snabb uppdatering :)

Allt bra med er ? :) själv har jag världens mensvärk och sovit dåligt inatt pga det, fick stanna hemma idag eftersom jag varken kunde gå eller stå. Kändes som nån knivhögg mig i magen imorse och jag trodde verkligen jag skulle avlida, men jag lever fortfarande. Fast det har ju bara börjat så vi får se om jag lever till slutet av veckan. ;P

Det blir dålig uppdatering här eftersom min dator fortfarande inte är lagad. men det har blivit en del shopping på sistone och jag har tänkt att lägga upp bilder men har inte tagit kort än så ni får bilder kanske imorrn. :) Jag va till stockholm igår med skolan och va till riksdagshuset och nått dööötrist medelhavsmuseum! riksdagshuset va lite intresant, fick se när göran hägglund pratade i en debatt bla. ;) En del shopping blev det såklart med. :) Jag höll på att inte åka med till stockholm för försov mig tills det va en kvart kvar till vi skulle samlas på skolan. STRESS! Iväg kom jag iaf och fick sminka mig på bussen vilket inte va det lättaste men det gick. ;) En bra dag blev det iaf.

Mina väskor jag beställde från hm kom idag, så hämtade dom förut :D Är jättenöjd och bilder på dom kommer imorrn med. :)

Det blev en snabb uppdatering men nu ska jag försöka sova
Natti natti , linneaa <3


Det finns inget mer att säga..

Hur kunde du? Hur kunde du svika mig såhär igen? Du är inte förlåten och det kommer du aldrig att bli, det är bara att inse. Du gjorde dina val, det var såhär dom slutade.. Ingen ska behöva lida på grund av någon annans dåliga val. Du har låtit inte bara mig lida men nu har jag lidit tillräckligt. Mer tänker jag inte ta, mer kan jag inte ta. Känslan jag har i mitt bröst tär på mig. Du har satt en kniv i mitt hjärta, den kniven drar jag nu ut och slänger bort för gott. Såret kommer bli svårt att läka men det får ta den tid det tar..


Har allt en förklaring?

Jag drömde att du ringde inatt...

Träningsblogg?

Jag funderar skarpt på att göra en kost och träningsblogg, tror det kan få mig mer motiverad. Min motivation går upp och ner och nu jävlar är den på topp! Bäst att hålla den så . ;) Imorgon är det spinning och jag LÄNGTAR! Jävlar va jag ska trampa! I helgen ska jag fixa en träningsblogg där ni ska få följa mig i min vardag med kost och träning. Jag hakar på trenden som fler bloggerskor gjort. Måste tacka Petra (http://toppformsjakt.blogg.se) främst som får mig så motiverad, tack vännen! <3

Lev livet, du lever bara en gång
Ta hand om er!

linneaaa<3

Två flugor i en smäll..

Blev inget örebro idag iaf..
Min kamera som jag lämnade in för reparation för allt för längesen nu har fortfarande inte blivit klar. Både pappa och jag har ringt och mejlat till onoff och frågat när min kamera ska kunna hämtas ut och tre gånger har dom sagt nu att den ska komma vilken dag som helst, jag blir så arg! Kalla det inte service när det inte är det, jag vill ha min kamera nuuuu!! Nu sa dom idag iaf igen att i slutet av den här veckan finns min kamera i örebro färdig att hämta och finns den inte där på fredag då får vi se vad jag hittar på, det är inte en glad linnea som åker in till onoff då iaf, det är en sak som är säker! Håll tummarna för onoff säger jag bara.. Aja, så mamma och jag väntar tills på fredag då åker vi in och tar två flugor i en smäll. ;)

Nu ska jag ringa anna och vi ska ta en kvällspromis :)

37 dagar kvar...

tjoo !

Äntligen hemma från skolan, idag va det ett större helvete än vanligt.. Det är fan inte lätt att stå ut när man möter motgångar vart man än vänder sig, bäst att hålla sig i skuggan och klara det på egen hand.. Det är som det är, pigg har jag varit iaf och det är ju ett stort plus! Jag ska fortsätta med morgonpromenad och en ordentlig frukost, ska försöka lägga mig lite tidigare om kvällarna så kommer jag nog bli piggare än piggast. :)


En fråga bara, va tänkte du när du tog på dig det här och gick ut!?


