt inte haft tid förrns nu, men bättre sent än aldrig. Lovar man något ska man också göra allt för att försöka hålla det. Jag vet va många gånger jag blivit besviken av folk som sagt, jag lovar. Framförallt när man va liten och frågade sina föräldrar: lovar du? Och dom svarade då ja, men höll det inte då blev man riktigt besviken. Så en sak jag ska försöka undvika det är att lova folk något som jag inte vet att jag kan hålla. Jaja, nog tjatat från min sida. Lägger upp bilderna nu, men snälla kan ni inte göra mig en tjänst då att kommentera? (A) Gillar att få kommentarer på bloggen men det är inte många som kommenterar. Jag ser att ni läser och följer den, så kom igen nu, vill veta vad NI tycker med!





  




drabbad av beslutsångest..

Idag har det varit en riktigt bra dag, äntligen kommer det en sånn också. ;) Trots att jag började dagen med att försova mig och fick stressa som en tok, plus att nästan hela dagen har bestått av stress så är det ändå den bästa på länge. Började med matte, jobbade ikapp en del så nu är jag på samma kapitel som dom andra, det är ju bra! :) Men nån matteläxa som är meningen att vi ska lämna in den här veckan kan Hans glömma! Har sagt att jag inet tänker göra en till läxa från och med nu så neej, det gör jag inte! Jag är envis och bestämd, det vet alla som känner mig. ;P  På bilden fick Emmy känna på det. ;P Hahah, men va fan det hade ju inte blivit nått gjort annars? Du hörde ju sen vilket beröm vi fick för bilderna! :D Vi hade som uppgift att fota ett ägg i valfri miljö men med ett budskap. Jag hade med min systemkamera men tänkte såklart inte på att ta med sladden till datorn, som tur va löste det sig. Säger ju det, hade en turdag idag tror jag. ;) Emmy och jag (läs jag) hade många idéer och vi sprang runt hela skolan och fotade och va ute och härjade, så klockan rann fort iväg. Vi bestämde oss tillslut för att skriva ut två bilder på samma papper, Ulrika gillade verkligen idéen och bilderna. :) Efter det pratade hon betyg med mig och hon sa att mina bilder är VG bilder i stort sett alla, men hon ser att jag utvecklats och att jag på sistone gjort riktigt bra ifrån mig så hon sa att jag ligger verkligen precis på gränsen till MVG och hon har svårt att bestämma sig för vad hon ska sätta. Hon frågade om jag inte kunde lämna in lite foton jag tagit och dom skulle då avgöra betyget. Så nu hoppas jag verkligen på MVG! Jag måste få MVG, jag vill jag vill jag vill verkligen!! ;P Men det återstår att se.. Efter det va det bara för Emmy och mig att springa til maten för att slänga i oss fiskpinnar på fem minuter och sen springa till bregårn för att kolla på gymnasielinjer. Som tur va kunde Emmys mamma skjutsa oss dit så vi slapp stressa iväg dit. Vi hade aldrig hunnit annars. Jag skulle kolla på sam-sam och sam-ekonomi men jag ångrade mig in i det sista och kollade på sam-media istället för ekonomi. Det ångrar jag verkligen inte, jag blir bara mer säker på att media är rätt linje för mig. Jag som är rätt skoltrött nu och känner att jag behöver en linje som man jobbar mer praktiskt i, då passar ju media mig perfekt. Det är bara ett problem, jag tror inte jag vill arbeta inom media och är rätt så säker på att jag vill bli något inom juridik. Media och kommunikationsprogrammet är kanske inte så pass brett som jag behöver för att kunna läsa vidare på det jag vill på universitet sen? :S Imorgon ska jag gå till syon och prata om det här för om hon säger att det inte är några problem och inte mycket som kommer behöva kompletteras så kommer jag nog lugnt välja media som första handsval! :) Jag kollade även på sam-sam och dom elever som pratade med oss sa att linjen är dubbelt så tuff och jobbig som på högstadiet. Nästan alla som hade valt sam-sam ångrade sig och linjen innebär mycket plugg. Så nej, det lät inge lockande alls. Hahah, visst de ville vara ärliga och det va väll bra men jag hade aldrig trott att det skulle va så jobbigt som dom sa. Medans dom eleverna som pratade i andra grupper inte alls ångrade sig och trivdes jättebra. Hm, vilka ska man tro? Svårt när man inte kan bilda sin egna uppfattning. Aja, det blir nog inte sam-sam, jag tror jag ska söka dit iaf men inte som första handsval. Beslutsångest.. Hoppas jag vet imorgon när jag pratat med syon. Hjälp vilket långt inlägg det blev nu, men jag behövde skriva av mig lite tror jag. Nu ska jag städa mitt rum, usch va tråkigt. Finns nästan inget tråkigare, men det måste tyvär göras..

