Tråkigt?

Förresten, om ni har tråkigt gå in på den här länken och gör testet. Dte är frågor om hur väl du känner mig. ;)

http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0810300755174451&a=1&

Ha det bra! // Linnea

karlstad

Missade bussen till karlstad nyss. Fick jättebrottom och minutrarna gick som sekunder. Usch, sprang nästan upp till busstationen tre minuter innan bussen skulle gå. Det tar typ fyra minuter om man går fort så jag borde ha hunnit i den tackten men alla klockor går ju inte lika heller. :/ Aja, det fanns inget mer att göra än att vända hem igen. Ska ta nästa buss som går 16.40. Får gå i tid den här gången. ;) Sen när jag kommer in till karlstad ska jag byta buss som går till färjestad och där till arenan för att möta min syster malin, sen ska vi kolla på färjestad-djurgårn. Blir nog en spännande match. Liiite skämmigt bara att hon hejar på djurgårn och vi sitter på färjestad läktaren. ;P Men det ska bli kul iaf och få träffa henne, försöker planera in besök så ofta jag kan. Nu börjar klockan rinna iväg igen, måste vara beredd på att kila till bussen. ;)

Puss och Kram! // Linnea <3


Vilken känsla!

Vilken dag! Allt känns SÅ bra just nu. Malin sitter brevid och allt känns så bra, jag känner mig hel. Orkar inte skriva om dagen, har inte hänt så mycket mer än att jag spenderat min dyrbara tid tillsammans med henne. Massa massa prat och skratt. Malin är en underbar människa som alla borde känna. Jag har turen som gör det. Tack! Om man inte tror på gud, vem ska man då tacka allt för? Finns det nån eller nått som styr allt som sker? Hm.. Dagens fråga kanske? ;) Idag har jag för första gången i mitt liv sett ett stjärnfall. Det va helt UNDERBART! Tårarna kom fan, jag vet att jag låter som världens känsligaste person nu. Men det kanske jag är också? Gör det nått? Vem har sagt att det är fel att va känslig? Jag tycker bara det är positivt att vara känslig, till en lagom mängd såklart. ;) Jag och malin gick ner till sjön vid tio och satte oss på karlskogas egna lilla pir, som jag och jesper kallar den. Om OC har en egen pir måste väll vi också få ha en? ;) Vi la oss där och kollade upp på den stjärnklara himlen och andades in den kyliga luften. Sjön låg som en spegel och ja, känslan går inte att beskriva med ord. Alla borde få uppleva det. När vi ligger där och pratar och tittar upp ser vi stjärnfallet klart och tydligt. Det måste va ett tecken på nått. Får se om min önskning går i uppfyllelse...

Puss på er! // Linnea <3

Vet ni vaaad!?

NU är min klänning klar! :D Jag blev jättenöjd med den, det kunde jag inte gjort bättre. ;) Tänk, jag hade lagt klänningen i en skänka bort påse och så får jag mina ryck och idéer och förvandlar den till en snygg klänning? Tänka sig.. Aja, jag ska inte tjata mer. Här får ni före och efter bilderna jag lovat.

    

FÖRE                                                             EFTER

Nu måste jag hoppa i säng för om inte många timmar kommer malin och då måste jag va utvilad för det lär inte bli mycket sömn imorgonnatt ;P

Puss och godnatt // Linnea <3

Fullt upp!

Kom precis hem från julia, träffat henne en stund idag. Trevligt trevligt! <3 Nu ska jag fixa mig för snart ska jag åka in till örebro och hjälpa några med en inflyttningsfest, ska servera mat och lägga upp på tallrikar eller nått i den stilen. Blir nog trevligt. Skulle komma 500 pers så det blir till att jobba på. ;) Kommer hem sent ikväll.

Puss på er! // Linnea <3

Åh, va bra det blir!

Wiie :D Jag är såå glad nu, jag har fixat med klänningen nu som jag ska ha på halloween. ÅH! Den blir SÅ bra, har världens bästa idé. Bara så ni vet kommer jag bli assnygg på halloween! hahaha, sug på den! ;P Är inte klar med den än men har klippt lite och nålat så imorgon blir det symaskinen, lovar att den blir klar imorgon för jag kan knappt bärga mig! Nu ska jag sussa, jag vet en som kommer somna med ett leende på läpparna. :)

GODNATT!

Puss på det, och puss på er! // Linnea <3


Trevliga dag

Promenaden med petra idag va mysig och bestod såklart av en hel del prat. Synd att vi inte träffas så ofta för med dig trivs jag. Alltid kul och du är lätt att prata med, tack! <3 Vi va ute i nån timma, sen ringde vi petras mamma så hon hämtade oss och vi hyrde film på nöjes. Det blev en thriller som hette sista offret. Konstigaste filmen på länge! Slutet va helt psyko och ingen av oss förstod själva meningen med filmen, eller va den gick ut på. Så om nån sett den och kan förklara, gör gärna det. ;) Men den va bra fast den va konstig, men rekomenderar den inte. Trevligt iaf att träffa petra och umgås lite. :) Snart ska komma upp till forshaga och hälsa på med, det lovar jag! :) Annars har det varit en lugn dag, gjort klart engelskan. Tummen upp för linnea! ;P Nu ska jag sy om en klänning som jag tror jag ska ha på halloween. :) Visar före och efter resultat när den är klar.

Puss och godnatt! // Linnea <3


Carpe diem = fånga dagen

Igår fick jag höra det rakt ut av en person att jag har förändrats, och jag vet. Jag vet att jag har förändrats, men enligt mig själv till det bättre. Jag har nu hittat mig själv och jag trivs med den jag är nu. Jag har aldrig mått så bra som jag gör nu, nu är jag mig själv. Det här är linnea ni ser, om ni inte gillar mig som jag är så är väll det jättesynd för det här är jag. Visst vissa dagar mår jag väll piss, men vem gör inte det? Om man jämför mig själv för två årsen så satt jag hemma med familjen på fredag och lördagskvällarna och inte gjorde ett piss. Livet va näst intill problemlöst och ingenting hände. Jag mådde som sämst då.. Nu idag klarar jag knappt av att sitta hemma en fredagkväll utan att få ångest, har nästan fått fobi för det. Jag åker hellre till en kompis och sitter där och inte gör nånting än att sitta hemma. ;P Nej men, nu händer det saker i mitt liv och det är så jag vill ha det. Ingen vill väll ha problem så, men jag känner att jag lever hellre ett liv med problem här och där än ett problemlöst liv. För ett problemlöst liv är ett stillsamt liv som det inte händer nått i. Problem är ju trots allt till för att lösas? Det känns som jag varit en fånge länge och nu blivit utsläpp, och va gör en fånge då? Roar sig såklart! ;) Lever livet! 

Peace! // Linnea <3

Höstlov !

Idag blir det en tråkdag med massa pluggg och städa rummet, usch på det! Men det måste göras under lovet och som det ser ut nu har jag fullt varje dag. :/

Måndag: plugga, städa, promenad med petra
Tisdag: Träffa julia
Onsdag: malin kommer hit !
Torsdag: malin åker hem på kvällen
Fredag: halloweenfest eller karlstad?
Lördag: eller halloweenfest här?
Söndag: ???

Så ser schemat ut den här veckan. Får se vilken dag halloweenfesten blir på. Det blir nog en bra vecka, skönt med ledigt i vilket fall som helst. ;) Nej bäst att jag sätter igång med plugget nu så jag får nått gjort innan promenaden med petra. :)

Puss på er! // Linnea <3


Ingen vanlig söndag!

GÖTT! Idag är det ingen vanlig tråkig söndag, för en vanlig söndag innebär skola dan efter och den här veckan har vi lov så då slipper man pallra sig iväg till skolan! :D Det tackar man för.

Gårdagens kväll tillbringades med emmy, frida, julia och bea. Vi gjorde inget särskilt, bara massa skratt och prat, men det är ju så det ska va. ;) När emmy skulle följa mig hem ringde min mobil, det va en söt kille som ringde, och det han sa förgyllde min dag. Tack , det betyder massor det du sa!

Emmy och jag hade massa som vanligt att prata om så det blev att promenera lite extra. Vi blev erbjudna av två tjusiga grabbar att hänga med in på statt och de skulle bjussa på all dricka. Tyvär fanns det ju ett litet problem, åldern. Attans! ;) Får vänta några år, men jävlar va kul vi kommer ha när vi kan gå ut sen! ;P Aja, det får vänta.. Emmy sa sen att hon skulle gå hem men för det första så va det sent och jag tillät henne inte att gå själv hem. Sen regnade med så vi gick in till mig och det slutade med att hon sov över. Mysigt med massa prat. :) När vi vaknade idag så hade vi världens problem. Emmys klocka visade 11.50 medans mina klockor visade 12.50? Huh.. Blondiner som vi är, så tar det ett tag innan JAG(den mindre blondare) kommer på att aha, det kanske är vintertid nu? Och ja, så va det ju. Så för alla er som inte ställt tillbaka klockan en timma gör det nu!