Här får ni min första dagens outfit, har aldrig kört med den förut men här kommer den iaf. Tänkte att jag kan ju passa på att lägga upp en dagens outfit nu när jag la upp en "veckans sämst klädda" så framstår ju min outfit bättre. ;) (linnet är korallfärgat inte oranget som den ser ut på bilden)

Kofta: Veromoda
Linne: H&M
Halsband: Gammelmormors gammla klockur
Flätat skärp: Mammas gammla
Prickig kjol: (En tubtopp som jag använder som kjol) köpt på gina tricot
Armband: Gina tricot och lindex


Nu ska jag och mamma åka in till örebro och kolla på jeans och nått att ha på mig på dopet på lördag. :) Är himla shoppingsugen nu så hoppas jag hittar det jag ska hitta och inte bara massa annat onödigt som det brukar bli när man väl behöver nått. ;P

Pusss och kram , linneaa <3


En perfekt morgon!

God morgon sunshines! (bara för att alla andra bloggare skriver så)

Hör och häpna, imorse va jag uppe halv sju (börjar nio) och gick ut och gick en rask promenad i en halvtimma. Jag är kattvakt nu så gick och släppte ut katten på morgonen här. Det är så skönt med en promenad det första man gör på morgonen. Får se om jag kanske blir piggare idag. När jag kom hem sen gjorde jag iordning en smoothie på naturell youghurt, björnbär och banan. Till det åt jag två grova mackor med keso, sallad, kalkon och paprika på. Vilken frukost. Kan det bli en bättre start på dagen? :) Nu ska jag ner och fixa håret lite snabbt sen cyklar jag till skolan.

Ha en bra dag!
Linneaa <3


Trevlig helg

Håller ni inte med om att det är liiite tidigt att ligga ute och sola i bikini nu? Är det mig det är fel på som tycker det är lite väl tidigt eller håller ni med? Jag ser att ni läser, det är väll inte så svårt att slänga iväg en liten kommentar bort emellanåt? (a) Skulle bli jätteglad om fler kommenterade. :)

Nu ska jag fösöka samla krafter för att plugga lite, mitt mål är att i veckan bli klar med allt jag ligger efter med.
Biologiprov : Måndag
Teknikarbete: Onsdag
Matteläxor: Torsdag (senast)
Hemkunskap: Fredag


Tror bara det va det, gud va skönt det börjar minska sakta men säkert. :) Aja, bäst att sätta fart såhär blir det ju inget gjort ju?

Trevlig helg , linneaa <3


FYND !

Heej Heej :)
Hoppas allt är bra med er , med mig är allt bra. Nånstans ifrån har jag fått nya krafter och jag räknade precis ut att det bara är 40 dagar kvar i skolan tills vi står där och tar farväl av alla lärare, klasskompisar, skolan allt som har med karlberg och göra. Och jag kan inte säga annat än att jag längtar. Nu gäller det bara att lägga gasen i bott och se till att dagarna rullar så fort som möjligt. Men det blir nog inga problem. :)
Dagarna går redan riktigt fort så med den här farten är det snart sommar. Men än är det faktiskt  inte sommar, dte har precis blivit vår och varför ska alla bli så nojiga för? Så fort solen skiner och värmen börjar komma så klär folk av sig. En tog priset här i helgen! Visst det va varmt, MEN det va en tjej som gick runt i kortkorta jeans shorts och ett linne till det. Hallå? Vad är felet? Det kan fortfarande komma snö vilken dag som helst igen ju? Det va kanske 15 grader i solen men det va vid sju på kvällen jag såg henne gå omkring där i nästan inga kläder alls. Säger bara suck...



