En perfekt söndagskväll hos mig!

Äntligen är helgen slut så en ny vecka kan börja och en ny helg kan komma! Träningen va superkul, superjobbig, superpeppande och jag är superslut nu. Helt enkelt va träningen SUPER! ♥
 Nu har jag nystädat rum, nybäddad säng och nyrakade insmorda ben, med andra ord en perfekt söndagskväll som jag tänkte avrunda nu.

Godnatt , sov så gott! ♥

Pump it download..

När man tror att nästa gång kommer bli annorlunda, det kan inte hända igen. Så är det just vad det gör.  Allt borde ha en röd tråd varför hittar jag den inte och lär mig se felet?

Snart ska jag och beatrice iväg och träna vilket känns perfekt en dag som den här. Cross är det som står på schemat, 45 body pump och 45 spinning ska bli UNDERBART! Alla mina aggressioner ska jag släppa ut nu och köra järnet!

An outside without an inside is nothing to explore


Ibland rinner droppen över bägaren..

Helgen började både bra och dåligt, dåligt. En dator full i virus som inte va dom roligaste jag kunde fått, en familj som dampa sönder bara för att man inte hade matlust och kände för att äta och övriga saker som tyngde och kändes allmänt pissigt. Sånna dagar har vi väll alla när den sista droppen rinner över bägaren antar jag.. Dom behövs dom med! Tack gode gud för att du skapat mina underbara vänner som räddade min kväll! För efter mitt utbrott och efter vissa om och men så blev det en traditionell tjejkväll hemma hos emma med henne, malin, fridaL ,bizze och fridaS. Traditionell tjejkväll betyder med andra ord: massa skitsnack, killprat, skvaller, höga skratt, skräckfilm mm. Tack tjejer för att ni räddade min kväll, love you guys!

Nu måste jag slänga mig in i duschen för att hinna med en buss till örebro med anna.. shit hur ska jag hinna!? PANIK!!

Beat me, hate me
You can never break me
Will me, thrill me
You can never kill me


I wanna wrap myself around you..

Är inte min lilla knorris för söt ibland!? :)  tack gumman! ♥

Imorgon tar jag ledigt har egentligen en mattelektion på hela dagen och den är på morgonen men jag tänker vara så dålig att jag skippar den. Fy mig! Annars har jag faktiskt varit bra i veckan och högsta förseningen va 5 minuter så jag är stolt över mig själv! Därföööör... så klickade jag hem dom här snyggingarna förut! (skorna alltså för er med inte alla hästar hemma och inte förstod)


Kommer inte få dom förrns slutet av maj tyvär men är väll inte förrns då jag kommer kunna använda dom iaf så gör kanske inte så mycket. :)

Helgen ser ut att bli riktigt bra dessutom, fattas bara en sak men det håller jag för mig själv!
We’ll have a good time baby, don’t you worry
And if we’re still playing ‘round, boy that’s just fine
I'm about to lose control and I think I like it! ♥


oh now, Evelina is here

Eftersom att min kära kollega, klasskamrat Linnea just nu är sämst på att uppdatera hennes blogg så tänkte jag slänga in ett inlägg!
Vad det ska handla om vet jag inte, och vad Linnea har för sig just nu vet jag inte heller!

Men kan ju lugnt säga att jag är glad att jag lärt känna henne, som alla ni läsare vet så är hon ju en riktig kalaspuff, en riktig pingla med gott humör och med både hjärna & hjärta som förstår sig på än!
Love her!



Vet inte mer vad jag ska skriva, för nu måste jag plugga svenska, vi har redovisning imorgon!
Så jag hoppas Linnea också pluggar nu!

PEACE
Lillhölman



5 minuters avstånd men 2 timmar bort..