Förövrigt har det varit en lugn dag, inte gjort ett piss. Men det är gött det! ;) ser ni att designen är fixad nu? :) Fick höra igår att headern va för lång. Det syns inte på nån av våra datorer här hemma så jag visste ju inte detta, konstigt. Men ja, nu ska det va fixat. Säg gärna till om det är nått som inte funkar som det ska på bloggen, eller om designen är konstig nånstans.

Puss och kram! // Linnea <3

Haallå!

Sitter hemma hos emmy nu, hon städar för fullt nu och är stressad. ;) hahaa.. Snart plingar bea, julia och frida på dörren. Vi får se vart kvällen tar oss. Det blir nog bra. ;) Nästa helg blir det halloween iaf, då ni! Då blir det maskerad och maaassa kul! ;D Hoppas ni får en bra lördagskväll!

Peace motherfucker! // Linnea <3

FAAAAAN!

FAAAAAAN!! Va less man blir när man sitter och skrivit ett bra jävla inlägg och så cpar hela datorn sönder och ingenting är sparat mer än en mening!! TACK! Hatar datorer och internet, har krånglat nu flera dagar ska det aldrig ge sig!?
NU STREJKAR JAG!

Hej då! // Linnea


ÄNTLIGEN!

Jahopp, då va det fredag! Nu är det looooov! ;D TACK! Skoldagen va väll sådär, kände mig rätt nere och skolan deppar ju inte ner en liiite mer för det. Aja, kjolen på slöjden börjar ju likna en kjol nu iaf känns som jag har en liten chans iaf att lyckas med den. :) Hoppas den blir lika bra som jag tänkt och hoppats på! Efter skolan knallade jag, bea och emmy hemåt i regnet. Hängde med enda fram till stan för vi hade en del att prata om, det blev att vi stod där ett tag och tur va ju det för malin kom sen och fråga om jag ville med och sola och självklart ville jag det ;) Gratis solning , vem tackar nej till det? ;) Taaack malin <3 För skönt va det, längesen nu. Lite brunare blev jag allt med. :)

Va händer i helgen då? Fan, jag måste verkligen fixa allt själv om det ska bli nått. Hatar när folk lämnar över allt på mig. Nästa helg då jävlar ska det bli kul iaf, det kan jag lova!

Puss på er så länge! // Linnea <3

Vad ska jag säga? vad ska jag skriva?

De rätta orden just nu för min tillvaro är att allt är fucked up! Allt är upp och ner och hit och dit.. Fan, jag känner att jag tappar kontrollen över allt nu, är inte van med det. :S Hjälp mig!

You can't hurry love No, you'll just have to wait
love don't come easy But I keep on waitin'
Anticipating for that soft voice To talk to me at night
For some tender arms To hold me tight
I keep waiting, Keep on waitin' for that day
But
it ain't easy

I need love, love to ease my mind
I need to find, find someone to call mine

För övrigt har det varit en bra dag, tack vare alla mina underbara vänner som förgyller min vardag i skolan! Utan er hade jag inte klarat detta. <3 TACK! I helgen och under lovet ska allt vara glömt, jag ska tagga till och bara njuta av livet! Inget ska hålla mig tillbaka i helgen, ni som känner mig vet att jag inte är nån tillbaka lutad person när det gäller att hitta på saker, och nu när jag känner att jag verkligen ska röja järnet då jävlar! ;)

Ha det ! // Linnea <3


Veckans låtar




Boys like girls - hero/heroine
The all american rejects - My paper heart
Beyonce - If i were a boy
Silverstein - My heroine (acoustic)
Gym class heroes - Cookie jar
Chris brown feat. Keri hilson - Superhuman
Rihanna feat. T.I. - Live your life
Pussycat dolls - Im done
Pussycat dolls feat. snoop dogg - Bottle up
Ulf lundell - Kärleken förde oss samman (ska helst va med en annan artist)

Lyssna , ladda ner! Bra låtar allihopa.. Den här gången blev det lite blandade låtar och inte BARA ballader som det brukar bli ;) 

Ha det bra! // Linnea <3

Förvirrad..

Mådde inge bra imorse heller så stannade hemma från skolan idag, kändes skönt för en gångs skull att slippa skiten. Fast har varit tvungen att plugga lite idag ändå men har mest tagit det lugnt och kollat på film. Just nu är jag så förvirrad med känns det som, jag har tappat fästet helt och hållet. Allt har känts så bra på sistone men nu känns allt bara förvirrande och annorlunda. Hoppas jag hittar tillbaka till mitt vanliga jag snart, orkar inte känna såhär längre. Snart är det lov som tur är, visst det kommer bli en del plugg på lovet med för lärarna är ju sååå snälla! Lov betyder tydligen inte ledighet som det står i ordboken för lärarna, varför kalla det lov för då? Men på lovet så tänker jag släppa loss och bara roa mig och hitta på massa kul med vännerna! Då kommer även malin från örebro hit och livar upp karlskoga, saknar den flickan! På lovet blir det halloween fest med! Fan va kul, maskerad då såklart alla som kommer ska va utklädda. Bästa lovet ska det bli nu och ingen jävel ska få förstöra det, så det så!

Just nu känner att jag har ganska många frågor och tankar i huvudet. Jag tror jag ska ut och gå snart så jag kan tänka lite och bara vara för mig själv, pallar inte att va inne länge till heller. Ipoden hänger med såklart, ska ge er veckans låtar sen med tänkte jag.

See ya ! // Linnea <3


Confused little girl ..

Heej heej!

Usch, gick upp halv sex imorse och la mig halv ett igår bra!? Va rätt sleten idag, eller sådär övertrött mer.  Första lektionen va jag rent allmänt irriterad. Jag, gustaf, malin, norbert och frida satte oss ute i studiehallen och "pluggade" (pratade) och de som satt i andra båset roade sig med att kasta pappersbollar över till oss. SKITKUL tyckte jag och blev riktigt irriterad och skrek till, hahaa.. lite kul när jag gör det för jag brukar aldrig säga ifrån så alla blir så chockade när jag gör det. ;) Mer sånt, gillar att chocka folk.

Efter skolan träffade jag jesper igen. Ja va ska man säga den här gången, nu vet jag vem du är. Tyvär gjorde du mig besviken, fick se en del av den dåliga sidan idag och den gillar jag inte. Jag vet att du har både bra och dåliga sidor men jag kan inte träffa en kille som är som dig, fan.. jag som trodde det fanns en chans att du inte va som alla sa, men en hel del stämmer fan. :( Hoppas vi kan va vänner ändå för din bra sida gillar jag verkligen och du är rolig att prata och va med.

Idag har jag förövrigt mått piss, illamående och hängig. Nu på kvällen här blev jag yr med, såg suddigt och va tvungen att lägga mig ner och dricka vatten för att det skulle försvinna, läskigt! Kanske beror lite av det på att jag inte ätit nått särskilt idag och dålig sömn? Aja, får se om jag går imorgon känns inte så nu..

Godnatt! // Linnea <3

Trevlig promenad

Kom in från en trevlig promenad med jesper för en stund sen. Jises vilka fördomar jag hade om dig. Visst vissa situationer beter du dig som största idioten men du har en sida som jag fick se som inte många sett. Du är knasig.. Men jag ska strunta i ryktena och fatta min egna uppfattning om dig innan jag dömer dig, för det är inte mer än rätt. Hoppas bara att du inte är den idiot som alla säger för då kommer du göra mig besviken. Upp till bevis!

Natti natti! // Linnea <3

Bilder från helgen!

Här kommer bilderna från i lördags! :)


Födelsedagsbarnet!


tårtan :)


Alex tror han är nått ;)


Och felicia leker sexig ;)


emelie , bizze och matilda :)


fridas presenter från: mig, bea,frida, emelie, emmy, anna, felicia, emma, malin :)


våran snygga tårta hon fick av oss + formen så hon kan baka egna snopptårtor med ;)


gustaf, felicia och bizze :)


malin njuter av livet ;)


Grattis igen frida! <3

Det va lite bilder från helgen, blev inte så många bilder de flesta bilderna är det inte ens jag som tagit. Men nu fick ni se lite av min helg och några av mina underbara vänner! <3

Puss hej! // Linnea <3


Godmorgon!

