Fega jävlar gör mig förbannad!

Jag blir så inihelvet arg på dom som går på sånna som är yngre o mindre och hotar med att slå dom, okej jag blir arg när nån HOTAR om att slå ner en som är mindre än en själv. Men när man inte längre bara hotar utan drar med sig 50 pers till som ska stå och om inte va med o slåss, istället titta på. DÅ lägger jag mig i. Hahah, dummaste idag: - Jag skulle inet göra nått jag skulle bara kolla på. Haha, åh vilken hjälte du är! Jag blir knäsvag.. (känn ironin) Du är fan sämre än den bakom knytnäven som står där och tittar på. Ni är bara fegare o sjunker lägre. Utan er omkring hade killen bakom knytnäven varken vågat eller velat slå ens ett slag. Så tro inte att ni som står bakom är oskyldiga. Jag skulle snarare säga att det är ni som är mest skyldiga. Jag har sagt det förut o jag säger det igen, när jag blir riktigt arg då blir jag RIKTIGT jävla arg! Räckte med att jag öppnade käften idag så skaka hela du. Kom igen va? Inte så tuff då längre kanske.. just det, så lek inte allan!

Tänk en gång, sen tänk en gång till!

Ut med det men låt det fan inte gå ut över nån annan!
Peace!
linneaa


Allt är inte alltid lätt, bara lev med det!

Varför är det så himla lätt att få för sig saker? Inbillningar tror jag nått liknande kallas? ;S Ibland önskar jag bara att livet kunde få flyta på felfritt o ha turen vid sidan om en. Men samtidigt så skulle inte det heller va särskilt kul, fan allt är inet alltid lätt , bara lev med det!

Fast frågorna fortsätter snurra..

Fast å andra sidan ska jag fan inte klaga, det flyter på bra faktiskt bara lite små hinder på vägen. men dom hoppar vi över eller tacklar omkull, eller hur? :)

Jag fortsätter komma tillbaka titt som tätt så håll utkik!
Ta hand om er!
linneaa



Bloggtorka

Bloggtorka va det här ja, som ni redan märkt antar jag. Jag vet bara inte va jag ska skriva om längre eller rättare sagt va jag kan skriva och inte kan skriva om längre. En del saker kan inte alla öron höra så det gäller att passa sig för va man skriver.. Och va vill ni läsa om , hjälp mig lite snälla ?

Pusss , linnea <3







RSS 2.0