Styr skutan mot kusten - Grebbestad here we cooome!

Träffade Evelina igårkväll och vi är inte som alla andra, tillsammans kan vi gå långt. Ibland för långt, aldrig lagom. Alltid har vi våra idéer, en del blir av men det mesta stannar i ord. Men igår prata vi och idag är vi packade och klara för att bege oss till Grebban! Vi har sagt att vi ska åka i sommar enda sen i vintras men att det skulle bli idag visste ingen av oss om. Haha, sponant gillar vi!

Nu ska jag bara äta lite frukost med jordgubbar innan Evelina och hennes mamma kommer sen är vi snart på gång! Jag har en känsla av att det här kommer bli riktigt jävla bra, TAGGAT! ♥♥

Kommer hem torsdag kväll, sakna mig inte alltför mycket!
PUSS


I will follow my wings wherever they take me

Första veckan på sommarjobbet - check! Nästa vecka är jag leeedig! Skönt det, har varit långa dagar, jobbet i sig går inte att klaga på men vem vill inte va ledig, sola o bada, umgås med vänner och bara va när det här vackra vädret äntligen ger oss sommar? Jag kan inte neka det iaf! Så nästa vecka ska jag njuta och ta tillvara på min lediga tid! ♥

När jag kom hem från jobbet möttes jag först av min livsnjutande katt som låg i gräset och stekte fläsket, finns ingen som hon!♥ När jag sen kommer innanför dörrn möts jag av mitt paket från HM, ÄNTLIGEN! Som jag har väntat på mina skor och min ring! Tack mamma♥

 





Klarar inte att hålla ögonen öppna längre!
Gonatt o sov gott!




Trodde inte man kunde sakna någon så som jag saknar dig♥

Första dagen - check!

Har varit en lång första dag på jobbet idag trots den långa sovmorgonen, kom hem 19 och nu är jag redo för att slockna på kudden. O nu börja det pipa i mitt öra.. var god anteckna. Antar att jag i vilket fall inte kan klaga på mitt jobb som består bland det jag gillar allra mest som är att fota. Under hela dan är det vad jag har gjort, fotat, redigerat och lagt upp bilder på deras hemsida.

Lovade ju bättre uppdatering förut och just nu finns det inte mycket rum för annat än en sak i mitt huvud så vet inte riktigt va jag kan komma med nu, jo jag vet! Under dan igår va jag och mamma i karlstad och kollade Agility SM. Min otroligt duktiga vän Malin, tävlade i både lag och inviduellt och vinner SM GULD i BÅDA loppen! DÅ mina okunniga vänner ÄR man GRYM! Stort grattis till er igen! ♥





Fick ett sms idag om att mina skor och min ring har kommit, YEEEEY!
Gonatt♥


Första dagen på jobbet!

Första arbetsdagen väntar nu! Laddar med en kopp kaffe i solen. Hemma vid halv åtta mer uppdatering då!

Ha en bra dag!


Dopdag!





Idag va det äntligen dax för att döpa mosters lilla skitunge, moster.. det låter så gammalt o säga men jag gillar det ändå! Eller numera kan jag stoltsera mig som gudmor♥ Har fortfarande inte smällt den titeln. Dopet va jättefint och allt gick jättebra. Vädret va på våran sida och vi kunde se blå himmel både under och efter dopet. Men när vi sen är på väg hem möts vi av bland de mörkaste moln jag nånsin sätt. Läskigt eftersom jag satt bakom ratten och va tvungen att ha all koncentration på vägen under tiden vi bort emellanåt hamnade i össkurar.





Kameran följde såklart med och lånades ut till pappa som fått vara fotografen för idag!















Efter dopet åkte vi förbi skutberget där agility SM hålls, visste att min superduktiga och underbara vän Malin va där och tävlade. Chansen att jag skulle hitta henne där bland alla hundar o människor va minimal, men jag gjorde det! Va jättekul o se henne och extra roligt att det hade gått så himla bra för dom under dagen! Jag önskar dom all lycka imorgon!♥ Även Matilda tävlar så all lycka till henne också!





Jag väntar på nått jag själv inte vet vad...

 


Det ska firas att man lever!

Idag fyllde söta lilla Alma 9 år så va och grattade henne förut! Även min söta hund Wille firar 3 år i livet idag ♥ Så grattis till er båda!




Imorgon är dagen jag länge väntat på, Oliwers dop. Efter många om och men har jag kommit fram till va jag ska ha på mig det va inte lätt! Det ena passade inte med det andra o bla bla.. Mina skor från hm hann jag tyvär inte få till imorrn, dom hade varit perfekt för det! Men men.. vad ska jag göra åt saken nu? Det blir bra ändå.. Kommer lite kännas som hej titta på mig "I wanna be on top" när jag går i mina nya styltor som pappa så fint vill kalla mina nya babes, men det blir bra!