Första morgonen jag hinner med att skriva ett inlägg innan skolan, bra gjort linnea! Förra veckan hörde jag att om man har svårt att komma upp på morgonen så ska man absolut inte använda snooze utan man ska gå upp direkt. Eftersom jag försover mig varje morgon då jag använder snooze antog jag att jag va en av dom som har de här sömnproblem och som inte bör använda effekten, så jag har slutat med det. Men eftersom jag känner mig själv så vet jag att jag inte kommer gå upp första gången mobilen ringer om den ligger brevid mig. Så nu ligger mobilen på ett ställe så jag MÅSTE gå upp för att stänga av den. Då är bara ett litet problem kvar, det finns fortfarande en risk för försovning för oftast kopplar jag in ringsignalen i drömmen, men imorse kom jag upp! Bra början på veckan. Nu ska jag göra mig klar för skolan, hörs senare!

Ha en bra dag! // Linnea <3

SORRY!

Ledsen, hinner inte lägga upp bilder från helgen ikväll men imorgon lägger jag upp dom. Kan hänvisa till min bilddagbok så länge: http://linnearisberg.bilddagboken.se/ check it out! Nu väntar sängen på mig så bäst att kila!

Natti natti! // Linnea <3

Mamma mia!

Kom nyss hem från bion. Mormor tyckte synd om mig som inte sett mamma mia så hon bjöd med mig. Det va en riktgt bra film och jag måste köpa den på dvd sen! Älskar filmen , när jag gick ut från bion hade jag nån konstigt känsla. Som alla sagt som sett den, man känner sig riktigt glad och upprymd på nått sätt. :) Alla som inte sett filmen MÅSTE se den nu! Vet ingen som sett den och inte tyckt om den.

Nu ska jag ladda upp lite bilder både på bilddagboken och bloggen, får se om jag hinner med båda. ;)

Puss och kram! // Linnea <3

Borde man klippa sig då?

När man drömmer om att man sitter hos frisören och klipper sig , är det då dax att kanske pallra sig iväg ändå? Vill ju inte klippa nått på längden men det är ju slitet och det blir ju inte mindre slitet om man låter det va.. Hm, frågan är ju ska jag verkligen klippa mig innan thailand? Får tänka ett tag till på den frågan..

Puss och kram // linnea <3


Happy days !

Herregud vilken helg det blev, fredagen spenderades hemma och lördag va hände? Igår firade vi frida då som fyllde år. Trevligt i början sen vet jag inte vad som hände, stämningen blev stel och obekväm. Förlåt frida för den tråkiga födelsedagen men vi får ta igen det nästa helg för då har anna och jag bestämt att då jävlar ska vi ha kul. ;P Hon gillade presenterna iaf! Vi rökte ju vattenpipa igår med, det va ju lite kul´. Fan va konstigt det va benen vinglar efteråt men huvudet är helt klart, skit konstigt ju. Ska fan skaffa en tror jag, kul att ha ju. Vid halv tolv sen gick vi från frida och ut, gustaf va hungrig så det blev att knalla till viking. Jag och emmy gick lite innan alla andra inge kul att sitta där och hänga. Träffade erik en stund och sen jenny och tina med flera. Efter ett tag kom dom andra och vi träffade massa som hade varit på nån fest. Stod där och pratade ett bra tag sen slutade med att vi blev meddragna på "efterfest" hos ragén, jihu! Vi gick inte ens in för det va så torrt. Anna och jag gick hem för hon skulle va hemma halv två så vi tog sällskap. Kom hem halv två och la mig. Sen började smsterror av en viss person som ville att jag skulle sova hos han, men han fick lära sig ett och annat. ;) Bilder från kvällen kommer senare!

Ciao ! // Linnea


GRATTIS!


                                                                                                                                                                                                      Foto: Linnea
Grattis frida 15 år!

Ikväll blir det att fira denna kvinna, hon kommer nog bli nöjd med sitt grattande, vi har både roliga presenter och en kul överraskning! :D Lägger upp bilder imorgon för ikväll hänger nog kameran med!
Måste tillägga att bilden är tagen för fyra år sen. ;)

Godmorgon?

Haha, är det jag som sover länge eller? Gick upp klockan ett idag, sov 12 timmar. För skönt att få sova ut! Skulle ha sovit längre om inte min kära lille bror börjar spela jävla hiphop musik i rummet brevid. Men det kanske va på tiden att jag gick upp? ;) Igår va det en lugn hemma kväll framför tvn och datorn, det va längesen och kändes konstigt att inte göra nått en fredagskväll. Det va längesen jag satt hemma en helgkväll. Men ikväll blir det fira frida som kommer bli asbra! Sen ska vi ut och träffa folk. Gustaf tar med vattenpipan med så det ska bli kul att testa, har velat det länge nu. :P Funderar på om jag ska försöka plugga lite så jag slipper det imorgon. Får se om jag orkar det.

Ciao! // Linnea <3

Fredag

Lång dag idag, hände lite i skolan men det gick ändå segt.. Efter skolan åkte jag och felicia hem till frida, gustaf norbert och johan kom sen och hämta en sak sen drog vi till stan och köpte present till frida stender som fyller år imorgon. :) Det blir bra grejer hon får, hon blir nog glad! Vi har smitt en plan också, hoppas att ingen tar illa upp bara. Det blir nog bra imorgon! Ska fixa skiva nu sen vet jag inte vad som händer ikväll, kanske är med anna och emmy sen. Fast ändå känner jag bara för en hemmakväll och ta det lugnt. Hm.. Får se hur det blir.

Haha, på lindex fanns det parfymer som hade konstiga dofter. De luktade regn, trädgård, hav och massa sånna konstiga dofter. Blev såklart nersprutad med doften av trädgård.. Uum , va gott den luktade! INTE , usch sitter här och får känna den hemska doften som får mig att må illa. Har försökt att skrubba bort den men lyckas inte. Vem köper dom hemska parfymerna? :S

Nej nu ska jag fixa och dola lite :) See ya later ! // Linnea <3


Godnatt!

idag har jag varit ute i stort sätt hela dagen, bara gått massa. Först en promenad med julia sen en själv. Trevligt!  Massa prat har det varit idag med, skönt att få prata av sig ibland. :) Malin ringde förut också så pratade nog en timma med henne,  skulle kunna prata hela natten utan problem men tyvär gick ju inte det. På lovet ska vi ses fan va kul det ska bli, blir ju inte ofta eftersom hon bor i Örebro och har oftast för sig saker. Längtar tills lovet nu, det kommer bli ett så jävla bra lov nu. Det kommer hända massa skoj har jag bestämt! ;P

Puss och godnatt! // Linnea <3

GRATTIS!

Massa grattis till Jenny som tagit körkot idag! Fan va skönt, nu har du det klart. ;) GRATTIS GRATTIS GRATTIS ! <3

Heej på er !

Hjälp va veckorna går fort! Redan trorsdag ju, men det är skönt att veckorna går fort för nu närmar sig höstlov sen jullov sen thailand! :D Åh va jag längtar! Det ska bli så jävla bra den här gången. :) Underbart med värme, sol, bad och shopping och på kvällarna går anna och jag ut och roar oss. Synd bara att jag inte är hemma till nyår för det är ju då allt händer hemma, men men.. va väljer man? Nyår hemma eller en resa till thailand? ;P

Jag måste bara säga att jag blir så störd på vissa i skolan som jämt måste synas och höras! Förstår inte vad det är i deras huvuden som får dom att tro att alla jämt ska ge dom uppmärksamhet? Snälla ge er med det, ni är bara jobbiga och ett tips: Dämpa er liiite bara, tack! Min uppmärksamhet tänker jag inte unna er med,  det enda ni får av mig är en suck. ;)

Nu ska jag ut och gå med julia, men vi hörs senare.

Ciao ! // Linnea <3


Im sorry, but "idon't wanna have a drink with you"

"you are so charming beautiful sexy hot gorgeous adorable breath taking, sorry I just cant find the right words!!...I would walk through fire swim across oceans and climb the higest mountain just to be with you.and I would sacrifice no matter what, because in the end I know you worht it all and I would find a true reason to live for...we only live once and I wanna live and enjoy my life to the fullest everyday!! please join me!!!! (wayne dot donovan at ********** dot com)0761309867"

Hahah, jag bara skrattar. Gick in på facebook nu och fick se att jag hade nya filrtar. Oftast är det 25+ killar som flirtar med en, va tror dom egentligen? Usch, pedofiler! Fast har ju fått några unga flirtar med och säger bara mums på dom synd bara att alla ska bo i stockholm, jag får flytta helt enkelt för att hitta en kille. ;) Men det är lite kul iaf när man får sånna här brev, men är inte det där ett svenskt nummer? :/ Och den här killen har skickat mer meddelanden , sorry grabben men "idon´t wanna have a drink with you" ;) 

Nu ska jag lägga mig och kolla på a shoot at love :)

Sovgott! // Linnea <3

Wiihu !