Ciao! // Linnea <3

jag väntar..

     

  

 
   
                     



Dagarna går med rasande fart nu och lovet blir bara närmre och närmre. Det tackar vi för! Imorgon 12.00  ska betygen va satta, så efter det lägger sig lugnet i skolan och jag tänker inte göra en läxa till efter det!  Imorgon ska jag lämna in ett arbete i tyska och lämna en bild till bildläraren som vi haft i läxa, det är de sista MÅSTENA jag har innan jul. Jag ligger efter i matten och behöver jobba ikapp det och sen har jag ett hemprov i so som jag helst vill bli klar med innan jag åker till thailand annars tänker jag inte plugga nått annat! På tal om plugg så blir jag så störd på vissa i klassen, så enormt jobbiga och ska lägga sig i allt hela tiden! Varför? Låt folk vara för fan! Trots detta så älskar jag min klass för det är den bästa, men ibland orkar man inte med alla. Tyvär har stämningen i klassen förändrats på sistone och jag önskar att vissa som påstått sig vara så starka och sagt att det står för vad de tycker och säger, att de kunde växa upp och visa detta. Ert beteende är omoget och fjantigt, men vill ni ha det så här så får jag väll lära mig att leva med det. Ni gjorde mig besvikna och sårad men jag har gått vidare för längesen, det enda jag vill höra är förlåt. Ska det va så svårt?
Det är okej att vara omogen och fjantig ibland för vi är trots allt fortfarande unga, men vi håller på att växa upp, vissa fortare än andra. Det jag vill säga är att man får vara barnslig ibland och alla gör misstag men att inte stå upp för sig och reda ut problemen man skapar , är fegt och fel! Det borde man veta vid det här laget..
På fredag blir det nog klassfest med dom flesta i klassen och jag tänker inte låta er förstöra stämningen då!

Jag väntar fortfarande..

Peace! // Linnea <3


Krig?

Hjälp vilken natt, när jag precis somnat till vaknar jag av kraftiga smällar. Det lät som explosioner. Jag som va själv hemma fick panik och hoppar upp ur sängen och drar upp rullgardinen fort och försöker se vad som händer. Min tanke va hela tiden att karlskoga blev attackerat och att det va krig på gång. Ute ser jag när det samtidigt smäller till, ett starkt ljus i ljusa färger, jag tänkte aldrig tanken att det kunde vara fryverkerier utan det här va nått helt annat. Fryverkerier låter inte så mycket som det gjorde. Min andra tanke va att nått gått snett i bofors och att det va explosiner därifrån. Men jag va lika rädd för det. Jag försökte hitta min mobil i mitt mörka rum och när jag tillslut hitta den ringde jag mamma. Efter flera signaler svarar hon, jag visste inte vad jag skulle göra och inet hon heller, hon förstod ingenting. Hon sa att om det va något så skulle larmet vi har i stan gå igång och det gjorde det aldrig. Hon sa att jag skulle lyssna på lokalradion och höra om de gick ut med något där. Det gjorde dom inte. Smällarna slutade och jag lugnade ner mig tack vare min underbara mamma. <3 Hela jag skakade innan och jag va så rädd. Det va längesen jag va så rädd som då. Typiskt att nått sånt händer när man är själv hemma. Emmy skulle ha sovit här men hon började bråka med sin mamma och var tvungen att komma hem. Kvällen spenderades med Anna och Emmy. Vi gjorde inget särskilt bara pratade och tog dte lugnt, tack för en mysig kväll tjejer! :)