Nu ska jag måla naglarna och krypa ner till en film!
NattiNatti♥

Kvällsrundan

Idag passade jag på att ta en riktig lång sovmorgon vilket jag ska imorgon med för sen är dom slut! Börjar jobba på måndag så ingen vila ingen ro då längre.. Men ska bli skönt o jobba lite med faktiskt, tror det kommer bli riktigt kul till och med. Får ju göra det jag gillar, fota och prata med folk! :)

Träffade julia en stund idag alltid lika kul! ♥ och sen grattat mormor, det är va jag hunnit med. Nu känner jag bara för att ta en promenad med musik i öronen, så det blire! Ska försöka få min lillebror att ladda ner en film åt mig under tiden som jag kan slå på när jag kommer hem och somna till. Sounds good!


Det kan löna sig..

Är inte jag bra eller? Den 28 januari beställde jag ett par skor ifrån hm och redan då visste jag att dom inte skulle levereras förrns i maj men dom fortsatte att skjuta upp leveransen och nu kom jag på att sist jag kollade skulle dom levereras vecka 24 vilket är denna vecka. Så jag loggade in på hm och kollade när de skulle skickas och då står det V 26!? Utan att tveka trycker jag kontakta oss och ringer upp hm lite smått irriterad.. Berättade att jag beställde ett par skor den 28 januari av dom och att jag fortfarande inte fått dom. Hon som svarade sa direkt att det lät ju löjligt, sen skratta hon till o sa ja men du.. linnea risberg? Ja precis.. Ja det va verkligen 28 januari, oj jag trodde du skämtade med mig. Det läskiga va att jag sa varken mitt namn eller nått annat när jag ringde och så fort kunde hon se att det va jag?! Då måste det varit bara jag som beställde dom skorna den dagen? Aja.. Hon skulle kolla va hon kunde göra och då hade hon nåra i storlek 39 på lager så hon skulle skicka dom tillsammans med min ring direkt. YEY! Så i slutet av veckan går jag kanske i mina skor.. ÅÅÅH vore perfekt om jag hade dom till dopet ju!!



Evelina är en seg råtta! När hon kommer ska vi åka inlines o prata prata prata. ♥ Senare ikväll blir det ut o käka med la familia, mysigt! ♥


I keep dancing on my own

Spenderade kvällen och natten hos min bästa petra! Hon är en riktig bra en ♥ Tog bussen hem och slog då en pling till pappa o kollade hur dagen ser ut, skolavslutning för max va inrutat i kalendern och fasen att jag inte hann hem och bli klar så jag kunde följa med. Hade ju varit kul att komma tillbaka o se karlberg igen och se alla lyckliga nior som slipper se skiten igen, för jag kommer ihåg vilken glädje det va! Aja.. Idag ska jag träffa min knörr♥ Hon är en riktig bra en hon med och jag saknar henne lite nu faktiskt!

Måste säga att jag har dom bästa vännerna i hela världen, allihopa är mina guldklimpar och jag kan inte säga att jag älskar den ena mer än den andra, alla är en stor del utav mig! Ni rockar!!!! ♥



So far away, but still so near...


Första dagen på sommarlovet

Första dagen på sommarlovet tänker jag spendera med min bästa mallan! Ska hjälpa henne sälja jordiga gubbar från belgien nere vid coop så kom o heja för sjutton gubbar! Förra året va det jag som satt där under det röda parasollet, saknar det lite faktiskt. Det va lite trevligt trots allt. Hade kunnat varit jag i år igen eftersom jag fick jobbet, men bättre erbjudande går ju inte att tacka nej till!

Ha en bra dag!

He´s with me..

Fick igen för att jag hade en slappardag igår, upp med tuppen klockan åtta för att hjälpa till på agilitytävling, fick äran att vara speaker i stort sett hela tävlingen igenom. Men det gick bra! Kom hem för en timma sen ungefär och precis kommit ur en varm skön dusch. Ikväll blir det mys med min alldeles egna allaah! Looking forward! Nu har jag lite tid över så tänkte dela med mig av bilderna jag tog på balen. Nån som vet vem som blev balens drottning/kung förresten? Missat det..


























You can never have something that you one time unchoosed...


Studentbilder!