Har ni sätt min nya design på bloggen!? :D Är nöjd med den och har hållt på att fixa den hela dagen i princip. Det har faktiskt inte varit ett dugg svårt, det svåra va att hitta vilka färger jag ville ha och hitta va dom hette. Men nu är jag nöjd, det enda jag saknar är en "header", svårt att förklara vad det är men det är en egen bild man kan ha där det på min blogg står Liinneas blogg. Headern ska man fixa i photoshop och eftersom jag inte kann ett dugg om photoshop så har jag lite problem, men jag har som tur en underbar kompis som kan det hon heter frida och kanske kan hjälpa mig med det? *blink* Skönt men en ny design iaf!

Nu måste jag kila min kära vänner kanske hinner klämma in ett litet inlägg innan jag måste studsa i säng. :)

Puss och kram <3


VÄX UPP !






Fan va irriterande killarna i nian är! Ska dom ALDRIG växa upp eller? Kom nyss hem från bion idag, vi såg juno. Det va en bra film som jag velat se länge och vi ska få skriva en recension om den sen så det gällde ju att man hängde med. Men vissa idioter kan inte fatta att det finns dom som vill se utan MÅSTE sabotera och låta hela filmen och kasta godis på folk som tydligen är skiiitkul, vad är det roliga med det? Nån som kan förklara eftersom jag inte fattar vitsen? Usch, blir så störd på dom. Snälla väx upp nångång!!!! En sak som är bra att killarna i vår klass är SÅ mycket bättre än killarna i dom andra, ha sug på den! Visst dom kan ju tramsa och låta ibland men de är enormt mycket bättre än de andra. Det tycker dom andra klasserna med, vi är den bästa klassen! ;) Jag är så glad att jag hamnade i vår underbara klass. Ni är bäst och jag älskar er! <3
Fick sluta en timma tidigare idag med, gud så skönt! Underbar dag, kort och inga jobbiga lektioner. Blev klar på bilden idag med, ska bara skriva om konstnären nu men det har jag typ 4 veckor på mig att göra så det är lugnt. :)

Nu ska jag sätta mig med desginen igen, är ju så sugen på att få den klar. ;P Sen måste jag göra klart engelskan idag så jag har dte gjort. Annars händer det inte så mycket mer idag. En promenad ska jag hinna med också. :)

Puss hej <3


Älskar mysiga höstkvällar <3


                                                                                                                                           Foto: Linnea

Hej svejs !


Idag kunde jag inte hålla mig från att kolla lite på design av min blogg, jag har varit jättesugen nu länge på att ändra min bloggs utseende bara dte att jag aldrig haft tid. Det tar ganska lång tid innan man hittat rätt vart allt ska vara men nu äntligen har frida förstått och visat mig lite. Jag har också tagit mycket hjälp av http://www.designadinblogg.se/ en sida jag rekomenderar för er som också vill göra er egen design på bloggen. Jag har inte som ni ser ändrat utseendet på min blogg utan jag har skapat en ny blogg bara för att testa mig fram så jag inte skulle förstöra den här. Så ni får vänta lite, men snart kommer det nog en ny design på den här bloggen. Det känns som om bloggen har en finare design blir man mer intresserad av den.

Annars idag har jag varit ute på en promenad med underbara jenny, blir myycket prat när vi ses. Alltid så mysigt med höstpromenader. :)
Nu ska jag tvätta av mig ansiktsmasken och sen sätta mig framför tvn och kolla på desperate som börjar nu. Ska försöka göra engelskan samtidigt. Har självklart tänt ljusen med så nu är det myspys kväll igen som väntar, ska nog koka mig en kopp te sen när jag bänkar mig framför desperate. :)

Puss och kram // Linnea <3





 


Underbara dag ..


Åh vilken härlig dag det blev idag! Vädret är underbart och jag är allmänt glad. Man lär sig att uppskatta sånna här dagar nu på hösten när det oftast annars är mulet, regnigt och trist. Fick reda imorse på resultatet från en oförberedd engelska diagnos vi hade igår och jag fick 47 rätt! :D 55 va max antal rätt och för att få mvg enligt skolverket så ska man ha 47 rätt så hoppas hoppas hoppas Ann marie sätter mvg på min diagnos. Men jag är riktigt nöjd med mitt resultat i vilket fall, brukar inte få så högt på diganoser. ;) Fick ALLA rätt på grammatik frågorna med, den ni! Jag va ensam om att ha det, och ändå går jag i värsta snilleklassen. ;D Haha, hör ni va jag skryter? Men om sånna här saker tycker jag allt att man får det i lagoma mängder. ;) men nu ska jag ge mig.. På idrotten idag hade vi styrka, skitkul! Haha, det va typ bara jag som tyckte det va kul och va peppad. ;P 

Ikväll när det mörknar ute så ska jag tända ljus i rummet som igår kväll, och så ska jag sätta mig med engelska grammatiken vi fått i läxa och sen läsa lite. Det är nått jag älskar med hösten, att tända ljus och krypa ihop med en filt över sig. :) Imorse sov jag för länge som alltid, och jag hatar att stressa sönder på morgnarna så jag tände ljus i hela rummet och tog med mig en kopp te upp när jag gjorde iordning mig. Jättemysigt och det gör att man kopplar av lite faktiskt, ett bra tips. :) 

Ska kila nu men vi hörs senare, kanske kommer upp lite bilder då :)
Puss hej <3





Godnatt <3


Sorry, hinner inte lägga upp bilderna idag. Michelle har inte heller hunnit skicka dom från i lördags än så kan vänta tills jag får dom. Nu måste jag soova :) Vi hörs imorgon!

Natti Natti ! <3

En mindre i bloggvärlden?




Blondinbella

Nån mer än jag som läst att blondinbella ska lägga ner bloggen för ett tag. "Jag måste tyvärr meddela er att jag tar en bloggpaus framöver. Det har varit väldigt mycket på senaste tiden, man kan väl säga att jag har jobbat dygnet runt i tre år med denna blogg." jaha, så kan det gå. Jag har följt henne sen jag började blogga ungefär, och det är nu ca 5 månader. Hm.. känns som jag bloggat mycket längre. Aja, jag förstår henne och det hon gör är rätt, men jag tror inte att hon kommer in i bloggandet igen och iså fall har hon tappat många läsare! Jag har inte direkt tidigare gillat hennes blogg fast dte var nått som fick mig att varje dag ändå gå tillbaka till den, kanske va det för att hon va känd? Jag vet inte.. Men en sak vet jag och det är att jag inte kommer läsa hennes blogg mer, jag har tagit bort den från "mina favoriter". Ledsen Bella, vill ändå peppa dig och säga att det val du gjorde va absolut rätt, och hoppas du lyckas som advokat i framtiden. Läste i Emelie Ohlssons blogg att Katrin Schulman lagt upp en bild på blondinbella som Emelie tagit och katrin hade inte hänvisat till Emelies blogg och dessutom skurit bort Emelies signering i hörnet. Dålig stil Katrin! Jag gillar inte den människans attityd, har varit inne på hennes blogg och blir bara irriterad när jag är där så går inte in där nått mer. Vill hitta nån ny bra blogg som jag kan följa istället för blondinbellas några förslag?

Ha det bra!  // Linnea <3





Mys pys!



Åh, va skönt det va att komma hem från skolan idag! Dagen gick riktigt långsammt och det va tungt. Försov mig imorse (såklart) men jag försover mig alltid så jag har ungefär en halvtimma på mig och på det hinner man om man stressar på lite. ;) När vi cyklade hem idag småregnade, sånt där tunt regn som man blir suuperblöt av. När jag sen gick in och stängde dörren hör jag hur regnet ökar och det börjar vräka ner. Vilken tur man kan ha. :) Nu ska jag dricka blåbärs te och kolla på one tree hill. Jag har tänt ljus i rummet, lite mys pys så där en måndags eftermiddag. :) Lägger upp lite bilder senare från i helgen.

Puss och kram // Linnea <3


Att ni vågade, nu vet vi va patetiska ni är!




Vill vill vill ha den här!