Läste på internet idag om de här smällarna som va inatt. Det stod att det va fyrverkerier iaf. Jävla idiot som halv tre på natten börjar skjuta fryverkerier mitt i stan och som inte ens fina för fem öre heller! Bara lät jävligt högt,  onödigt! Dessutom kan han åka dit för det, man måste varna innan man skjuter i sånna områden. Aja, får väll pusta ut för att det inte va krig iaf. ;P

Nu ska jag försöka ta tag i mitt pluggande. Har schemalagt mitt plugg för den här veckan. Shit, får se om jag överlever veckan. Den lär ju gå fort iaf, så mycket som jag har att göra. Helgen blir nog riktigt bra iaf. Det ska den bli! Det har jag bestämt att den ska, vill man något riktigt ordentligt ser man banne mig till att det blir så med! ;P Så det så! Allt går bara man vill, emmy det gäller även skolan. ;P hahaha! Nu tar vi tag i det här, okej?

Peace! // Linnea <3


dööööd!?

Den här veckan gick som förväntat väldigt fort, fast ändå inte. Tiden i helhet gick fort, men ibland kändes sekundrarna som timmar. Aja, dagarna rullar ju på iaf, får tacka för det. Thailand känns inte fullt så långt bort nu ändå, jag har börjat förstå nu att vi faktiskt ska dit snart. Det kommer lägligt och behövligt för min del, jag behöver verkligen komma bort nu från all skit som skapats här hemma. Idag är det 16 dagar kvar tills planet lyfter och tar oss till drömmarnas land. ;P hahaa, hjälp va djup och poetisk jag lät där. Carina (svenska läraren) hade blivit stolt om hon läst den meningen. ;) Förresten på tal om Carina, jag fick reda på mitt SO prov igår. Fick förvånadsvärt VG. Blev jätteglad såklart för hade verkligen förberett mig på ett G, hade ju knappt pluggat till provet så jag är riktigt nöjd! :D

Nu är det äntligen helg, hur helgen spenderas är inte planerat utan tar den som den kommer. Igår kom anna hit, vi hyrde film och promenerade. Hon fick mig att hyra en skräckis, vad har hänt med mig? Har jag tappat lite av min styrka att stå emot? :/ Men jag blev lite sugen faktiskt på att se den, barnhemmet hette den. Den verka faktiskt lite bra. När vi kommer hem och sätter igång den så märker vi att den är på SPANSKA! Kuuuuuul?! Jag vägra att se en spansk film! Anna va inte heller så glad i det så vi kollade på beck istället. Va vi skrattade under kvällen, ingen får mig att skratta så mycket som den männskan! ;) Tack anna för kvällen, måste göras om snart. Ikväll vet jag inte vad som händer får se senare mot kvällen vad som händer. Va jag vet är iaf att jag måste sätta mig nu och plugga. Vill inte, orkar inte! Men måste verkligen. :/ Det här har jag till nästa vecka:

Måndag: Fysikprov, syslöjdsarbet inlämnat
Tisdag: Stort idrottsarbete inlämnat, Kemi omprov kan man säga
Onsdag: Bildläxa in, tyskaprov

Utefter det ligger jag efter i matten som jag måste plugga ikapp, sen har jag några papper som måste göras i tyskan och ett SO hemprov som väntar. So provet får vi lämna in efter jullovet men jag tänker inte ha med mig nått till Thailand, ALDRIG! Varför sitter jag här och tjatar när jag har en deeeel att göra? :/

Pusss på er! // Linnea <3


Linnea is back in the buissnes!

Heejsan svejsan!

Dax för ett inlägg igen kanske? Blir bara sämre och sämre på dom. Måste skärpa mig, men nu tror jag det börjar sakta men säkert att bli som förut. Bättre tider är på intåg rättare sagt. Hoppas det iaf, men nu ska jag ta det lugnt och bara leva efter mina villkor. Jag vill må bra igen och komma ur dessa jobbiga problem som ni skapar. Linnea is back in the buissnes! ;P