Skolavslutningen igår blir svår att sammanfatta i ord men med en kort mening kan jag avslöja att jag hade kul och me1 FY FAN VA VI ÄR BRA!♥

När jag bestämde mig för att gå upp ur sängen när klockan va sådär lagomt 14.45 så möttes jag av det mest tråkiga väder jag kunde föreställa mig, lusten att krypa tillbaka i sängen blev bara större. Så det va va jag gjorde, ner med rullgardinen igen och kröp under täcket! Sen har dagen rullat på så, den började aldrig tror jag.. Bara enbart tagit det lugnt dagen rakt igenom. Fick alla bilder från balen och studenten redigerade idag, vilket inte va nåra bara men det va det mest ansträngande jag gjort idag.. haha! Men nångång ibland är det okej det med!

Igår fanns det några lyckliga få som sprang ur skolan för sista gången.. fångade några på bild. Bilder från balen får ni här också.



















Orkar faktikst inte ladda upp bilderna från balen nu också så det får lov o vänta! Bilder kommer..



Sommarlooooov

För jag har gått ur ettan för jag har gått ur ettan! Sommarlov♥ Det första man möts av när man kommer till skolan är glada studenter som ropar fula etta du ingen mössa har.. typ! Trots dom elaka orden kan man inte annat än le mot dom för förstå vilken glädje! STORT GRATTIS till er alla!

Ska snart träffa petra o gå tillbaka till skolan för att kolla när alla lyckliga studenter springer ut. Senare ikväll skålar vi med klassen, ett år har jag kännt dom mongoliderna nu.. har aldrig haft en så konstig klass som me1 men vi är bra tillsammans! Gillar dom för det, lite kärlek till dom trots allt! ♥


Baldag!

Idag är det baldag så ska förbereda kameran för att få jobba lite senare! Ska bli riktigt kul! Ska fota fina Selma och Niclas innan balen men åh va jag önskar att ett mirakel kan hända med vädret.. Lite tråkigare bilder i vädret som är men det är inte mycket att göra åt, dom kommer va så fina ändå så bilderna blir nog bra trots allt! :) Har ju tyvär ingen möjlighet att rigga studio heller så utomhus är det jag tror mest på. Jaja, det får bli bra! :)

Har ju redan slutat skolan så nu ska jag ta en kopp kaffe och hitta på nånting innan jag ska iväg sen, i år ska jag ha den bästa platsen!





Gudmor!

Fick för en liten stund sen bland de gladaste samtalen i mitt liv! ♥ Min syster ringde mig och berättade att hon och Jimmy vill ha mig som gudmor åt Oliwer. Tårarna fylldes i mina ögon, vilken ära! Jag, gudmor?! Självklart vill jag det, från första dagen jag såg honom och alla gånger därefter har jag  önskat velat vara den speciella personen för honom. Att vara gudmor innebär för några kanske inte mycket alls, men för mig gör det! Tusen tack för att ni anförtror mig det ansvaret och jag lovar att göra allt som står i min plikt! ♥





Nu är jag helt upp i varv och ska försöka göra mig redo för att ge mig iväg till Robin. Bra avslut på en riktigt bra dag!

Att jag inte är överens med estetlärarna och all orättvisa i världen känner jag nu helt plötsligt kvittar, vilket va nått väldigt stort förut idag!

PUSS!

DAMN YOU´RE HOT!

Inte trodde jag att dagen skulle komma då jag, linnea sitter kvar i skolan till HALV FEM! Inte en kotte kvar inte ens min lärare ville stanna och sällskapa mig. Så en oerfaren linnea fick all by herself lista ut hur adobe premier pro cs3 fungerar och ja efter flera om och men så lyckades jag nå ett resultat. Om det blev bra eller inte det hör inte till! Klart blev det och det va målet, så nu har även jag ett projekt att redovisa imorrnbitti, Här på deen!

Hem lite fort och sen iväg fort igen, mot örebro där skor skulle hittas! Drog med mig mamma min men hon va ju mycket till hjälp, slutade med att det va hon som hade flera par i näven och frågade om råd vilka hon skulle köpa. Men tillsist slutade det med att mina älsklingar jag suktat över ett tag nu fick följa med mig hem♥ En storlek förstora men det spelar då ingen roll!


Grrrr..♥

Skönaste veckan

Den här veckan kommer bli den skönaste på hela skolåret känner jag!

Måndag: Sovmorgon till 10, klassråd 20 min, lämna in engelskaboken + utvärdering av kursen - Check! Inga lektioner sen fram till 13.30 så nu är jag hemma och bara tar det lugnt. Ska tillbaka sen 13.30 för att göra klart mediaproduktionsarbetet som ska visas imorrn. Skön dag!
Tisdag: Vanlig dag med lektioner kommer innebära för oss som går media... räkna ut själva.
Onsdag: Städdag och sen grilla nere vid sjön med me2
Torsdag: Bara kolla avslutningsshowerna hela långa dagen (frivilligt men klart man inte missar det!)
Fredag: Börjar halv tio o går på lov halv elva YEY!