Förlåt för den dåliga uppdateringen på senaste tiden, jag hade fullt upp igår kan jag lova er. Har känt en understimulering i fingrarna sen igår så nu va jag tvungen att sätta mig och skriva av mig lite. ;) Igår sov jag ut, skönt vill jag lova! Pappa kom in och väckte mig vid tolv och frågade om jag ville med till ett ställe och fota. Visst, dte lät kul. En kompis till pappa hängde med också. Vi åkte till en laxtrappa i gulspång, det forsar vatten och fiskar som hoppar. Trodde det skulle bli ashäftiga bilder men såg knappt några fiskar. Fick kanske nån bra bild på vattnet iaf. :) Har inte hunnit fört över bilderna än så vet inte om det blev nått bra. När vi skulle hem sen så sätter sig pappas kompis i fram, fan va sur jag blev då. Särskilt när jag blev jätte illamående! Åkte på en slingerlikrok väg länge och åksjukan kom kan jag ju meddela, usch! När jag kom hem sprang jag nästan in och trodde jag skulle spy när som helst men visste att jag inet skulle spy så la mig ner i soffan en stund. Sen fick jag lite panik skulle duscha och skynda mig iväg till frida vilket jag inte va redo för och jag hade en hel del kvar att fixa innan. Men tillslut kom jag iväg och kvällen blev lyckad. :D Blev lite chockad över att vissa vågade komma, fy fan va dålig stil. Ni sjönk RIKTIGT lågt! Aja, jag lät dem inte förstöra min kväll så det gjorde dom inte. Tack alla underbara som va där och gjorde kvällen lyckad. Det här måste vi göra fler gånger! Och vissa funkade det förvånadsvärt bra emellan och nu vet vi att det går att vara alla, vilket är jättekul! Kan tyvär inte skriva så mycket mer om kvällen här. Jo en sak till! Jag vet va jag ska försöka övertala min mamma att köpa. ;) En trippeltång, jag tripplade håret igår och jag blev fast. Jag måste ha en sånn! Nu kan jag tyvär inte skriva mer för jag måste hoppa i sängen, men vi hörs imorgon och den här veckan blir det bättre uppdatering och roligare inlägg!

Godnatt! // Linnea <3



Veckans låtar !




Nu kommer veckans låtar, den här veckan är det de här som går på repeat i Ipoden. Nu måste jag spara till ett par hörlurar, har inga hela som båda lurarna funkar på. Stackars mig.. ;)

Miss li - Oh boy
The pussycat dolls - I hate this part right here
Jonas brothers - Love bug
Eva Cassidy - Fields of gold
Oasis - So sally can wait
Cajsa stina åkerström - Av längtan till dig
Sugarplum fairy - Miserable
David Cook - The time of my life



Ciao // Linnea <3





 


Sorgligt ..


                                                                                                                         Foto: Linnea
Fredag


Sista dagen på praon och sista dagen med barnen, usch. Inge kul att veta att man kanske inte får se dom igen. :( Fick en hejdå-kram av nästan alla iaf. :) När jag gick hem sen kändes det tungt, men jag lovade att jag ska komma och hälsa på dom nån dag så det får jag allt göra. :) Idag hade jag tänkt att träffa julia och gå en promenad med henne sen efter det  träffa bea och senare ikväll gå till frida och kolla på idol med henne och bea. Men det blev ingen promenad med julia för det blev så sent, och bea skulle på stan och härja idag så det blir nog bara filmmys och idol hos frida ikväll. Men det blir bra det, känner inte för att stressa idag och hinna med massa. Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa iordning mig för att sen möta frida på willys och köpa nudlar som vi ska äta till idol sen. ;) Så nu måste jag kila, annars blir frida arg..


Puss på er ! // Linnea <3


Mer sånt !



                                                                                                                                                          Foto: Linnea

Jises va ont det gör, har fått en knut precis nedanför skulderbladet. Känner hur den typ växer och det gör ont! Stackars mig.. Det har också hänt nått med min högra fot/ vrist/ vad. Den brukar krångla och göra ont men nu känns det annorlunda, fick linda om den när jag skulle på agilityn till och med. Hm.. Hoppas det går över snart för jag ´har ingen lust att ha ont. ;)
Ja, agilityn då. Det gick jättebra, alla är så duktiga och jag är riktigt imponerad. Det roligaste idag va ändå all bra kritik vi fick. De tyckte att vi varit jätteduktiga och att det har varit bra att vi sagt till när de gjort fel och att vi peppat dom bra. Alla va nöjda med kursen och alla vill gå en fortsättningskurs. Det är alltid kul att höra när folk tycker man presterar bra, mer sånt i samhället. ;) Lotta tackade oss väldigt med för hjälpen och vi fick en liten present. Gulligt! Jag lovar att det inte va sista kursen jag höll. Det va så himla roligt!

 

Nu mina kära vänner har jag dessvärre inte tid att sitta här..

Hörs imorgon! Puss och godnatt! // Linnea <3


lek och bus ..




Hejsan svejsan!

Hur tror ni min morgon började? Jo, med försovning! Vaknade och gick upp en timme försent imorse, inte bra. Skulle hinna äta, välja kläder och duscha idag. Det gick faktiskt, fick lite stressigt men jag hann ju iaf. :) När jag sen klev utanför dörren och fällde upp paraplyt kändes det som att det skulle bli en bra dag, luften va frisk och jag kände mig ovanligt glad och pigg. När jag kom till den branta backen fick jag sällskap av en söt liten tjej som jag lekte med igår, trevligt. :) Första lektionen va idrott och det va inget kul sist att sitta och titta på så jag fick vara med på fritids istället. Det va kul! Hamnade i Norbert och christans klass. Vi spelade spel, målade och busade med barnen. Jag fick några teckningar av barnen. Tänkte ta kort på alla teckningar jag fått imorgon och lägga upp. Så söta dom är, jag är rena konstnären. De slås nästan om att få mina teckningar. Idag fick jag lotta ut vem som skulle få teckningen och jises vilken spänning det blev när jag drog lott. Hallå!? Det är en teckning av lilla mig bara. ;) Hon som skulle praoa idag och imorgon va inte här idag men imorgon kommer hon nog. Nyfiken på vem det är. Idag skulle vi på skolbio med, men den film vi skulle se fanns inte så han slog på en annan som ljudet inte funkade på istället, tack! Han hade tänkt att vi skulle sitta och kolla på den. Det brummade och surrade hela tiden och barnen och dom vuxna fick ont i både öronen och huvudet. Efter att Christina varit och pratat med honom så stängde han av filmen och vi fick gå, dom kommer få se filmen nästa vecka istället. Jag som ville se den. ;P Hahha..
Det kommer bli så sorgligt imorgon när det är sista dagen på praon. Kommer sakna alla. Det blir ännu sorgligare när också dom säger att jag inte ska gå och att jag ska komma tillbaka. Dom tycker att jag kan börja jobba hos dom på heltid. ;) Önskar att jag kunde det, hade jag det valet så hade jag gjort det. :)

Nu ska jag gå ner och baka muffins som jag ska ha med mig till kursavslutningen på brukshundklubben ikväll. Det är sista gången på agilitykursen så idag blir det skojtävling. Kul! Nu måste jag kila, lite brottom nu om muffinsarna ska hinna bli klara.

Puss och kram // Linnea <3



Tips!


Alla älskar väll att läsa tips, så tänkte dela med mig av några. :)

*Dove - go fresh cucumber & green tea scent. Super bra deodorant som luktar fräscht och håller hela dagen. rekomenderar den absolut!


Pris: ca 35 kr kanske?


Rosebud salve. Ett jättebra läppbalsam för den med torra och nariga läppar. Mina två favortier jag använder är de på bilderna nedan. Dom kan vara svåra att få tag i, de ställen jag vet säljer dessa är: Cubus, SOUK och eleven.se
    
Pris: 98 kr lovar det är värt vart enda öre!


Ett annat tips jag har är att när du tvättar bort sminket använd då en skrubbhandske samtidigt och gnugga, då rengör du på djupet samtidigt som döda hudceller kommer bort. Det märks resultat om man gör på det här viset, ansiktet känns mjukare och fräschare. En sånn handske går att köpa på tex H&M och kostar ungefär 15 kr.


Pris: ungefär 15 kr.


Kan passa på att tipsa om min rengöringslotion. Den är från ACO och är underbar, man behöver endast lite lotion och tvätta av med ljummet vatten så försvinner all smink.


Den finns på apoteket och kostar ungefär 40 kr.

Det va några skönhetstips från mig, hoppas ni kan ha nytta av nått av dom! :)
Nästa gång jag tipsar tänkte jag tipsa om kropp och träning. Så håll utkik efter dom!

Carpe diem! // Linnea <3




Onsdag ..





Heej på er!