Inatt gick det bra att sova och jag hoppas den här natten som jag alldeles strax tänkt att ta går lika bra.
När jag vaknade av klockan som ringde imorse tog det emot mer än vanligt att gå upp o därmed förklaringen till min 20 min långa försening. Måste ta tag i det där! Kan ju inte hålla på o va sen VARJE morgon. Ne från o med nästa vecka börjar jag sätta upp mål för att kunna komma i tid och klarar jag målen ska jag belöna mig själv. Det här kan bli spännande! Iaf.. När jag kommer till skolan inser jag att den första lektionen lika gärna kunde hamnat i sjön, precis som min värdefulla sömn jag gick miste om pga av den! Efter den meningslösa svenskalektionen som spenderades på facebook och av skitsnack med tjejerna, hade vi vår sista lektion för dagen som va matte. Där jobbade jag några tal, vilade nåra tal, fattade nåra tal o andra mindre, drömde mig även bort till min säng som befann sig på bara 5 minuters avstånd men 2 timmar bort. För när alla andra gick hem efter att matten slutat så fick jag tvinga mig kvar på skolan för att göra färdigt ett powerpoint arbete. Kände mig som en riktig stjärnelev där jag satt, nu är jag ju tyvärr inte det då det här arbetet skulle varit inlämnat innan jul när kursen avslutades så skryta... det kan jag göra om nått annat än just det kanske. Klar blev jag tillslut iaf och nöjd med dessutom!

Tiden efter skolan spenderade jag på stan med anna och en kaffe på som hemma! Följde med henne och lillasyrran till öppethus på kulturskolan där hon ville prova på YES-dans som hon så gulligt uttryckte det.

Dagens goda gärning x2: Skänkte 10 kr två gånger till rödakorset under dagen! Gör det ni med, en tia är ingen big deal det har även den snålaste råd med, (stjärten känn dig pikad!) ;)

Intresseklubben var god anteckna!

Igår va inte min dag, inte på långa vägar! Förkortar den med att säga: Lätt uppretlig lika med DÖ kul engligt alla killar i klassen vilket dom tog nytta av ASKUL! När jag äntligen är påväg hem efter den längsta skoldagen genom tiderna blir jag nerbrottad i snön.. lika med snö innanför kläderna, ansiktet och ja KALLT! När jag sen senare typ runt tio kommer in efter att varit ute o gått med petra så kommer jag på den briljanata idéen att kaffe skulle sitta fint nu, så gör jag iordning en kopp. Det fick jag sen sota för.. Efter att varit övertrött hela dagen så krävdes det inte mycket för att få min kropp och hjärna att gå igång. Energin tog aldrig slut men när klockan va runt halv ett så trotsade jag energin och gick o la mig. Men då kände jag mig iaktagen och hörde konstiga ljud, tyckte det stod nån vid sängen och jag blev skitskraj! Tillslut klarade jag inte av längre att ligga i min säng så som tur va är pappa bortrest och kommer hem imorrn så jag kunde krypa ner hos mamma och hundarna o tillsist somna vid halv tre..

Ja det va min underbara måndag i korta drag! Eftersom den här dagen va mycket bättre hoppas jag att nästa också blir det. Godnatt! :)

The truth is in there somewhere, can't be that deep ?


Telenad!



kom nyss in från en telenad med min pärla petra. Eftersom hon bor och pluggar i forshaga så blir det ju att vi ses mindre när skolan är igång men vi löser allt och vi löste det så att vi går ut och går och pratar med varandra i telefon under tiden. Vi har ju så mycket och prata om jämnt och är det någon som förstår mig till 100 och stöttar mig till max så är det hon! <3



Nu ska jag kolla klart idrottsgalan och dricka upp mitt kaffe! SKÅL på det! ;)

Put a ring on it!

Just nu sitter jag och kollar på olika hemsidor efter ringar, kommit in i nån period som jag är galen i ringar och har jag inte en ring på mig känner jag mig naken. Och helst ska ringarna vara stora också! Här är några läckerbitar jag hittat från bland annat asos och forever21. Upptäckte förut också att man kan handla med maestro kort på asos.com!? Det gillas mycket, trodde inte att det skulle gå att handla på internet med maestro, så sa dom på banken iaf men tydligen hade dom fel (när det gäller utländska hemsidor iaf).








Eftersom jag dragit på mig en förkyldning och mår inte prima så blir det en lugn hemmakväll för mig, måste göra ett bildspel i powerpoint till på måndag så jag har nått och pyssla med ikväll iaf. Lika bra och börja nu..