Kan inet sluta undra va det va för fel på hemvägen, jag och frida tog sällskap. Strax innan vi skiljdes åt va jag nära på att ramla två tre gånger. Trodde det bara va nått just där som gjorde att det va halt. Men nej, när vi gick skiljda vägar och jag svängde av så fortsätter det vara halt och jag är nära på att ramla efter vart tredje steg. Jag överdriver inte, det va nästan att jag ramlade efter vart tredje steg! Jag börjar gå med mindre och varsammare steg men när jag nästan är hemma tror ni inte jag drar mig då? Rätt på rumpan! Som tur va landade jag inte på svanskotan eller nått så fick inge ont iaf! ;P Men hur ofta drar man sig egentligen? Det är INTE ofta, men alltid lika träligt. Särskilt när man är själv och inte har nån att skratta åt det med. :P Aja, gick där dom sista 20 metrarna skrattandes hem och va om igen nära på att fara omkull, haha.. Va det min sko det va fel på eller va dom nån som önskade se mig ramla? ;P Aja, hoppas den också fick sig ett skratt i så fall. ;)

Nu ska jag ta mig ut på en promenad med Ebba, sen blir det duschen och försöka hinna plugga nått av allt jag har. Emmy ringde förut vi pratade från tre  till över sju! FYRA TIMMAR!? Det roliga va att vi pratade inte om nått särskilt bara tjatade på om ingenting. ;P Det är ju bra när man egentligen har massa man borde göra, men det va skönt att prata av sig lite. Bilder från göteborg kommer imorgon förresten. :)

Puss och kram! // Linnea <3

vart ska det sluta..

Stannade hemma idag för mådde inte alls bra. Behövde verkligen en dag för mig själv och bara vara. Skulle ha brutit ihop i skolan och tryckt upp den som sa nått opassande, eller kom i min väg mot väggen.  Så lika bra att stanna hemma och inte låta min ilska och mina problem gå ut över andra. Känner mig faktiskt bättre nu och jag har ryckt upp mig lite. Jag vet att jag inet ska deppa ihop för det blir bara jobbigare då och lika bra att ta det med en klackspark och gå vidare. men det är så mycket lättare att säga dte än att göra det, jag önskar jag kunde göra det lika mycket som jag vill. Om min styrka ändå va lika stark som min vilja..

Nej, upp och hoppa ! Jag har börjat skriva i en bok jag har hemma, där skriver jag mer detaljerat och mer känslor. Mamma och pappa tyckte ju jag öppnade mig för mycket i bloggen och sa att jag skulle skriva i en dagbok istället, och eftersom jag inet brukar göra som dom vill så ofta så kände jag att dte kan jag väll göra då. Och jag gillar´t faktiskt! ;P Dte är riktigt skönt att få skriva av sig och ut med allt! Rekomenderar det till er som har många tankar som man inte kan dela med alla.  Det hjälper faktiskt lite, tro´t eller ej..

Jag har kommit på en ny grej jag ska jobba med, jag måste lära mig att jag inte kan må dåligt av att andra mår dåligt. När jag vet att någon har det tufft och jobbigt så vill jag hjälpa den. Det spelar ingen roll vem det är, det behöver inte va nån jag känner. Så har jag alltid varit. Jag blir ledsen för deras skull och det är fel egentligen. Det är ju bra att man bryr sig men ibland kan jag börja fundera på om jag kanske bryr mig lite FÖR mycket? Det är iaf nått jag tänker jobba på, om jag ska bli psykolog kan jag ju inte må dåligt över att alla som kommer och pratar med mig mår dåligt. Då skulle jag sluta som världens psykopat själv ju. ;O Så nej, det ska jag jobba på. Sen även att lära mig att gå vidare fortare, inte haka upp mig så mycket och bearbeta allting så länge. Det blir mitt nya projekt med mig själv. ;P Det förra va ju att jag skulle lära mig att inte vara så naiv som tidigare, tro gott om alla och tro det bästa hela tiden. Det blir man bara sårad av, och att bli sårad är det värsta som finns. Dte gör ont, tro mig för er som inte vet..

Nu ska jag gå ner och göra en kopp te med honung med citronsmak GOTT! Sen ska jag tända massa ljus i rummet, sätta på lugn musik och börja plugga so. Prov på torsdag, lycka till! Imorgon blir det göteborg med mormor. Bilder kommer! :)

Peace! // Linnea <3


RSS 2.0