Fast man börjar dagen med en sovmorgon till tjugo i tio så försover man sig. Hur är det möjligt? Jag gick ju ändå och la mig i tid igår, det måste va barnen som tar kål på mig. ;) Rekordet att gå upp till rävåsen är nu 4 min, det är bra jobbat! Uppför hela vägen. Efter den jättebranta uppförsbacken i slutet hade jag kramp i vaderna. ;) Jises! Frös gjorde jag ju inte iaf efter den promenaden vill jag säga. Dagarna har gått så fort och jag vill stanna längre! Varför ska vi bara praoa i en vecka för? :( Imorgon och på fredag ska det komma nån mer tjej och praoa. Hon är tydligen där varje torsdag och fredag. Fick veta att hon heter Veronica men kallas Virre och är 92a. Känns som jag vet vem det kan vara men vi får se imorgon. Spännande. Fast vill egentligen inte att hon ska komma, vill ju att alla barn ska va med mig. ;) Får se imorgon om jag blir helt utstött och mobbad. ;)
Idag hände inget särskilt vad jag kommer på. På lunchrasten spelade vi fotboll skitkul är det med dom små, bara det att man vågar ju inte ta bollen för dom ramlar så lätt.
Imorgon är det skolbio, vi ska se nån mangafilm. Får se om jag somnar eller inte. ;)
Nu ska jag fortsätta skriva klart bokreccensionen sen ska jag träna och kolla på make me a supermodel.

Hörs imorgon! Puss // Linnea <3



- Fröken , fröken!



Åh va jag älskar att vara en "fröken", det är nått jag kan tänka mig att jobba som. Få betalt för att leka med barnen, det är inte ett direkt ett tufft jobb. Det är bara lönen som gör att jag inte tänker utbilda mig till lärare, men jag tror däremot att jag kommer vara vikarie som extraknäck efter studenten. Aja, det  är ett tag kvar. Längtar nått enormt till den dagen btw. ;)  Det är så kul att se barnen i skolan på lektionerna, för de vill verkligen lära sig och när det inte är genomgång så sitter de tysta och jobbar lektionen ut. När de inte förstår räcker de upp handen och då får jag gå runt och hjälpa dom. Känns lite smålustigt men det är samtidigt väldigt kul. :) På matten sen när jag skulle hjälpa dom blev det lite töligt, jag som inte är värdens fena på matte och huvudräkning är inte riktigt min grej fick det lite svårt. Sånna tal som de räknar i huvudet använder jag miniräknare till om jag inte ställer upp talet då. Haha, men det fick ta sin tid. ;) Jag impade väll kanske inte så mycket på barnen på den fronten men äh.. Man kan ju inte vara bra på allt? På rasten sen frågade killarna från klassen jag hade förra gången jag praoade om jag ville vara med på skjuta på bollplank, visst sa jag men ni är ju värsta proffsen ju och det är inte jag. Då sa Luddes lillebror att han är näst bäst i klassen på fotboll och jävlar va lik ludde han är! Det är skrämmande, utseendemässigt tycker jag inte alls dom är lika men med en fotboll så ser man direkt att det är hans lillebror, samma ego samma attityd samma kroppsspråk. ;) Då frågade jag honom om han va lika bra som Ludde, njaa.. inte riktigt svarade han då. ;) Lite kul att se en sånn liten kille redan har den där "jag är bäst efter zlatan attityden". Nått annat som är kul att se är när småtjejer i trean redan börjat använda stövlar, leggins och tunikor. Såg väldigt konstigt ut kan jag lova! ;) Det är tre stycken tjejer som går runt på rasterna och bara pratar eller sitter nånstans och slänger med håret. De går i trean HALLÅ!? i trean tänkte man inte på vad man hade för kläder och det enda man ville var att leka. Stackars barn säger jag som går miste om en viktig barndom, man måste få leka! Passa på innan det är försent.

Efter lunchrasten var det bild som stod på schemat, åh va duktig man fick höra att man va då. ;) -Kan jag få den? kan du måla nått till mig med? Hahah, så söta. :) Imorgon skulle dom ha slöjd men jag kände att det finns väll inget för mig att göra då så frågade Eva om jag kunde komma senare och sluta senare imorgon istället så börjar 9.40 imorgon istället. :) Idag slutade jag kvart i två. När jag kom hem kollade jag bloggar och bakade en sockerkaka med banan och blåbär den är inne i ugnen nu så väntar på att den ska bli klar. Nu ska jag göra lite engelska och svenska sen ska jag träna. :) Gjorde situps, armhävningar och plankan igår. Fan imponerad över mig själv, gjorde först 50 st på rad. Sen gjorde nog 50 till pumpandes och långsamma. Sen vilade jag och efter det fick jag nått ryck och gjorde 100 st på raken. Rekordet är liksom 70 på rad och då brukar jag inte ha kört så mycket innan. ;) Det kändes i magen kunde jag säga, trodde jag skulle ha träningsvärk idag men det slapp jag. :) Ikväll blir det ännu hårdare! ;D Nu ska jag kila, äggklockan ringer i köket..


Puss på er ! // Linnea



 


Lovely day <3


Det blev visst fika med frida iaf. Gick till kulan och satte oss och pratade massa. Mys! <3 Älskar caféer, sånn mysig stämmning. :) Gick och hälsade på jenny med när hon jobbade. Kollade också på vattenpipor, är riktigt sugen på att införskaffa en. Ska vänta tills jag har pengar och ska kanske prata med mamma och pappa om det, eller bara pappa. Bäst så ;D Nej men det skulle vara en kul grej. ;P Det blev ett snabbt inlägg det här, för nu ska jag ställa mig på maskinen och träna en stund och göra armhävningar, situps och lårgång.  Sen hopp in i duschen och sen hoppa vidare till sängen och kolla på desperate. :)

Måste bara säga nu att det är så himla många vänner jag saknar och önskar att jag kunde dela på mig så jag kunde vara med er hur mycket som helst. När man har det tajt i planerna och inte kan jämt så kan man inte räkna med att andra kan ses när man själv kan, tyvär! Men hoppas ni vet ändå att jag tänker på er och saknar er oerhört mycket!

Puss på er ! // Linnea <3

Linnea the boss !





Hejs Svejs !

Idag va första dagen på praon, lika kul som alltid att komma tillbaka till rävåsen. :) Allt gick bra idag, jag fick rycka in och läsa högt i Mio min mio för klassen, haha! Usch. Högläsning har aldrig riktigt varit min grej blir så stressad oftast, men det gick bra. ;) På rasten sen gick jag och Emma runt lite på skolgården och får se att två killar från tvåan står och slåss, och en "lärare" står och tittar på bara!? Hon har gick ur gymnasiet förra året så vet inte vad hon gör på skolan, vikarie kanske? Men men.. man står ju inte vilket fall som helst och tittar på. Så vi går upp till fotbollsplan där dom slåss samtidigt som några står och skjuter på mål. Vi undrar ju då är det på skämt eller inte eftersom hon inte gör nått så vi väntar ju och säga nått. Men sen syns det att det inte alls är på låtsats så blir jag fan arg och går fram till dom och säger åt dom att här spelar man fotboll så ni kan sluta och gå härifrån. Den ena killen som blir slagen och jagad springer iväg och den andra hänger efter och tar upp en sten och hotar med. Först hotar han killen och då blir jag ännu argare! Inte fan hotar man att kasta sten på nån, särskilt inte när man bara går i tvåan! Den andra killen gömmer sig bakom en kompis och jag tar tag i armen på honom och säger åt han att du så där gör man inte. Då hotar han mig med stenen!! Då hade jag inget tålamod kvar för den killen och sa vem tror du att du är egentligen!? Så där gör man inte!! Då blev han osäker och gick därifrån. Linnea the boss! ;D men hallå, så gör man inte! Tyckte jag gjorde rätt iaf. Pratade med marianne om det här sen och hon sa att han brukar vara bråkig och att det va bra att jag gick emellan. :) Så mycket mer hände inte idag, fick sluta 14.00. Skönt med korta dagar. Trodde det skulle bli fika idag med frida men så blev det inte. Får ta det nån annan dag. Så istället ska jag plugga lite som jag inte kom ifrån sen ska jag nog ut och gå i det härliga vädret och ikväll ska jag träna! :) 
Ciao! // Linnea <3



 


Slut på helgen..



Hit eller miss?


