Det vi hade va äkta..


Love can touch us one time
And last for a lifetime
And never let go till we're gone


Känslor är inget man kan dölja, känslor är inget man kan förneka. Dom bara finns..
Det vi hade va äkta.

Jag kan inte sluta undra, jag kan inte sluta tänka. Du finns där, men så långt borta.

Alltför många tårar har jag fällt för dig och alltför många tankar har handlat om dig. Jag va din prinsessa, kommer du ihåg? Jag kommer ihåg och jag kommer aldrig att glömma..

Hela jag vill men mitt hjärta sätter stopp. Klarar det ett svek till eller är det då försent? Försent för att laga..
Är du värd den risken efter allt du låtit mig lida? Det är frågan, frågan utan svar.

Jag saknar dig så mitt hjärta skriker, du va den som förstod , den jag kunde prata om allt med, den jag kunde lita på och den som alltid fanns där. En dag va allt borta, allt va som bortblåst.. 

ÅH VA JAG SAKNAR DIG OCH JAG SAKNAR DET!

Fan jag borde inte fortfarande ägna mina tankar åt dig, varför har jag heller inget svar på. Du måste varit jävligt speciell,
men är du värd det? Det vet då sjutton...


Kändes rent av jävligt surt, men jag höll masken och det med ett leende!

Då va det natt igen vilket betyder update här hos mig. ;)

Igår kväll blev det premiär för mitt satäng lakan som mamma så fint kallade materialet, själv hade jag sagt silke eller siden? :S potáto potató...
När det är varmt ute plockar jag fram lakanet och sover med endast det och låter tjocka duntäcket vila på golvet. Palla duntäcke i denna absurda värme!? Just det här lakanet älskar jag för det första är det tunt, svalkande, mjukt och lent dessutom följer det kroppen och känns allmänt härligt. ;) Ett tips till alla därute som läser, när det är varmt i sängen vänd på täcket för på ovansidan är det svalare än det som varit intill din eller kanske (era) kroppar. ;) Ett knep jag lärt mina nattliga besökare, omtyckt tips och välanvändt! Testa själva..

Idag blev det ytterligare en stekhet dag i det underbara vädret, måste dock tillägga att det är mindre underbart att stå i ett hörn under ett parasoll som suger åt sig sol och värme.. Fast jag klagade inte, cred för det! Kunderna klaga men jag höll masken och sa till dom att klaga inte nu när vi väl har fått så fint väder, vi vet inte va länge det varar så passa på att njut istället för att klaga! Om det är nått vi är bra på är det väll ändå att klaga? Jävla i-lands problematiker! Måste erkänna att det kändes rätt surt när det kom folk i badkläder som bara svischa förbi för att köpa lite glass och gubbar för att återvända till stranden i deras fortfarande blöta hår och badkläder medans jag själv stod lika blöt fast sorgligt nog av svett istället för svalkande sjövatten.. Sålde slut gjorde jag iaf så fort som attan hem och på med bikinin för att brasha iväg till stugan för att slänga sig i plurret med mallan. 25 GRADER mätte denna termometer idag och då va det på botten inte ytan! Jenny till och med du skulle ta dig ett dopp. ;) DÅ är det varmt ska ni veta! Nu ska jag sova och drömma om att jag badar för det är det enda jag vill göra just nu..

Natti natti, sweet dreams!
Linneaa <3


Nattuggla

Beatrice och jag förra sommaren i grebbestad



Kvällarna blir alltid så sena, men det hör ju sommarn till. Sena sponta och oplanerade kvällar som slutar som dom gör, är inte det en perfekt beskrivning på en sommarnatt?

Idag har det varit en riktig stekar dag och jag har tagit mitt första dopp i sjön! Det va faktikst riktigt skönt 22 grader mätte termometern. :) Vädret har varit på topp nu sen midsommar i stort sett och jag tackar och bockar för det! NU är det sommar, det är såhär ett sommarlov ska se ut fast jag saknar det där lilla extra som ska sätta just detta sommarlov på toppen av dom bästa. Men än är inte sommarn över, det har ju näst intill bara börjat och jag slår vad om att massor av spännande oplanerande saker kommer hända när jag minst anar det..