Tungt

Helt slut efter längsta första skoldagen nånsin! Har varit redo att hoppa i pyjamasen o krypa ner under täcket enda sen jag slutade skolan, så ikväll blir en tidig kväll kan jag lova! Jag kom upp imorse i tid iaf och jäklar va jennifer ringde och terrade, hon såg verkligen till att jag skulle upp! tack sötnos! Fast att jag va uppe i tid och borde ha hunnit i tid såå.. gjorde jag det inte. Men jag va inte sist.. Jag och anton kom samtidigt och Ejes komentar till vår försening va "braa bara 8 minuter sena!" För att vara mig måste jag faktiskt säga att det va bra gjort!

Nu har jag dragit på mig mer designhjälp så ska väll ta och kolla vad jag kan hitta på där innan jag intar sängen!

linneaa

Vinter 2010

Medans solen rörde sig vidare för att ge solsken till andra bredgraderager, pälsade jag på mig rejält med kläder för att försöka fånga en fin vinterdag på bild. Jag knallade ner till sjön med min onda fot som jag förövrigt tänker ta mig i kragen och även dom på vårdcentralen om dom inte hittar felet och ger mig förhoppningar om ett slut på det onda! Imorgon ringer mamma och hoppas på en tid inom kort.

Som plåster på såren fick jag med mig några bilder att lägga i arkivet vinter2010.








Imorgon tar skolan fart igen och jag känner nu såhär kvällen innan hur ångesten börjar komma sakta men säkert.. Och när jag fick höra att vi börjar ÅTTA undrar jag hur sjutton jag ska komma upp så jag är i tid till det!? Tur jag har jenpen som tänker ringa vid halv sju och tvinga upp mig! För imorgon, ska jag komma i tid o inte börja terminen med försening! LYCKA TILL!

linneaa


På fotojakt..

Ger mig ut på ett försök till att fånga den fina vintern vi fått, får se om jag kommer hem med resultat. Om jag gör dyker det upp här!

Ha en bra dag!
linneaa

Man kan inte ångra något som man aldrig gjorde..

Tänkte att eftersom jag har riktigt trist nu och känner mig inte redo för att inta natten så kan jag berätta lite kort om mitt 2009..

Vänskap, svek, kärlek!
Mycket har hänt under året, många vänner har kommit och gått. Vissa växer man ifrån och vissa växer man tillsammans med. Jag menar man umgås bara med dom man trivs med, har kul med, dom som lyssnar, dom som finns vid ens sida så som man finns vid dens sida. Dom andra.. behövs dom? En sak har jag kommit fram till och det är iaf att dom ska man inte lägga ner sin energi på. Under året som gått har jag träffat en hel del nya människor som har påverkat mig (både till det sämre o det bättre) Jag vill tacka dom alla i vilket fall!

Känslor!
Humöret det har vissa dagar nått botten men många dagar har det kommit enda upp till toppen! (lägg märke till rimmet). Alla behöver med och motgångar för att ta sig nånstans i livet, och tro mig dom har jag fått smaka på och mycket mer kommer! Tips när man känner att botten är nådd, hur svårt det än är tänk på att utan motgångar märker man inte av medgångarna. Utan sorg, ingen lycka.

Det lilla extra!
Går till alla underbara som stöttat och stått vid min sida, hållt min hand, skrattat med mig, gett mig minnen att aldrig glömma. Ni är värda mer än ni kan ana!

Händelserna!

*Putte i parken09
är något jag sent kommer glömma, många nya ansikten, mycket ny bra musik, STÄMNINGEN!
*Grebbestad - återkommer varje år och minst lika bra år efter år om inte bättre!
* Sommarflirten - säger bara klipporna brevid spegelblanka havet, solnedgång och stjärnklar himmel en sen het sommarkväll.. hur kan man glömma?
*Skolavslutningen - inget märkvärdigt mer än att lyckan jag kände när jag lämnade skolgården den dagen är obeskrivlig! frihet..
* Media,bregårn,me1 - Ny start, nya möjligheter! studenten närmar sig..
* Thailand - besöktes även dom första dagarna på året , tigertempel,sol,värme,apor,stranden..
* Nyår - hemma i kalla byhålan, bästa nyår på länge!

Jag kan fortsätta länge.. men nu börjar john blund spöka så jag sätter punkt där.