Måste ju bara berätta för er om mina tre underbara väskor (på bild här ovan )som kommer hamna på posten om typ två veckor. Jag har gått och sucktat efter dom här länge nu och försökt några gånger tidigare att beställt men då har det inte funkat. Fransväskorna hittade jag på rea och jag visste direkt att jag MÅSTE ha dom! Det står linnea på dom och dom ska bli mina. Tror ni inte att såklart den vinröda som jag blev mest förtjust i säljer slut samma dag jag skulle beställa. Jag gick och deppa i några dagar men gick sen in igen på hm's hemsida för att bara kolla, då finns väskan igen!! :D Jag beställde då direkt alla tre och efter beställningen kollade jag om den fanns kvar, men nepp det gjorde den inte. Så jag fick äran att få den sista. Har aldrig hänt mig förut så måste säga att jag känner mig unik nu. ;P Och en till sak jag måste säga, priset på fransväskorna är helt sjukt. 64.90 ! Snacka om fynd!? Jag har lite planer på att fixa till fransväskorna lite men hur det ska bli det får ni se när jag får hem dom! :)

Nu spurtar klockan iväg så bäst att jaga ikapp den med hjälp av lite sömn!
Sov gott , linneaa <3

Designidéer..

Förresten , jag har en ny designidé på gång! jag jobbar på den, men det är lite svårt när jag inte har min dator.. Max måste fixa den snart!! Har ju lovat jenny med att hjälpa henne och jag lovar jenny, jag har inte glömt det  men har ju fortfarande inte min dator och i den har jag alla bilder och photoshop framförallt. :/ Men förändringar är på gång , så ni vet! :) Ni får vänta och se..

Pusss, linneaa <3

filmtips !

Jag säger bara snyft, alla som inte sett filmen pay it forward se den! Har suttit framför tvn i sängen med laptopen i knäet och torkat tårarna. Jag kan nog till och med säga att det är bland dom bästa filmerna jag nånsinn sett. En film man kan se flera gånger om DET är en bra film. Pay it forward har jag sett ett antal gånger och varje gång klarar jag inte att av att hålla tårarna tillbaka. Alla tycker ju iofs olika, men jag älskar den !

Annars då, helgen har varit underbar. Vädret var ju inget att klaga på direkt. För skönt, kan det inte va så vaarje dag? Och vet ni vad, i helgen satte jag mig  på en motorcykel!? Det trodde jag inte jag skulle göra, jises va det gick undan! Kul va det och jag har nog släppt lite av min berg-och-dal-bane skräck nu! Klarar jag av att åka motorcykel i 200 klarar jag nog av en berg-och-dal-bana med? ;)

Jahopp, ny vecka.. nu drar helvetet igång igen. Orkar inte, men det är bara att ligga i in i det sista nu!

Natti natti , linnea <3


Fy fan! Det va allt annat än rättvist!

Fyfan vilka jävla svin det finns där ute! Jag är så jävla upprörd, sånt där borde inte få hända och att det hände just dig också. Det va allt annat än rättvist! Den dagen jag hamnar i en sån situation, jag vill fan inte veta va jag skulle ta mig till. Tanken är skrämande.. Vi måste göra nått för att stoppa våldet i samhället, frågan är bara hur?

Tacka gud för det !

heeej  på er :)

Shiiit vilken dålg uppdatering det blir här, jag skäms! Men nu är det lov och kanske blir bättre då på att uppdatera? ;P Vi kan väll sikta på det iaf. ;) Jaa, det händer väll inte så mycket mer nu än att våren är på intåg och det betyder att sommaren inte heller den är allt för långt borta? För skönt,  vill verkligen ha sommar nu. Den här sommaren kommer bli så braa! Jag ska göra den till den bästa..

I fredags va anna och jag in till örebro, så mycket skratt att jag näääästan hade träningsvärk i magen dan efter ;D Jag köpte en väska och ett skärp, riktigt nöjd med det. Ångrar bara att jag inte köpte en fin gräddvit, lite längre kofta från bikbok, den hade kostat 299 men kostade bara 75 nu! Aja.. Det blev nån annan lycklig som fick göra det fyndet! :)



Nu är det påsklov och tacka gud för det, kunde inte ha kommit mer lägligt än det gjorde nu! Jag hoppas verkligen molnen, kylan och vinden håller sig borta veckan ut så vi kan få njuta så mycket som möjligt! Nu väntar sängen, ska lägga mig och kolla på scrubs nu, lite för bra. Replikerna är klockrena!

Natti natti , linneaaaa <3

RSS 2.0