Pusss, linneaa <3


Jag kan inte sluta le...


Babybooom :)


Hade inte tänkt ge er nått att läsa idag, men kände att jag va tvungen att dela med mig av min glädje. Min syster och jimmy väntar som jag berättat en liten bebis och idag la hon upp på sin blogg en bild på magen. Inte förrns nu inser jag att det är sant, dom väntar faktiskt på ett barn. Ett barn som växer i malins mage. Det är enormt! Vilken grej egentligen, att man kan bära ett liv inom sig. Jag kan inte sluta le.. Jag är så glad för er skull och jag vet att ni kommer bli dom bästa föräldrarna. Jag längtar så tills lillen kommer!! Men shit, blir till och med tårögd av tanken! Är det jag som är överkänslig eller är det en normal reaktion? :P



Fotografen bakom dessa underbara baby-bilderna är Anne Geddes

Gonatt <3

Ännu en legend har lämnat vår jord..



Ja, har ni inte redan hört det så har ni det nu.. mikael jackson avled idag (torsdag). Vid lunchtid fördes han till sjukhus efter att han drabbats av en hjärtattack. Mikael jackson blev bara 50 år.

He was a singing legend, and he still are!

Rest in peace ! <3

Håller vad man lovar ?

..Nej det gör man ju tyvär inte :/ Sa ju att jag skulle komma med nått roligare men jag har ingen fantasi alls just nu, sen vet jag ju inte vad ni som läser vill läsa och det gör allt mycket svårare också. Vi gör en deal, vill ni ha nått annorlunda och roligt inlägg släng iväg en komentar och säg om vad jag ska skriva. ;)

Jag ser att ni läser men vet varken vilka ni är eller vad som gör att ni hittat hit, kul är det iaf men roligare vore ju om jag visste vilka ni är och om ni vågade komentera ;P Ta er i kragen vafan! ;)

Jobbar hela veckan, så kom och säg hej! :)
Pussss o godnatt <3

Grattis världens bästa syster !

Stort grattis till min underbara syster malin på 25 års dagen :) Hoppas du fick en jättebra dag och synd att jag va tvungen att jobba och inte kunde komma och gratta dig men jag får komma snart och hälsa på er och ta igen. :) Då får du min present också ;)

Pusssss , linneaa <3


Himlen är oskyldigt blå, djupaste hav lika så..


Himlen är oskyldigt blå, djupaste hav likaså
att regndroppar faller som tårarna gör
det rår inte stjärnorna för.

Vilket underbart väder det äntligen blivit! När jag lyckades ta mig upp imorse efter en låång låång pratstund med fröken damin inatt så gjorde jag iordning frukost, en skål med vaniljyoghurt och jordgubbar i. Riktigt gott! Sen har jag legat ute på altan och solat i stort sett halva dan. Klart man passar på att njuta när det väl är fint!? Hoppas att ni också gör det ;) Jag till och med halv sov och drömde mig bort till Grebbestad. Fiskmåsarna kvittrade, kacklade, kraxade , lät eller va man nu kallar det.. (Tror ni fattar iaf) och mina drömmar tog mig till grebbestad där fiskmåsar kraxar överallt. Kraxar, är det ens ett ord eller kom jag på det själv nu? ;P Ajaa.. har faktikst varit lite duktig idag också, jag och frida tog en runda på stan förut och hämtade mitt id-kort ÄNTLIGEN! Sen gick vi förbi trafikskolan också så jag fick göra syntest och jag hade ögon som en hök sa hon så det va ju bra. :) Fick nya papper att fylla i eftersom datumet gått ut på dom jag hade innan så ikväll ska pappa och jag fixa det där och imorgon skickas dom till länstyrelsen så jag snart kan ge mig ut på vägarna (LAGLIGT)  ;) Ajaa.. nog tjatat om min dag. Nu ska jag göra mig klar för att pallra mig iväg till karlskoga festen med jenny, catte, tina och blirren :) Same old story spelar ju och det vill man ju inte missa! Synd att henke inte kan vara med och spela men det är ju tyvär som det är :/

Nått roligare som jag lovat kommer senare! PROMISE!
linneaaaaa <3

Sviker.. igen...