Jaha, då va det slut på helgen. Varför går tiden så fort när man roligt? Min helg har varit toppen! 9.40 på lördagen tog jag bussen in till karlstad. Det blev full buss i kristinehamn, va gör folk uppe så tidigt?! Jag ville ju sitta själv så jag satt och läste cosmo när alla gick förbi och kollade inte upp så jag skulle få kontakt med nån. ;) men tillslut frågar en mamma om hon kunde sitta där med sitt barn i knät. NEJ, tänkte jag. Kul att ha en liten jobbigtunge brevid sig hela vägen till karlstad, men det va den snällaste ungen jag varit med om! Hur go som helst. Sa inte ett ljud på hela resan och satt bara där och kollade runt. Tänk om alla småbarn vore sånna, va lugnt och skönt det vore då. ;) Aja, när jag kom fram sen så fick jag vänta en stund på malin. När hon kom gick vi på stan och kollade lite. Jag hade inga pengar för shopping men hängde med som sällskap och kollade runt lite bara. På lager hause hittade vi ett julljus i en galsform som luktade kanel. Mysigt att tända vid jul sen och det kostade bara 19 kr så både jag och malin slog till på dte. ;) När vi sen stod och väntade på bussen hem till malin och jimmy så kliver en tant med rullator av en annan buss och när hon är på väg av så går dörrarna igen och hon har halva kroppen inne i bussen och resten utanför. Jag skriker till: Nejmen, NEEJ! Haha, det är ju lite kul efteråt. Inte nog med att dörrarna åkte igen en gång utan två gånger blev hon klämd! Stackare..
När vi kom hem samlade vi oss lite och pratade sen gick vi ner till arenan och kollade på Färjestad-Modo. Snacka om folk! 6131 st kollade på matchen. Man kan väll inte säga att jag kollade på matchen direkt, det va mer dom på hejaklacken som min blick var på. ;) Och vet ni!? När vi är på väg till läktaren så säger malin, titta en hundralapp! Hon tänkte inte på att ta upp den men det va ju min första tanke, jag som är fattig nu. ;) Men jag vågade inte. Det va mer än hundra såg jag iaf, det låg mer pengar ihopvikt. Men men.. Det va kul iaf att se en match i arenan, har ju bara varit på konsert i den innan, tänker inte säga vem jag såg på. ;P Matchen slutade iaf 3-1 till modo. När vi kom hem sen åt vi, pratade massa och kollade lite på tv. Sen kom Jimmy, Mattias och Banko. Då spelade vi guitar hero och sjöng kareoke. Kul kväll, helt klart! Somnade skönt sen i deras nya bäddsoffa. :) Idag då, när jag klev upp satt malin ocg jag och pratade en bra stund sen gjorde vi iordning frukost. Efter frukosten fixade vi till oss och plockade ihop mina grejer och sängen, sen kom pappa och max och hämtade oss för att sen åka till arenan idag igen. Idag spelade nämligen färjestad-bofors (juniorer). Det va 91 - 92 som spelade så kände igen många spelare i bofors. Haha, dom förlorade med 9-0 bofors. Attans! Och två stycken blev skadade varav en fick åka till akuten. :/ Lite klantigt faktiskt, han skulle tackla en men tacklade sig själv in i sarjen och skadade axeln rejält. :S Jimmy ringde till nån igår och sa att han skulle komma till matchen idag för att träffa mig, jag har ingen aning om vem det va han ringde. Men fick aldrig träffa han, vet inte om han var där. Är ju nyfiken på vem det är nu bara för det. ;) Jimmy ville inte säga nått heller om vem det va. Hm.. Får kanske träffa han nån annan gång?
Efter matchen åkte vi hem till malin en sväng, sen vidare till coop ute vid bergvik. Jag hittade ett par uggs på coop hemma för199 kr så tipsade malin om dom och hon blev jätte nyfiken och ville se dom. Så vi åkte ut dit, jag är inne på att köpa ett par uggs i år. Men är inte helt säker på om det är min grej. Malin köpte iaf ett par. :) Va tycker ni om uggsen är det en hit eller miss? Tack för helgen bästa syster, längtar redan efter nästa besök! :) <3
När jag kom hem sen träffade jag malin en stund, jävla dampbarn är du! ;D men älskar dig för det. ;) Nu ska jag hoppa in i duschen sen sova. Är riktigt trött nu. Imorgon börjar praon, då blir det rävåsen till två sen efter det blir det nog fika med frida. Mysigt. :) <3

Puss och godnatt <3 // Linnea


Äntligen fredag !

Heeej!

Usch va dålig jag varit på uppdatering idag, inte bra. ;) Men nu har jag lite att skriva.
Kan ju börja med idrotten imorse, fan va irriterad jag blev på vårat lag. Vi skulle egentligen ha styrketräning, vilket är ganska kul ändå tycker jag men eftersom vi hade helplan så lyckades vi övertala vår idrottslärare Ramona att spela handboll. Ramona sa sen att jag och michelle skulle dela in lagen så vi gjorde det. Eftersom det finns vissa killar (i stort sett alla) som bara spelar för att vinna och passar mest till killarna, så delade vi in dom som brukar passa varandra på olika lag. Lagen blev bra, trots att vissa (en) person klagade som alltid på lagen. Men han är en av dom som också kör det där "egospelet". Jag försökte verkligen idag få killarna att inse att det inte bara handlar om att göra mål och vinna, men det va riktigt svårt kan jag säga. Men jag tjatade och tjatade och fick några att passa lite mer än vad de gjorde innan. När man är målvakt så är det väll meningen att man ska stå i mål och inte ta bollen och springa ner och försöka göra mål själv, eller? Är det jag som fattat helt fel va lagsport innebär? Aja, blir så less på dom bara. Jag pratade med Ramona om det här och när vi samlades innan vi gick så sa hon precis det jag tjatat på killarna i mitt lag om under hela lektionen, att det handlar inte bara om att göra mål. Det va så bra för hon frågade om det inte va nån som ville satsa på ett högre betyg i år. Och visst ville nästan alla det, då sa hon att hon kommer inte sätta MVG på nån som bara satsar på mål. Det hon betygsätter är ledarskap och hur man ser till att alla kommer med i spelet. Så en som bara siktar på mål kan ju sikta på G med, haha. ;) Är det jag som är arg eller vad? Nej men jag tror att det var några som kom på då att dom måste tänka på det här och passa mer inom laget. Men nu släpper jag det. Sen va det syslöjd, jag har hittat en kjol nu äntligen som jag har ritat ett mönster och ska börja sy näst nästa vecka. så här ser den ut, fast jag gör den i svart. :)



Efter lunchen kom det några från nån församling som va kristna. De kommer varje år och försöker få ungdomar att bli kristna. Jag och michelle höll på att dö av skratt när ena gubben somnade på en stol och började typ dregla, han hade tröjan bak och fram med. Det är väll inget kul så i sig men när det är slutet av sista dagen i veckan så är man rätt trött och då är nästan allt kul. Fick med oss det nya testamentet i mini format, och man va TVUNGEN att få en. Det va riktigt noga. ;) Jag kommer aldrig bli kristen, jag tror inte på det där med jesus och gud och allt vad de tror på. Om jag inte heller vill bli kristen så är ju det mitt val  och ingen ska komma och säga vad jag ska tro på för den delen heller.
När jag kom hem sen hade jag ont i huvudet efter allt tjat av den "kristnaövertalaren" så jag la mig i sängen och vilade, somnade såklart och vaknade vid fem halv sex, bra linnea! Men det va riktigt skönt kan jag säga. :) Ikväll blev det att bara vara hemma och ta det lugnt, kändes behövande nu. Bussen går 9.40 imorgon så måste upp ganska tidigt. Nu ska jag packa och och kolla kläder för imorgon. :)

Jag har fastnat för kjolar just nu och önskar jag hittade fler som jag gillar. Tycker om dom med hög midja. Eftersom jag är lite knasig så kommer jag ju också på lite knasiga idéer, som idag gjorde jag en kjol av ett linne. Det är bra gjort. ;) Lägger in en bild på den, tror jag ska ha den imorgon. :) Den är ju inte fint ihop satt i bak så måste ha en tröja över men det är ju inte så varmt om dagarna längre så det gör nog inget. :)



Nu ska jag fortsätta packa sen ringa bea tror jag och efter det sova. :) Godnatt!
Puss // Linnea <3


Finns det inte en lösning till allt?



