Kalajsat



Kalasade lite för malin igår o jag hoppas christian slutför våran present ikväll som förövrigt va riktigt bra! Maten hon (gunnar o anna) bjöd på va också den riktigt bra, italianoo! Kvällen för övrigt va också den riktigt bra, med ett riktigt bra sällskap kan det inte bli annat än riktigt bra helt enkelt! ♥

Nu har jag nyss kommit in från en promenad med jenny så nu ska jag ta o krypa ner i sängen o kolla nått sex and the city avsnitt innan det är dax att sova! Skola kallar imorrn..

NattiNatti


Hon är igång igen..



Klickade hem det här förut :) Och ser att det mesta är redan packat och kommer kunna hämtas ut den här veckan redan troligtvis! Mycket vill ha mer och just nu har jag ögon för några ringar som är snygga to die for! Förhoppningsvis klickar jag hem dom den här veckan dom med och att dom snart får pryda mina fingrar.

Regnet öser ner och det slutar aldrig, tanken att ge sig ut i det kalla rusket just nu lockar inte! Jaja.. Nu ska jag komma på en lösning att ta mig torr till julia!

YOU CAN´T STOP ME NOW!

Onsdag 25/8

Gomorron på er!

Måste dela med mig av min perfekta frukostgröt!

1 dl havregryn
3/4 dl blåbär
1 krm salt
1 msk honung
vatten (precis så det täcker över)


Blanda sen allt i en kastrull o sätt på plattan o rör om tills det kokar. (som med vanlig gröt)
En perfekt start på dagen!


Det ska inte se ut såhär.. gilla bara bilden

Kom nyss hem från skolan efter två korta lektioner och nu blir det snart lunch på degernäs herrgård där vi ska fira Gösta som idag fortfarande står stadigt kvar på jorden med sina 90 år i livet! Inte illa och ett stort grattis till honom för det! <3 Efter det tar jag mig tillbaka till skolan för min sista lektion!





Like a rose..



Farmor kom med tråkiga besked förut ikväll. Din tid va inne.. Jag är tom på ord men jag tänker på Dig ändå. Du där i uppe i det blå. Vila i frid!

I minnet Du lever
Du finns alltid kvar.
I minnet vi ser Dig
precis som du var.

Live like you never live it twice!!

Välkommen till verkligheten min vän!

Back to basic.. skolan är igång och jag med den! Nu är det hårda tag den ska tas med, inga sura miner när betygen kommer lovar jag här o nu mig själv. Jag går ju skolan för min egna skull o den blir ju va jag gör den till. Alla verkar inte fatta det och det stör mig nått enormt! Grab your balls förfan!!

Vad mer är nämnvärt här då.. JO! Jag graba mina balls igår, gick till körskolan och vips.. Kanske är jag igång? Mitt namn finns i pärmarna iaf, frågan är bara om jag valt rätt körskola och om jag inte borde försöka köra lite manuell hemma innnan, det kommer ju suga upp mina körlektioner att öva in spaken bara värre än en disktrasa?? Bakom ratten ska jag iaf och nu är det framsteg som gäller, mitt körkort ska jag ha när jag fyller!



Hur mysiga ser inte dom här ut då?! Ett perfekt mjukt paket för tomten att komma med iår!

Nu tar jag natten, upp tiiiidigt imorrn!
NattiNatti♥


Apan inspererar




Lugna dagar med fokus på att bli helt frisk, jag gör framsteg! Har idag fått till en runda till city med frida där min klänning jag så länga suktat efter blev min! Silkesdroppar för mitt överslitna hår och en ansiktskräm med massa bra vitaminer (tydligen) lyxade jag till med. Och aldrig att jag kommer hem utan ett nytt nagellack, idag två. Tänkte att ni säkert ville veta..

Kanske har jag den turen att jag har ett jobb för i höst/vinter nu med på gång. Jag håller mina tummar hårt för det!

Nu när jag ser hur regnet börjar ösa ner utanför mitt fönster sitter jag redo för att ta biken o trampa mig till bråten till min bästaste Evelina, där ska det filmmysas med fruktsallad! ♥

PUSS

Whats the point of doing anything?

Det enda jag gör nu är att ta vara på den lilla tid som är kvar av mitt sommarlov nu, inte många dagar kvar och nu har vårat schema för höstterminen kommit. Sammhällskunskap VARJE jävla dag!? Det här går ju inte? Måste blivit nått fel alltså.. Färgerna på schemat är dessutom så off style det går o bli.. Enda bra är våra fredagar, jag ska pussa på Bosse för dom! ♥


Fredag den 13e mina vänner, se upp! Jag har fått smakat av den..


Mot nya färder!

Efter vi ankrat båten va det hem och packa upp och packa ner igen.. Imorse bar det av ner till kusten där jag nu befinner mig. Har precis ätit färska havskräftor och räkor på altanen, gött vare! Nu ska jag gå och möta Malin som kom ner hit för en liten stund sen. Blev en väldigt snabb uppdatering men jag lever vet ni ju nu trots att det va jag som satt bakom ratten hela vägen ner hit. ;)

Kommer hem söndag!

Ha det fint mina fina♥


Mot nya färder!

Efter vi ankrat båten va det hem och packa upp och packa ner igen.. Imorse bar det av ner till kusten där jag nu befinner mig. Har precis ätit färska havskräftor och räkor på altanen, gött vare! Nu ska jag gå och möta Malin som kom ner hit för en liten stund sen. Blev en väldigt snabb uppdatering men jag lever vet ni ju nu trots att det va jag som satt bakom ratten hela vägen ner hit. ;)

Kommer hem söndag!

Ha det fint mina fina♥


Skepp o Hoj!

Festivalsjukan är här.. Hostar värre än en döende av lunginflamation och rösten vart på vägen försvann den? En söt liten inflamation i ja lyssna noga, stortån.. ? Ville också följa med. Annars då? Annars är det fint. Jag tackar, jag bugar o jag bockar för 4 kanon dagar!

Telefonen hoppa ur fickan o fick ben under the hives sista kvällen men ligger nu här brevid mig igen, nås där igen i mitten/slutet av veckan eftersom SIM kortet är spärrat. Frågan är om det sista av lönen ska gå till en ny telefon eller inte.. Den är ju rätt så .. sleten, om man säger så. haha

Aja.. ville bara säga skepp o hoj! Nu följer jag med familjen o nya båten på lite äventyr!

Ha det fint mina fina!


Leva livet , kom så ska vi leva!

Kass uppdatering här men dagarna har gått hand i hand, lika fort som jag har somnat om nätterna har jag sen dagen efter varit uppe på benen och igång igen. Putte i parken va riktigt jävla bra och jag har levt livet med humöret på topp!

Hästpojken
va grymma, The sounds bäst, Oskar linnros får stor tumme upp, Hoffmaestro rockade, Neverstore förtjänade mer drag, The hives va riktigt bra, Teddybears ägde scenen, Maskinen va sämre än förväntat, The ark gjorde det så som bara dom kan göra det, Kapten röd gunga fart på skutan, Royal republic va heeeta, Carola hade varit mer underhållande med kjolen över huvet o Europe va stora!

Jag missade Andreas grega och det kommer jag aldrig förlåta mig själv för!

Nu bjuder jag er på lite härliga bilder på härliga människor under härliga tider tagna av och med Evelinas kamera!












Nu blire sex and the city maraton tills jag somnar!
NattiNatti♥

RSS 2.0