Sweet dreams!
linneaa

 


Bättre sent än aldrig.. orden jag lever upp till!

NU kommer bilderna.. ENJOY!



 












































Ne nu orkar varken jag eller datorn ladda upp mer bilder, efter många om o men fick ni dom. Tog mig en jäklans massa tid så snälla skriv en komentar då blir jag glad! :)

godnatt!
linneaa

 

 


Att det ska vara så ...... svårt!?

Ett löfte är ett löfte.. mitt löfte är att hålla mitt löfte. Förlåååt, så fort jag vaknar ger jag er bilder!

Jag gör det inte bara en gång, inte heller två.. Därför ger jag rådet till andra, inga förväntningar! Fast utan förväntningar ingen spänning, ingen väntan.. Lösa förväntningar? Överens?

linneaa






Det va så jag gjorde det.. jag gör det igen, men bättre!

2009

ÅRET.
Hur har året nollnio varit för dig? - Mycket upp och ner, underbara o mindre bra stunder!
Bättre än förra året?  - Ohja!
Någonting du aldrig kommer glömma nollnio? - PIP, grebbestad, första sommarjobbet, thailand m.m.m
Har du flyttat under år nollnio? - nej
Har du hittat en ny låt som du älskar? - ingen speciell jag kan komma på nu, men finns massa!
Isåfall vilken? -
Har du druckit alkohol? - ja
Har du kysst en främling? - ja

KÄRLEK.
Hur har din kärlek varit nollnio? - Den har haft sina stunder, men kunde varit bättre
Har du varit kär? - ja
Har du sagt jag älskar dig till någon? - nej
Har någon sagt jag älskar dig till dig? - nej
Har du haft ett hemligt förhållande? -  nej

SORG&HÄMND.
Har någon i din närhet tagit självmord? - ja
Har  någon i din släkt avlidit? - ja
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? - nej
varit i slagsmål? - njaa, gått emellan?


PERSONLIGT.
Har du gjort någonting du ångrar? - ja
Isåfall vad? - Svikit, sårat o dumheter
Har du skämt ut dig? - man skämmer inte ut sig, man bjuder på sig själv ;) så .. ja
har du ljugit för en vän? - nej
Har du varit ute en hel natt? - heheh ja
Har du blivit tagen av polisen?  - nejdå
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - ja
Har du sovit i samma säng med ngn av samma kön? - ja

SKOLAN&FRITIDEN.
Vilken skola går du på? - bregårn
har någon varit elak mot dig i skolan? - all the time
Hatar du ngn på din skola? - hata är ett stark ord men det finns vissa jag inte klarar av
Har du gjort ngt framsteg? - absolut! o mer ska det bli!
Haft alla rätt på ett prov? - jadå
VÄNSKAP.
Har du förlorat en vän? - jao
Har du fått tillbaka kontaktet med en gammal vän? - ja
Har du gått bakom ryggen på en vän? - nej
Har du ljugit för en bästavän? - nej
Har du haft en relation med en vän? - nej
Har du många killkompisar? - jadå

Nu är datan tillrätta igen det betyder att bilder mm från året kommer imorgon! I PROMISE!
linneaa

Nytt år nya möjligheter!

Förlåt trogna läsare för sämsta möjliga uppdatering, finns en förklaring för tillfället faktiskt och den är så enkel som att min kära pappa har kidnappat min dator för en obestämd tid framöver. Hoppas på att få den tillbaka snart snart snart! Anledningen till kidnappningen behöver inte tas upp här, men kan säga som så att han är inte mutbar vad det verkar som nu..

Hoppas ni haft ett bra 2009! Det har jag haft, mycket har hunnit hänt under de 365 dagarna och många minnen kommer jag alltid bära med mig från året. Tänkte ge er lite bilder från året som gått men det får helt enkelt bli när datorn är på sin plats igen.

Nyår blev lyckat efter många om och men. Spontant sa vi! Tack ni som gjorde kvällen så bra.

Varför blir man aldrig nöjd? Mycket vill ha mer.. Jag vill inte ha mer, jag vill vara nöjd!
Tankarna slutar aldrig snurra.. Va det rätt eller va det fel?


linneaa

RSS 2.0