   

ÅH! Jag är så arg nu! När jag kom hem nyss släppte jag in felicia, hon vågar knappt gå in för hon vet att hundarna jagar henne. Men jag sa åt dom att sitta och stanna så fick felicia gå förbi. Så går det bra, men sen äter hon och efter det när hon ska gå upp och lägga sig så attackerar hundarna henne. Katten är ju livrädd och idag va det droppen! Efter hon ätit skulle hon lägga sig på kökssoffan, då flyger ville på henne och biter efter henne. Jag som är i köket försöker ju få tag i Ville som far överallt, under stolar och välter saker. Då kommer Ebba med och ska också ta felicia. Då är det inte lätt, hålla koll på två ivriga hundar och en katt samtidigt som det far saker omkring. Jag skriker efter dom och springer efter för allt va jag har. I trappan får jag tag i Ebba, men jag måste ändå fortsätta upp för att få tag i Ville. När jag är uppe har jag nästan skrikit så jag tappat rösten men jag fortsätter att skrika på dom och sa åt dom att lägga sig på sängen och skämmas. Jag riktigt stirrade på dom och dom vet så väl att de gjort fel, och Ville skäms iaf. Ebba trotsar och tror hon är cool. Sen fick dom ligga där inne. Jag va så arg! Sen letade jag rätt på Felicia som jag förstod va livrädd just då. Jag grät när jag höll om henne och gick in till min säng och gosade med henne. Stackare, jag känner mig så hjälplös. Detta har ju hänt hur många gånger som helst, men så här ska det absolut inte va. Inte en gång till att hundarna jagar katten! Jag vet inte hur jag ska få bort det här med att de jagar henne. Det har blivit som en kamp mellan Ebba och Ville tror jag. Dom tävlar om vem som kan fånga henne, fast ingen har ju nån gång lyckats men de försöker. Ebba brydde sig ju inte om Felicia innan Ville kom, det va efter vi fick han som det här började. Men nu sätter jag stopp för det här. Jag märker också att Felicia känner sig inte trygg här hemma längre och mår inte bra av detta så det kan helt enkelt inte fortsätta så här. Hon har ju kissat i min säng dom två sista gångerna hon sovit hos mig jag tror att det kan ha nått samband med detta. Typ att hon vill säga nått? Snälla om det är nån som har nått tips som läser det här va inte rädda för att skriva det då, jag behöver verkligen hjälp med det här. Hur jag ska få stopp på det. Jag klarar inte av att se min katt lida och jag tänker inte omplacera henne! Hon är min bästis, jag älskar verkligen henne. Usch, nu börjar jag gråta när jag tänker på det.. Hon är ju världens underbaraste katt. Hon va först av djuren här i huset och jag tänker inte omplacera henne pga hundarna. ALDRIG! Då är det mer rätt att omplacera hundarna. Rätt ska va rätt även fast jag älskar dom lika mycket! Snälla hjälp mig, va gör jag!?

// Linnea

Bästa systern man kan ha <3



Jag har världens bästa syster! Jag är så tacksam att jag fick möjligheten att ha henne i mitt liv. Hon är underbar på alla sätt och jag kan dela i stort sätt allt med henne. Inte förrns jag va 10 år fick jag reda på att jag hade en halvsyster och en halvbror. Jag har hört många tolkningar på varför jag inte fått träffat dom tidigare och jag vet väll inte riktigt vad jag ska tro på. Men enligt min egna tolkning så verkar mamman till malin och mattias helt knäpp. Hon ville inte att pappa skulle få träffa dom och hon flyttade till örebro med dom. Malin och mattias har självklart också fått hört hur hemsk pappa är och hon lyckades få dom att nästintill hata honom. Så i många år levde de på och tänkte inte på pappa, men när malin bestämde sig för att flytta till karlstad där hon träffat Jimmy så skickade hon ett flyttkort till pappa som valde att kontakta henne. Så de träffades och vi har sen dess haft  kontakt med henne och jimmy. Hon har ju nu insett med att pappa inte alls va så hemsk som hennes mamma sagt och hon har fått hört hans verision med. Men jag har fortfarande inte träffat Mattias, han bor kvar hos sin mamma i örebro och så länge han gör det så får han inte träffa pappa eller oss. Men malin har sagt att han är väldigt nyfiken på oss och att han nån gång kommer träffa oss. Jag ser fram emot den dagen. När jag va mindre drömde jag att jag hade både en stora syster och en storebror, och tänk, idag har jag det. I början när jag träffade malin kändes det konstigt. Men det är inte så konstigt, en helt främmande människa kommer in i ens liv och som redan då står en väldigt nära utan att veta vem det är. Det är en konstig situation. Men sen släppte det och idag är det inget som känns konstigt mellan oss. Hon är helt enkelt den bästa syster man kan ha, jag vet att hon finns där och med henne kan jag verkligen prata om saker man inte kan med alla. Jag är så glad att hon valde att kontakta pappa, annars hade jag aldrig träffat henne och då hade jag gått miste om nått stort. Jag hoppas det va okej för dig malin att jag la upp det här inlägget men om du vill tar jag bort det. Kände bara för att skriva detta och lätta mitt hjärta.

Imorgon eller på lördag åker jag till karlstad och hälsar på dom, det ska bli mysigt. Längtar alltid efter dig och har alltid roligt med dig/er.

Pussar och kramar // Linnea <3


Torsdag..





 

Hejsan Svejsan!

Har inget kul att skriva om dagen så jag skippar det. ;) Underbart skönt med sovmorgon imorse iaf. Spelade bowling efter lunch med josse, erica, julia och amanda. Det gick skit dåligt i början sen sa jag att jag går inte härifrån förrns jag får en strike, och som jag jämt säger. Vill man så kan! Så efter det gjorde jag självklart en strike. ;D Men det gick utför sen igen mot slutet så jag kom näst sist. Men men, det va lite kul att bowla för det va så längesen jag gjordet det. Nej, nu måste jag skynda mig. Jag måste idag innan fem hinna med att:
*Ringa pappa och fråga om karlstad.
*Ringa Rävåsen och fråga om tider till praon.
*Skriva reccension
*Komma på en övning till agilityn ikväll
*Hitta skjuts till och från agilityn

Så det är bäst att jag börjar. ;) När jag kommer hem från agilityn tänkte jag skriva veckans låtar och veckans artist. Kan då också lägga upp klipp på bloggen från youtube. :)

Ciao! // Linnea <3


Godnatt!


Hej Hej!

Nu är jag riktigt trött så nu blir det ett kort inlägg. ;) Imorgon börjar vi 9.10, GÖTT! Börjar i vanliga fall 8.00 så det blir underbart med lite sovmorgon mitt i veckan, eller slutet kanske man ska säga? Imorgon är det en skön dag, vi har två lektioner på förmiddan sen efter lunch har vi rörelseaktiviteter då har jag bowling (mycket rörelse där va?) haha, men det blir nog kul va riktigt längesen jag bowlade! Sen slutar vi efter det vid 12.30. Den här veckan har varit väldigt skön och den har gått riktigt fort. I helgen blir det nog att jag åker till malin, min kära syster i karlstad. Det blir kul, alltid lika roligt att hälsa på hos dom. Får se när jag åker upp antingen redan på fredag eller på lördag förmidda. Det får känna imorgon hur jag gör. Det är bara ett problem, jag har inga pengar nu. Men jag hoppas på att jag kan fjäska till mig lite av pappa. ;P Nej mina kära vänner, nu klarar jag inte av att hålla ögonen öppna längre så nu ska jag gå och borsta tänderna sen hoppa i säng. Nu är ÄNTLIGEN boken utläst med, den va väll bra men jobbigt att läsa under press. Imorgon efter skolan måste jag skriva reccensionen, suck. Men det är det enda jag har den här veckan så jag ska inte klaga. ;)

Godnatt // Linnea <3

Onsdag..



                                                                                                                                       Foto: Linnea
 

Heej Heej!


Idag va det  en riktigt lång dag i skolan, det är inte många lektioner på onsdagar och dom är rätt sköna faktiskt men jag,Emma, Frida och Felicia gick på övertid. 35 MINUTER!! Haha, vilken nörd jag kände mig som då. ;P Vi va tvungna att fortsätta på våra tavlor vi gör på bilden, min blev inte klar idag iaf men får hoppas Ullrika ger mig lite extra tid efter praon. Men jag tror jag blir nöjd med tavlan, jag målar av en bild som Picasso gjort. Det är bara det att ALLAS tavlor har blivit skitsnygga. Så om man jämför (vilket man inte ska göra) så är inte min SÅ bra. ;) Men men.. jag har gjort va jag kunnat. Jag älskar färgerna i den och bilden i sig är rolig så funderar på att rama in den sen när jag får hem den och sätta upp på mitt rum. Har ju ingen tavla. ;P Får se. Jag är förresten inte klar än med bilden jag började måla på förra veckan här hemma,  fan! Jag klarade VG nivån på knät och bord och allting men det gick inte på trummorna! Va sur man blir då. Och om jag hade kunnat VG på trummor hade jag nog klarat MVG med för den delen är inge svår. Men aja, inget att göra åt. Man kan inteden med höstblad på. Men det får bli när jag har tid över. Vi hade uppspelning på trummor idag  på musiken idag med, vara bra på allt.  Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa ut boken jag tjatat om i typ två veckor.

Hörs senare! // Linnea <3


RSS 2.0