Vi har även börjat smida små planer inför skolavslutningen och torsdag, looking goood! Nu är det bara till o tagga som gäller! YEY!


YEY!

Nyss kommit hem från mitt blivande andra hem och jag kan meddela att jag kommer trivas! Mycket väl! Tillsammans med petra kan det ju inte bli annat heller♥ Hon , jag o ballen! YEY

När jag kom hem hade hunden ätit upp min mat, glad jag blev med tanke på att jag inte ätit mer än frukost. Snäll som han är så lämnade han ju iaf en potatisklyfta (tack för tanken) gav han den också o tacka för maten o gick. Nu tänker jag ta natten och längta till veckans slut... För jag går ur ETTAN fy fan va jag är bra!


Invigning!

Nu har jag försökt legat ute i solen för o få lite färg sen jag gick upp men det är ju så himla tråkigt!! Finns nästan  inget tråkigare än att bara ligga/sitta still, fast det samtidigt på nått konstig sätt är rätt skönt också. haha
Nu ska jag snart ta mig en promenad ner till sandviken där jag ska få inspektera och inviga Petras nya lägenhet YEY! Mitt nya andra hem? ♥

 


Student!

Igår va det studenten för petra o forshagaborna som skulle firas så hem tidigt och skynda sig iväg sen igen. Underbart väder hade dom turen o få som pricken över i! Bilderna får tala för sig för nu är jag för trött för o skriva. Men STORT GRATTIS till er! ♥ FY FAN VA NI ÄR BRA!











åh neeeej, trodde det va bara o lägga sig o sova nu men neee sminket va visst kvar. Va jobbigt det blev, kan va det jobbigaste när man är riktigt trött o behöva gå ner o tvätta av sig sminket när man bara vill lägga huvet på kudden. Men men, bort skare!

NattiNatti


Redan tagit helg!

Nu har jag tagit helg! Märks i skolan att sommarlovet närmar sig och tur är det! Idag fyller världens bästa pappa år så det ska firas lite senare♥ Imorgon åker jag med familjen hermansson upp till forshaga för att kolla när dom tar studenten där! Jag kommer nog inte alls bli avundsjuk.. Men jag är glad för deras skull!♥

 Älskar dig! ♥


Min dag fram tills vi ska fira pappa tänker jag spendera på baksidan på en filt!
Ha en bra dag!


Har du en famn för mig? Var du än är befinner dig, har du en famn för mig?

Trodde inte dagen skulle komma..

Trodde inte dagen skulle komma då jag går till skolan utan jacka och känner mig för varmt klädd, ett linne en kofta och harmes byxor kändes väldigt påklätt idag. Nu ligger jag på en filt på gräsmattan hemma och har redan slutat. Väntar på att malin ska sluta så vi kan gå och ta en fika på strand caféet.

Började dagen med försovning och försening, hittade tillslut carina ute på en bänk där hon talade om våra slutbetyg i svenskan. Sänkt mig till ett vg, visst ett bra betyg men jävligt pissigt när man vet att man kan så jävla mycket mer o att man inte fått visat va man går för. Aja, får va nöjd ändå. Tyvär även sänkt mig i matten o där från vg till g. Men jag förtjänade väll aldrig det där vg egentligen i nian ändå så... okejrå. Men jag är ju bara NÅRA YNKA JÄVLA POÄNG IFRÅN GRÄNSEN HELA JÄVLA TIDEN! GAAH




Efter dom två "lektionerna" hade vi lunch så evelina o jag knallade upp till stan o köpte jordgubbar för 30 spänn och fick ett jobb på köpet. Catching! Fast jag vet inte om jag nappade ändå.. Har ju ändå jobb hela juli nästan o tjänar tillräckligt mycket då!

Sen slutade vi för dagen på grund av att våran naturkunskapslärare hade blivit ledsen o arg för att elever frågat efter sina resultat på prov.. Underbara dag!♥


Intensivkurs i gräsklippning!

Oj hej o hå besöksrekord, rimma inte det? Kul iaf, välkommna!

Idag har jag gått intensivkurs för att lära mig använda en gräsklippare och för det blivit 100 kronor rikare. Inga större fel faktiskt. Gick ju rätt bra efter nåra om o nåra men..

Har också visat upp lite agility idag, det gick bra! Det är blondie o jag♥ ... i rubb o stubb (till dig jenny, vet att du skrattar nu)



Skolavslutningen närmar sig o jag känner pressen från skolan öka mer o mer nu och paniken för det som inte är färdigt börjar bli jobbig. Men ger aldrig upp! Jag kan om jag vill o jag ska!!

Nu ska jag ta o släcka,krypa ner under täcket o drömma att du är hos mig..
NattiNatti♥


RSS 2.0