Jahaa, jag sa ju att jag kanske skulle komma med en överraskning men gör jag det .. nej, ledsen mina vänner linnea sviker igen. Men jag har faktiskt dåligt samvete över det, jag sover på saken och imorgon lovar jag att bjuda på nått! ;)

Sweet dreams! linneaa <3

Shame on me!

oj vilken dålig uppdatering, händer inte ett skit här i stort sett ni. ;S Just nu har jag inte heller så mycket och komma med men nått känner jag att jag borde bjuda på. Kanske kommer en överraskning senare, nu ska jag ringa och höra med frida om vi snart ska ut och gå tror jag :)

Puss å hej , linneaa <3

midsommar

hoppas ni hade en lika bra midsommar som jagh, nu väntar sängen så....
puss och gonatt ! linneaaa <3

bilder och mer uppdatering kommer imorgon ; )

GRATTIS MIN GULDKLIMP !


Ville, bara nåra veckor gammal

Idag  fyller vildingen 2 år, va fort det går! Vi  va ju nyss och hämtade lillskiten ju! Skulle kunna skriva massa om vilken guldklimp han är men eftersom jag nästan ligger och blundar och skriver nu så skippar jag det..  Bjuder på två bilder istället som får tala för sig.

- Pengar kan köpa en fin hund, men bara vänskap och kärlek kan få den att vifta på svansen.


Villes tårta bestående av: Två skivor bröd, leverpastej, falukorv och morotsstavar

Hunden sägs vara människans bästa vän -
När man behöver nån som mest, hittar man den alltid vid ens sida.
Det är äkta vänskap!

Nu slår jag på en film och kryper ner under täcket, godnatt !
linneaaa <3

Ni som har kranvatten just nu, njut av det!



hur gott ser då inte det här ut!?


Jag kan inte sova.. har legat och kollat klart på rosa men kan inte somna. Jag är skit törstig men eftersom nån farlig bakterie kallad e-kolibakterie har spridits i karlskogas vatten så går det inte att dricka kranvattnet i hela stan. Dom varnar för att dricka vattnet, det kan leda till magsjuke influenser och i värsta fall är bakterien till och med dödlig! Läskigt, va händer med karlskoga? Vi är ju banne mig med på nyheterna varannan vecka nu förtiden!? Två dagar har gått nu och vi kan fortfarande inte dricka kranvattnet. Jag dör av törst snart!! Mamma och pappa har laddat kylskåpet med kolsyrat vatten men det släcker inte törsten ju! :S Jag får panik på det här snart, jag vill ha vatten och jag vill ha det nu!!! Fick gå ner och ta en ISBIT för att försöka släcka törsten, men hjälpte det tror ni? Neeej.. Va gör man ? Jag vet va mina drömmar kommer bestå av i natt iaf, vatten vatten och vatten.. Om jag nu kommer kunna somna vill säga..

En sak är säker när vi får tillbaka vårat dricksvatten är det jag som är tacksam och jag ska tänka tillbaka på när vi inte hade något vatten och verkligen njuta av varje klunk!

Hoppas ni sover som stockar nu , önskar jag gjorde detsamma. Ska ju upp och jobba tidigt imorgon, wish me luck!
Pussssssss , linneaa <3


Första dagen med gubbarna..



Tjo hej :)

Idag va första dagen med gubbarna, vilken dag det blev. Allting gick emot mig imorse och ja slutet av dagen slutade väll också lite i katastrof. Haha, aja skit samma. Imorgon är inte idag, utan då en ny dag. ;) Det va ju inte bara det där med att sälja jordgubbar, det va ju papper som skulle fyllas i hit och dit och räkna pengar och räkna litrar och smsa hit och dit. Lär mig nog allt snart men första dan va katastrofal.. Tack anna för att du följde med som sällskap, hade fan aldrig klarat av första dan själv! ;P

Nästa dag jag jobbar är onsdag så kom förbi då på eftermiddan vid stora coop :)

Nu ska jag slå igen datorn och kolla på bert tills jag somnar , sovgott!
linneaa <3

skolavslutningen



Vilken dag det blev i torsdags, som jag visste dagen innan så blev det väldigt blandade känslor. I skolan rullade några tårar ner från min kind men inte så många som jag trott. Det känns som att på måndag är vi där igen och att allt då är som vanligt. Jag har fortfarande inte förstått att vi aldrig mer kommer gå på karlberg, att vi aldrig mer kommer se vissa och att vi aldrig mer kommer vara klass 9D. Det sista jag och malin gjorde på karlberg va att dansa runt till våran låt i korridorerna och på bänkar sen sprang vi ur skolan i stora entrén glädjeskrikande. ;) När vi kramat om alla lärare och sagt hej då till alla åkte jag hem. När jag satt i bilen började jag le, samtidigt fylldes mina ögon av tårar. Blandade känslor va det ja..

När jag kom hem väntade en överaskning som jag aldrig kunnat ana..


Hp 6730s

Pappa sa när han la fram paketet: När man går ur nian får man en kram, när man tar studenten får man nått större som kanske en dator. Men det här är du verkligen värd för vi vet va mycket du kämpat och vi är så stolta över dig. När jag öppnade och såg va paketet innehöll kunde jag inte förstå det. Tårarna rann och mascaran lika så samtidigt som mitt leende nådde till öronen. Bortskämd? Tyck va ni vill, jag uppskattar det jag får iaf.

Bilder från skolavslutningen:


Klassen i vårat klassrum<3

 
Carina och hans <3


Alla lärare sjöng för oss nior


Julia sjöng låten "kiss me"  jättefint :)


Malin och frida <3


Alla nior


Emelie och Ellen <3


Josefine <3


Frida och Emma <3


Emma och Emmy <3


Brudarna i B , Mirande, Anna, Sadir och Emelie <3


Emmy, Emma, Frida, Malin <3


Malin och jag <3


Malin <3


Jag


Lillebror och jag <3


Max och jag :)

Tyvär va det svårt att få ihop alla och få ett kort men vi tog i klassrummet så får be nån skicka det sista klassfotot på oss. Killarna hade snabba ben som ville lämna skolan fort så dom hann inte hamna på kort. Men ni kommer inte undan för det, jag letar fram gammla kort på er istället som hamnar här så fort jag får igång min halvt kraschade hårddisk med alla bilder. Då kommer en överraskning..

Pussss och kram , linneaa <3

många blandade känslor..


Allting har ett slut

Sista natten jag behöver ställa klockan för att pallra mig upp och iväg till karlberg.. Usch, imorgon är en sån där  "sista dag" Jag vill så jävla mycket men samtidigt inte. Imorgon kommer karlbergskolan fyllas med tårar. Imorgon är dagen jag längtat efter sen tre års tid, nu när jag väl kommit till den dagen, önskar jag tre år till.. Nej, inte tre år till men jag vill inte lämna allt och alla. Jag vill gå vidare, ta nästa steg, men jag önskar jag kunde det med er vid min sida dag ut och dag in. Klass 9D tack för våran tid, vi är bäst utan protest! <3

Grattis till alla studenter idag, fyfan va ni är bra ! ;) Snart är det jag som är så fy fan bra, neej när jag tagit studenten är jag så fy fan bääääääst!

Godnatt och sovgott , linneaaa <3

Om man inte tror på gud, vem ska man då tacka allt för?

När jag va till örebro idag och köpte skor, smink, armband och grejs till skolavslutningen så får jag sms av min syster som säger att hon och jimmy ska komma till oss ikväll, eftersom dom bor i karlstad så kändes det ju lite random att dom skulle komma bara sådär en vanlig tisdag eftersom varken hon eller jimmy har körkort . Men tänkte inte mer på det.. När jag kommer hem sen sitter dom i soffan båda med stora leenden och så slänger först jimmy ur sig: Jag har fått körkort idag! Ahaaa, det förklara det plötsliga besöket en vanlig vardag. Jag grattar honom och helt plötsligt säger han: grattis till dig med.. Jag bara va!? Vadå grattis ? Sluta nian..? nää.. :S Va fan säger han grattis till  mig för? och dom börjar skratta och jag står där som ett fån och önskar att jag inte föddes blond.. Så säger malin: du ska bli moster! :D Visst har jag haft det på känn ett tag men inte hade jag en aning om det nu!! Vilken chock, men va glad jag blev! Ögonen fuktades men det ville jag inte visa.. :P Jag ska bli moster, tänk er. För er kanske det inte låter som en stor sak men för mig, för mig som för 6 årsen inte ens visste att jag hade en syster. För MIG är det här stort! Jag trodde aldrig jag skulle få uppleva det jag just får göra. Bara att ha en syster är för mig obeskrivligt. Att jag hade turen som fick den bästa är ännu mer ofattbart. Jag ställer frågan som jag frågar mig själv ibland.. Om man inte tror på gud, vem ska man då tacka allt för?

Mina dagar blir bara bättre och bättre och den här dagen har slagit många av dom bästa!
Nu ska jag sova och jag lovar att jag somnar med ett leende på läpparna, förhoppningsvis vaknar jag med ett med :)
Natti natti , linneaaa <3

Avslutningsfesten

Jag lovade en bättre uppdatering ikväll och nu håller jag vad jag lovar. :) Det händer en hel del nu såhär i slutet av terminen och jag början av sommaren. I onsdags hade vi avslutningsfest med alla nior på karlberg ute vid degernäs herrgård. Kvällen toppade alla förväntningar och det blev till och med riktigt lyckat. Alla som var där hade väldigt kul och det kunde nog inte blivit så mycket bättre. :)

Bilder från kvällen:
 

Anna, julia, josefine och jag vid bilen vi åkte i till festen


Anna, julia, josefine och jag :)


Våran skjuts :)


Julia, anna och josefine :)


Degernäs herrgård


Beatrice, malin och frida :)


Beatrice, malin och frida :)


Degernäs

Malin :)


Johan och jag hoppades på att bli "balens kung och drottning" men så blev det inte...


... För det blev Alexander och Linnea :)


Frida, Gustaf, Felicia och Linnea :)


Daaans :)


Dansgolvet :)

Tack alla för en riktigt rolig kväll det va såå värt dom värkande fötterna! ;)
Kommer sakna er alla <3

Linneaaa <3


Sverige - Danmark

FAN! När domaren blåste av matchen slutade det  med ett - noll till Danmark, stor besvikelse. Nu är chanserna för VM väldigt små.. aja, dom spelade rätt bra trots några chanser till mål här och var. Målet som Danmark gjorde var ett stort misstag av svenske spelaren Mikael Nilsson som skulle skjuta bort bollen vid målet men som råkade få den i fel riktning mot den danske spelaren som då fick fritt mål och la in den. Riktigt synd, men nu hoppas vi att dom taggar till ordentligt tills dom möter Malta på onsdag.

Oj så insatt i fotboll jag kan vara. ;)

linneaa <3


Heja Sverige !

Riktigt dålig uppdatering här, och jag skäms för det.

Regnet öser just nu ner utanför fönstret men det är lite smått mysigt faktiskt. Alldeles strax börjar VM kvalet mellan sverige - danmark så snart kryper jag upp i soffan med en filt och hejar med mitt hjärta för sverige! 

Lovar att dte blir mer och roligare uppdatering senare ikväll :) 

Pusssss , linnea <3 

RSS 2.0